Isıran forvet Suarez'e Fifa ceza verebilir mi?
İngiltere
İtalya
Uruguay
Kosta Rika
Isıran forvet Suarez'e Fifa ceza verebilir mi?
Ankette gruptan çıkacağını düşündüğüm 2 takım da çakıldı. Ekşisözlük'te Kosta Rika başlığında gördüm az önce hakikaten böylesi bir gruptan namağlup lider çıkmak büyük başarı. Helal olsun Kosta Rika'ya. Yine aynı başlıkta gördüğüm bir yoruma katılıyorum, Celso Borges adına ben de sevindim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
fena guldum macta. kronik bi rahatsizlik galiba, isirmadan duramiyor adam![]()
Allah Uruguay'a finali nasip etsinevimin kira parasını bastıydım
maç bitene kadar dokuz doğurdum..
Gördüğümüz kırmızı kart asla kırmızı kart değildi. Suarez'in yaptığına yorum yok zaten. FİFA umarım ceza verir görüntüler sonrasında.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
La bu Suarez size netti gardaşım ? adam bilek mi kırmış, taban mı girmiş veya kafasına mı basmış ? ne var yani bi ısırık aldıysa
Maçta İtalya berbattı son 10 dakikada doldur boşalt bile yapamadı
Adam pisliğin teki çıktı rıza baba
İtalya'da anadolu takımı gibi oynadı zaten. Beraberlik yetiyor diye yattı bütün maç.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Vay arkadaş, turnuvaya bak! İtalya ve İngiltere el ele çıkar dedik, birisi bile çıkamadı. Son şampiyon İspanya'nın grupları geçememesini (buna üzüldüm desem yalan olur) ve Yunanistan'ın balını söylemeye lüzum yok zaten.
İtalya'da Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete ve milli takım teknik direktörü Cesare Prandelli görevlerinden istifa etti.
galatasaray icin simdi prandelliyi de yazmaya baslar basin![]()
Bizim Demirören niye oturuyor hala![]()
bu uruguayda gaston ramirez niye oynamiyor hic anlamis degilim. 2. yarida girince nasil da degisti cehresi takimin. yaratici ortasaha eksikligini cok net hissettiriyor uruguay. oyle ilerde yatan forvetleri de yok, bir ofansif ortasahayi daha kaldirir halbuki bu takim.