hay çok yaşayın ya 2 saattir daha bir gün ilerleyemedim şunları aramaktan
hay çok yaşayın ya 2 saattir daha bir gün ilerleyemedim şunları aramaktan
Menejer özelliklerini seçmek kesinlikle harika. Ayrıca favori takım ve dil seçimi de güzel düşünülmüş. Sözleşme görüşmelerinde yeni primler vs gelmiş. Bu sene açıkçası heyecanlandım ben kendi adıma.
Bu arada oyun içi editör satışa çıkmamış daha herhalde. ca-pa görmek istiyordum da bilgisi olan var mı ?
betayı şuan yüklüyorum duyurulur.....
Scout raporlardaki sarı yıldız dışında kalan siyah yıldızın anlamını bilen var mı? 3 renk koymuşlar yıldız sisteminde.
beyler yedek seçerken illa adamı tutup köşemi taşıcaz sağ tıklı seçemiyorum illa yedek kulübesine mi tıklicaz ki seçilsin
Artık stadların da profil sayfası var. Güzel olmuş. Stadyumun ölçüleri, özellikleri, kullanan takımlar, oynanan maçlar görülebiliyor bu ekrandan.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Editör tam sürümle çıkar büyük ihtimalle. 2014'te öyle olmuştu diye hatırlıyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ön siparişle Teknosa'dan aldım. Ne Key gönderdiler ne bir şey. Teknosa'dan alıp da, key gönderilen var mı?
Yarın indiririm oyunu. Bir anlık heyecanla girip hayal kırıklığıyla kapatmak istemiyorum : )
...
2 boyutlu maç çok mu kötü olmuş, yoksa bende mi bir garip arkadaşlar?
Takım logoları olan yerde keşke geçen seneki gibi formalar gözükse.
![]()
Vay arkadaş oyuncuların derdi bitmiyor
teklif gelen hatta gelme ihtimali olan konuşmak istiyor
mehmet topal ben şl şampiyonluğu istiyorum diyip gitmek istedi![]()
Galatasarayla harika bi maç yaptık
maç motorunda buz hokeyi havası var (buna pek takılmam ama takılanlar olablir)
çimleri oyuncuların sahaya yayılışlarını beğendim
oyuncu sakatlanınca sahaya sağlık ekipleri giriyorlar ama bir türlü çıkmak bilmiyorlar (eski fmlerden hatırlarsak duran toplarda oyuncu topu almaya gider ve dönmek bilmezdi)
seri penaltı atışları hiç seri değil
bunlar hallolabilecek şeyler sağlık ekibi olayını çözmeleri lazım düşünsene her maçta en az 1 kere yaşanırsa her maçta en az 1-2 dakika adamları bekleyeceksin umarım bunlar halolur
temayı beğendim ben daha rahat ulaşıyorum ulaşmak istediğim kısımlara
![]()
Toplam kaç gb indiriyor beta için? İndiren arkadaşlar bir söyleyebilir mi? Kotalı internet mağduruyum da![]()
Bekler çok gol atıyo mu sizde de yoksa ben mi bekleri oyuna iyi sokuyorum
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Erkan Zengin çılgın atıyor beyler tavsiye ederim.
Emenike ne olmuş öyle yahu. Topla buluşunca 2-3 kişiyi çalımlamadan bırakmıyor topu. Geçen seneki performansını hatırlamıyorum belki aynıdır. Ama orta sahada topu alıp tek deparla kaleciyle karşı karşıya kalınca komik oluyor biraz.
Caner'in performansı da çok iyi. Sol bek'in yapması gerekenlerin çok daha fazlasını yapıyor. Gökhan sezona kötü başladı bakalım toparlayacak mı? Topal ise bildiğiniz gibi adam geçirmiyor.
3 lig maçında 4 duran top golüm var. Ama hiç yemedim duran toptan.
Bir de arkadaşlar o saçma sapan gollerden kurtulduk sanırım. Önceden resmen pozisyonun gol olup olmayacağını anlayabiliyorduk. Şimdi o kadar kolay tahmin edilmiyor.
Ek olarak bende gol olmadan önce oyun 1 sn falan donuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Mesela Kuyt karşı karşıya vuruyor topa gol olacaksa 1 sn donuyor ve devam ediyor. Pozisyonda gol oluyor.
İlk iş![]()
İndirmeye başladım sabırsızlıkla bekliyorum
ADANA DEMİRSPOR
Sakatlık sorunu yasayan tek benmiyim acaba ?
Oyunda 1 ay bile ilerlemedim 4 oyuncu sakatlandı
2si uzun süreli
3-4 maç yaptım oyunu genel olarak beğendim arayüz gerçekten hoş olmuş maç motorunda ise gözüme çarpan tek sıkıntı sağlık ekibi onun da tam sürümle düzeleceğini düşünüyorum![]()
Galatasaray'ı yönetiyorum ve ilk 18'e 9 yabancı alabildim.Kadro kayıtını tatille geçmiştim 9 yabancı da kaydedilmiş ilginç olmuş.