Sakatlıklarda ciddi problemler var.Şansızlık yakandan düşmemişAma bulursun sen bir çaresini.
Sakatlıklarda ciddi problemler var.Şansızlık yakandan düşmemişAma bulursun sen bir çaresini.
Aslında sakatlıktan ziyade sağ bek mevkiine yoğunlaşması ve kısa bir süre içerisnde olmasından ötürü oyunun bir türlü düzelmediğine dem vurmak istedim.
Bence gayet iyi bir ilk yari gecirmisiz. En azindan sezon sonunda gecen sene alamadigimiz AL biletini aliriz diye dusunuyorum
Su sakatliklar da bir birakmadi pesini![]()
Okan alkan da mı var3 tane sağbek e rağmen sağbek de sıkıntı çekiyoruz büyük şanssızlık.
Oyundan soğuma sebebi ya![]()
Bazı üzücü kayıplar olmuş ama maçlar güzel bence ilk devre için.Devre arası da 1-2 takviye yapar Avrupa Ligi'ne gideriz bu sezon için rahat olsun![]()
Sakatlıklar Ibretlik![]()
Yönetim yine sezon beklentisi değiştirme seçeneği sundu biz de üst sıraları zorlayabiliriz diyerek bir miktar para aldık. Devreye girerken yaklaşık 10 klüp civarı menejer olarak istedi Akhisar yönetimi göndermek istemedi biz de her seferinde maaş artımı istedik saolsun kırmadılar ve kasamıza bir miktar parada bu şekilde girdi. Eksik bölgelere ya da faydalanamadığım oyuncularla yolları ayırıp yerlerine takviye yaptık.
Spoiler: Gabriel Iancu
Spoiler: Mansur
Spoiler: Bard Finne
Spoiler: Levent Ayçiçek
Spoiler: Gustav Engvall
Iancu gelince beklediğim verimi alamadığım Viconun kiralık sözleşmesini fesettik.
Sol bek Taglificao memnundum lakin Mansuru kelepire denk getirince kaçırmak istemedim. Arjantinliyide satmadan kiralayarak ilerde faydalanabilirim düşüncesindeyim.
Levent ve sezon başı kadromuza katttığımız Muhammedin sezon sonu sözleşmeleri bitiyordu onlarlada sözleşme imzaladık ve kiralık olan oyuncularımız sezon sonu tapusunu bedavaya almış bulunduk.
Tabi olmazsa olmaz sakatlıklar yeni transfer Finneyi buldu. Daha da kötüsü genç Mami 3 ay yok
Akhisarı çalıştırıyorum ama hani bahsettiğim beni isteyen 10 klüp normal takımlar değil kalburüssü takımlarda istiyor bilin istedim![]()
Kadroya katacak oyuncu bulamadık yani eksik bölgeleri tamamlamıştık kadroyu yeterli gördük. Kasada para olunca yönetimden tesis gelişimi istedik. Saolsun epey yatırım yapıyoruz
Spoiler: Antrenman Tesisi
Spoiler: Alt yapı tesisi
Spoiler: Stad Zemini
Mevcut mali durum ve yatırımlar
Son transferleri çok beğendim umarım üst sıraları zorlayabilirsin bu takviyeler ile şanssızlığı da kırmak gerek önce tabi Finne geldiği gibi sakatlanmış.
Geçen yıl da Zuculini gelir gelmez sakatlanmıştı. Biz hem rakip hem sakatlık hem oyun hatalarına karşı mücadele ediyoruz (:
Transferler sonrası alacak kimseyi bulamadık kasamızda kalan para o biz de yönetimden tesis istedik. Para olmazsa geliştirmiyorlar ama sağlam adımlar attık. Umarım sezon sonu iptal olmaz şuan plan aşamasında (:
Avrupaya inş gidecez CL potasından uzaklaştık. Biz de bir hastalık var kümeye oynayan takımlara puan verip yukarıyı zorlayanlara karşı galip geliyoruz
İskandinava elbet dönerim Tilki misali ama biraz daha özlemek lazım abi (: Vakit bulursam dehşet-ül vahşet projem var![]()
Mansur bu lig için çok iyi bir solbek bide geliştirirsen daha iyi olacaktır.Lancu,finne diğer transferlerde iyi. Ayrıca bütçe de çok iyiymiş.
Bütçe çok iyi Avrupa yolu açık bu transferlerle![]()
Tez Zamanda Kariyerin Kapanması Dileğiyle Sana İskandinav Dışında Yerlerde Oynamaya Yasak Gelmeli
Epeydir Beddua Etmiyordum Sen Kaşındın Artık Kariyer Finişerliğine Tekrar Döneyim![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
18.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
Fener karşısında 10 kişi oynamana rağmen yenilmemişsinBJK yi zaten sahadan silmişsin
![]()
Küme düşmemek için yarışan Konya ve Rizeyle berabere kalmışsın.![]()
mesele de o zaten o 3 puanı alamıyoruz diğe yandan kaybetmiyoruz da enteresan :F
Nema problema kardeşim eyv (:
Transferlerimiz güzel de sahaya yansıtamıyoruz br türlü sezon sonu hele bir gelsin bütün meselelere el ataağım tesislerden zemine kadar neler etkiliyor oynuyomuzu analiz edecem
Sıkıntı yok kardeşim Rabbim yar ve yardımcsın olsun
Sana öyle geliyordur maç öncesi hakemlere bak kartverme durumlarına hoşgörülü ise takımı kasap moduna al yok herşeye faul çalıyorsa oyuncuların top kapmasını hafif yap
Çok nadir karşılaştığım bir durum ufak takımlara karşı kitleniyoruz açamıyoruz. Sezon sonu bu hususa da el atacam. Şuan taktiklerimi degistirmek riskli yeni taktiğe anca sezon sonuna alışır.
Aslında oyuncu kaddar personel kadroma da özen gösteririm. Sanırım tesislerde sıkıntı var kötü ve zemin de aynı derecede kötü bakalım gelişince tesislerimiz düzeliriz diye umuyorum
Aslında bu dediginde yukarda dediklerimle bağdaşıyor. Zemin futbolumuza engel oluyor olabilir
Bir tane 3 puan ligde neleri değiştirir hayırlı olsun bu arada geç oldu kusura bakma başarılar)
Hocam Iancu nedir,ya 3.6 bir de ben almayı çok,istiyordum 30 fiyat çekti Liverpoolhelal olsun iyi kar yapacaksın
Başarılar Juan abi Maçlarda güzel gidiyor bjk galibiyeti falanBeyler bu arada foruma bırakmış gibi oldum ama geri döneceğim Matematik 4 düşecek çalışmazsam
birde başka olayları takıldık tabiki öyle bir şey olmadı imzaya bakmayın siz daha
ama 22 Mayıs akşamı 2 zaferimizide kutlayacağız inşallah
Dua edin benim için 22 mayısta San Marinoyla efsanevi dönüş yapıyorum abi bilgilendirmek için yazdım sorun olmaz değilmi
![]()
Last edited by egebartu : 02.Mayıs.2014 at 00:02
Konya ve Erciyes'e karsi puan kaybetmeseydik iyi olurdu. Bu arada Iancu transferi de muthis![]()
Çok fazla sakatlık olmuş. Benim Akhisar kariyerim vardı. Bende de kondisyonlar dert olmuştu. Sanırım bu dönemlerde çok iyi kondisyonerler ve fizyoterapistler gerekiyor en kazasız atlatmak için.
Transferler on numara, Iancunun patlamasını görücez inşallah. Takımın klasik akhisar evde beraberlik deplasmanda farklı galibiyet![]()
Son maçlar güzel,bu kadroyla 3. bitirebilirsin ligi![]()
25.Hafta
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
Ligde Şampiyonlar ligi treni kaçınca elde sadece Avrupa Ligi kaldı ve alt tarafla olan puan farkı sahaya daha rahat çıkmamıza neden oldu. Dolayısıyla maçları oynama hızım arttı. Eskişehiri de yakalayamayız. Son 2 hafta antalyayı geçip avrupada daha az eleme oynamak istiyoruz. Biraz hızlı ilerledim ama dediğim gibi maçları hızlı oynuyorum eskiye nazar ve oynyıp paylaşmadıklarım vardı. Herneyse şu son 2 haftayı da halledip biran önce avrupaya akmak istiyorum. Sezon sonu ise gözlemlerimi paylaşacağım.