Final'de kaybetmek kötü oluyor yahu, rakip dünyanın en iyi takımı olsa bile![]()
Final'de kaybetmek kötü oluyor yahu, rakip dünyanın en iyi takımı olsa bile![]()
STSL 1. Hafta
Spoiler: Maç Verileri
Spoiler: Mesut
Spoiler: Yusuf
Spoiler: Musa
Spoiler: Yasin
Spoiler: Adnan
Spoiler: Çiçek
Kale
Defans
Orta Saha
Forvet
STSL 2. Hafta
STSL 3. Hafta
Biri Burak'ı durdursun
Avrupa'da grubumuz belli oldu
Dipnot:Firefox'un fantezileri yüzünden anca koyabildim.3 kez hata verdi ben tam yapıştırırken.Giderek detayı azaldı güncellemenin doğal olarak.Ama SS'ler anlatıyor zaten her şeyi
Valla kadrona bayıldım , özelikle Adnan ve Mesut Yılmaz çok iyiler , ŞL'de zor grup gibi duruyor ama yüksek ihtimal turlarsın
Elazığspor acımamış.Doğa Kaya'da dengesiz bir futbolcu bazen çok iyi oynarken bazen dibe vuruyor.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aynen çok güzel bir performansla geldik.Takım pes etmedi sahada.Ama niyeyse konuşurken kendilerine güvenleri yok
Ahaha ŞL bizi sarmıyor
Aynen öyle ama aldığımız zevk paha biçilemezdi
Bende izlerken zevk alıyorum.Henüz Adnan'ı kullanamadık geldiği gibi sakatlandı.Fakat diğerleri sahada resital yapıyorlar.Fakat şanssızlar biraz.Açıldıkları zaman çok zevkli maçlar izleyeceğimizi düşünüyorum.Ayrıca ilginç bir şekilde regenlerimin sahada oynaması değişik bir haz veriyor
Aynen öyle oldu.Alışığız 80'den sonra yemelere biz![]()
STSL 4. Hafta
ŞL A Grubu 1. Maç
STSL 5. Hafta
STSL 6. Hafta
Ve oyun yenilin dedi.Nefret ediyorum şu durumdan
STSL 7. Hafta
Puan Tablosu
Bizim yenen süper über güçlü takıma dikkat
Spoiler: Puan Tablosu
Normalde yedek defans oyuncumuz olucakken gösterdiği performansla bir türlü kadrodan koparamadığım bir isim Koray.Golleri kendi yaratıyor.Karmaşaları çok iyi değerlendiriyor.Sadece orta kafa gol durumu değil
Spoiler: Koray
Bende tr'den bir takım bakıyorum oynamak için , kariyeri de okuyacam birazdan genel bir değerlendirme yaparım![]()
Ondan öncede bir sorum var şimdi 2. sezondan itibaren kaç yabancı oynata biliyorduk ?
156.Mesaj'daki resimler gözükmüyor dostum
Edit : Dikkat ettimde işyerimdeki pc ile alakalı sanırım mesajın gözükmemesi benim dışımda herkes görüyordur
Koray Günter'i yedek oturtmamanı öneririm. Ekstradan yaptığım Galatasaray kariyerimde City'i 23 milyona kadar çıktı teklif için. Bende yedek oynatıyordum kadromun kalitesinden dolayı fakat şuan değişmez ismi oldu.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ŞL A Grubu 2. Maç
STSL 8. Hafta
STSL 9. Hafta
ŞL A Grubu 3. Maç
STSL 10. Hafta
STSL 11. Hafta
ŞL A Grubu 4. Maç
STSL 12. Hafta
STSL 13. Hafta
Takımımızda çok üzücü bir sakatlık yaşandı.Gelişimine son hız devam eden Emrah'ın ayağı kırıldı
Bakalım özellikleri ne kadar düşecek
Spoiler: Emrah
Dediğin gibi bir şey galiba bende de gözüküyor
5+0+3
Okuduktan sonra yorumlarınızı bekliyorum
Valla bende kimsenin forması kesin değil.Bir oyuncu forma kaybederse veya kazanırsa hakkını veririmŞu anda kendisi bu hakkı kazandı.Kaybedene kadar arkadaşlarını kesicek gibi
![]()
Alkaralar yıkılıyor.Puan kaybettiğin maçlar normal çok iyi gidiyoruz.
ŞL'de harika gidiyoruz![]()
Her sezon üstüne koyarak gitmişsin , lig de Kayseri'ye kaptırman kötü olmuş yalnız şampiyonluğu , Avrupa Liginde de çok şansızmışsın ya nasıl takımlar düşmüş oraya öyle
Her sene ligde 1 sıralama atlamışız bu sene istatistiklere göre Şampiyonluk gelecek
Bu arada Ş.Ligi performansın çok iyi şuan![]()
ŞL A Grubu 5. Maç
STSL 14. Hafta
ZTK 4. Ön Eleme
STSL 15. Hafta
ŞL A Grubu 6. Maç
Puan Tablosu
STSL 16. Hafta
Kulübümüz aşırı cimri
ZTK 5. Ön Eleme
Rakibimiz belli oldu
Özil'i beleşe alma şansımız vardı ama yeterli bütceyi veremediğimizden alamıyoruz
Transfer bütçesi yönetimden sus payı
STSL'de Son Durum
İçeride 2-0 yendiğimiz Bayern maçı gibi oynarsak Arsenal bir ihtimal geçilebilir favori %70 onlar tabiki ama benim ümidim var ayrıca ligde deli doluhee bu arada ŞL'den 1. çıksaymışsında çok fazla artısı olmayacakmış Bayern'ede Atl .Madrid gelmiş
![]()
STSL 17. Hafta
STSL 18. Hafta
STSL 19. Hafta
STSL 20. Hafta
STSL 21. Hafta
STSL 22. Hafta
ŞL 1. Eleme Turu 1. Ayak
Elazığ maçındaki beraberlikten sonra oturup düşündüm.Kendi absürt taktiğimin son dakikalarda ortaya çıkan zayıf noktasını artık Elazığ bile biliyor Arsenal neden bilmesin?Oturdum bu taktiği yaptım.Elazığ maçından sonra bu taktikle oynadım.Taktik düşük kalibreli takımları tamamen yok etti.Büyük takımlarda da çalıştı fakat malum Arsenal ve Galatasaray'ın hızlı kanat oyuncuları var.Tek fırsatı bile affetmeyebiliyorlar.Yinede taktik pozitif bir enerji verdi.Üstüne yönelicem
Buda standart taktiğim zaten.Birde pek kullanmadığım simetrik versiyonu var.3 taktik olsun diye yaptığım
Last edited by LifeYourself : 11.Ocak.2014 at 15:48
STSL 23. Hafta
Oğuzhan STSL'de asist rekorunu kırdı
STSL 24. Hafta
STSL 25. Hafta
ŞL 1. Eleme Turu 2. Ayak
Maçta rakip ilk golünü atana kadar sadece rakibin kullandığı kornerleri gösterdiğinde oyun anlamıştım böyle bir sona yaklaştığımızı.Zaten ilk golde kornerden çıkan karmaşadaki penaltıyla geldi.Daha sonra ceza sahası dışından 1 gol daha yiyince bende oyuncularda koptu zaten.Ben yüklen komutu verdim takımı.Biz her yüklendiğimizde rakip gol atmaya devam etti.Biz geri çekilmeyince böyle uçuk bir skor çıktı.Onur'u da nasılsa sadece lig var diye daimi yedek yapıyorum ağlamaya başlayana kadar
ŞL'de Son Durum
Ligde çok iyiyiz 6 tane yemek kötü olmuş![]()
aga o taktikle yine az yemişsin o nasıl bir savunma anlayışı![]()
Arsenal fena dağıtmış bu sefer keşke biraz daha defansif bir oyun oynasaymışsın.
STSL 26. Hafta
Oğuzhan kendi rekorunu kırdı bu seferde
STSL 27. Hafta
Bunu haketmişti!
STSL 28. Hafta
Yedek olarak düşünülürken şimdi basın onu mercek altına alıyor
ŞL'de Son Durum
STSL 29. Hafta
STSL 30. Hafta
Çok yalvardılar dayanamadık
Ama bir şart aldık tabi arada
STSL 31. Hafta
3 Hafta önceden şampiyonluğu ilan ettik
İnsan kıskanç olmasın
Öyle oldu
Bu görüşe katılmıyorum hocam
En iyi savunma saldırıdır düsturunu çok iyi ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.Rakibi orta alanda karşılıyoruz.Çok az arkaya top kaçıyor.Tabi haklısınız kaçan top aşırı tehlike yaratabiliyor rakibin 18+ hızlı olan kanat ve forveti varsa ama onun dışında durumlarda serbest oyuncu ve forvet harici takımca geri dönüyoruz.Zaten Arsenal deplasmanı harici her maçta müthiş bir performans sergiledik.Evimizde bile Arsenal'e sahayı dar ettik ama malum Arsenal ileri hattı çok çevik ve hızlı oyunculardan kurulu.Türk defansı kaldıramıyor bazı şeyleri
Evimizde 2 gol yemeseydik defansif bir oyun dizilimi ile karşılarına çıkabilirdim fakat gol lazımdı bize.1-2 gol atıp kontra futboluna dönücektim ama anlattığım şekilde oyun bir atağımızı bile göstermeyip sadece rakibin duran toplarını gösterince belliydi böyle olacağı![]()
Yenilgi cok agir olmus ya.. biraz kontrollu oynayabilirdik, goller elbette gelirdi.
Şampiyonluk için tebrikler ama Arsenal maçı için beni çok yanılttın bu kadar beklemiyordum![]()
Şampiyonluk iyi olmuş İso , Başarı sağlandıktan sonra yönetim sus pus kalıyo ya zaten![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
ŞL Son Durum
AL Son Durum
Türkiye Yılın Genç Oyuncusu
Sonunda 1. Sıradayız
Türkiye Yılın Oyuncusu
Türkiye'nin Enleri
Puan Durumu
Şampiyonlar liginin en iyi golleri bizim maçlarda
Yönetim idare eder bir bütçe verdi
Genç Gökhan taraftarların ilgi odağı
Spoiler: Avrupa Takım Sıralaması
Ligde neler oldu?
TFF Süper Kupa Gençlerbirliği'nin
Hazırlık Maçları
Dediğim gibi o anda 1 gol atıp kontrol istiyordum olmadı
Arsenal maçı evimizdeki maçtan sonra en azından gollü bir maç beklesemde bunu bende beklemiyordum
Valla bizim 3. yönetim geldi hala beni takmıyorlar.İlk defa 6. yıla gelmeme rağmen favori personel olamadım bir kariyerde.Normalde şimdiden efsane, simge falan olurduk![]()