Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Rizespor Kazanır

4 19.05%
  • Berabere Biter

3 14.29%
  • Galatasaray Kazanır

14 66.67%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 188 sonuç

Konu: Rizespor - Galatasaray | STSL 23. Hafta

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Büyütülecek bir şey yok. Haftaya da Fenerbahçe Trabzon deplasmanında puan kaybeder yine fark 4'e iner.

Değişiklikler gol yenildikten sonra gelmemeliydi. Hajrovic ve Emre Çolak'ı çok geç aldı oyuna ve çıkan kişi Sneijder değil Umut olmalıydı. Zaten maç boyunca tek forvet oynadık Umut çok etkisizdi.
    Bugün Trabzonspor maçını izledikten sonra Onur mucizevi kurtarışlarını fazlasıyla yapmadıktan sonra Fenerbahçe fark atar diyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Bugün Trabzonspor maçını izledikten sonra Onur mucizevi kurtarışlarını fazlasıyla yapmadıktan sonra Fenerbahçe fark atar diyorum
    Trabzonspor Fenerbahçe'ye karşı çok farklı oynar. Aralarındaki gerginlik malum canlarını dişe takıp oynarlar. Orada oynanan çoğu maç berabere bitiyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fikstür öyle bir fikstür ki puan farkı sezon sonuna kadar hep değişecek. Haftaya Galatsaray puan farkını düşürebilir. Sonraki hafta Gs Karabük deplasmanında puan kaybı yapıp yine artabilir. Bir sonraki hafta Fb Antep deplasmanında puan kaybedebilir. Yani derbiye kadar 1-2-3-4-6 fark her zaman değişir diye düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Trabzonspor Fenerbahçe'ye karşı çok farklı oynar. Aralarındaki gerginlik malum canlarını dişe takıp oynarlar. Orada oynanan çoğu maç berabere bitiyor zaten.
    Geçen sezon 3-0 yenmişti Fenerbahçe

Nesil
    2007

Gün geçmiyor ki bir deplasmandan da boynu bükük dönmeyelim.

Yahu hadi maça Umut'la başladın, neden devam ediyorsun? Olmuyor işte adam iyi oynamıyor. Maçın belki de en iyi adamı Sneijder çıkıyor. Ben hücumda ondan iyisini görmedim bugün gören varsa yazar.

Taktiksel olarak da problem var gibi. Eyvallah, çok zor gol yiyoruz da son 3 maçta 3 gol attık; hepsi de duran top. Yine de oyunu iyi kontrol ediyoruz 3-5-2 ile ama bir türlü o üretkenlik olmuyor, olsa da atamıyorlar ne hikmetse.

Ek olarak maçın başında Uğur hoca neden böyle çıkar diyenlere gelsin. Adam risk alınca 2 net pozisyon bulduk. Atsak maç farka gidiyordu. Risk alınca da ahım şahım oynamadılar penaltıyla 1 puanı aldılar. Zaten Bursa maçını hatırlıyorum, Daum ofansif kadro çıkarmıştı; sonucu hepiniz biliyorsunuz. O zaman da Daum eleştirilmişti neden bu kadar ofansif oynatıyorsun diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle Uğur hocayı tebrik etmek gerekir. Bir maçtan nasıl puan alınır bugün bunu bize çok iyi gösterdi. Öncelikle maça çıkarmış olduğu Kağan-Abdi-Aykut-Kıvanç dörtlüsü orta alana set kurarak bir çok top kaptı ve Galatasaray'ın etkinliğini azalttı. Ancak gününde olmayan ve çok kötü bir maç çıkaran Florin Cernat bu hattın elde ettiği cehveri elmasa çeviremedi.

Galatasaray gole kadar hücum alanında etkin olamadı. Dikkatli ve temkinli oynayan Rize'li oyuncular Kornerde adam paylaşamayınca Chedjeuo bunu affetmedi ve kilidi açamayan Galatasaray altın değerinde bir gol buldu.

İşte maçın kırılma noktası burası. Çünkü Rize bu kadar. Golü yedikten ve 1-2 değişiklik yapıp orta alandaki o duvarı dağıtınca Galatasaray 2-3 tane %100'lük gol pozisyonu yakaladı hem de yürüyerek. Bu yüzden Uğur Hoca maça bol hücumcu ile çıkmamıştı, Eğer böyle çıksaydı Galatasaray rahat bir şekilde gol bulacak ve 4-5 gollü bir galibiyetle evine dönecekti.

Maçın sonlarına doğru elindeki tüm hücum gücünü sahaya koyan Rize yorulan Galatasaray'a karşı golü bulmakta da zorlanmadı. Oyuna sonradan giren Tevfik savunma arkasına kaçtı, yaptırdığı penaltıyı yine sonradan oyuna giren Kweuke gole çevirdi. Bugün Rize adına sahada kötü olan tek şey Cernat'ın olağanüstü kötü oyunuydu. Cernat bugün 90 dakika çıkarabilseydi o 1 puan rahatlıkla 3 puan olabilirdi.

Galatasaray'a gelecek olursak, Fenerbahçe ile aynı ciddiyete sahipler. Mancini ve Ersun Yanal sahaya 11'i koyup kenarda izliyorlar. Onlar rakipleri küçümsedikçe bu iki takım daha çok deplasmanda tokat yer.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

O malum olaylardan sonra hep yeniyoruz deplasmanda trabzonu.

Son 20 dakikayi izleyebildim Sneijder ve Umut'un kaçırdığı iki net gol var. Penaltı da doğruydu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu kadar beceriksiz oynamaya devam edersek daha çok puan kaybederiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    O malum olaylardan sonra hep yeniyoruz deplasmanda trabzonu.

Son 20 dakikayi izleyebildim Sneijder ve Umut'un kaçırdığı iki net gol var. Penaltı da doğruydu.
    2 galibiyet 1 beraberlik. İçeride de 2 beraberlik var. Maçların %60'i berabere %40'ı galibiyet ile sonuçlanıyor. Geçen seneki maçın golleri aklımda Cristian'ın oyuncuya çarparak attığı gol falan vardı. Neyse zaten konumuz bu değil.

İkinci hatta üçüncü golü rahat bir şekilde bulabilirdi GS. Bunları kaçırınca gol yemesi kaçınılmaz oldu. Maç boyunca da Umut'a nasıl sabretti anlayabilmiş değilim, onun yerine gitti Sneijder'i çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@William Rookwood

trabzondaki son 4 macta 2 galibiyet 1 beraberlik almis fenerbahce. son iki macini kazanmis. en son 2010 yilinda kaybetmis fener deplasmanda. trabzonun bu nefreti basladi baslayali hep kendine zarar verdi, galibiyetleri yok uzun suredir.

@ibrahim

bence rize ofans gucunu kullanmali, zaten dusme potasinda. en etkili oldugu bolum de 3.bolge. hadi bu zor macti diyelim, tedbirli basladi ama kalan maclarda ofansa yonelmeli mutlaka. son 10 dakikadaki oyunu cok keyifliydi rizenin, bunu yapabilecek duzeydeler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Aykut-Kıvanç
    Hurşut-Cernat (Engin Baytar)-Abdi (Lua Lua)
    Kweuke (Tevfik-Deniz)

Bu 5'li ve alternatifleri bu dizilimde olabilir ama Hurşut'un ve Lua Lua'nın sakatlığı maçın stratejisinin biraz değiştirmiş. Kanatları hiç kullanmadı mesela Rize, Sürekli ortadan gitmek zorunda kaldı. Kötü bir kadroları yok ancak Ligimiz biraz dengesiz kimin eli kimin cebinde belli olmuyor (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Taktik teknik ile yorumlanamayacak bir maç.

Futbolcular mancini'nin taktiklerini anlayana kadar mac bitti

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Burak Yılmaz: "Sürekli 'Burak kendini yere atıyor, emek hırsızı' diyorlar. Belki yüzüme tribünlerden cisim gelen pozisyonda da kendimi yere atmışımdır. Olayı kişiselleştirmemem lazım. En ağır eleştirileri ben alıyorum bu ülkede. Hiçbir zaman kendimi beğendiremedim. İnsanlar beni eleştirirken biraz baksınlar. Bu çocuk nerede oynuyor, ne yapıyor diye. Ben her zaman takımım için oynarım. Kişisel başarım umurumda değildir. Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Hepsine çok kırgınım. Eğer ben bugün yanlış bir hareket yapmış olsaydım çok farklı olurdu"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yüzüne cisim geldiği için Burak kendini yere atmıyor mu demeliyiz artık? Burak biraz alıngan davranıp saçmalamış. Daha 2 hafta önce Antalya maçında yaptıklarından utanır da insan çıkıp konuşmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

16. Default

Birisi şu Burak'a bu yapılan bana göre haklı eleştirilerin sebebinin kendisi olduğunu hatırlatsın.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ağzı olan konuşuyor,konuşsun.Şu ülkede emek hırsızlığı konuşulacaksa,Burak Yılmaz'a sıra daha çok var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mancini doğru 11 ile çıktı, Chelsea maçından sonra Yekta'yı kesmek olmazdı ki zaten bugün takımın en iyisiydi, belki Umut yerine Hajrovic ile başlayabilirdi ama, tercih meselesi.

Rizespor önce durdur, sonra vurabilirsen vur mantığıyla çıkmıştı sahaya, Drogba da olmayınca savunmaları duvar etkisi gösterdi resmen, 1-2 cılız pozisyon dışında kör dövüşü geçti ilk yarı. Biz golü atamasak 0-0 bitecek gibi görünüyordu maç. Oynayarak bulamayacağımız golü, duran toptan bulduk. Sonrasında Uğur Tütüneker haliyle, kaybedecek bir şeyim yok diyerek bir bir sürdü hücum elemanları. İşte burada Mancini'nin hatası başladı, seyretti resmen. Maçın başından beri dökülen Umut'u, Selçuk'u o da bizim gibi seyretti sadece.

1-0'dan sonra kaçan gollerden biri gol olsa ve maçı kazanmış olsaydık bile Mancini hatalıdır bugün. Rizespor orta sahayı bıraktı, yapması gereken Selçuk - Ceyhun ve Umut - Hajrovic değişiklikleriyle oyunu tutmaktı. Sneijder - Sabri gibi saçma sapan bir değişiklikle neyi amaçladı anlamadım doğrusu.

Bireysel performansa gelirsek, Muslera iki maçtır çıkmakta acele ederek gol yediriyor. Önündeki oyuncuların sürekli değişmesi, ona da güven vermiyor herhalde.

Chedjou oynadığı son 3 maçta da gol bularak savunmada yapamadığını hücumda yapmaya başladı.

Selçuk kredisini tüketti, üstelik onun her hafta bu performansa rağmen banko olması başta Melo olmak üzere diğer oyunculara ayıp. Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın gidişiyle doğrudan alakası olduğunu düşünüyorum, mental olarak bitmiş durumda bence, Galatasaray'ı falan düşündüğü yok.

Umut Bulut, gerek geçen sezon gerekse bu sezon kritik goller attı ama ilk 11'de başlayınca olmuyor artık, bugün kafası başka yerdeydi, presiyle öne çıkan adam Burak kadar pres yapmadı.

Son olarak Burak Yılmaz, gol kaçırsa da önemli bu takım için. En çok kızdığım huyu kendisi atacak diye takımı da golden etmesi, bugün bir pozisyonda Veysel'e bırakabilirdi topu, onun bu huyu takımı da olumsuz etkiliyor.

Şampiyonluğa gelirsek, bir kere deplasman fobisi denilen şeyi kendimiz yarattık. Böyle bir şey yok, bunun adı teknik & taktik hatalar ve beceriksizliklerden ibaret. Başka bir şey değil. Berabere kalınan 7 deplasman maçının en az 4'ünü farklı alabilecek pozisyonları bulup, atamıyorsan, oynadığın 12 deplasman maçından 3 galibiyet çıkarıyorsan şampiyon olma zaten.

Fenerbahçe önündeki iki deplasman maçını alırsa -içeride kazanacaklarını varsayıyorum- bu iş biter.

İkincilik -gerçi o da garanti değil ama- bizim için dünyanın sonu olmamalı ama. ŞL faktörü var bir kere, ayrıca son iki sezondur şampiyonuz zaten, ŞL'de de gruptan çıkılıyor. Her sene şampiyon olacağız diye kural yok, kaldı ki Fenerbahçe şampiyon olmak zorunda. Çünkü biz olursak, 4. yıldızı takıyoruz ve onların 2 sene daha beklemesi gerekiyor bunun için. Belki taraftarı çok önemsemez ama başkanının önemseyeceği kesin. 3. yıldızdan sonra bir kez daha aynı senaryoyu kaldıramaz.

Bugün önemli bir eşikti, takıldık. Mancini ve bazı futbolcular hatalarından ders çıkarırsa sonuna kadar kovalarız, sonuçta futbol bu. Ama tabii unutmamak lazım, kalan tüm maçları alsak dahi rakibi yenmeli hatta ikili averajı en kötü eşitlemeli ve onların minimum ekstra 3 puan kaybetmesini beklemeliyiz. Ciddi bir avantajları var.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasaray tam italyan takimi oldu, kolay gol yemeyen kimligi sonunda yakaladilar bence. biraz fazla tedbirli gibi gorunse de bu superligde is yapar bence. deplasmanda da kazanma aliskanligi kazanirsa epey yol alirlar. bu sezon olmasa da gelecek yil bu anlayisla cok basarili olur mancini. zaten kadrosu da turkiyenin en iyisi diyebiliriz. fenerbahcede bu hafta gol yemedik diye sevindik, cunku gelen her atak tehlikeli oluyor. galatasaray bu isi cozume kavusturdu gibi. ofansif olarak da elinde say say bitmez kozlar varken kaybetmesi zor bir takim ortaya cikiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    kusura bakmada hocam sinirden sende damgaladın
    Kardeşim ben Alper'e emek hırsızı mı dedim. Eğer bi emek hırsızlığı varsa evet Alperde hırsız dedim. Damgalamak ne demek? Yapmadığı halde yapıyor demek değil mi? Adamın adı çıkmış damgalamışsınız işte benm dediğimle ne alakası var? İyi okudun mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü oynadık. Mancini de herhalde memnundu ki 80 dk bekledi. Özellikle selçuk ve umut'a nasıl sabretti çok merak ediyorum.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray icin soylenilcek tek sey Evinde "ASLAN" deplasmanda "KEDI.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

O kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum ki... Şampiyon olmak isteyen bir takımsan bu maçta rakibin her oyuncusu Messi/Ronaldo kesilse, rakip Bayern gibi oynasa bile çıkıp bir şekilde k-a-z-a-n-a-c-a-k-s-ı-n. Lamı cimi yok. Yok deplasman fobisiymiş zartmış zurtmuş bırakacaksın bu işleri.

Burak'a gelince. Güzel konuşmuşsun da bu imajı yaratan sensin sonuçta. İnsanlara o malzemeyi verdin. Nasıl Emre, Meireles, Lugano,Pepe gibi oyunların adı çirkef oyuncuya çıkmışsa sen de artık futbolu bırakana kadar bu damgayla yaşamak zorundasın. Profesyonel sporcuysan bununla başetmeyi öğreneceksin. Zamanında Arif Erdem de aynı şeyleri yaşadı.

Takım adında tek olumlu şey tenacious'un değindiği gibi zor gol yiyen ve zor yenilen bir takım olma yolunda ilerlememiz. Şu an oynanan futbola ve alınan sonuçlara kızıyoruz belki ama bu eğer geleceğin takımını inşa etmenin bir bedeliyse (yapılan transferleri düşünürsek) ben 1-2 sezonun çöpe gitmesine razıyım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Cristiano Ronaldo Manchester'da iken emin olun burak'tan daha çok kendini yere bırakırdı.Oradaki tv yorumcuları en büyük probleminin bu olduğunu söylerlerdi.Yani birazda insanın adının çıkmasıyla alakalı bence.Mehmet Demirkol'un çok güzel bir sözü vardı; ''isterse Burak bu sezon 50 gol atsın, yinede her gün kendini ispat etmek zorunda''.Ama Burak'ın da bu huyunu terketmesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu ülkenin başındakiler versin önce hesabı. Adamların yaptıkları götürdükleri şeylere bakın. Ne onlara nede onların maşası altındaki cübbe giymiş sözde hukukçulara kimsenin güveni var. Burak Yılmaz kendi kendinin ismini çıkardı. Biz temiz olduğumuza inanıyoruz. Bu ülkede hala mahkemeler böyle diyor siz şikecisiniz zihniyeti var.

Aynı mahkeme cebine trilyonları cukkalayan, rüşvet alanları kaçma şüphesi yok diye serbest bırakırken onurlu şerefli Türk Paşası'nı kaçar diye içeride tutuyor. Bu mu sizin çok güvendiğiniz hukuk sisteminiz. Lanet olsun böyle hukuka. İnanmıyorum güvenmiyorum reddediyorum TC hukukunu. Milletin telefon kaydı yayınlanıyor montaj bize şike yaptınız tapeler var deniyor yıllardır bekliyoruz ses kayıtlarını ortada birşey yok. Siz kendi kendinizi bu ütopik dünyanızda inandırın bunlarla..

Maçtan sonra 3 Muslera 1 tane onur etmez diyenlere de iyi güldüm ama. Konuyla alakası olmasada.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu ülkenin başındakiler versin önce hesabı. Adamların yaptıkları götürdükleri şeylere bakın. Ne onlara nede onların maşası altındaki cübbe giymiş sözde hukukçulara kimsenin güveni var. Burak Yılmaz kendi kendinin ismini çıkardı. Biz temiz olduğumuza inanıyoruz. Bu ülkede hala mahkemeler böyle diyor siz şikecisiniz zihniyeti var.

Aynı mahkeme cebine trilyonları cukkalayan, rüşvet alanları kaçma şüphesi yok diye serbest bırakırken onurlu şerefli Türk Paşası'nı kaçar diye içeride tutuyor. Bu mu sizin çok güvendiğiniz hukuk sisteminiz. Lanet olsun böyle hukuka. İnanmıyorum güvenmiyorum reddediyorum TC hukukunu. Milletin telefon kaydı yayınlanıyor montaj bize şike yaptınız tapeler var deniyor yıllardır bekliyoruz ses kayıtlarını ortada birşey yok. Siz kendi kendinizi bu ütopik dünyanızda inandırın bunlarla..
    evet ayrıca bu ülkenin başındaki önce fenerbahce'yi neden korudugunun hesabını verecek bize!!

ama sen allahtan bu ülkedesin. baska ülkede başka federasyona bağlı olsaydın çoktan cezaların en ağırını çekmiştin zaten.

he bu arada ben de mahkemelerin temiz olduguna inanmıyorum. o kayıtlar da neden ortaya çıkmıyor acaba? birileri sizi koruduğu için olmasın sakın ?

bak dikkat et buralardayız daha bir süre daha tapeler çıkıyor tek tek youtube'a düşüyor.
    daha bunlar başlangıç bakalım neler olacak yine konuşuruz.

ayrıca fenerbahce klubü şöyledir böyledir demem ben. büyük klüptür. ama o başınızdaki hırsızdır. hırsızlıgın dik alasını yapmıştır. yıllardır yapıyor.
    siz de ona hep destek tam destek vererek yardım ve yataklık yapıyorsunuz.
    ben dünkü çocuk değilim. sizin 2005'te de nasıl şampiyon oldugunuzu da biliyorum. genclerbirliği maçlarını çok iyi biliyorum. ikisini de stadtan seyrettim.
    sadettin saran gibi adam işte sizin gibiler yüzünden o klüpten atılabiliyor. siz o herife hala tapıyorsunuz size öyle bir leke bulaştırdı ki yıllarca anlatılacak tarihinizde izi kalacak.
    ve siz hala ona opersyon yapıldı o masum triplerindesiniz.

bak gs taraftarı konuşmaz konuşmaz 1 haftadır saçmalıyorsunuz burada ama konuşursak da buranın tadı iyice kaçar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu maçı biliyorum şunu biliyorum demekle bu işler olmaz. İşte mantığınız bu sizin. Herkes herşeyi biliyor ama ortada birşey yok. Yıllarca konuşsak hiç bir şey ispatlanamaz. Bu işler zaten saçma sapan konuşmayla olmaz. Bu işler birilerinin konuşmasıyla çözülmez. Ortada ne varsa ortaya koyarsın sonuçlandırırsın. Söz konusu tapeler Fenerbahçe'yi korumak için mi ortaya çıkmıyor yoksa var olmadıkları için mi orasını Allah bilir.

Ayrıca şahsen Aziz Yıldırım'ı sevmiyorum ancak ben sizler gibi kişilerin savunuculuğunu yapmıyorum. Ortadaki olaylara bakınca bu ülkedeki herşeyin arap saçında olduğunu görebiliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emre'yi insanlıktan çıkaran Volkan'a demediğini bırakan siz değil miydiniz? Şimdi iş kendi oyuncunuza geldi mi yok lekenizi temizleyin şudur budur... Kendiniz yapmıyormuş gibi konuşuyorsunuz. Neyse bu tartışmanın sonu gelmez. Sana göre öyle bana göre böyle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak'ın kendini yere attığını herkes biliyor ancak bu adam hakkında ki ön yargıyı da siz yarattınız.Kendini 3 kere yere atıyorsa sizin ön yargılarınız yüzünden bu adamın onlarca faulü verilmedi,penaltısı verilmedi.Burak Yılmaz emek hırsızı da bu önyargıyı yaratanlar değil mi ? Hakkı yenen Burak Yılmaz olmuyor oynadığı kulüpler oluyor,boşa giden puanlar oluyor.Tutturnuşsunuz bir kendini atıyor da atıyor başka bir şey yok.Alın işte artık hakemler peanaltı olana da penaltı vermiyorlar.Bunun en büyük suçlusu bizleriz,bizlerin ön yargıları.

Emre ile Volkan mı,Burak gibi bir adamı onlarla mı kıyaslıyorsun abi Türk futbolunun utanç kaynaklarıylamı kıyaslıyorsun ? Emre kendi takım arkadaşı olan Mehmet Topuz'a boğaz kesme işareti yapmış bir adam,Şu an telefondan yazıyorum ama olaya Emre ile Volkan'ı katarsanız sabaha kadar tartışırız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri