Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

13 40.63%
  • Berabere biter

5 15.63%
  • Fenerbahçe kazanır

14 43.75%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 230 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe | STSL 20. Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sivas tribünleri mi yaptı şikeyi? İstedikleri gibi bağırırlar.

Fark 10 iken temiz olan lig kirlenmiş birden. Futbolun güzelliklerini konuşanlar da TV'de amigoluk yapıyor. İlk devre Galatasaray'dan puan alan Ertuğrul Sağlam bugün cemaatçi oluyor. Aziz Yıldırım Strum Graz'dan sonra Sivaslı balıkçı savunması yapıyor. Sadece hakemi bahane etmesi yetecekken, konuyu şikeye getiriyor, kendini savunmak için fırsatı harcamıyor. Güzel güzel.
    Kendi takımlarını da zan altında bırakıyorlar öyle bi durumda bağırsınlar kendi sorunları satıldıklarını kabul ediyorlar heralde. Aziz Yıldırım buna açıklık getiriyor ama anlayana. Bu lig senelerdir kirli ne zaman temiz oldu ki ? Aziz Yıldırım kendini savunacak tabi göz var nizam var her şey ortada. Laf kalabalığı yapma ne zaman sizin aleyhinize bu kadar net hatalar oldu ? Senelerdir tutturmuşsunuz bi Fenerasyon diye daha geçen gün seyircisiz ceza şeysini Fenerbahçe için çıkardı diyodun TFF için gördük baya öyleymiş. Seyircisizi cezayı hesaplayan TFF hakemi düşünemicek kadar aptal çıktı işe bak.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Egemen'in yerinde olsam bu kadar maç katledilmişken hakemi cidden tekme tokat döverim cezası ne olursa olsun inanın bana çok amatörce ama bu adamlar bunu hak ediyor. Türkiye'de beğendiğim bir tane hakem yok, diğer takımların maçlarını da izliyorum tam bir rezalet hakemlerimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bugün maçı izleyenler farklı kişiler olabilir, herkes Mecnun Odyakmaz'ı seviyor ve destekliyor önermesi bence mantıklı değil. Ayrıca Sivasspor tribünlerinin sadece Sivasspor taraftarları olduğunu düşünmek de bana göre mantıklı değil, Fenerbahçe'den haz etmeyen herkes maça gidip istediği gibi bağırabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    tepkisi haklı diyen görmedim belkide gözümden kaçmıştır.Ama orda faul yok dolayısıyla kırmızı kart hakemin hatası.Saçma sapan karar vermese kırmızı kartta çıkmayacaktı
    Enginin kide öyle o zaman orda yanlış hatırlamıyosam baroninin eline çarpmıştı (başka maçtaki pozisyonla karıştırıyo olabilirim tam emin değilim) ve engin kendisine direkt kırmızı kart çıkana kadar gayet normal bi şekilde konuşuyodu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tamam abi,Egemen çok haklı her hakeme gitsin göğsünü çarpsın koşarak.Ne de olsa karar yanlış ya istediği hareketi yapabilir hakeme.
    Gidip hakeme saldırmadıkça, küfür etmedikçe kırmızı verilmemeli diyorum. Bunu derken de bugüne kadar verilen kararları göz önünde bulunduruyorum. Yoksa hemen hemen her sarı karttan sonra hakeme tepkiler olur. Egemenin tepkisinden kat be kat fazla olanlar da var ama kart verilmez ekstra.

Şimdiye kadar bu tepkileri kart verilmiş olsaydı neden kırmızı verildi demezdim ama Egemen'in üzerinde deniyorlar işte.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen'in kırmızı kartı doğru. Hakemi ittirmek, böyle kontrolsüz temasta bulunmanın karşılığı kırmızı kart.
    Meireles'in net kırmızısını veremedi hakem ayrıca.

Fenerbahçe'nin sistemi çökmüş durumda. Forvetler sakatlanınca ki bugün Sow'da sakatlandı, makinanın çarkı bozuldu.. Lig daha da heyecanlı olmaya başlıyor hadi bakalım. Sivas'ın oyunu da harikaydı. Özellikle Cicinho müthiş oynadı. Takım çok iyi paslar yapıyor ve tam oyunu sıkıştırıyorlar derken iki ters pasta bir anda kanatta unutturduğu bekleri ile savunmaları hazırlıksız yakalıyor. Oldukça iyi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin'in olay biraz farklı yalnız. Engin kırmızı kartı gördükten sonra bu hareketi yapmıştı. Egemen'in pozisyona ise diyecek söz yok, neresinden tutsan elinde kalıyor. Egemen'in hakeme müdahalesi de öyle pek ciddiye alınacak bir şey değil, ne hareketler ne hakaretler oluyor hakemler maç içinde.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Enginin kide öyle o zaman orda yanlış hatırlamıyosam baroninin eline çarpmıştı (başka maçtaki pozisyonla karıştırıyo olabilirim tam emin değilim) ve engin kendisine direkt kırmızı kart çıkana kadar gayet normal bi şekilde konuşuyodu
    iyide ben burda hakem haketti, egemen yada engin haklı olarak hakeme dalaştımı dedim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Gidip hakeme saldırmadıkça, küfür etmedikçe kırmızı verilmemeli diyorum. Bunu derken de bugüne kadar verilen kararları göz önünde bulunduruyorum. Yoksa hemen hemen her sarı karttan sonra hakeme tepkiler olur. Egemenin tepkisinden kat be kat fazla olanlar da var ama kart verilmez ekstra.

Şimdiye kadar bu tepkileri kart verilmiş olsaydı neden kırmızı verildi demezdim ama Egemen'in üzerinde deniyorlar işte.
    Pozisyonu bir daha izle abi,hakemin kart çıkartmasına fırsat vermeden yapıştırıyor göğsü,üstelik dengesi de bozuluyor hakemin.Kesinlikle kırmızı kart.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kendi takımlarını da zan altında bırakıyorlar öyle bi durumda bağırsınlar kendi sorunları satıldıklarını kabul ediyorlar heralde. Aziz Yıldırım buna açıklık getiriyor ama anlayana. Bu lig senelerdir kirli ne zaman temiz oldu ki ? Aziz Yıldırım kendini savunacak tabi göz var nizam var her şey ortada. Laf kalabalığı yapma ne zaman sizin aleyhinize bu kadar net hatalar oldu ? Senelerdir tutturmuşsunuz bi Fenerasyon diye daha geçen gün seyircisiz ceza şeysini Fenerbahçe için çıkardı diyodun TFF için gördük baya öyleymiş. Seyircisizi cezayı hesaplayan TFF hakemi düşünemicek kadar aptal çıktı işe bak.
    Çok acayip bağlamaların var, ciddi şekilde alakasız birbiriyle. Özellikle seyircisiz maç ile bugünün ne alakası var? Aziz Yıldırım TFF için tek kelime dahi etmedi bugün. Egemen akıllı olsaydı atılmazdı, alırdı sarısını dönerdi arkasını giderdi. Ayrıca üslubuna dikkat et.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2-0 kaybedilen Sivasspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün Başkanı şöyle konuştu: "Egemen (kırmızı kart pozisyonu) hakeme hiçbir şey söylemediğini ifade etti. Fenerbahçe'yi yok etmek için her türlü operasyon yapılıyor. Başka türlü oyunlar oynanıyor. Bir hakemin bu kadar bariz hatalar yapabileceğini düşünmüyorum. Bizim maçlara gelmiyordu, mutluyduk. Yine geldi. Kısaca bu hakem yeteneksiz. Yeteneksiz bir hakem üzerinde devam etmek, zorlamak kötü şeyleri sonucları doğurabilir. Federasyona söylüyorum böyle hakemleri temizleyin.

'Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da yeneriz'

Bugün çocuklar iyi oynamadı önemli değil, telafi ederiz. Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da yeneriz, istatistiklere baksınlar. Herkes kendine çeki düzen versin. Benim yaptığım şeylere şike deniyorsa Türkiye'de şike yapmayan takım yoktur. Bağırdılar "Şike yapsana şike yapsana" diye. Yahu ben Sivas'ı satın mı aldım? Kimle yaptım ben şikeyi? Utanın biraz. Biz kimseyi satın almadık. Kendilerine hakaret ediyorlar farkında değiller.
    Belirttiğim noktalara değineyim;
    1. Hakeme direkt olarak hakaret. (Bakalım Aziz Yıldırım'a da hak mahrumiyeti cezası gelecek mi?)
    2. Maç galatasaray maçı değil, Galatasaray'ı karıştırmaya çekinmiyor. (Kola isteyen adama Portakal Suyu vermek gibi bir şey mi oldu bu acaba? Kendini bu kadar mı düşürür bir insan )
    3. Sanki maçı Galatasaray'a karşı kaybetti de TT Arenada yenip telefi edecek. Gerçekten çok komik Galatasaray'a suç bulmaya devam ettikce, şike yapmadığını düşündüğüm bir adamın şike yaptığına inanmaya başlıyorum
    Last edited by ReaList : 09.Şubat.2014 at 21:00 Reason: Lütfen hitaplarımıza dikkat edelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bugün maçı izleyenler farklı kişiler olabilir, herkes Mecnun Odyakmaz'ı seviyor ve destekliyor önermesi bence mantıklı değil. Ayrıca Sivasspor tribünlerinin sadece Sivasspor taraftarları olduğunu düşünmek de bana göre mantıklı değil, Fenerbahçe'den haz etmeyen herkes maça gidip istediği gibi bağırabilir.
    Şu son yazdıgın cümleden yola cıkarsak hiçbir takımın maçında hiçbir taraftara laf edemeyiz.Bundan sonra Fb taraftarı neden küfür ediyorlar derlerse bunu diyicem iyi savunma.''ne belli Fb'li oldukları oynadıgımız takımdan haz etmeyen herkes gelmis olabilir laf edemezsiniz Fb taraftarına!'' Ayrıca herkes Odyakmaz'ı sevmiyor olabilir demissin ben hiç Sivaslılardan tepki geldigini görmedim.Sende neyin ne oldugunu biliyorsundur ama şuan işine gelmiyor.Ayrıca Aziz Yıldırım'ın dedigini destekliyorum filan gibi görünmesin sadece sorusturmada bizle adı gecen takımların bu tezahuratı yapması artık bana çok komik geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Verilmeyen penaltı ve kırmızı kartın üstüne futbol konuşacak olanın futbol bilgisinden şüphe ederim. Çunkı maç egemen atıldıkdan sonra bitmişti. Meirelesi atmadı bakın sizin lehinize de karar verdi diyerek kimse kendini kandırmasın. Hakem maçı net bir şekilde katletmiştir

Nesil
    2007

Daha dün bizim maçta penaltımız + rakibe kırmızı es geçilip Erkan'ın ve bazı oyuncuların kendini yere bırakması sonucu Es-Es tehlikeli yerlerden frikikler kazandı. Bir yerlerden emir aldılar mı almadılar mı, yarışı kızıştırmak için mi yapıyorlar bilemem ama hakemlerimiz berbat. Psikolojik olarak da adamlar ciddi baskı altında. Olası Fenerbahçe lehine karar verse şikeci diyecekler vermese Fenerbahçe'miz engelleniyor olacak. Bu kadar baskı hissetmelerinin bir nedeni de kamuoyunun TFF ve MHK yönetimlerine zerre güvenmiyor oluşu. Bu baskıyı kaldırabilen var kaldıramayan var. Hakem olsaydım şu ortamda 3 büyüklerin maçına atanmayayım diye sabah akşam dua ederdim.

Maçı da Egemen'in kırmızısına kadar izledim, sonra elektrikler gitti. Maç orada bırakılırdı zaten, belli hakemin maçın önüne geçeceği. Penaltı pozisyonu penaltıydı, tartışmasız. Caner'in sarısı doğruydu. Kırmızı pozisyonunun tekrarını izleyemeden elektrik gitti.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bir geçen sene GS'ın maç konularında yazılan yorumlar hatırlıyorum bir de bugün yapılan yorumlara bakıyorum, bayağı bir komik oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@xwerswoodx birincisine katılmıyorum.Bir kişi yeteneksizse yeteneksiz bunu söylemesinde problem yok.Ayrıca bu hakemin yeteneksiz lafına alınacağınıda düşünmüyorum kendide farkındadır.

2 ve 3 için haklısın zaten kendmize bakmayı öğrendikçe bir noktalara gelebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Şu son yazdıgın cümleden yola cıkarsak hiçbir takımın maçında hiçbir taraftara laf edemeyiz.Bundan sonra Fb taraftarı neden küfür ediyorlar derlerse bunu diyicem iyi savunma.''ne belli Fb'li oldukları oynadıgımız takımdan haz etmeyen herkes gelmis olabilir laf edemezsiniz Fb taraftarına!'' Ayrıca herkes Odyakmaz'ı sevmiyor olabilir demissin ben hiç Sivaslılardan tepki geldigini görmedim.Sende neyin ne oldugunu biliyorsundur ama şuan işine gelmiyor.Ayrıca Aziz Yıldırım'ın dedigini destekliyorum filan gibi görünmesin sadece sorusturmada bizle adı gecen takımların bu tezahuratı yapması artık bana çok komik geliyor.
    Bunu büyük takımlar için diyemezsin. Çünkü onların tribünleri hep dolu. Ama anadolu takımları çoğu zaman boş ve o tribünler karışık oluyor büyük takımla oynadıkları maçlarda. Bugün Sivasspor tribününde Sivasspor'lu da vardı, Fenerbahçe'li de, anti-Fenerbahçe'li de.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir çok Anadolu kulüp taraftarı iki takım tutuyor. Birisi memleket takımı, diğeride üç büyüklerden bir tanesi. O yüzden tribünde yapılan tezaruhatların bir çoğuda rakip takım taraftarları tarafından yapılması muhtemel bir durum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bir çok Anadolu kulüp taraftarı iki takım tutuyor. Birisi memleket takımı, diğeride üç büyüklerden bir tanesi. O yüzden tribünde yapılan tezaruhatların bir çoğuda rakip takım taraftarları tarafından yapılması muhtemel bir durum.
    Bunu Sivasspor amigoları baslatmasa toplanıp Gslilerin yada Bjklilerin baslatması mümkün degil.Onlar tezahuratı baslatır digerleri katılır ayrı olay.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Lütfen yorumlara Galatasaray'ı karıştırmassak iyi olur. Maç Fener ile Galatasaray'ın arasında değil ve Gs nin konuyla hiç alakası yok. Bi arkadaş demiş Aysal lobisi falan ona baya güldüm. Bir de engin falan karıştırılmış hiç gerek yok. Aziz yıldırımda Galatasaray'dan bahsederek ne yapmaya çalıştı anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Klasik açıklamaları işte, algıyı başka yöne çekmek için. Ağzına bakan çok fazla sözde gazeteci var, Ahmet Ercanlar'a fırça attı hatta canlı yayında.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bunu Sivasspor amigoları baslatmasa toplanıp Gslilerin yada Bjklilerin baslatması mümkün degil.Onlar tezahuratı baslatır digerleri katılır ayrı olay.
    İşte orada kimin hangi takımlı olduğu belli değil. Dediğin gibi Sivasspor taraftarıda başlatmış olabilir, Fenerbahçe'ye düşman olan rakip takım taraftarları da. Ancak bunun faturası genel olarak Sivasspor'a kesilir çünkü Sivasspor'un taraftar bölümünde yer alıyorlar ve oradan bu tezaruatları yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı pozisyonu hangisi yahu. Bir ben mi kaçırdım o pozisyonu ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Penaltı pozisyonu hangisi yahu. Bir ben mi kaçırdım o pozisyonu ?
    El pozisyonunu soruyorsun sanırım;

[YOUTUBE="VcpW-zh5P6g"]El[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Net penaltı. Bunun gibi bir çok pozisyonda penaltı kararı verildi.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Zaten penaltı olduğunu inkar eden olduğunu sanmıyorum, zaten inkar edilebilecek bir şey yok, eli açık yani elini uzatmış engellemek için çok belli, net penaltı + sarı kartlık bir pozisyon, ancak bunu tartışmıyoruz, kırmızı kart pozisyonunu çözemedik

sakary Ali Misafir

Ben Yunus Yıldırım'a önceden beri takmıştım. Bu kadar kalitesiz, beceriksiz bir hakemin bu kadar saçma sapan maçlar yönetmesine rağmen hala maçlara çıkmasına anlam veremiyordum. Bugün ne oldu ne bitti bilmiyorum ama bu adamın maç yönetmesinin normal şartlarda olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar şuana kadar atılan kural dışı mesajlar silindi. Bu dakikadan sonra atacağınız kural dışı mesajlar için uyarı puanı verilecektir. Lütfen daha sakin bir şekilde mesajlar atın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    London

1. ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 1-2 FENERBAHÇE A.Ş. 7 Aralık 2013 Hakem Spor Toto Süper Lig
    2. BURSASPOR 2-3 FENERBAHÇE A.Ş. 16 Ocak 2013 Hakem Ziraat Türkiye Kupası
    3. MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 1-2 FENERBAHÇE A.Ş. 26 Eylül 2009 Hakem Turkcell Süper Lig
    4. BEŞİKTAŞ A.Ş. 0-2 FENERBAHÇE A.Ş. 2 Ağustos 2009 Hakem Süper Kupa
    5. BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-2 FENERBAHÇE A.Ş. 3 Mayıs 2009 Hakem Turkcell Super Lig
    6. BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-2 FENERBAHÇE A.Ş. 29 Mart 2008 Hakem Turkcell Süper Lig
    7. SİVASSPOR 1-4 FENERBAHÇE A.Ş. 27 Ocak 2008 Hakem Turkcell Süper Lig
    8. GENÇLERBİRLİĞİ 1-2 FENERBAHÇE A.Ş. 16 Aralık 2007 Hakem Turkcell Süper Lig
    9. GENÇLERBİRLİĞİ 0-1 FENERBAHÇE A.Ş. 1 Mart 2007 Hakem Fortis Türkiye Kupası
    10. TORKU KONYASPOR 0-1 FENERBAHÇE A.Ş. 22 Eylül 2006 Hakem Turkcell Süper Lig
    11. GENÇLERBİRLİĞİ 0-2 FENERBAHÇE A.Ş. 12 Ağustos 2006 Hakem Turkcell Süper Lig
    12. GAZİANTEPSPOR 0-2 FENERBAHÇE A.Ş. 2 Nisan 2006 Hakem Turkcell Süper Lig
    13. DİYARBAKIRSPOR 0-2 FENERBAHÇE A.Ş. 7 Mayıs 2005 Hakem Turkcell Süper Lig
    14. UŞAKSPOR 2-6 FENERBAHÇE A.Ş. 22 Aralık 2004 Hakem Fortis Türkiye Kupası
    15. GENÇLERBİRLİĞİ 1-2 FENERBAHÇE A.Ş. 24 Eylül 2004 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig
    16. A.SEBATSPOR 1-4 FENERBAHÇE A.Ş. 11 Eylül 2004 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig
    17. MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 2-3 FENERBAHÇE A.Ş. 27 Kasım 1999 1. Yardımcı Hakem Turkcell Süper Lig
    18. FENERBAHÇE A.Ş. 4-0 SANİCA BORU ELAZIĞSPOR 21 Eylül 2013 Hakem Spor Toto Süper Lig
    19. FENERBAHÇE A.Ş. 4-1 GENÇLERBİRLİĞİ 25 Kasım 2012 Hakem Spor Toto Süper Lig
    20. FENERBAHÇE A.Ş. 1-0 ORDUSPOR 12 Eylül 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
    21. FENERBAHÇE A.Ş. 1-0 SİVASSPOR 18 Aralık 2010 Hakem Spor Toto Süper Lig
    22. FENERBAHÇE A.Ş. 2-0 KAYSERİSPOR 4 Nisan 2010 Hakem Turkcell Süper Lig
    23. FENERBAHÇE A.Ş. 4-2 TORKU KONYASPOR 24 Mayıs 2009 Hakem Turkcell Super Lig
    24. FENERBAHÇE A.Ş. 2-0 ANKARASPOR A.Ş. 15 Kasım 2008 Hakem Turkcell Super Lig
    25. FENERBAHÇE A.Ş. 4-1 TORKU KONYASPOR 20 Ekim 2007 Hakem Turkcell Süper Lig
    26. FENERBAHÇE A.Ş. 3-1 MKE ANKARAGÜCÜ 26 Mayıs 2007 Hakem Turkcell Süper Lig
    27. FENERBAHÇE A.Ş. 2-1 ANKARASPOR A.Ş. 1 Nisan 2007 Hakem Turkcell Süper Lig
    28. FENERBAHÇE A.Ş. 2-1 GALATASARAY A.Ş. 3 Aralık 2006 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig
    29. FENERBAHÇE A.Ş. 4-2 KAYSERİ ERCİYESSPOR 7 Mayıs 2006 Hakem Turkcell Süper Lig
    30. FENERBAHÇE A.Ş. 4-0 GALATASARAY A.Ş. 22 Nisan 2006 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig
    31. FENERBAHÇE A.Ş. 2-1 GALATASARAY A.Ş. 8 Mart 2006 Dördüncü Hakem Türkiye Kupası
    32. FENERBAHÇE A.Ş. 3-0 GENÇLERBİRLİĞİ 20 Ocak 2006 Hakem Turkcell Süper Lig
    33. FENERBAHÇE A.Ş. 2-1 ANKARASPOR A.Ş. 10 Eylül 2005 Hakem Turkcell Süper Lig
    34. FENERBAHÇE A.Ş. 2-0 A.SEBATSPOR 27 Şubat 2005 Hakem Turkcell Süper Lig
    35. FENERBAHÇE A.Ş. 6-0 SAKARYASPOR A.Ş. 24 Ekim 2004 Hakem Turkcell Süper Lig
    36. FENERBAHÇE A.Ş. 3-0 VANSPOR A.Ş. 8 Ağustos 1999 2. Yardımcı Hakem Turkcell Süper Lig
    37. FENERBAHÇE A.Ş. 3-1 MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 16 Nisan 1999 2. Yardımcı Hakem Turkcell Süper Lig

1. ESKİŞEHİRSPOR 1-1 FENERBAHÇE A.Ş. 17 Nisan 2013 Hakem Ziraat Türkiye Kupası
    2. BURSASPOR 1-1 FENERBAHÇE A.Ş. 20 Ekim 2012 Hakem Spor Toto Süper Lig
    3. SİVASSPOR 0-0 FENERBAHÇE A.Ş. 2 Eylül 2012 Hakem Spor Toto Süper Lig
    4. MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 0-0 FENERBAHÇE A.Ş. 21 Aralık 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig
    5. KAYSERİ ERCİYESSPOR 1-1 FENERBAHÇE A.Ş. 26 Ocak 2007 Hakem Turkcell Süper Lig
    6. FENERBAHÇE A.Ş. 0-0 GALATASARAY A.Ş. 12 Mayıs 2012 Dördüncü Hakem Spor Toto Süper Final
    7. FENERBAHÇE A.Ş. 1-1 TRABZONSPOR A.Ş. 16 Mayıs 2010 Hakem Turkcell Süper Lig
    8. FENERBAHÇE A.Ş. 2-2 TRABZONSPOR A.Ş. 2 Aralık 2005 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig

1. BEŞİKTAŞ A.Ş. 1-0 FENERBAHÇE A.Ş. 3 Mayıs 2012 Dördüncü Hakem Spor Toto Süper Final
    2. GENÇLERBİRLİĞİ 1-0 FENERBAHÇE A.Ş. 21 Şubat 2009 Hakem Turkcell Super Lig
    3. GAZİANTEPSPOR 1-0 FENERBAHÇE A.Ş. 23 Ağustos 2008 Hakem Turkcell Super Lig
    4. GALATASARAY A.Ş. 2-1 FENERBAHÇE A.Ş. 27 Şubat 2008 Dördüncü Hakem Fortis Türkiye Kupası
    5. SİVASSPOR 2-0 FENERBAHÇE A.Ş. 9 Şubat 2014 Hakem Spor Toto Süper Lig
    6. FENERBAHÇE A.Ş. 0-2 GAZİANTEPSPOR 21 Aralık 2005 Dördüncü Hakem Türkiye Kupası
    7. FENERBAHÇE A.Ş. 3-4 BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 Nisan 2005 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig
    Yunus Yıldırımı sevmeyip sürekli saydıranlar için Yunus Yıldırımın bugüne kadar (yardımcı) hakem olduğu fenerbahçenin toplam 52 maçı..

37 galibiyet (%71,1)
    8 beraberlik (%15,4)
    7 mağlubiyet (%13,5)

Sadece hakem olarak çıktığı 38 maç;

29 galibiyet (%76,3)
    6 beraberlik (%15,8)
    3 mağlubiyet (%7,9)

Evet gerçekten Y. Yıldırım sizin maçlarınızda hep hatalı kararlar veren, size hiç maç kazandırmayan bir hakem...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Konuyu çok farklı yerlere çektiniz. Bugün belki de şampiyonluğumuz engellendi. Ağlayacaktım neredeyse ya nedir bu? Beşiktaş maçı aynı geçen sene Eskişehir maçı 2010/11'de Gaziantep maçı 2 sezon önceki TS maçı (sahaya atlet fırlatılan maç), daha birçok maç var, yani bunlar basit bir hakem hatası olamaz.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri