Bu paraya kaliteli gençleri alırsın
Ben UEFA yı aldım 17 milyon transfer bütçem oldu ztk ve ptt'yi alıp 40 milyon acayip şaşırdım, benim yamada bunları kazanmış olsan PTTde şampiyon olduğun için 5 6milyon ztkyı aldığın içinde 5 milyon euro alırsın, Demirspor'unda 1.5 milyonluk falan transfer bütçesi vardı sezon başında maksimum 7 8 milyon verirdi.
Transferleri yaptım. Şuan dışarıdayım akşam eve varınca hemen atacam
Transfer yamasını buradan indirdim. Sponsor+reklam+tv geliri+kalıcı gelirler+maç başı ücretler+tur atlamalar+... çok şey varİndirdiğimde para gelirleri en son güncelleme yere yapıldı yazıyordu. Ama başkan ŞL ye gitmek istiyo o da ayrı bir şey Avrupa Liginde ise gruplara kalıp, gruptan çıkmak. İşim çok zor
![]()
ADANA DEMİRSPOR
Ben AL- ztk ve süper ligi aldım bana en fazla 30 küsür verdi cimri başkan onunda yarısı maaşa gittiki oda türk parası olarak
Bayram akgül yok ki ikinci senenin sonunda takımı başkasına sattı.![]()
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Giray'ı beğendim.Profil paylaşırmısın bir de
ADANA DEMİRSPOR
gelen takviyeler şimdilik güzel, giray helb, iş yapar. Muhammet reis e bakabilrsin orta alanda oda götürür seni savunmayada musa nizam takviyesi yaparsan cuk oturur
ADANA DEMİRSPOR
Takımın DNA'sı değişmiş biraz.
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Olcan Adın
Diğerleri iyi değil ama ^^
ADANA DEMİRSPOR
Paraları saçma![]()
Aynen ha çok gereksiz para saçıyosun.Gereksizleri elden çıkarmaya bak bence.Yoksa gelecek sezon fakir kalıcaz.^^