Bu Taraftar Çıldırdı Avrupada Kupa Takımda Servet'i İstiyor.
servet çetin Gelecek Dertler Bitecek
taraftar çıldırdııııııııııııııııııııııı serveti istiyorrrrrrrrr
Şampiyon Yap Bizi Cehennemde Yak Bizi !
serveti getir kutlamalar düzenleyelim hocam başarılar
Servet olmasa Hurşut Meriç veya Baki Mercimek'te olur.
Bence Sabri de gelmeli artık Trabzon'a.![]()
Beklenmedik bir puan kayıbı yaşadık yanlış hatırlamıyosam 2 yada 3 topumuz direkte patladı Hakan yine penaltı kaçırdı..Hakanın penaltı 16 teknik 17 pas 17 serbest vuruş 17 crreatiflik 15 karar verme 14 özel yetenek 14 ve üst üste 4 yada 5 penaltıdır kaçırıyor..değiştiricektim ama unutmuşu giden 2 puan daha..Skor üretemiyoruz
Ortada geçen bir kiev maçı yine birkaç topumuz direkten döndü..sonlara doğru iyice yüklendik hiç diilse 1 gol avantajımız olsun diye ama üretemiyoruz
Ya tek atıyoruz ya onu da atamıyoruz..abone olduk dirklere bu arada
10 kişi kaldık devrenin sonuna doğru soyunma odasına beraberlikle girebilsek belki çok daha farklı olabilirdi..Elendik sağlık olsun..Gençlerimin ayağına yüreğine sağlık elesek de bir sonraki turda rakip Dortmudn olacagından fark yeme olasılıgı ve akabinde ki uyum azalması moral çökmesinden kurtulduk (:
Hakan kaçırdığı penaltıları atsa adımız savunmacı hocaya çıkmazdı sanırım..Oynuyoruz skor üretemiyoruz ne yapalım Bilic emmi ?
Elazığ maçında tüm küfürlerinin arkasındayım kardeşimhak etmiş motörrrr
ONURRR ONURRRR ONNUUURRR..KAPTAN GEMİSİNİ ÖYLE BÖYLE KURTARMADI..KİEVLE İÇERDEKİ MAÇTA DA PENALTI ÇIKARMIŞTI.ŞİMDİ DE DEPLASMANDA ÖNCE DENTİNHO SONRA FERNANDESE GEÇİT VERMEDİ
İddacıları çok pis ters köşeye yatırdık sanırım bilmiyom saymadım ama 4-5 maç sonra üst bitti
An itibari ile puan durumu
Bu arkadaşı da 11e monte etsem mi artık ?
Bence etme![]()
Abi Onur'u geliştir ben 10 nakite sattım Napoli'ye ama şimdi kimi alacam bilmiyorum![]()
Abdülkadiri kendi kariyerimde 11 oynatıyorum çok da verim aldım..
Aga yerli daha iyisini bulamam sanırım yav 5 yabancı çok bela seneye bunu ufaktan alayım hem dil sorunu da yok direk 11 olmasa da daha fazla süre veririm artık
Ucuza bırakmışsın ben 20den aşağı salmam hatta hiç salmam birde yabancı kaleciyle uğraşamam yerli kalecim var mis gibi hiç uyumla uğraşamam zaten yeterince karışık durumda takım (: Yerli alacaksan da git Sinanı al
Antrenman seviyesi de oldukça yükseldi birde 11 e koyarsam 2 seneye oldukça kallavi olur yerli olması da ayrı bir albenisi..seneye çok iş düşecek
Öfff Kuyt'a bak delli gol atmış , Caner kimde hacı ?
Bence oynat reis.
Ligde iyi gidiyorsun. Ama kadro kalitesi açısından baya bi eksiğin var. Kuyt da 2. hatta 3. baharını yaşıyor bildiğinDevre arası transferlerin de idare eder. Daha iyi adamlar almalısın. Kısmet yeni sezona diyelim başarılar Juan
![]()
[youtube="CdF5fX9hjvc"] Böyle gelmiş böyle gideceeek korkarııım vallaaa...Bize de kader gülerr güler inşAllah[/youtube]
Yine yeni yeniden 1-0
Toplam gol sayımız kuyt kadar ya var ya yokcaner Fenerde sözleşme uzatmış 11 de oynuyor değeri 3.4 M paund
ufaktan kadroya sokuyorum kardeşim..yerlileri kazanmak lazım
Almalıyım da para ? (: finans ciddi derecede kötü zaten gönderdiğimiz oyuncuların maaşından elde ettiğimiz gelir iel oyuncu alım satımı yapıyoruz..resmen taşı sıkıp suyunu çıkarıyoruz![]()