Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Chelsea Kazanır

21 48.84%
  • Berabere Biter

10 23.26%
  • Galatasaray Kazanır

12 27.91%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 194 sonuç

Konu: Chelsea - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

Nesil
    2007

Öncelikle rakip EPL lideri Mou'lu Chelsea idi. Elememiz sürpriz olurdu zaten. Bunu bir kenara bırakalım.

Benim takımımın 90 dakika boyunca tek pozisyonu yok yahu böyle bir şey kabul edilebilir mi? 6-1 yenildiğimiz maçta bile en azından oynadık yani saçma sapan yenilen gole kadar sahanın iyisi bizdik o maçta bile.

Mancini'yi de eleştirmeyeyim, sezon ortasında geldi sonuçta diyorum da çıldırtıyor adamı bazen. Sistem işlemiyor, tek pozisyonumuz yok. Hiç mi B planın olmadı maçtan önce? Maçta da mı bir şey düşünemedin? O zaman bırak işi arkadaş ne diye bu işi yapıyorsun. Hakan değişikliğine kadar sistem değişmedi ki dakika 75 mi neydi. Onda da yapılan defansı 3'leyip bekleri iyice ileri çıkarmak oldu ki hiçbir işe yaramadı.

Kadroya gelelim ki FT olduğundan beri düşündüğüm ve Mancini ile kesin karara vardım ki revizyon şart. Özellikle Sneijder, Burak, Drogba oynamak zorunda olması bizi çok bozuyor. Selçuk da zaten iyi oynamıyor. 3. bir ŞL kalitesinde orta sahamız yok bu dizilişte.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Chelsea deplasmanına çıkıyoruz biraz daha haddimizi bilerek oynamamız gerekiyor.Sneijder,Drogba,Burak 3'lüsü çok ağır kaçtı tek forvet arakası Sneijder çıksak daha çok şansımız olurdu.Buraya kadar geldikleri için takıma teşekkürler ama bu akşam ki oyundan sonra oturup biraz düşünmeleri gerek hem oyuncuların hem de teknik direktör denilen şahsın

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Melo ve Muslera'ya teşekkür ederim,mücadeleleri yeter.Canları sağolsun.

Geri kalana yazıklar olsun.
    aynen bu ikisi disindakiler berbatti.. drogbaya cok sinirlendim bir oyuncu nasil bu kadar vurdumduymaz olabilir ? 2 sene icin tonlarca para aldi sözlesmesi bitmesine yakin sanki kulübe karsi tavir takinmis gibi bir hali var mücadele yok onu gectim sahada durdugu her dakika galatasarayin aleyhine cünkü adamin yaptigi her hareket takim oyununa olumsuz yönde etki ediyor sanki kendini kötü oynamaya zorluyormus gibi bir his veriyor bana.

Chelsea'yi cok abartmaya gerek yok. Bizim yerimizde su anki fb olsaydi bu iki mac da cok farkli olurdu. Fizik kondusyon olarak ezildik. Baska bir şey degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Elenmek üzücü tabi ama maç çok sıkıcıydı. Gs'nin maçı olmasa gider dizi izlerdim

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Drogbayı bıraksınlar orda Elmanderi alıp gelsinler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mancini'yi anlamak gercekten cok guc.

Selcuk mac boyu ara paslari denedi, genelikle rakip takimin taraftarlarina gitti. Oyunun rahatlatmasi gerektigi yerde bu sefer rakibe verdi topu, suanki performansi Mustafa Sarpi hatirlatiyor bana. Bukadar dusunun sebebi ne ?

Ibrahimin dedigi gibi butun yuk Melo uzerine, ikinci yari bide Mancini sacmaladi Melo gibi adami defansa cekti bu sefer topta tutamadi GS. Boyle bir formasyon uygulayacaksan cikar Selcuku koy Ceyhunu o defansin ortasina gomulsun. Melo senin orta sahadaki tek direncin, tek pas atanin ve insiyatif almaktan korkmayan nadir isimlerinden. Gs taraftari olmadigim halde Selcukun kulaklarini baya cinlattim, bu takimin kaptaniysan az biraz gayret edeceksin.

Burak Yilmazda benden nasibini aldi, ozelikle yaptigi kosular. Sneijder pas atacak, ilerde solunda Drogba var, sag tarafinda Burak. Simdi geriden destek gelse Burakin sola Drogbaya dogru kosununu anlarim. Azpi'yi o kanada dogru pesinden surukleyip Eboue'ye yer acardi ama kimse geldigi yok. Niye Drogba onune kosu yapiyorsun ? Sag tarafa dogru kosu yap belki Sneijder dahada ileri cikabilir, bir ihtimal sut acisida bulur.

Alper Potuk transferini yapamayan Galatasaray kafasini daha cok duvarlara vuracak. Bu Selcuk'la daha fazla devam edilmez, heleki Mancini sisteminde hic devam edilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuğu melçuğu boşverin şimdi... Şu Drogba'dan kurtuluyor muyuz? Kurtulamıyor muyuz?

Ekleme: kanatlı sisteme hasret kaldım artık yeter harcanıyor Sneijder reis...
    Hajro--------sneijder--------bruma
    -------------burak------------------
    İleri 4lüsünü bekliyorum bir maç böyle göremezsem gözüm açık gidecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bir patlamış mısırı bir de kolası eksik paşanın!

11. Default

Öncelikle Galatasaray'a Geçmiş Olsun Yalnız Sahada Ölü Bir Takım Vardı. Chelsea Maç Boyunca Antreman Havasında Oynadı Maçı. Bir Takım Bu Kadar Alçalmamalı Yazık Vallahi. Tamam Chelsea Senden Kaliteli Ama Senin Elindeki Malzemelerde Az Buz Değil Olimpiyakos'tan Neyin Eksik ? Cevabı Takım Ruhu ve Kazanma Hırsı Eksik. Amatör Takım Gibi Maç Boyunca Tek Pozisyonu O da Duran Toptan 90.Dakikada Buldu.

Mancini'ye Gelecek Olursak Mancini Aslında Maç İçinde Tepkisini ve Sinirini Çok Belli Etti Bir Pozisyonda Sanırım Selçuk'un Pozisyonunda Adam Elindeki Kalemi Fırlattı Bayağı Sinirlendi. O da Haklı Olarak Beni Tınlamayan Takımı Ben Niye Kafama Takayım Edasında Kalan Sürede Rahat Rahat İzledi.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

su fotoyu koyanlar bence maci izlememis adam kagidi kalemi aldi yirtti yere firlatti sonra oturdu sinirinden guldu

13. Default

Neyin Ne Olduğunu Gördük Zaten Arif Ben Az Sövmedim Takıma Mancini Napsın Bırakta Düz Gitsin Komple

Yalnız Bugünkü Maçta Benim FMdeki Takımıma Benzedi Mancini Bana Çok Benzedi Naptıysam Bir Türlü Oyunculara Dinletemedim Kendimi Bu 14.3 Çok Gerçekçi Olmuş

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    su fotoyu koyanlar bence maci izlememis adam kagidi kalemi aldi yirtti yere firlatti sonra oturdu sinirinden guldu
    İkinci yarıyı izlemedim valla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fotoğrafa göre yorum yapacaksanız Tugay da gülüyor orda. Hadi onu da eleştirin.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Maçta bir kaç kişi dışında biraz mücadele olsaydı, sonuca anlam verebilirdim, malzeme bu derdim ama malesef sahada azim yoktu, büyük çoğunluğu kaybedilen ikili mücadeleler, kısa pasla oynamaya çalışan ama savunmasına destek olmayan ortasahalar (Melo hariç, o çok çabaladı), madem kısa oynuyorsun biraz geriye gelip en azından hiçbirşey yapmıyorsa bile arkadaşlarına duvar olabilecek Drogba(ama yapmadı) Yani mutlaka birşeyler yapılırdı her ne kadar iki takım arasında güç farkı olsada, bi mücadele istek, fedakarlık gösterilebilirdi. Yazık oldu demeyeceğim sonuç belki kabul edilebilir ama bu futbolu şahsen bir FB'li olarak bile izlerken çok üzüldüm.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasarayi boyle gosteren bir etken de chelsea'nin oyunu bence. premier ligi izleyen herkes bilir, chelsea maclari hep boyle geciyor bu sezon. galatasaray evinde daha avantajli bir skorla gitmeliydi. evinde gelene gecene 6 atan city'nin bile eli kolu baglandi bu takima karsi. macin basindaki tahminim zevksiz gecer ve skor da 2-0 olurdu. aynen dusundugum gibi oldu. son 20 dakikadaki gibi baslasaydi mancini, chelsea yine basit bir golle one gecemezdi. macin basinda mourinho ne kadar stresliydi goruntulerde, ilk macta kaldigi yerden devam edecegini dusunuyordu cunku. galatasaray oyun ve taktik ustunlugunu ilk macin 2.yarisi ele gecirmisti halbuki. fakat mancini yine bambaska cikti. ilk 60-70 dakika maci tikayip son dakikalarda yuklenmeliydi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray arması, forması için oynamayan futbolcuların canı sağolmasın.

Selçuk İnan Fatih Terim için gelmiş, Hasan Şaş için. Burak desen geçen sene acayip kafa golleri atarken şimdi kafa bile vuramıyor, saldı kendini. Drogba bugün kendine oynadı, takım için değil.

Ünal Aysal'ın karar vermesi lazım. Mancini ile devam edilecek mi o önemli. Edilecekse önce temizlik sonra da düzgün takım şart. Düzgünden kastım mücadele edecek oyuncular.

İki senedir gruptan çıkmak ne kadar başarı ise bu maç da o kadar rezilliktir. Yazıklar olsun, utandırdılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Fotoğrafa göre yorum yapacaksanız Tugay da gülüyor orda. Hadi onu da eleştirin.
    Tugay'ı da eleştiririz, sıkıntı yok da; o en azından koltukta tv izler gibi ayaklarını uzatıp üst üste atmamış. Mancini'nin bu denli rahatlığını ben yadırgadım şahsen, sen normal buluyorsan bir şey diyemem.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancini gitse kim gelicekki ? turk bi hoca olmaz , bielsayi cok ama cok istiyorum ama galatasaraya uygun degil terim tarzi bir hoca... ya kendi evlatlarimizdan birini takimin basina koycaz 2-3 yil sabretcez. dicem ama oda bizlerde yok..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Mancini'yi anlamak gercekten cok guc.

Selcuk mac boyu ara paslari denedi, genelikle rakip takimin taraftarlarina gitti. Oyunun rahatlatmasi gerektigi yerde bu sefer rakibe verdi topu, suanki performansi Mustafa Sarpi hatirlatiyor bana. Bukadar dusunun sebebi ne ?
    Mustafa Sarp top sürebiliyodu arada sırada

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Galatasaray tek şut çekmedi maçta.
    Drogbanın uzaya yolladığı topu unutmuşsun sanırım

bende son dakikaları farklı bi şekilde izlemedim hatta hazard tan böyle dribling li fifa işi bi gol bekliyodum olmadı bu yetenek,zeka fakiri futbolcular malesef insanı çileden çıkarıyo

Quote Originally Posted by byariff View Post
    mancini gitse kim gelicekki ? turk bi hoca olmaz , bielsayi cok ama cok istiyorum ama galatasaraya uygun degil terim tarzi bir hoca... ya kendi evlatlarimizdan birini takimin basina koycaz 2-3 yil sabretcez. dicem ama oda bizlerde yok..
    Zamanında mancini denirken bielsa demiştik zaten. O olsaydi bu takim sahayi dar ederdi dün akşam.

sakary Ali Misafir

Mancini'nin o fotoğrafı biraz komplo gibi. Çünkü o fotoğrafın 5 saniye öncesinde veya sonrasında söylenme durumundaydı.

Ek olarak bu Chelsea'yi kimse yenemezdi kusura bakmasın. Galatasaray hangi oyun anlayışıyla çıkarsa çıksın, oyuncular çok formda olsun bu Chelsea elenmezdi bence.

Ek olarak bir kaç futbolcu cidden döküldüler.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Mancini'nin o fotoğrafı biraz komplo gibi. Çünkü o fotoğrafın 5 saniye öncesinde veya sonrasında söylenme durumundaydı.

Ek olarak bu Chelsea'yi kimse yenemezdi kusura bakmasın. Galatasaray hangi oyun anlayışıyla çıkarsa çıksın, oyuncular çok formda olsun bu Chelsea elenmezdi bence.

Elemek değil ya olay. Rize deplasmaninda nasil oynadiysak aynisini oynadik. Rize de mi super takim. Yani bizim kizdigimiz takimin sifir top oynaması.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Elemek değil ya olay. Rize deplasmaninda nasil oynadiysak aynisini oynadik. Rize de mi super takim. Yani bizim kizdigimiz takimin sifir top oynaması.
    Bence Galatasaray'ın bu denli kötü gözükmesinin nedeni Chelsea/Mourinho'nun tamamen oynatmamaya bağlı oyun yapısı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post

futbol bu kimin kimi nerde ne zaman yenecegi belli olmaz burda insanlari sinir eden galatasarayin kaybetmesi degil sahada mücadele etmemesi ilk yari 2-0 dan sonra ben bile delirdim neredeyse bi fenerli olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Melo ,Muslera ve Telles... Benden geçer not alan 3 isim bunlar

Chelsea EPL lideriymiş.... Bayern ,Atl. Madrid ya da Real Madrid gibi hızlı hücum eden bir takımla eşleşirse göreceğiz bakalım EPL liderini....

Selçuk İnan kesinlikle kesik yemeli ve özel görüşmeye alınmalı. Yekta'nın potansiyeli bu zaten.Fazla beklememek lazım.Drogba'nın beklendiği maç buydu ve artık bitti. Bundan sonra kesinlikle ilk 11 başlamamalı ve sonradan oyuna girmeli. (Bknz normalde Chelsea'da Etoo örneği )

Mancini sahadaki çogu oyuncudan daha hırslıydı ama sonunda adam sinirden kalemi kagıdı fırlatıp oturup gülmeye başladı... Fatih Terim hikayesini de artık bırakın. Adam Galatasaray'ı yüz üstü bırakıp kapalı kapılar ardından anlaşmalar yapmış ve Yıldırım Demirören gibi bir şahsiyetle sırıtarak fotolar çektiriyor ,siz hala FT diyorsunuz...

Bu takımın hocası Roberto Mancini'dir ! Adamın yaptığı hamlelerin mantıksız bir yanı yok. Birisi yukarda Yekta - Hakan Balta değişikliği nedir demiş , o hamle ile Mancini stopere çektiği Melo'yu öne attı!

Seneye Drogba , Eboue ,Chedjou , Burdisso gibi isimlerle yollar ayrılmalı ve eğer Sneijder kalacaksa 4-4-1-1, 4-2-3-1 veya 4-3-1-2 gibi mutlaka AMC'li bir sisteme dönülüp adamı orjinal mevkisine yerleştirerek onun üzerine sistem oturtulmalı.Aksi halde Sneijder de satılabilir... Selçuk İnan düzelecektir fakat mutlaka özel toplantı yapılıp bir süre dinlendirilmeli...

Bu vakitten sonra ancak Lig şampiyonluğu bizi teselli eder...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu konuları fazla memleket meselesi haline getiriyorsunuz.Olay Mancini veya formsuz bir kaç futbolcu değil.Olay Türk futbolu,yetersizliği,ezikliği.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bence Galatasaray ŞL'de beklentileri karşıladı diye düşünüyorum. Real ve Juve'nin olduğu gruptan çıkmak kolay değildi, ben şahsen GS'ın o gruptan çıkacağına ihtimal vermiyordum. Geçen sezon çeyrek final, bu sezon gruptan çıkıldı. Real, Barça, Bayern, Chelsea, PSG ve daha sayabileceğim bir kaç takım daha varken GS en fazla kura şansı ile çeyrek finali görebilirdi. Bu tek GS değil, diğer Türk takımları içinde geçerli. Adamların bütçesinin yarısında bile değiliz. Çıkıp ilk maçta Chelsea'yi 2-0, 3-1 yensen sahanda çıkıp ikinci maçta istediklerini alırdı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    İlk ayakta oynadığı takım Arsenal miydi?

Beklediği falan yok bence. Drogba sahada dursa bile o taraftar onu seviyor ve alkışlıyor o sebeple çok kasmayacaktır.

Galatasaray elenecek gibime geliyor. Mourinho böyle maçlarda ne yapacağını çok iyi bilen bir teknik adam buradan vermez bu turu.

2-1 yenmiş olsaydık yine bir nebze avantaj diyebilecek bir olayımız vardı ama 1-1'in hiç bir avantajı yok bence.
    Drogba dün yalnızca poz kesti ve alkışını yine aldı onun da istediği zaten buydu. Galatasaray'ın da yaptığı başarı 2 senedir gruptan çık üstüne bu sene Real ve Juve gibi favori gösterilecek iki takım varken gruptan çıkmayı başar.

Bizim Türk takımlarından kura şansı pek yok. Sağlık olsun diyelim ama Mancini ilk dakika da o şekilde ayaklarını uzatmış oturuyordu, skor 2-0 iken de. Kusura bakmayın ama kenarda çay demleyen bir teknik adamı ben sahada olsam takmam.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri