Volland süper bir şeyBenim kariyerde çok iyi gelişmiş. Ayrıca Mustafa Pektemek in PSG de ne işi var
![]()
Volland süper bir şeyBenim kariyerde çok iyi gelişmiş. Ayrıca Mustafa Pektemek in PSG de ne işi var
![]()
O kadar geldik PSGyi de devirirz bakalım neler olacak
Tebrik ederim gruptan çıkmışsın demişdim hala şansın var diyePsg yi de yenebilirsin.
Hocam ben daha çok asist konusunda Volland'den birşey bekliyorum ,
34 maçta 13 gol 10 asist ile sezona devam ediyor, daha bolca maçımızda var.
Ortalaması 6.94 fakat Musa'yı satabilirim,eğer onun rolunde oynatırsam bir de öyle denemek istiyorum o şekilde nasıl katkı vereceğini merak ediyorum.
Yardımcı forvet rolünde oynatıyorum.
Herhalde koçlar tur bizim olacak !!
Zamanında Bursaspor'da iken satmıştım kariyeri müthiş takip ediyorsun, kutluyorum![]()
Zamanında Bursaspor'da iken satmıştım kariyeri müthiş takip ediyorsun, kutluyorum[/QUOTE]
hafızam zayıf demekki.
Şu kadro psd mi yoksa bir site aracılığıyla mı yapıyorsun? PSG'yi de geçeceğini düşünüyorum, yine bol gollü bir karşılaşma olur.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
2 kez öne geçtik mağlup olduk ve yine çekişmeli maçtan 3 puanı alamadık.
Şimdi beyler bu mesajıma dikkat edelim, Everton artık bizim " sevgilimiz " , neden mi böyle diyorum " sevgilimiz" ile tam 5 maç yapacağız 4'ü arka arkaya araya ufak bir kaçamak alacağız , sonra tekrar " aşkımız " devam edecek
Kıyamıyoruz birbirmize ve beraberlik yüzünden bir kez daha bir araya geleceğiz, ayrılamıyoruz
Ligdede paylaşımcı yönlerimiz devam ediyor "aşkımızla"
Eşitlik bozuldu
Arsenal ile ufak bir kaçamak yapıyorum, aman "sevgilim" görmesin lütfen söylemeyin
Özlemiştik, 2 farklı kupa maçlarımızda birinde onlar devam edecek birinde biz adaletliyiz "aşkımla"
"ÖZLEYECEĞİM SENİ EVERTON"
Maçlar güzelEverton la mutluluklar dilerim
![]()
Bu skoru hak etmedik, kafa kafaya sürdürdüğümüz maçta Manchester kalitesiyle sonuca gitti.
Ohaaa 7-0Harika oyun,harika skor !
Sonunda çekişmeli maçtan 3 puan çıkardık .
Seriye bağladık !!
Federasyon kupasında tam gaz devam ..
FULHAM İLE 100.MAÇIMIZ !!
Yassine Benzia / Fulham'da | Bedelsiz
Benzia takımıyla sözleşmesini karşılıklı fesh etti ve boşa düştü , hiç aklımda yokken önerildi bir menajer tarafından baktım hoşuma gitti. O sırada da Musa'ya Barcelona'nın 28M teklif etmesi bu transferin gerçekleşmesinde büyük etken oldu.
Fakat Musa'nın teklifini kabul etmiş olsam da herhangi bir bilgi daha sonrasında gelmedi , Musa bizimle kaldı.
PSG'DEN HABERLER
Borini'yi ara transfer döneminin en pahalı transfer ücretiyle takımdan gönderdiler. Yeni takımı / Liverpool.
Borini'nin yerine Chelsea'den Carlos Fierro'yu 25M transfer ettiler.
Rakibimiz ile artık karşılaşıyoruz saha dizilişleri ve ilk 11'ler şu şekilde..
Yeni güncelleme yarın.
Hocam PSG'nin 10 numarası Mustafa Pektemek mi ben mi hayal görüyorum![]()
malatyAdana!
Benzia yı bedavaya kapmak iyi olmuşPSG karşısında kolay gelsin
![]()
Psg karşısında başarılar dilerim.
PSG karşısında başarılar![]()
İbra yok Mustafa var vay canına![]()
Mustafa pektemek'e bak senibrayı kesmiş adam
Topu çok iyi paylaştık , defansımız harikaydı.
Rakibimizde çok iyi maç çıkarmasına rağmen ufak detaylar maçı bizim kazanmamızı sağladı. Ve kırmızı karttan sonra zaten tamamen oyun bizim elimize geçti , tek bir baskı yemeden maçı tamamladık.
Şahane bir maç çıkarmışsın tebrik ederim![]()
On numara maç olmuş net skor gol yemememiz ayrı güzel
Yalnız her şeyi geçtim de sunum on numara.Helal olsun.
PSG maçı çok iyi olmuş tebrik ederim.
4 gollü deplasman galibiyeti
Uzun süren galibiyet serimiz ağır bir yenilgiyle son buldu
Kupada emin adımlarla ilerliyoruzz
Rakiplerimize kaybediyoruz, tam tersi rakiplerimizi yenip onlarla puan farkını indirip veya açmamız gerek tamam Chelsea arkamızda ama yaklaşmalarına izin vermememiz gerekiyordu