Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Juventus kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Galatasaray kazanır

12 30.00%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 169 arası toplam 169 sonuç

Konu: Juventus - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aylardır Burak-Drogba-Sneijder bir arada oynayamaz diyoruz ancak gözden kaçırdığımız şey,Sneijder oyunda kaldığı sürece Selçuk'un üretkenliğini sıfıra indirgiyor.Sneijder'da etkili olamayınca o bölge büyük sıkıntı çekiyor.

Edit:

Tek çare var,Didier Drogba !

http://s1.directupload.net/images/130614/xq9iqdvw.swf
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sneijder yerine keske enginle baslasaydi yine çalim atiyor dikine gidiyor birseyler yapiyor yani sneijder gercekten etkisizdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Oyuncu tercihi konusunda çok yüklenmemek lazım hocaya.Siz bilmediğiniz bir lige gelseniz kadroda Sneijder gibi bir oyuncu varken Engin'i mi koyarsınız? Oyuncuları tanıdıkça kafasında sistemi daha rahat oturtacaktır diye düşünüyorum.Bekleyip görmek lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hoca ilk maçına göre hemde böylesine bir maça göre doğru kadroyla çıktı.Başkası olsa belki Terim'in sistemini bile bozmazdı en son nasıl oynadıysa öyle oynardı bu yüzden takdir ettim Mancini'yi.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Mancini gerçekten özellikle ilk yarıda çok doğru futbol oynattı bence.Juventus maça presle başladı biz ise presin panzehiri olan top çevirme oyununu oynadık.Takımda yetenekli ayaklar çok olunca tek pasları da oldukça iyi yaptık sonucunda gol de geldi.İkinci yarı baskı olacağı çok belliydi çünkü adamlar için mağlubiyet oldukça zor bir sürecin başlangıcı olacaktı.77'ye kadar gol izni de vermedik.Akıllı oynadık kapandık eğer açık oynasak çok daha farklı bir maç seyredebilirdik.Amrabat'ın saçma müdahalesi net penaltı evet ama Quagliarella gerçekten oscarlık performans sergiledi.Ardından 2'yi de yedik noluyoruz demeden 1 dakika sonra attık ve beraberliği almayı başardık.Ben gruptaki serüvenimize çok umutlu bakıyorum bundan sonra.Çünkü Real-Juve maçları gerçekten işimize gelecek maçlar.Rakibi küçümsemek maksatlı değil ama Kopenhag'ı içerde dışarıda yenip Juve'nin bolca puan kaybını beklememiz lazım.Real'in olası durumda bizimle oynayacağı maça kaldar gruptan çıkmayı garantilemesi Barnebeu'da puan ümitlerimizi arttırabilecek bir gelişme olabilir.Üzerine 2.olarak puan farkı ile son maça girersek Juventus'a içeride yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.Dolayısı ile gruptan çıkabileceğimizi de düşünüyorum.Bizim kaderimiz Kopenhag maçlarına bağlı şu an.Ve takımın bu güce sahip olduğu ortada.İnşallah gruptan çıkacağız bu sene de.

Bu arada 2-3 kişiye yorumum olacak.Öncelikle Sneijder Amrabat ve Riera gerçekten kötüydü.Sneijder ve Riera bir nebze ama Amrabat Sabri gibi oynamak istiyor ama yetenekleri kısıtlı bir yerden sonra error veriyor.Sonra hakem.Uefa böyle maça daha geçen sene Avrupa Şampiyonasında çizgiyi geçen golü vermediği için erken bavulları toplattığı hakemi nasıl veriyor ? Bir hakem ancak bu kadar taraftar etkisinde kalabilirdi öyle de oldu.İkili mücadelelerin tamamında Juve'yi kolladı.Quagliarella'nın penaltı pozisyonunda başrol oynadığı ödüllük kısa filmin etkisinde fazla kaldı anında verdi penaltıyı.2.golün ofsayt olduğunu söylüyor herkes bakmadım ama o da öyleyse hakem muhteşem performans sergilemiş resmen.Umarım bu sene başka maç yönetmez de başka takımların canını yakmaz.

edit:Unuttum ama Llorente insan değil başka bir canlı formu
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 03.Ekim.2013 at 02:46

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bruma ara pasi atsa is bittiydi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bruma ara pasi atsa is bittiydi

Vallaha ya.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ziya hocamdan ibretlik tespit

Ziya Doğan ‏@_ziyadogan
    Rakip oyuncuyu bosta birakarak kalabalik defansin icine girmek dogru degil bostaki rakip oyuncuyu karsiliyarak defans yapmak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu adam yaşıyor mu yahu Ayman ülkeden gidince buda teknik direktörlüğü bıraktı galiba

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gökhan Zan' a nazar değmesin.
    Football is simple,but Football Manager is not

Kopenhag maçlarından 6 puan çıkarabilirsek bu gruptan çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

kopenhag maçlarını çok iyi değerlendirmemiz lazım juve real puan paylaşırlar biz de aradan kafayı sokarız

Nesil
    2006

Maçın sadece ilk yarısını izledim, kesinlikle Juve beklediğim gibi çıkmadı. Maçın berabere biteceğini düşünüyordum; ama Galatasaray galibiyeti kaçırmış yazık oldu.

sakary Ali Misafir

Galatasaray 1 puandan öte rakibine puan vermeyerek iyi bir iş yaptı. Şimdi Madrid - Juventus ve Kopenhag - Galatasaray maçları Galatsaray'ın kaderini belirleyecek.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Riera kesinlikle yollanmali ölü degil ölünün feristahiydi. sneijder de artik kendini toparlasa iyi olacak yoksa mancini bir taktimi ona cekicegi var. Mancini maca kontrollü cikmakla en iyisini yapti eger fatih terim olsaydi hücum derdi baska birsey demezdi ve 2. Bir madrid vakasi yasanirdi.bu pirlo gercekten bir deha bu gibi adam futbolu biraktiginda futbol öksüz kalir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda maçı izlemiş beyler yoksaaa

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

YOK ARTIK LEBRON JAMES

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

Ama bizim 41 milyon euromuz yok ki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bazı oyuncular vardır tecrübesizdir ama gelecek için bir şekil ışık verir ve yön tutar. Bruma o son pozisyonda o topu bir şekil Juventus kalesine yetiştirebilseydi gelecek adına önüne çıkan bu fırsatı çok iyi kullanmış olacak ve yıldız olma basamağına sağlam bir girişten adım atmış olacaktı. Onun için olabilecek en talihsiz karar oldu ve çok önemli bir pozisyon çok kötü bir şekilde son buldu. Genç oyuncular için bu denli kırılma anları önemlidir, Futbol bu bakımdan acımasız bir oyun, başarabiliyorsanız başarılısınız aksi halde bir hiç.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri