Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

3 17.65%
  • Fenerbahçe

9 52.94%
  • Berabere

5 29.41%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 152 arası toplam 152 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@redrum

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    o sakatliklarin sebebinin de ersun yanalin futbol mentalitesinden kaynaklandigini gormek lazim iste. dusus derken, kadronun mecburi rotasyonlara gitmesinden kaynakli dususten bahsetmis arkadas. ancak FB genis kadrosuyla cozum uretebilecek gucte, yani bizim beklentimiz oyle diyelim

simdi sow ya da kuyt da sakatlanirsa iste o zaman limite gelmis oluruz, cok tehlikeli sinirlarda geziyoruz acikcasi.
    ben de ayni fikirdeyim sayilir, zaten daha cok beklentim oyle dedim. koyu yazilmis yerde de endisemi belirttim. (:
    yalniz en cok dusunduren eksiklik forvet hatti olur fenerbahce icin, diger bolgeleri bir sekilde doldurabiliriz diye dusunuyorum. chelsea ya da realle oynamiyoruz sonucta, superlig icin yeterli rotasyon gucumuz var. ancak 4 forvetin 3 u sakatlanirsa da yapacak cok sey kalmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar, lütfen uygun bulmadığımız mesajlara kişisel algılanabilecek cevaplar vermek yerine bu mesajları moderatöre bildirin. İlgili mesajın sol alt kısmındaki zil şeklindeki tuşa tıklayıp neden belirtmeniz yeterli. Bütün raporlarınız tarafımızca okunup değerlendiriliyor, gerçekten uygunsuz bir durum varsa da siliniyor.

Bu hususa özen göstermeniz durumunda hem siz daha huzurlu bir ortamda seviyeli bir şekilde tartışma imkanı bulursunuz, hem de bizim işlerimizi kolaylaştırmış olursunuz.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri