Barak yine ligi süpürmüş![]()
[MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION] Tokat KHS'nin Yavaş Yavaş Foyası Ortaya ÇıkmışBu Video Sana Gelsin Kardeşim
![]()
Burda ki Karakter Kim Yorum Yapmak İstemiyorum![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ooo Büyük skandal, geçen sezonun Avrupa Ligi şampiyonu büyük hayal kırıklığı yarattı. Barak ligi yine süpürmuş Avrupa'da bir yarı final bekliyorum
Daha lig bitmedi ama hiç puan kaybedecek gibi de durmuyor
Video fenaymışKarakterin kim olduğuna ipucu vereyim. Avrupadan elenmeme kim sevindiyse odur herhalde. Avrupadan elenip böyle oynayacak halim yok
Sağol hocamRegenleri topluyorum bakalım ara transferde alıp seneye hazırlıyacağım.
Aynen öyle hayal kırıklığı oldu. Bahanelerim var aslında ama söylemeye gerek yok beceriksizliğimiz sayesinde Avrupaya veda ettik
-----------------
Birazdan Devre arası takıma katılanlar ve kadromun potansiyelini paylaşacağım.
V.Plzen T.D ''VRBA'' : Avrupa ya erken veda ettiğimiz ve Kulübe çok büyük başarılar kazandırabilmek adına bir çok oyuncu ile yollarımız ayırıp geleceğin takımını oluşturmak için potansiyellerine güvendiğim oyuncuları kadromuza kattık.Bu zor yolda taraftarımızın benim yanımda olacağından şüphe etmiyorum. Efsane Plzen takımı için yapılanma başlasın!
Sezon ilk yarısı gitmek istiyorum diyerek başımın etini yiyen Gil Romero yu ucuza göndermiş olsamda %50 sonradan satış payı ile birlikte yolladık.Diğer oyuncular ise yeni yapılanmada kadroda düşünmediğim isimlerden oluşuyor.
--------------
''Transfer Profilleri''
Spoiler: Prochazka
Spoiler: Diallo
Spoiler: Vanden Buijs
Spoiler: T.Zajicek
Spoiler: Nestor Romero
Spoiler: Onderka
Spoiler: Para
Spoiler: Ouattara
Spoiler: Jose Welison
Spoiler: MacNeil
Nestor Romero (geleceğin Agüero'su) ondan çok şey bekliyorum. Sezon sonu gelmek üzere çok sağlam 1'i regen olmak üzere iki oyuncu ile anlaştık.
-----------
''Takım Kadromuzun Potansiyeli''
Ayrıca kulüp tesislerimiz en son seviyeye kadar yükseltildi. Seneye ise mevcut stadımız ile son senemiz olacak eğer yönetim yeni stad yapımını iptal etmezse
Romero'nun özelliklerini tam olarak şimdi görebildim. Gerçekten gelecekte çok çok iyi işler yapabilecek gibi duruyor. Yalnız takımında çok fazla AB dışı oyuncu var.
Bu takımın büyük başarılar görmesi en az 4 sene, yaş ortalamasını da epey düşürdünEn son baktığımda senin yaş ortalaman 20,07'di benim 20,04 tahminim senin 18-19 falan olmuştur.
He bi de hacı, takımın da en az 6 oyuncuyu sabitle, Lüftner, Vilakazi, Igor ve Para gibi oyuncuları, bunlara ne teklif gelirse gelsin reddet derim, bunlar takımın omurgası olmalı
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
transferler güzel, ligde Jablonec'i yakalarız![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Bir solukta okudum. Çok eğlenceli gidiyor. Başarılarınızın devamını diliyorum![]()
Ben demiştim Şampiyonlar Ligi grupları tehlikeli diye.Kimseyi küçümsememek lazım, Marsilya'nın yaptığını gördük. Jablonec ligde çok iyi gidiyor. Plzen'in biraz daha yanaşması lazım.
Almanlar her zaman zorlu rakipler olur. Umarım Jablonec alnının akıyla çıkar eşleşmeden.
Son 8'deki rakipler öyle yenilmyecek rakipler değil bir Avrupa Ligi daha neden olmasın
21 ile 28.Haftalar
Plzen bizim maçta bulduğu 90+4. dakika golü ile Şampiyonluk ümidini son haftaya kadar taşımayı başardı.
29 Hafta programı
30.Hafta Programı
AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL
LABLONEC - WERDER BREMEN
AVRUPA LİGİ YARI FİNAL
DİNAMO KİEV - JABLONEC
AVRUPA LİGİ FİNAL
EVERTON - JABLONEC
Geçen sezon Plzen'in yaptığı başarının aynısını yapıp, kupayı Çek Cumhuriyetine bu sezon da getirmeye ramak kalmıştı.
Everton'ın ofans hattını oluşturan Bony ve Lukaku'yu havadan durdurmayı başaramdık.
Çok heyecanlı gidiyor.Barak seneye avrupadan da kupa alır![]()
Zajicek ve Macneil çok iyiBir regen hastası olarak çok beğendim
Avrupa Ligi finali deli geçmiş. Everton Lukaku'yu takımda tutup Bony'yi de aldıysa ligde de tutulmuyodur ya.![]()
Plzen geride ve son iki maçı Jablonec'in maçlarına göre çok daha zor görünüyor. Jablonec şampiyon olacaktır bence.
Takipteyim hocam jablonec taraftariyim açıkçası alyi alamadık diye bayağı üzüldüm
Ikinizde birbirinize üstünlüğü sağlıyamıyorsunuz. Bu ikinizinde çok iyi menajer olduğunu gösterir. Jablonec Avrupa'nın moral bozukluğuyla ligide verirse şaşırmam açıkçası yanlız lig bitmeden mi Final oynandı?
Takımlar şl için yeterli değil gruptan çıkmak bile başarı olur umarım kolay gruplar düşer diyeceğimde kolay grup yok :/.
Seneye artık Avrupa Ligiyle ikimizinde işi yok açıkçası, ikimizde en büyük kupayı zorlayacağız. Kadroları ona göre kurmaya özen gösteriyoruz.
Everton kendi ligini 6.bitirdi. Kadroları muazzam.Bu sezonda doğrudan ŞL'ye gidecekler ve kadrolarını yine güçlendirdiler
Aynen en büyük handikapımız Lig devam ederken Avrupa'da Final oynadık. Ama tabi bu bahane değil. Everton İngiltere gibi bir ligde sürekli 3 günde bir maç yapıyor. Hakedenin kazandığı bir final oldu. Bizim içinde unutulmaz bir final
Aslında V.Plzen geçtiğimiz sezon dışında her sezon Şampiyonlar Liginde tur atlamayı başarmıştı. Şuan Lig bitti. İki takımda Şampiyonlar Liginin en yukarısını hedefleyen kadro kuruyor.
Jaroslav Silhavy, Plzen Menajeri'ne cevap verdi.
Takımımın Uefa Kupası Final'ini küçümseyen Plzen menajeri için biz Plzen'i Avrupa Ligi Şampiyonluğunu kutlayan ilk kulüp olduk.
Ama yine de sormak istiyorum. Kendisi Final'e çıkarken kimleri elemiş?
Ve ayrıca Plzen menajeri bu sezonki aşırı başarısızlığının ardından Lig içinde önem vermedik ama seneye şampiyon olacağız demiş.
Bir Çek atasözü derki, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Seneye bizde burada olacağız. Ama Plzen ile rekabetimiz eskisi gibi
olmayacak. Son olarak şunu söylüyorum. Biz büyük takım olarak Lig kupasını önemsemedik bu gerçekçi yaklaşım...Sahi bu yıl Lig Kupasını kim aldı acaba?
Ligi önemsemeyenler mi?
Last edited by Barak : 10.Eylül.2015 at 12:26