Juan Diaz'a İthafen..
[YOUTUBE="Uv4X_UPosQI"]Düşme Diaz Düşme[/YOUTUBE]
Juan Diaz'a İthafen..
[YOUTUBE="Uv4X_UPosQI"]Düşme Diaz Düşme[/YOUTUBE]
Yav siz bana güvenin arkadaşlar paslar bana hepsi gol olacak![]()
Müzik kötü olabilir ama sözler tam bizim takımı anlatıyor..
Paran varsa baş köşelerdesin.
Paran yoksa ayvayı yersin ,
Küme düşersin..
Sözlere bak
[YOUTUBE="BYyOYFyfPRQ"]Diaz - Küme Düşersin[/YOUTUBE]
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
beyler artık birlik olup takımı düzlüğe cıkarma vakti![]()
ben neler yapıyom bendende bilgi ver
[YOUTUBE="kMFNa9jPiWU"]Kara Haber Tez Duyulur ! [/YOUTUBE]
Şaka maka kovuldum..Juan Diaz kovuldu (: epey süredir böyle bir başarısızlık yaşamadım heralde..Keşke küme düşme adayı gösterilen klüp arasaymışım ama böyle olacağını hiç tahmin etmedim belki biraz daha özen göstersem böyle olmazdık (: Neyse projemiz bizde nasılsa şimdi gazetel sayfasına iş ilanı bakıyoruz (: Arjantin-Brezilya-Türkiye-Fransa-İspanya-İtalya-Almanya falan açmıştık personel alalım kitlemiz geniş olsun demiştik ama en üst liglerini açmıştık projeye ingilterede başladık burda devam edicez yine ingilterede takım bakıyoruz (:
Yüzsüz yüzsüz tekrar başvurduk onlarda kapıyı çok pis çarptı yüzüme. Keser döner sap döner gençler
uhuuu bi baktık çempıyınşipte milwall menejer arıyo hemen başvurduk (: sonra baktım ki adamlar lider hayır lider takım niye menejer arar ? CV mize güveniyoruz galibiyet yüzdem %5 mi ne
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Benim gibi bir oyuncuyu oynatamamak başarısızlığa tabikide sebeb olurŞaka bir yana yeni takımında takma ismi kullanırsan benim ismimi Tarık Ankara yaparsan sevinirim
![]()
Yeni kariyer açıp açmama hususunda kararsızım zırt pırt aç kapa olsun istemiyom millwali bekliyodum oda olumsuz döndüler..yeni yada devam farketmez proje belli (: eski sistem olucak ama ne diyonuz devam mi yoksa yeni açıp bu sefer biraz daha üst ligden bir takım alıp bütçe vs ile tesisleşme kolay olur daha zevkli olur bunun gibi en dib epey zor ve uzun surucek klübü prof yapmak ust lige çıkmak nirvana (: karar sizin devam yada yeni baştan projeyi hayata geçirmek ?
Yeni baştan projeyi hayata geçirmek bence.
Yeni proje bence de . üst düzey bir ligden
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Ben Finlandiya gibi kalitesiz liglerden birinde en alttan başla derim.En azından kovulmayız çünkü herkesin kadrosu kalitesiz oluyor.
Yeni kariyer en sağlıklısı...
Ben sana dedim alt yapıyla küme düşeriz dedim bilyorumki takımın en iyisi bendim![]()
küme düşme olmayan biyer olmalı ya da kadrondan oyuncu göndermemen gerek alt yapı direk çıkıp seni nasıl kümede tutucak
![]()
sowkay haklı git irlanda 2.ligine küme düşme diye bir şey yok zaten![]()
Kötü liglerin birde alt ligine gidersek parayı nasıl kazanıcaz ? personel gelmez tesisler muhtemelen leş olur oyuncuda çıkmaz pek lig yine ingiltere olucak ama bu sefer en dip degil ya npower 1 ya npower 2 tam karar veremedim çempıyınşip yada premier ligde altyapı bebelerini hiç ederler yine kovuluruz![]()
Bu arada bişey soracam klüplerin beklentisinde güçlendirme diye bişey var nedir bu ? küme düşmekten kurtarma yada orta sıralar falan değilde güçlendirme ? durdur yerde yine basımıza iş almayalım bizi düşmemeye oynayan takım keser anca (:
Yahu bu " GÜÇLENDİRME " neyin nesidir bilen yok mu![]()
Tam nedir bilmiyorum ama beklenenden daha iyi bir konumda bitirmek olabilir.
3 bırakın ara pas atmayı resim bile yapamazdım
yeni takıma gidersen bizide alırsın herhalde yanına![]()
Arkadaş 1 gün bakmadım adam kovulmuş ya, neyse ben nasıl oynuyordum bari profilimi atsana bi![]()