Atletico'yu iyi bir oyunla rahatça geçebiliriz.Ligde gidişatımız klasik,çok iyi gidiyoruz.Schalke'nin çıkması da iyi avantaj olmuş 2.olduğumuza sevindim açıkcası.![]()
Ziraat finalinin ŞL finaline etkisi en az olur umarım.Kalbimiz Bursasporla!
ongenda kanat wtf???????????
Tebrikler.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
​Muhteşem,tebrikleer...
Hocam çok büyük bir başarı olmuş tebrik ederim![]()
Kondisyonları paylaştım. Napalım Enes ve Ongenda var ikisini de oynatmak durumundayız. Volkan Şen sakatlandı, Ibe sakatlıktan yeni döndü ve zaten iyi performans vermiyor.
Ongenda özellikleri ile kanat oyuncusu rahatlıkla oynar.
Teşekkürler dostlar.
Hedefime ulaştım. Şimdiki hedefim ne bilemiyorum.
Yenilgisiz şampiyon oldum.
AL ve ŞL'yi aldım.
Avrupa Kulüpler Şampiyonasını alayı bari.
En zengin kulüp olayım.
Ne diyorsunuz_
Sentugo.
Sentugo.
Tebrikler..
En zengin klüp olup veda edersin FM15'e...![]()
Neden bu kadar kısa sürdüEski seride yaptığını yap bence en zengin olunca . Sadece Türkler olan bir kadro kur
![]()
Neredeyse katıldığımız her kupayı aldık. Teşekkürler.
Aslında kısa değil tekrardan başladığım için o sezonları da katarsak toplamda 7-8 sezon oldu gibi.
Talep üzerine En zengin kulüp olma yolunda ilerleyeceğim.
Sadece Türklerden oluşan bir kadro için altyapı çalışmalarına başlayabilirim.
Sentugo.
Geleneksel Transfer Dönemi - 2019-2020
Gidenler:
Kaan Ayhan: Hem özellikleri çok iyi değildi hem de 1.8 milyon maaş alıyordu. Üstüne üstlük her sene maaşı da artıyordu. Ayrılmamız lazımdı.
Ayew: Malesef 30 yaşına girmişti. Üst düzey performans sergilese de 2 milyonun üstünde maaş alması bizi üzüyordu. Yerine adam bulduk zaten. Gökhan Töre yerini doldurur. Bir de Kerim Frei'nin üstün performans göstermesini bekliyoruz.
Andre Wisdom: Zaten yedek stoperdi. Milli takıma seçildi ve maaşı arttı. Yoları ayırdık. Yedekte duran birisi için fazla maaş alıyordu.
Ertuğrul Taşkıran: Kendisi çok sevdiğim bir oyuncuydu. neredeyse hiç oynayamadı. Kalecilerim uzun süreli sakatlanmadı. Son senesine kadar oynamak istiyorum gibilerinden itirazlarda da bulumuyordu. Son sene sözleşme yenilemedi. Harun yedeğe geçmiş oldu böylece. O da şimdi sorun yaratıyor.
Başka satışım yok sanırım, Kiraladığım genç oyuncularımız var.
Bir de transferin son günü al-kirala-sat metodunu kullanacağız.
Sentugo.
Gelenler gideni aratmaz.%50 paylar çok işe yarıyormuş,iyi oldu öğrendiğim.
Hocam çok iyiyiz. Taktiğini paylaşır mısın ? 4-4-2 yi![]()
Last edited by imparator16 : 11.Temmuz.2015 at 22:15
Arda bende 32 yaşında emekli olmuştu. İyi devam ediyor bari sende.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Deulofeu ilk sezon sonunda takım efsaneleri arasına girer. Dribbling 17, Flair 19. Durdurulamaz bir oyuncuya dönüşüyor. Gerçekte de bu ligin altını üstüne getirir. Daha iyi kanat bulamazsın, bonservisini al.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sentugo FM2015 Taktikleri
İki taktiğimi de rar dosyasına ekledim. Özellikle 3 atak taktiği ile kırılmadık rekor bırakmadım.
Zippyshare.com - Sentugo_FM2015_Tactics.rar
Adresinden indirebilirsiniz.
Sentugo.