Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

11 52.38%
  • Berabere Biter

5 23.81%
  • Gençlerbirliği Kazanır

5 23.81%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tam ben diyecektim. Bu kadar da kör olmayın arkadaşlar delikanlı gibi kabul edin. En fanatik adam Rıdvan bile kabul ediyor.
    İlk pozisyon net penaltı. Tartışması bile olmaz bunun. Gelirken kollar önde açılıyor ve topa dokunuyor. Daha nasıl penaltı olacak?

Resim atmışsınız, top elden gittikten sonra çekilmiş.

Açın. Tekrar izleyin:

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Gosso 3 defa direkt kırmızı karttan atılmalıydı. Kuyt'a yaptığı kırmızı kartlık pozisyon da penaltı.

Gosso'nun insanlığından da şüphe ediyorum. Resmen sakatlamaya oynadı.

Hak geçtiği yok açıkçası. 2. penaltı şüpheli de desen Gosso'nun yaptığı penaltı da verilmedi. Eğrisi doğrusuna geldi açıkçası.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Maç hakkında bir şeyler söyleyelim...

lk pozisyon penaltı, ikincisi kesinlikle değil. İlk başta ikincisi penaltı demiştim; ama maç heyecanı ile ayakları yanlış görmüşüm. Kalp kırdıysam özür dilerim.

İkinci olay Gençlerbirliği o kadar zayıf ki sezonun şut rekorunu kırmışızdır. Hak ettiğimiz maçı belkide hak etmediğimiz şekilde penaltı golleri ile aldık. Ama bana göre bizim yüksek şut çekme kapasitemiz bize penaltıyı getirdi. Sakin bir maç olsa ikinci penaltı çalınmazdı. Hakem doğru karar verirdi.

Taraftarımıza helal olsun bir kere daha Mustafa Kemal'in askerleriyiz dedirttik.

Gençlerbirliği ligden düşmeyi hak eden bir takım. Bu futbol ile PTT'de bile barınamazlar. 3 şut nedir?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gosso'nun hareketlerinden önce gelip penaltilari eleştirenler hiç samimi değil he deyip geçin. 1. Sine bile penalti değil diyenler var. Emenike'ye penalti çalındığı günü görebilcekmiyiz acaba adamın illa ayağının kırılması gerekiyor sanırım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Benim anlamadığım 2. pozisyon penaltı olmayınca maç bizim lehimize mi yönetilmiş oluyor ? 2. penaltıda ilk adamın yaptığı hareket de bir şey olmasa da ikinci adam diziyle engelliyor. Hadi bu pozisyonu geçtim. İlk yarı Gosso'nun atılması gerekirken, ikinci yarı Kuyt'a yapılan hareket yine kırmızı ve penaltı olması gerekirken hiçbir şey verilmiyor ama hakem Fenerbahçe'yi kollamış oluyor. Tamam oldu o zaman.

edit: Rıdvan'ın söylediği her şeyi doğru kabul etmediğimizi de anlayın artık.

İlk pozisyona penaltı değil diyorsanız tartışmayalım zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Asil dunku basin açıklaması fb sohbet alaninda tartisilirken cevap veremeyip burada konusan arkadaslar pek samimi değil

Nesil
    2006

Yazmayı unutmuşum eğer gerçekten doğru yorum yapmak istiyorsanız Gosso'nun kırmızı kartını bahsetmeyenler benim için yüzde yüz konuşmuyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tekrar söylüyorum 2. penaltıda rakip defans oyuncusu alperi diziyle engelliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    evet öyle bi engelliyor ki alper in ayakları yerden kesiliyor hop havaya kalkıp düşüyor.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Geçen hafta Emenike'ye de böyle çok basit bir müdahale gelmişti ve acayip bir şekilde kendini yere atmıştı. Alper de aynı. O zaman penaltı demiştin galiba. Ben de Kadıköy'de olsa belki taraftarla penaltıyı alır ama normalde çok ucuz bir penaltı olur demiştim. Yine sözlerimin arkasındayım, penaltı çok ucuz; normalde çalınmaması gerekir.

Ayrıca tek penaltı olsa da muhtemelen kazanırdı Fenerbahçe, tartışmak yersiz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligin ikinci yarısı Fenerbahçe ya hakemlerle kazanıyor ya da ite kaka, zorlamayla.

Ama taraftarı, hocası, yönetimine göre kazanırsa hakemlere rağmen, puan kaybederse hakemler yüzünden.

Bazı oyuncular başta Kuyt olmak üzere acayip düşüşte, umarım bu anlayış devam eder de Nisan'ın ilk haftası liderlik el değiştirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ligin ikinci yarısı Fenerbahçe ya hakemlerle kazanıyor ya da ite kaka, zorlamayla.

Ama taraftarı, hocası, yönetimine göre kazanırsa hakemlere rağmen, puan kaybederse hakemler yüzünden.

Bazı oyuncular başta Kuyt olmak üzere acayip düşüşte, umarım bu anlayış devam eder de Nisan'ın ilk haftası liderlik el değiştirir.
    BİLGİ | F.Bahçe, G.Birliği maçında 29 şut çekti ve bu sezon bir maçta en çok şut çeken takım oldu. G.Birliği ise 3 isabetsiz şut çekti.

Ben mac aninda izledim aboo omzundan sektigini gordum ozetler gelsin trtye bi daha bakarız

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mehmet Özdilek: "Fenerbahçe'den baskı yiyeceğimizi biliyorduk ama Cüneyt Çakır'dan bu kadar baskı yiyeceğimizi bilmiyorduk."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

beyler bosuna aciklamaya calismayin, goruntuler ortada. herkes vicdanina gore bir kaniya varsin. goruntulere ulasmak zor degil. hickimse burdaki laflarla ikna olucak degil. acin izleyin ozetleri falan. burda tatava yapmak yersiz. degilse biz fenerliler de bunu vicdanen zaten kabul eder konusmayiz bile.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mehmet Özdilek'in Gosso'dan utanıyorum demesi lazım önce, penaltı diyor hâlâ. Hiç samimi değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Burda Fenerbahçelilere taraf tutmayın diyen Galatasaraylı arkadaşlar kaç sayfa yazı yazıldı 1 galatasaraylı da gossonun pozisyonu penaltı ve ya kırmızı kart demedi önce bi kendisine baksın herkes.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Penaltıyı falan geçelim. Bu konular çok kısır tartışmalar. Maçla ilgili konuşmak daha mantıklı. Ben maçtan önce Emre'nin oynamamasını düşünüyordum ama çok yararlı oldu ve beni yanılttı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliğini iki penaltı ile açması da olumsuz işaretlerden biri.

Gençlerbirliği vasatın aşamayan oyunuyla yenilmeyi haketti.

Fenerin forvetler çok etkisizdi. Sistemin bence asıl parçası olan bu adamlar aksadığı her maç Fener aşırı zorlanır.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Penaltıyı falan geçelim. Bu konular çok kısır tartışmalar. Maçla ilgili konuşmak daha mantıklı. Ben maçtan önce Emre'nin oynamamasını düşünüyordum ama çok yararlı oldu ve beni yanılttı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliğini iki penaltı ile açması da olumsuz işaretlerden biri.

Gençlerbirliği vasatın aşamayan oyunuyla yenilmeyi haketti.

Fenerin forvetler çok etkisizdi. Sistemin bence asıl parçası olan bu adamlar aksadığı her maç Fener aşırı zorlanır.
    Emenike Sow çift forvet oynamalı bence gerçek kanatlar alınmalı takıma Krasic'in Moskova yıllardındaki hali gibi bi kanat lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Penaltılar penaltı bence.Teşekkürler FENERBAHÇE.Teşekkürler ALPER POTUK.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Penaltılar penaltı bence.Teşekkürler FENERBAHÇE.Teşekkürler ALPER POTUK.
    Helal olsun be. Hayatımda hiç bu kadar içten bir yorum görmedim. "Teşekkürler ALPER POTUK" muhteşem yorum. Normalde bu konuyla ilgili hiç yorum yapmayacaktım ama helal olsun çok iyi yorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

takim istekli arzuluydu, genclerbirligi topa bile dokunamadi nerdeyse. boyle bir etkinlikle kazanmisken ite kaka yorumu pek dogru degil. penaltiyla oldu diye goller boyle yorumlanmasi yanlis olur. son vuruslarda beceriksizlik olabilir, bu da cozumlenir ve ilk yaridaki serilere devam edilir. kuskunuz olmasin. geride kalan haftalarda eksik kadronun dezavantajini yasadik, tam takim oldugumuz surece isler yolunda gider. oyle veya boyle fark yine 7 puan, simdi rakiplerimiz dusunsun. her kazandigimiz hafta panikliyor takipcimiz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    takim istekli arzuluydu, genclerbirligi topa bile dokunamadi nerdeyse. boyle bir etkinlikle kazanmisken ite kaka yorumu pek dogru degil. penaltiyla oldu diye goller boyle yorumlanmasi yanlis olur. son vuruslarda beceriksizlik olabilir, bu da cozumlenir ve ilk yaridaki serilere devam edilir. kuskunuz olmasin. geride kalan haftalarda eksik kadronun dezavantajini yasadik, tam takim oldugumuz surece isler yolunda gider. oyle veya boyle fark yine 7 puan, simdi rakiplerimiz dusunsun. her kazandigimiz hafta panikliyor takipcimiz
    Abi ite kaka yazdığım için alınarak cevap veriyorum.

Bugün bana göre ite kaka değil, hakemle olan kısıma giriyor.

Her şekilde oynayan Kuyt formsuz, savunmanın önemli parçası Bruno Alves de öyleydi sakatlanana kadar. Sakatlıktan dönen oyuncular da aman aman bir performans sergilemiyor hemen. Ben tam tersi her hafta daha da rahatlamaya başladım, şampiyon olamazsınız demiyorum ama her geçen hafta yüzdeniz düşüyor. 3 deplasman derbiniz de işin bonusu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence artık sol açık olarak Alper'i düşünelim. Kuyt toparlanana kadar sağda da Sow oynar. Emenike'nin de bu laubaliliğe son vermesi gerekiyor. Orta alanda da Salih'i izlesek artık müthiş olacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bence artık sol açık olarak Alper'i düşünelim. Kuyt toparlanana kadar sağda da Sow oynar. Emenike'nin de bu laubaliliğe son vermesi gerekiyor. Orta alanda da Salih'i izlesek artık müthiş olacak.
    Alper topu aldığında geniş bir alan bulduğunda çok etkin olduğumdan daha etkili oluyor. Göbekte oynadığında o alan çok kalabalık diye etkinliği azalıyor.

Cengiz FM 15'te AML'yi 15 yaparsın artık (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

https://vine.co/v/MKxxiQZ75ld

Bu uçuşa penaltı çalarsan daha sonra atman gereken adamı da atamazsın.Hayırlı işler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hangi Melo'yu atmadı. Melo naptı ki. Ne yaptı yani .Rıdvan'ı cinim kdar sevmem. Yukarda ne yazmışım bakın çok sevdiğiniz rıdvan bile demişim. Şuan Rıdvan'ın dedikleri önemli olmalı sizin için. Benim için önemli değil hiç bi dediği. Sizin için önemli olduğu içi yazdım.

Tamam beyler Gosso atılmalıydı.
    Senle futbol konuşmak imkansız işine geleni söylüyorsun bizim lehimize olan şeyleri söylemeye cesaret bile edemiyorsun.

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post

Bu uçuşa penaltı çalarsan daha sonra atman gereken adamı da atamazsın.Hayırlı işler.
    Gosso ilk yarıda Sow'a tekme attığında ve üstüne tonlarca faul yaptığında atılmalıydı zaten. Egemen kalça çıkartır ( o kadar kalça çıkartmaya baskette faul çalmazlar ) kırmızı kart ama Alper'e dizini takarsa uçuş olur yav he he evet.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post

Yahu arkadaşım sen bunu sırf muhalefet olsun diye eklediğin açık belli, ordaki darbeden sonra zaten her topçu o anlık refleksle onu yapıyor zaten.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alper'in pozisyonunda herkes ayaklara kitlenmiş ama dizlere kimse dikkat etmemiş. Biri uyardı.

Ayaklara bakarsan penaltı değil.

Diz darbesi penaltıyı yaratmış. Kulusic dizini Alper'in 2 bacağının arasına sokmuş ve koşmasını engellemiş. Kitlemiş.

Dizler çarpışıyor.

2 penaltı da doğru kararmış.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Alper'in pozisyonunda herkes ayaklara kitlenmiş ama dizlere kimse dikkat etmemiş. Biri uyardı.

Ayaklara bakarsan penaltı değil.

Diz darbesi penaltıyı yaratmış. Kulusic dizini Alper'in 2 bacağının arasına sokmuş ve koşmasını engellemiş. Kitlemiş.

Dizler çarpışıyor.

Evet sonra da öyle bi darbe vurmuşki adam uçmuş resmen.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Evet sonra da öyle bi darbe vurmuşki adam uçmuş resmen.
    Yavaş yavaş bizimkilerde Burak Yılmaz gibi taklalar atmayı öğrenecek

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri