yanlız güzel yedik.
yanlız güzel yedik.
Gol sonrası biz ;
http://galeri7.uludagsozluk.com/250/...-be_497777.jpg
Mevlüt çok kötü..
Korneri kullansaydık bea![]()
Çok enteresan arkadaş, koca ülkenin 1 tane adam akıllı golcüsü olmaz mı? Rakibin sahasına gelene kadar her şey mükemmel ama oraya gelince her şey bitiyor. Niasse'ye Türk yapalım, yasa mı değiştiririz, sümenaltı mı yaparız yapalım bişeyler. Devşirme bulalım bari.
...
amerikanin topa sahip olma gibi bi derdi yok, aldiklari topu ileri sisiriyorlar cogu zaman. bitirici vuruslarda daha etkili olsaydik simdi onde olan taraf biz olurduk. mevlut ve oguzhan cok kotuler. mevlut cok top ezdi, oguzhansa sahada bile yok. 10 kisi oynadik resmen. nuri defansif oyun kurucunun tam karsiligi gibi oynadi. bossing the midfield![]()
Mevlut bence gayet iyi. Problem selçuk ve oguzhanda.
Gol çok temiz. Tam bir FIFA golü. L1 + Üçgen pası![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İlk yarı benim hoşuma gitti, bence iyiydik. Sahada 5 tane bek var, daha bir şey konuşmaya gerek yok.
Fatih Terim onca maça çıktı Hakan Balta'yı GS'de stoper oynatmadı, Milli Takımda bu hatayı üstüne basa basa yapıyor, çok enteresan. Zaten bek kökenli oyuncuların biri orta sahada oynuyor, diğerinin nerede oynadığı belli değil. Neden bu kadar fanteziye gidilir ki?
...
Davis güzel aldı önüne topu, sanki mahalle maçı![]()
Kaptan Amerika'nın kalkanı iyimiş![]()
Yahu zaten maçın başından belliydi böyle olacağı defansta stoper yok.Az bile attı adamlar bence.
Dempsey gibi adam varken stopersiz çıkmakta ilginç olmuş.
ABD aralarındaki en ciddi ekipti açıkcası havamızı güzel aldılar.
![]()
Mevlüt napmaya çalışıyor![]()
Hersey bir yana hakem bir yana. Bu hakem dunya kupasina gidecek mi?
Yine diyorum en azindan su milli takimda Mustafa Yumluya bir sans verilmeliydi.
Karşımıza adam akıllı bir takım çıkınca gördük yine halimizi.ABD'de kimmiş, onlar ne anlar futboldan safsataları da bir kez daha çürümüş oldu. Bize attıkları o paslı golü biz 10 yıl çalışsak yine atamayız. Genetiğimize ters.
Bizi yendiler diye mi çürüdü bu safsatalar? Yani istatistiğe bakıyorum biz 23 şut çekmişiz onlar sadece 9 şut çekmiş. %60 topla oynamışız. Zaten ikinci golü savunma hatasıyla attılar. Acaba futboldan anlayan Amerikalılar genetiği futbola ters Türklere bu kadar pozisyon verirken Dünya Kupası'nda ne yapacaklar. Çok merak ediyorum.
As oyuncular ve stoperlerimiz olsaydı kazanırdık tabi ki hoca oyuncuları görmek istiyor resmi bir maç olsa çok farklı olurdu bence.
Hoca oyuncuları görmek istiyor güzel de geçen maç Tarık Çamdalı sol açık olarak oyuna sürüyor, bir maç sonra libero olarak, sonra orta alana çekiyor. Ozan Tufan'ın oynamadığı yer kalmadı. Bu arayıştan ziyade oyuncunun kimyasını bozar. Oyuncu kendi mevkisindeylen belki en iyidir ama bu çorba anlayışı adamı da bozar. Burası kulüp takımı değil. Sen de çaresiz değilsin. O mevkide yüzlerce oyuncu deneyebilme şansın varken, 1 oyuncuyu 100 yerde denemek nedir? Yani şu Hakan Balta ve Mevlut'u izledikçe şu ülke pasaportu taşıyan tüm Stoperlere ve Forvetlere üzülüyorum. Olmayacak işi zorluyor, şu takımın başına geçen her hoca bir vakitten sonra enteresan işler yapmaya çalışıyor anlayamadım bir türlü.
Ben bu maçı kayıp maçı olarak gördüm. Beklerin stoperde, stoperlerin orta alanda, orta alanların kim bilir nerde oynadığı bize ne kazandırdığı bilinmeyen bir maç. Neyi deniyoruz belli değil ama iyi yol değil.
...
Son hz macinda yine yenmislerdi. Sag bekleri vardi o dpnem cherindulo mu ne arda'yi futbola kusturmustu. 4 senede değişen bir sey olmamis yine sag bek performansı vardı.
Ayrica yuzde 60 topla oynamak marifet mi? Hizli atagimiz yok düzgün her top yana geriye. Selcuk'un tempo sıfır keske kampa goturmeseydi tatil yapip kendine gelseydi.
Ayrica 23 sut cekip tek gol penaltidan atmis olmak heralde beceri eksikligi olsa gerek cunku elalem yarım pozisyondan gol cikariyor genelde![]()
Bence normal bir yenilgi.Biz yeni bir takım sayılırız,hatta sayılırız bile değil yeni bir takımız.Amerika ise birbirini tanıyan,tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımdı,üstelik Dünya Kupası'na son derece ciddi bir şekilde hazırlanmaları gerekiyor,maçın ilk yarısını izledim sadece o kadar kötü de oynamadık zevkli bir ilk yarıydı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26532495.asp
Ahahaha yapacağın habere Hürriyet ya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fatih Hoca sever joker oyuncuları. Eğer elinde yoksa da yaratmaya çalışır. Ozan'ı yaşken eğmeye çalışıyor muhtemelen. Ancak fazla inat ediyor belki de hazırlık maçı diye böyledir.
Ozan bence en iyilerden biriydi niye takildiniz ki bu kadar. Stoper de on libero da gayet iyi oynuyor hiç 19 yas gibi oynamiyor. Bursanin alt yapidan cikan zaten tecrubeli gibi oynuyor hep hocalardan kaynaklı muhtemelen
Ozan iyiydi gerçekten de, hiç sırıtmadı. Bursa için büyük bir kazanç olmuş.
Tamam hazırlık maçı olabilir ama ben FM'de böyle kadro denemem. Türkiye'de bulunan bütün kanat oyuncuları ve stoperlerle dalga geçildi resmen. Dün sahaya çıkan kadroda Gökhan, Caner, İshak, Tarık, Ozan ve hatta Hakan Balta toplam 6 tane bek vardı. Şimdi hoca istediği kadar kupa kazansın bu durum eleştirilmez mi? İsterse maçı kazansın ülkede iki tane kanat 2 tane de stoper bulamadın mı? Ozan oynamasın demiyoruz ama bir de bekte oynasın, asıl pozisyonu hariç her yerde oynadı. Dünyanın en amaçsız milli takımları bile böyle şeyler denemiyordur. İlk yarıyı beğenmiştim ama 2. yarı 15 dakika dayanabildim, özellikle orta sahada Nuri ve Selçuk yan yana oynayınca hiç çekilmiyor.