Sol açık iyi tercih olmuş ama çok kritik mağlubiyetler üst sıralarda olmamız gereken yerden ediyor
O Değilde Sonuçlarına Şöyle Bir Baktım Çok Dengesiz GidiyorsunBir Sen Rakiplerine 3'er 5'er Atıyorsun Bir de Rakiplerin Sana 3'er 5'er Golleri Sıralıyor
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ya o olayı bir türlü çözemedim.Valla o kadar kafa yordum taktik değiştirdim.Ama sıkıntı şurdayabancı sınırlamasından dolayı ilk 11deki adamlarımdan biri eksilirse sıkıntı yaşıyorum.Oyuncuların tamamı genç ortalama 22 yaş.Gol atmakta sıkıntı çekmiyorum ileri uç çok iyi,ligin en çok atan takımıyız.Ama savunma o kadar iyi değil.Sağ bekteki Rıcky Tello'yu daha tam yetiştiremedim.Sol bekte sallantıda.Defans orta Politevich ve Sezer Özmen bi sakatlandımı defans allak bullak oluyor.Birde kondisyon sıkıntısı yaşıyorum.Kupayla birlikte bu genç oyuncular kaldıramıyor kanları kaynıyor sonuçtaSeneye bu sorunu çözecez inş.Umarım,yani galiba
![]()
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
YARI FİNAL 2.AYAK
GALATASARAY - MERSİN İDMAN YURDU
SPOR TOTO SÜPER LİG
30.HAFTA
MERSİN İDMAN YURDU - ŞANLIURFASPOR
SPOR TOTO SÜPER LİG
31.HAFTA
KASIMPAŞA - MERSİN İDMAN YURDU
Şampiyonluk ufak ihtimal olsa da beklemedeyiz![]()
İnanmıyorum şu an ne yazacağımı şaşırmış durumdayım90+2'de yiyorlar hala şampiyonlar ama 90+3'de atılan son saniye golüyle tekrar şampiyonluk el değiştiriyor 30 saniyede neler yaşanmış muazzam son maç olmuş yemin ediyorum ben olmuşçasına sevindim
O anı ben yaşamak isterdim
Yok hocam Fenerbahçe golü yediği zaman ben zaten 2-1 öndeydim.Onlar golü yedi ben gol attım.O ara bi karışıklık oldu işteAma varya küçüklükten beri manager oynarım bu kariyer gibi bi kariyer yakalamamıştım.Ptt 1. ligteki adana demirspor maçı son maçta şampiyonluk birde bu çok süper oldu.Takımın prestiji arttı,yönetim isteklerime karşılık verebilecek,oyuncuların değeri arttı,iyi transferler yapabileceğiz.Ben takımı full genç yaptımki 3-4 seneye oyuncular tam oturdumu şampiyon olabiliriz diyordum.Şimdi bu takım bu sene oturursa kimse tutamaz bizi.Beşiktaş ve trabzonda iş yok.Galatasaray ve Fenerbahçe transferde fos.1-2 seneye ligin en kaliteli oyuncuları bende olabilir.Forvette en iyi türk forvet bende.Sağ-sol açık çok kaliteli.Ortasahada yıldız olabilecek oyuncular var.Birtek savunma sıkıntılı.2017 de bir sol bek geliyor.Dünyada en iyi sol bek diyebilirim.Geldiğinde 18 yaşında olacak
aynı onun gibi bir sağ bek var ona çok para istiyorlar 1 sene sonra sözleşmesi bitiyor eğer imzalamazsa onuda alabilirim o zaman kimse tutamaz bizi.Bu arada bişey danışıyım hocam sana Salih uçanı aldım Okay Yokuşluda geliyor.Muhammet demircide var ofansif ortasaha için.Ama şimdi böyle olunca Memphis Depay gelebilir fazlalık gibi ama Şamapiyonlar liginde en azından 3. olabilmek için alsammıki.Yabancı sınırlaması sıkıntı onu alırsam Türk gençleri yetiştiremem.Ama alırsam 2 seneye çok iyi paraya satabilirim şu anda 5-6 milyona geliyor.Yassine Benzia var bedava alabiliyorum bu oyuncuya wonderkid diyorlar pes 2014te alıyordum manyak gelişiyordu.Gerçektede yeni benzema diyorlar.Ama yabancı sınırlaması var işte Kafam karıştı
![]()
Tebrik ederim şampiyonluk harika olmuş![]()
Hocaam , ben 2-3 bitti gördüm senin maçı , çok fotoğraf varya karıştı sanırım![]()
Muaazzam bir an ve oyunun verdiği heyecanı yaşamana çok sevindim
Gençler geleceğimiz onlara iyi bak
TRANSFERLER
SALİH UÇAN - ORTASAHA(FENERBAHÇE'DEN €6M'YE TRANSFER EDİLDİ)
RECEP NİYAZ - SAĞ/SOL AÇIK(FENERBAHÇE'DEN BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLDİ)
OKAY YOKUŞLU - ORTASAHA(KAYSERİSPOR'DAN BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLDİ)
OSMAN NURİ DİNÇBUDAK - FORVET(BURSASPOR'DAN BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLDİ)
ERKİN METE - ORTASAHA(BURSASPOR'DAN €5M'YE TRANSFER EDİLDİ)
ALISH HADZHIMUSTAFA - SAĞ AÇIK(ELAZIĞSPOR'DAN BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLDİ)
ANIL DEMİR - KALECİ(ESKİŞEHİRSPOR'DAN BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLDİ )
ERSAL BOZ - DEFANS(BURSASPOR'DAN €250B'YE TRANSFER EDİLDİ)
MUSTAFA ŞİMŞEK ÖZDEMİR - ORTASAHA(AKHİSAR BELEDİYESPOR'DAN €1,5M'YE TRANSFER EDİLDİ)
RAŞİT PAK - ORTASAHA(SİVASSPOR'DAN €500B'YE TRANSFER EDİLDİ)
SEZGİN KARAOĞLU - ORTASAHA(KAYSERİ ERCİYESSPOR'DAN BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLDİ)
TAHSİN ÇAKMAK - ORTASAHA(HERTA BERLIN'DEN BEDELSİZ OLARAK TRANSFER EDİLDİ)
ÖZET
Transferler güzel, Hayırlı olsun![]()
Baba Salih harika oluyor iyi geliştir![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ
KURA ÇEKİMİ
Last edited by Likliki : 01.Temmuz.2014 at 05:55