Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 199 sonuç

Konu: A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı [18 Mayıs - 3 Haziran 2014]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yanlız güzel yedik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mevlüt çok kötü..

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Korneri kullansaydık bea

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok enteresan arkadaş, koca ülkenin 1 tane adam akıllı golcüsü olmaz mı? Rakibin sahasına gelene kadar her şey mükemmel ama oraya gelince her şey bitiyor. Niasse'ye Türk yapalım, yasa mı değiştiririz, sümenaltı mı yaparız yapalım bişeyler. Devşirme bulalım bari.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

amerikanin topa sahip olma gibi bi derdi yok, aldiklari topu ileri sisiriyorlar cogu zaman. bitirici vuruslarda daha etkili olsaydik simdi onde olan taraf biz olurduk. mevlut ve oguzhan cok kotuler. mevlut cok top ezdi, oguzhansa sahada bile yok. 10 kisi oynadik resmen. nuri defansif oyun kurucunun tam karsiligi gibi oynadi. bossing the midfield

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevlut bence gayet iyi. Problem selçuk ve oguzhanda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gol çok temiz. Tam bir FIFA golü. L1 + Üçgen pası
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk yarı benim hoşuma gitti, bence iyiydik. Sahada 5 tane bek var, daha bir şey konuşmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fatih Terim onca maça çıktı Hakan Balta'yı GS'de stoper oynatmadı, Milli Takımda bu hatayı üstüne basa basa yapıyor, çok enteresan. Zaten bek kökenli oyuncuların biri orta sahada oynuyor, diğerinin nerede oynadığı belli değil. Neden bu kadar fanteziye gidilir ki?
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Davis güzel aldı önüne topu, sanki mahalle maçı

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kaptan Amerika'nın kalkanı iyimiş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yahu zaten maçın başından belliydi böyle olacağı defansta stoper yok. Az bile attı adamlar bence. Dempsey gibi adam varken stopersiz çıkmakta ilginç olmuş. ABD aralarındaki en ciddi ekipti açıkcası havamızı güzel aldılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Mevlüt napmaya çalışıyor

Hersey bir yana hakem bir yana. Bu hakem dunya kupasina gidecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yine diyorum en azindan su milli takimda Mustafa Yumluya bir sans verilmeliydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Balta'nın içinden geçerken Dempsey

http://vine.co/v/MpMTYQuEV2P

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Fatih Terim onca maça çıktı Hakan Balta'yı GS'de stoper oynatmadı, Milli Takımda bu hatayı üstüne basa basa yapıyor, çok enteresan. Zaten bek kökenli oyuncuların biri orta sahada oynuyor, diğerinin nerede oynadığı belli değil. Neden bu kadar fanteziye gidilir ki?
    hazirlik maci ibrahim , hoca gormek istemistir galiba oyunculari farkli mevkilerde oynatarak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Karşımıza adam akıllı bir takım çıkınca gördük yine halimizi. ABD'de kimmiş, onlar ne anlar futboldan safsataları da bir kez daha çürümüş oldu. Bize attıkları o paslı golü biz 10 yıl çalışsak yine atamayız. Genetiğimize ters.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Karşımıza adam akıllı bir takım çıkınca gördük yine halimizi. ABD'de kimmiş, onlar ne anlar futboldan safsataları da bir kez daha çürümüş oldu. Bize attıkları o paslı golü biz 10 yıl çalışsak yine atamayız. Genetiğimize ters.
    Bizi yendiler diye mi çürüdü bu safsatalar? Yani istatistiğe bakıyorum biz 23 şut çekmişiz onlar sadece 9 şut çekmiş. %60 topla oynamışız. Zaten ikinci golü savunma hatasıyla attılar. Acaba futboldan anlayan Amerikalılar genetiği futbola ters Türklere bu kadar pozisyon verirken Dünya Kupası'nda ne yapacaklar. Çok merak ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

As oyuncular ve stoperlerimiz olsaydı kazanırdık tabi ki hoca oyuncuları görmek istiyor resmi bir maç olsa çok farklı olurdu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hoca oyuncuları görmek istiyor güzel de geçen maç Tarık Çamdalı sol açık olarak oyuna sürüyor, bir maç sonra libero olarak, sonra orta alana çekiyor. Ozan Tufan'ın oynamadığı yer kalmadı. Bu arayıştan ziyade oyuncunun kimyasını bozar. Oyuncu kendi mevkisindeylen belki en iyidir ama bu çorba anlayışı adamı da bozar. Burası kulüp takımı değil. Sen de çaresiz değilsin. O mevkide yüzlerce oyuncu deneyebilme şansın varken, 1 oyuncuyu 100 yerde denemek nedir? Yani şu Hakan Balta ve Mevlut'u izledikçe şu ülke pasaportu taşıyan tüm Stoperlere ve Forvetlere üzülüyorum. Olmayacak işi zorluyor, şu takımın başına geçen her hoca bir vakitten sonra enteresan işler yapmaya çalışıyor anlayamadım bir türlü.

Ben bu maçı kayıp maçı olarak gördüm. Beklerin stoperde, stoperlerin orta alanda, orta alanların kim bilir nerde oynadığı bize ne kazandırdığı bilinmeyen bir maç. Neyi deniyoruz belli değil ama iyi yol değil.
    ...

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Bizi yendiler diye mi çürüdü bu safsatalar? Yani istatistiğe bakıyorum biz 23 şut çekmişiz onlar sadece 9 şut çekmiş. %60 topla oynamışız. Zaten ikinci golü savunma hatasıyla attılar. Acaba futboldan anlayan Amerikalılar genetiği futbola ters Türklere bu kadar pozisyon verirken Dünya Kupası'nda ne yapacaklar. Çok merak ediyorum.
    Son hz macinda yine yenmislerdi. Sag bekleri vardi o dpnem cherindulo mu ne arda'yi futbola kusturmustu. 4 senede değişen bir sey olmamis yine sag bek performansı vardı.

Ayrica yuzde 60 topla oynamak marifet mi? Hizli atagimiz yok düzgün her top yana geriye. Selcuk'un tempo sıfır keske kampa goturmeseydi tatil yapip kendine gelseydi.
    Ayrica 23 sut cekip tek gol penaltidan atmis olmak heralde beceri eksikligi olsa gerek cunku elalem yarım pozisyondan gol cikariyor genelde

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Bizi yendiler diye çürümedi, zaten var olan bir şeydi. Biz ne zaman iyi bir takımla maç yaptığımızda kazandık? Amerika en son oynadığımız da da yenmişti bizi. İstatistikler her zaman doğruyu göstermeyebilir. Ancak ben yinede Fatih Terim'den umutluyum...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence normal bir yenilgi.Biz yeni bir takım sayılırız,hatta sayılırız bile değil yeni bir takımız.Amerika ise birbirini tanıyan,tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımdı,üstelik Dünya Kupası'na son derece ciddi bir şekilde hazırlanmaları gerekiyor,maçın ilk yarısını izledim sadece o kadar kötü de oynamadık zevkli bir ilk yarıydı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26532495.asp

Ahahaha yapacağın habere Hürriyet ya
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Hoca sever joker oyuncuları. Eğer elinde yoksa da yaratmaya çalışır. Ozan'ı yaşken eğmeye çalışıyor muhtemelen. Ancak fazla inat ediyor belki de hazırlık maçı diye böyledir.

Ozan bence en iyilerden biriydi niye takildiniz ki bu kadar. Stoper de on libero da gayet iyi oynuyor hiç 19 yas gibi oynamiyor. Bursanin alt yapidan cikan zaten tecrubeli gibi oynuyor hep hocalardan kaynaklı muhtemelen

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ozan iyiydi gerçekten de, hiç sırıtmadı. Bursa için büyük bir kazanç olmuş.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Şu Nuri'yi millî takıma almamak lazım aslında. Hiç bir fonksiyonu yok. Onun yerine başka bir oyuncu monte edilmeli. Hem hızlı olacak hem basacak hem oyun kurabilecek.
    Nuri sistem oyuncusu bizim milli takım da pek bir sistem yok gibi o yüzden iyi oynayamıyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tamam hazırlık maçı olabilir ama ben FM'de böyle kadro denemem. Türkiye'de bulunan bütün kanat oyuncuları ve stoperlerle dalga geçildi resmen. Dün sahaya çıkan kadroda Gökhan, Caner, İshak, Tarık, Ozan ve hatta Hakan Balta toplam 6 tane bek vardı. Şimdi hoca istediği kadar kupa kazansın bu durum eleştirilmez mi? İsterse maçı kazansın ülkede iki tane kanat 2 tane de stoper bulamadın mı? Ozan oynamasın demiyoruz ama bir de bekte oynasın, asıl pozisyonu hariç her yerde oynadı. Dünyanın en amaçsız milli takımları bile böyle şeyler denemiyordur. İlk yarıyı beğenmiştim ama 2. yarı 15 dakika dayanabildim, özellikle orta sahada Nuri ve Selçuk yan yana oynayınca hiç çekilmiyor.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri