Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 57.69%
  • Berabere biter

9 34.62%
  • Trabzonspor kazanır

2 7.69%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 177 arası toplam 177 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor | STSL 16. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Drogba nedensiz yere çok agresif oynadı,o yüzden sahaya veremedi kendini,beğenmedim,kötü oynadı.

Sneijder ve Onur gecenin en etkili isimleriydi,hele hele Onur beni benden aldı resmen.Maçı izlerken de çok zevk aldım.

Trabzonsporlu abilerim,arkadaşlarım alınmasın ancak Onur Trabzon'da sürünüyor,böyle olağanüstü kalecinin hala Türkiye'de oynamasını ben garipsiyorum.Yahu hala inanamıyorum adam hayatının maçını çıkarttı resmen.Tekrarlıyorum,müthişsin Onur Kıvrak müthiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Suan turkiyede bir onur kivrak bir de tolga zengin. ustlerine yok cidden, ikisi de uluslararasi duzeyde kaleciler. cok daha iyi kariyerlere sahip olmalilar.

Öncelikle hakemlerin etkisini bir yana bırakırsak maçı bize Sneijder aldırmıştır.
    Nasıl?
    ilk yarıda demiştik oyun ortada sıkıştı değişiklik olmalı diye
    2.yarı başlar başlamaz Sneijder kendini sol kanada attı. En büyük tehlikelerimiz o kanattan sneijder'in al verleriyle geldi.
    2 golde de atagı surukleyen oyuncu sol kanattan Sneijder
    Ayrıca içeri fm deyimiyle cut inside yaparak çok güzel şutlar çıkardı.
    iki kere de aynı şekilde içe dogru arapası denedi ama Mustafa kesti.
    Muslera ve özellikle Onur'a yorum yapmayacagım. Anlatılamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Onur'un yerine başka bir kaleci olsaydı bu maç farka giderdi. Onur gerçekten Türkiye'nin üstünde bir oyuncu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Valla helal olsun Onur'a ya.. muthis kaleci

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

21 şut 15'i isabetli, 25 orta, 12 korner, 25 faul, % 53 topla oynama.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Onur ve tolga o kadar iyiler ki diğer türk kalecileri topla yarıları etmezler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

30. dakikadan itibaren maçı hakettik, ama hala çok eksiğimiz var. Haftaya da kazanıp devre arasını iyi değerlendirmek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ahahah bahaddin.

Az önce telefonum balkondan düştü onur onuda tuttu lan.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Şansal Büyüka: "Dün akşam Trabzonlu bir dostumuz Colman'a yarın akşam dikkat edin, şimdiye kadar Noel kaçırmadı dedi. Dediği oldu valla."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben de maça girerken colman kırmızı alır demiştim arkadaşlar

Sneijder ve Yekta'yı çok begendim!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Drogba'ya birilerinin futbol oynayacaksan oyna , show yapacaksan defol demesi gerekiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Trabzonsporlu olarak açık ve net söylemem gerekirse Onur Kıvrak bu takıma ağır gelir! Böyle bir kalecinin Tolga Zengin gibi bizde kalıp hak ettiği yerlere gelmesini engellemek yerine Arda Turan gibi yurtdışına açıp parlamasına izin vermeliyiz. Galatasaray adına şans kavramı gollerde ve kurtarışlarda yardım etti desemde Muslera önemli pozisyonları hatta %100 golü kurtarıp takıma gol kazandırdı. Henrique bu maçta yoktu resmen ve öyle bir golu kaçırdı ki saç baş yolduracak derecede! Olcan Adın yine farkını konuşturdu fakat nereye kadar gidecek bu iş ? Olcan kaç kişiyi geçip gol atabilecek ki ? Yusuf Erdoğan ise bana göre Henrique'den daha çok hak etti fakat MRA yine saçma sapan bir iş yaparak onu oyundan aldı ve çift forvete döndü ve bu baya bi riskti ve bu riski Onur'un kurtarışlarıyla önledik!

Colman Colman Colman, sen nasıl bir adamsın Colman ? Geçen sene oynamayıp yatan bu senede birşeyler kanıtlamaya çalışan ve en önemli maçta saçma sapan bir agresif yüzünden atılan Colman! Bana göre Colman'ında bileti geldi ve gitmeli artık. Keyfine maçlar keyfine kartlar görmek kadar kolay iş yok onun için ve takıma yakışmıyor. Tabi bu pozisyonda Rierra'yada selam yollamak şart güzel bir oynanış oldu öyle bir yumruk ile kimse öyle yere çakılmaz! ( Kart doğru karar ) Mustafa Yumlu ise günün en şanssız kişisiydi. 1 golü iptal diğer vuruşu direğe çarptı ve maç böyle bitti.

Galatasaraylı arkadaşlarımız ve abilerimi tebrik ediyorum. Maç tamamiyle onların hakkıydı buna ne şüphe ama Hakem'e ne söylesek az yine iki tarafada haksız fauller ve kartlar vererek iki taraf içinde kötü bir maç çıkardı.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Onur, yine döktürmüş. Maçın özetini de veriyor şimdi TRT, izleyelim bakalım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Tabi bu pozisyonda Rierra'yada selam yollamak şart güzel bir oynanış oldu öyle bir yumruk ile kimse öyle yere çakılmaz! ( Kart doğru karar )
    haklısın riera orda kendini yere atarken biraz oynadı hatta baya oynadı ama kendini yere atmasa riera orda hakem kart falan vermezdi

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Facx View Post
    haklısın riera orda kendini yere atarken biraz oynadı hatta baya oynadı ama kendini yere atmasa riera orda hakem kart falan vermezdi
    Bana göre kart verirdi ve hakem bunun zaten farkında ki Rierra o pozisyonda sarı kart gördü.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Bana göre kart verirdi ve hakem bunun zaten farkında ki Rierra o pozisyonda sarı kart gördü.
    eliyle koluyla ittirdiği için sarı kart gördü bide mesela futbol maçı izlerken en çok dikkat ettiğim faullük ama düşülmücek vuruşlarda oyuncular düşüyor ben olsam düşmem demekki adamlar burda kendilerini atmaları gerekiyo (temassız düşmekten bahsetmiyorum)

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Facx View Post
    eliyle koluyla ittirdiği için sarı kart gördü bide mesela futbol maçı izlerken en çok dikkat ettiğim faullük ama düşülmücek vuruşlarda oyuncular düşüyor ben olsam düşmem demekki adamlar burda kendilerini atmaları gerekiyo (temassız düşmekten bahsetmiyorum)
    Bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum ama o pozisyonda Colman'ın yaptığı kadar gereksiz bir faul yoktur. Ortada birşey yokken hele ki Rierra'nın Colman'a karşı öyle yumruk atacak! kadar bir hareketi yokken öyle birşey yapması anlamsız ve gereksiz birde geçmişte kaptanımızdı malesef!
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Özeti izlerken, dikkatimi çekti de şimdi; kamera Burak'ın ilk golünde tribünleri de göstermiş. Taraftarın biri önce Allah be... derken, Burak'a çarpan top ağlara gidince laf ağzında kalmış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Özeti izlerken, dikkatimi çekti de şimdi; kamera Burak'ın ilk golünde tribünleri de göstermiş. Taraftarın biri önce Allah be... derken, Burak'a çarpan top ağlara gidince laf ağzında kalmış.
    Ağzında da kalmıyor lafı tamamlıyor beraberinde seviniyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Burak'ın gol attığı her maçta öyle seviniyor taraftar genelde

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sneijder ne oynamis bee ona keza Onur da

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    2-0 kazanırız bence. Güzel bi futbol oynayacağız bence. Sneijder parlar.

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Sneijder nereye parlıyor ya
    Sneijder parladı.

Skor tahminim tutmadı ama bu aralar acaip bi şans var bende ne desem tutuyor. Sneijder geldiğinden beri en iyi topunu oynadı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu sezonki performansi ile Onur'un yeni FM yamasinda ne tur degisiklikler getirecegini merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ağzında da kalmıyor lafı tamamlıyor beraberinde seviniyor
    Çok komik bir görüntüydü. Allah belanı..., gooooooooollll...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çok komik bir görüntüydü. Allah belanı..., gooooooooollll...
    http://www.youtube.com/watch?v=XNuGgRvdRik

Nesil
    2006

Güzel maç oldu Onur bu ülkenin bir numaralı kalecisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri