Aynı maçta 2 kalecimde kırmızı kart yedi. Kart sebepleri de ceza sahasına uzun gelen topları koşarak almaya çalışırken ceza sahasının dışına çıkmaları
O bug duzeltilecekmis yeni guncellemede.
Bütün bugları düzeltmeleri herhalde şubat ayını falan bulur. 30 tane yama yayınlansa iflah olmayacak gibi duruyor. Halbuki ilk beta versiyonu şu ankinden on kat daha iyiydi. Bugları sayıyorum: Kalecinin ceza sahası dışında elle top tutup kırmızı görmesi, duran toplardan abartılı gol (özellikle korner), kısa paslarda isabetsizlik oranı, ofsayt bug ı, şutların sürekli rakip defanstan dönüp şutu çeken oyuncunun önüne düşmesi vs..
Anlaşılan kafayı yememek sinir olmamak adına şubat ayını beklemem gerekecek oyununun oturup oynanabilir hale gelmesi için. SI hep aynı haltı yemekten bıkmadı ya şu oyunu oynanabilir şekilde çıkar yada bir önceki sürümü geitrdiğin en iyi haliyle yeni sezon kadrolarıyla gir. yada yeni değişiklikler ne zamanki hatasız bugsuz saçmalıksız işlior o zmn sür oyunu(şubat mart farketmez) Bunların AR-GE leri yok galiba yada baktılar her türlü oyun satılıor millet te ses çıkarmıo öle bi düzen tutturmuşlar gidior. (oyunu ekim kasım gibi sürüp tam anlamıyla şubatta oynanabilir hale getirebilmeleri) adamlar resmen hem bir sürü tester tutuo birde bundan para kazanıo![]()
Bende bir de şu problem var bilmiyorum sadece bende mi var veya daha önce söylendi mi.
Duran Top ayarlarında, frikiklerde; bir oyuncuya kaleci markajı(ya da buna benzer kaleci ile ilgili bir şey) komutu verirseniz bazı frikiklerde o oyuncu bizim kalecinin yanında bekliyor. Hepsinde değil, bazılarında.
Burası ilginç olaylar başlığıymış ama bu da ilginç sayılır![]()
tamam hadi sene içersinde bazen olur gerçektede var örnekleri diyoruz ama üst üste oynadığım iki maç.
oyunda defans sistemi o kadar kötü bir haldeki rakipten tekniği, top sürmesi ne olursa olsun oyunun seçtiği bir adam 8 kişiyi geçip yoktan yere gol atabiliyor.
ama bizim takım ne yaparsa yapsın her maç buffon'a karşı oynuyoruz.
böyle saçmalık olmaz abiler gerçekçilik falan değil bu bu şu defans bugını bir an evvel düzeltsinler artık oyunu açasım gelmiyor hatırladıkça.
şu ikisinide ekliyim aynı sezondan.
eğer imkanım olsa şuan oyunu aynen iade eder paramı geri alırım.
Last edited by kral_67 : 05.Kasım.2013 at 20:56
FM14 kariyerimin en ilginç maçını yaptım az önce, 3 penaltımı dersiniz Sivasspor maçında 50.000 seyirci ağırlamakmı dersiniz..
![]()
şu fiyatları görünce oyun oynama isteği kalmıyor ya biraz mantıklı yapın şu oyunu ?
20 yaşında dinamo'da çıkmış regene 100 m dolar istemek ne kardeşim ?
100 m dolara bütün hırvatistanı satın alırsın
PTT 1.Ligde son 4 takım ligden düşüyor ve Play-Off oynamaya hak kazanan 1461 Trabzon Play-Off'lara katılmıyor, bu yönüyle oyun daha da gerçekçi olmuş...
![]()
Son 4 takımın düşmesiyle ilgili bir bilgim yok. Bilindiği gibi bu sene 19 takım var PTT de ama 1461 Trabzon, Trabzonspor Süper Lig de yer aldığı için geçen sene de play-off hakkı kazanmasına rağmen play-off oynatılmamıştı. Federasyonun aldığı karar bu. O yüzden o olayda bir gariplik yok dostum. Bence İBB, Ordu nun aşağılarda Adana Demirle Kahramanmaraşın ilk iki sırada olması garip![]()
Benimkiler ataktayken nasılsa buda gol değil diyorum çünkü gol atmak için iflahım kesiliyor herifin teknik mental oldukça iyi saçma sapan goller kaçırıyor falan direkleri ve diğer bugları saymıyorum bile ancak rakip takım atağını görünce eyvah gol geliyor diyorum artık..Herifler slalom yaparak gol atıyor yahu bizim defans tribündeki taraftar gibi izliyor biri de çıkıp birader nereye gidiyon demiyor update gelse bile bunca hata düzelir mi zor :F
Şampiyonlar ligi finalinde Arsenal, Benfica'yı 7-1 yendi.. 7 golün 4 tanesi penaltıdan![]()
Bu gidişle 2012 oynamaya başlayacağım cidden daha zevkli ve daha akıl karı bir oyundu. Oyun saçmalıklardan, buglardan geçilmiyor.
Valla hataları azaltma açısından sizlere maçları 2d'de izlemenizi tavsiye ederim kendimi bildim bileli 2d'de izlerim maçları 3d kadar kötü bir maç motoru görmedim ben.Bu dediğiniz hataları da hiç yaşamadım.
oyuncuların saçma sapan animasyonlara konu olmalarını 2d'de görmüyoruz tek farkı bu. maç motorunun farklı olduğu anlamına gelmiyor maalesef... yine dedğiniz gibi rakip oyuncu gelip Messi vari çalımlar atıp savunmayı ' Darma perişan ' edebiliyor
Not : Bu Deyimide yazın iyi deyim bu![]()