Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    İki takımın da yaptığı transferler güzel. Lige de güzel başlamışsınız. Şampiyonlar Ligi'nde gruplar tehlikeli görünüyoru. Ama özellikle yeni başlık on numara
    Shalkenin ileri 4 lüsünü söyleyeyim Rondon-Draxler-Götze-Douglas Costa arkada Goretzka var.Kıskandım Shalke takımını
    Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    Mourinho galiba Porto ile önce Avrupa Ligi peşine ŞL almıştı. Plzen'den böyle bir başarı bekliyorum. Çek ligi çok çekişmli başlamış böyle devam eder umarım
    Benden çakma Mourinho oldu desene.

Nesil
    2014

7-16.Haftalar

Marsilya maçlarını hiç böyle hesap etmemiştim. Geçen sezonun Fransa şampiyonuydu ama en azından
    içeeride yenebileceğimizi düşünüyordum.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Spartak Moskova yı evimde yenseydim 2. olarak çıkacaktım ama beceriksizlik yaptım.İlk yılımızda bile gruptan çıkmıştık, bu olmadı.
    Kadro da yenilenmeye gideceğim onları seneye hazırlayacağım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Barak yine ligi süpürmüş

[MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION] Tokat KHS'nin Yavaş Yavaş Foyası Ortaya Çıkmış Bu Video Sana Gelsin Kardeşim

Burda ki Karakter Kim Yorum Yapmak İstemiyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    06

Takipteyiz beyler kariyeri Güzel gidiyor.

Ooo Büyük skandal, geçen sezonun Avrupa Ligi şampiyonu büyük hayal kırıklığı yarattı. Barak ligi yine süpürmuş Avrupa'da bir yarı final bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Barak yine ligi süpürmüş
    Daha lig bitmedi ama hiç puan kaybedecek gibi de durmuyor
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    @rexpo1994 Tokat KHS'nin Yavaş Yavaş Foyası Ortaya Çıkmış Bu Video Sana Gelsin Kardeşim

Burda ki Karakter Kim Yorum Yapmak İstemiyorum
    Video fenaymış Karakterin kim olduğuna ipucu vereyim. Avrupadan elenmeme kim sevindiyse odur herhalde. Avrupadan elenip böyle oynayacak halim yok
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Takipteyiz beyler kariyeri Güzel gidiyor.
    Sağol hocam Regenleri topluyorum bakalım ara transferde alıp seneye hazırlıyacağım.
    Ooo Büyük skandal, geçen sezonun Avrupa Ligi şampiyonu büyük hayal kırıklığı yarattı. Barak ligi yine süpürmuş Avrupa'da bir yarı final bekliyorum
    Aynen öyle hayal kırıklığı oldu. Bahanelerim var aslında ama söylemeye gerek yok beceriksizliğimiz sayesinde Avrupaya veda ettik

-----------------
    Birazdan Devre arası takıma katılanlar ve kadromun potansiyelini paylaşacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

V.Plzen T.D ''VRBA'' : Avrupa ya erken veda ettiğimiz ve Kulübe çok büyük başarılar kazandırabilmek adına bir çok oyuncu ile yollarımız ayırıp geleceğin takımını oluşturmak için potansiyellerine güvendiğim oyuncuları kadromuza kattık.Bu zor yolda taraftarımızın benim yanımda olacağından şüphe etmiyorum. Efsane Plzen takımı için yapılanma başlasın!

Sezon ilk yarısı gitmek istiyorum diyerek başımın etini yiyen Gil Romero yu ucuza göndermiş olsamda %50 sonradan satış payı ile birlikte yolladık.Diğer oyuncular ise yeni yapılanmada kadroda düşünmediğim isimlerden oluşuyor.
    --------------
    ''Transfer Profilleri''
    Spoiler: Prochazka 

Spoiler: Diallo 

Spoiler: Vanden Buijs 

Spoiler: T.Zajicek 

Spoiler: Nestor Romero 

Spoiler: Onderka 

Spoiler: Para 

Spoiler: Ouattara 

Spoiler: Jose Welison 

Spoiler: MacNeil 

Nestor Romero (geleceğin Agüero'su) ondan çok şey bekliyorum. Sezon sonu gelmek üzere çok sağlam 1'i regen olmak üzere iki oyuncu ile anlaştık.

-----------
    ''Takım Kadromuzun Potansiyeli''

Ayrıca kulüp tesislerimiz en son seviyeye kadar yükseltildi. Seneye ise mevcut stadımız ile son senemiz olacak eğer yönetim yeni stad yapımını iptal etmezse

Nesil
    2014

Romero'nun özelliklerini tam olarak şimdi görebildim. Gerçekten gelecekte çok çok iyi işler yapabilecek gibi duruyor. Yalnız takımında çok fazla AB dışı oyuncu var.
    Bu takımın büyük başarılar görmesi en az 4 sene, yaş ortalamasını da epey düşürdün En son baktığımda senin yaş ortalaman 20,07'di benim 20,04 tahminim senin 18-19 falan olmuştur.

He bi de hacı, takımın da en az 6 oyuncuyu sabitle, Lüftner, Vilakazi, Igor ve Para gibi oyuncuları, bunlara ne teklif gelirse gelsin reddet derim, bunlar takımın omurgası olmalı
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

transferler güzel, ligde Jablonec'i yakalarız

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Romero'nun özelliklerini tam olarak şimdi görebildim. Gerçekten gelecekte çok çok iyi işler yapabilecek gibi duruyor. Yalnız takımında çok fazla AB dışı oyuncu var.
    Bu takımın büyük başarılar görmesi en az 4 sene, yaş ortalamasını da epey düşürdün En son baktığımda senin yaş ortalaman 20,07'di benim 20,04 tahminim senin 18-19 falan olmuştur.

He bi de hacı, takımın da en az 6 oyuncuyu sabitle, Lüftner, Vilakazi, Igor ve Para gibi oyuncuları, bunlara ne teklif gelirse gelsin reddet derim, bunlar takımın omurgası olmalı
    Lüftner ve Vilkazi takımın omurgalarından igor ve para dan daha iyi ve uygun oyuncu bulabilirsem AB dışından dolayı gönderebilirim.
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    transferler güzel, ligde Jablonec'i yakalarız
    Teşekkürler ilk 2 garanti.

Nesil
    2014

17-20.Haftalar Arası

Avrupa Ligi 1.Eleme Turu

Avrupa Ligi 2.Eleme Turu

Sporting'den ziyade bu maç inanılmaz keyifliydi 2 maçta da güçlü rakibimizi eze eze geçmesini bildik.

Ligde ve Avrupa'da Dolu Dizgin Devam

Çeyrek Final Eşleşmeleri

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Çek Ligi 16-20 Hafta Maçları''

Bir solukta okudum. Çok eğlenceli gidiyor. Başarılarınızın devamını diliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben demiştim Şampiyonlar Ligi grupları tehlikeli diye. Kimseyi küçümsememek lazım, Marsilya'nın yaptığını gördük. Jablonec ligde çok iyi gidiyor. Plzen'in biraz daha yanaşması lazım.

Almanlar her zaman zorlu rakipler olur. Umarım Jablonec alnının akıyla çıkar eşleşmeden.

Son 8'deki rakipler öyle yenilmyecek rakipler değil bir Avrupa Ligi daha neden olmasın

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by wakashimazu View Post
    Beğenmenize sevindim teşekkürler

Ben demiştim Şampiyonlar Ligi grupları tehlikeli diye. Kimseyi küçümsememek lazım, Marsilya'nın yaptığını gördük. Jablonec ligde çok iyi gidiyor. Plzen'in biraz daha yanaşması lazım.

Almanlar her zaman zorlu rakipler olur. Umarım Jablonec alnının akıyla çıkar eşleşmeden.
    Valla dediğin gibi alnımızın akıyla çıktık tee Finale Ama o kadar

Son 8'deki rakipler öyle yenilmyecek rakipler değil bir Avrupa Ligi daha neden olmasın
    Kesinlikle son 8 dişimize göreydi, finale de çıktık ama sonunu getiremedik.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

21 ile 28.Haftalar

Plzen bizim maçta bulduğu 90+4. dakika golü ile Şampiyonluk ümidini son haftaya kadar taşımayı başardı.

29 Hafta programı

30.Hafta Programı

AVRUPA LİGİ ÇEYREK FİNAL

LABLONEC - WERDER BREMEN

AVRUPA LİGİ YARI FİNAL

DİNAMO KİEV - JABLONEC

AVRUPA LİGİ FİNAL

EVERTON - JABLONEC

Geçen sezon Plzen'in yaptığı başarının aynısını yapıp, kupayı Çek Cumhuriyetine bu sezon da getirmeye ramak kalmıştı.

Everton'ın ofans hattını oluşturan Bony ve Lukaku'yu havadan durdurmayı başaramdık.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by wakashimazu View Post
    Teşekkür ederim

Biraz yanaştık ama Jablonec son 2 maç puan kaybedecek mi bakalım
    Finale kadar gitti yeter

----------------

''Çek Ligi 21-28 Hafta Maçları''

2-2 lik maçta son saniye de gol yedik kıyasıya yarış varken bu gol bizi adeta yıktı yeni takviyelerle daha istekli bir kadro kurduk

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Çok heyecanlı gidiyor.Barak seneye avrupadan da kupa alır

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ne yalan söyleyim Ligi fazla önemsemiyordum ama artık bundan sonra elimden geleni yapacağım.Eğer istekli oynmazlarsa genç takımımla çıkarım

Zajicek ve Macneil çok iyi Bir regen hastası olarak çok beğendim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa Ligi finali deli geçmiş. Everton Lukaku'yu takımda tutup Bony'yi de aldıysa ligde de tutulmuyodur ya.

Plzen geride ve son iki maçı Jablonec'in maçlarına göre çok daha zor görünüyor. Jablonec şampiyon olacaktır bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Zajicek ve Macneil çok iyi Bir regen hastası olarak çok beğendim
    Teşekkür ederim. o zaman yeni regenlerime bayılacaksın iki tane çok iyi regen aldım.
    Avrupa Ligi finali deli geçmiş. Everton Lukaku'yu takımda tutup Bony'yi de aldıysa ligde de tutulmuyodur ya.

Plzen geride ve son iki maçı Jablonec'in maçlarına göre çok daha zor görünüyor. Jablonec şampiyon olacaktır bence.
    Bu fikstür ler değişmiyor benim son maçlar her sene böyle

26. Default

Takipteyim hocam jablonec taraftariyim açıkçası alyi alamadık diye bayağı üzüldüm

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Ateslordu View Post
    Takipteyim hocam jablonec taraftariyim açıkçası alyi alamadık diye bayağı üzüldüm
    Teşekkürler yorumun için . Zenit haricinde kolay rakipler gelmişti şanslıydı aslında City Roma Milan Valencia gibi takımlar tek tek elendi ama final e kadar gelmek yine başarı diyebiliriz

Ikinizde birbirinize üstünlüğü sağlıyamıyorsunuz. Bu ikinizinde çok iyi menajer olduğunu gösterir. Jablonec Avrupa'nın moral bozukluğuyla ligide verirse şaşırmam açıkçası yanlız lig bitmeden mi Final oynandı?

29. Default

Takımlar şl için yeterli değil gruptan çıkmak bile başarı olur umarım kolay gruplar düşer diyeceğimde kolay grup yok :/.

Nesil
    2014

Seneye artık Avrupa Ligiyle ikimizinde işi yok açıkçası, ikimizde en büyük kupayı zorlayacağız. Kadroları ona göre kurmaya özen gösteriyoruz.

Everton kendi ligini 6.bitirdi. Kadroları muazzam.Bu sezonda doğrudan ŞL'ye gidecekler ve kadrolarını yine güçlendirdiler

Ikinizde birbirinize üstünlüğü sağlıyamıyorsunuz. Bu ikinizinde çok iyi menajer olduğunu gösterir. Jablonec Avrupa'nın moral bozukluğuyla ligide verirse şaşırmam açıkçası yanlız lig bitmeden mi Final oynandı?
    Aynen en büyük handikapımız Lig devam ederken Avrupa'da Final oynadık. Ama tabi bu bahane değil. Everton İngiltere gibi bir ligde sürekli 3 günde bir maç yapıyor. Hakedenin kazandığı bir final oldu. Bizim içinde unutulmaz bir final

Quote Originally Posted by Ateslordu View Post
    Takımlar şl için yeterli değil gruptan çıkmak bile başarı olur umarım kolay gruplar düşer diyeceğimde kolay grup yok :/.
    Aslında V.Plzen geçtiğimiz sezon dışında her sezon Şampiyonlar Liginde tur atlamayı başarmıştı. Şuan Lig bitti. İki takımda Şampiyonlar Liginin en yukarısını hedefleyen kadro kuruyor.

Jaroslav Silhavy, Plzen Menajeri'ne cevap verdi.

Takımımın Uefa Kupası Final'ini küçümseyen Plzen menajeri için biz Plzen'i Avrupa Ligi Şampiyonluğunu kutlayan ilk kulüp olduk.
    Ama yine de sormak istiyorum. Kendisi Final'e çıkarken kimleri elemiş?
    Ve ayrıca Plzen menajeri bu sezonki aşırı başarısızlığının ardından Lig içinde önem vermedik ama seneye şampiyon olacağız demiş.

Bir Çek atasözü derki, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Seneye bizde burada olacağız. Ama Plzen ile rekabetimiz eskisi gibi
    olmayacak.
    Son olarak şunu söylüyorum. Biz büyük takım olarak Lig kupasını önemsemedik bu gerçekçi yaklaşım...Sahi bu yıl Lig Kupasını kim aldı acaba?
    Ligi önemsemeyenler mi?
    Last edited by Barak : 10.Eylül.2015 at 12:26
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri