Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    resmi forumdaki arkadaş yepyeni ve hepsi birbirinden ve FM16'dan güzel taktik ekranı tasarımları paylaşmış link
    Kutu denilen şey cidden çok çirkin. Kullanışlı mı ya da farklı özellikleri var mı anlamadım ama kesinlikle arkadaşın tasarımlarını tercih ederdim. Hadi onları geçtim, çoluk çocuk yaptı diye ego yapıp kullanmazlar ama FM15'teki taktik ekranı bile daha güzel.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Haziran 2015 den beri ne siteue girdim ne oyuna. Dün biş zamanım çok olunca girdim birde ne görim 16 kasımda çıkacak. Fiyatdan başlacak tüm serinin en pahalısı oldu. Bilg. Olmadığından yeni bilg. Ocak 2016 alacağımdan o zamana kadar steam de ucuzlar ama ben tursportal.net bize bu kadar güzel bir platform yapmışken onlara destek olmak için yine buradan almayı düşünüyorum.

Oyunun video ve resimlere baktığımda eskiye dönük bir çalışma yapmışlar. Istediğimiz bazı yenilikler olmamış keşke sade olup sakatlanmalar süresi, oyun motoru üst düzey vs gibi bana göre yetersiz fakat oyunun geliştirdiği bazı şeyleride çöpe atmamak lazım. 13 kasıma kadar bazı video yayınlanır gibi veya yabancı ülkeler twitch üzerinden yayınlar sayesinde tema iyun motoru vs görme fırsatımız okur ve daha sağlıklı bir karar veririz.
    ADANA DEMİRSPOR

istatistikler geliştirilecekmiş. inşallah bu sefer 10 asisti olan futbolcunun o asistleri kime yaptığını görebilir böylece birbirleriyle iyi anlaşan oyuncuları görebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    istatistikler geliştirilecekmiş. inşallah bu sefer 10 asisti olan futbolcunun o asistleri kime yaptığını görebilir böylece birbirleriyle iyi anlaşan oyuncuları görebiliriz.
    Güzel bir gelişme olur öyle olursa

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Güzel bir gelişme olur öyle olursa
    evet. lig cetvelinde takımların attığı goller, yediği goller, beraberlik, galibiyet, mağlubiyet kısımlarında var bu sistem. asiste de gelse harika olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir futbolcunun kariyerine tıkladığınızda sadece ligde attığı goller değil de kupa golleri ve avrupa kupalarındaki gollerinde gözükmesi en çok istediğim şeylerden bir tanesi. Yıllardır bunu isterim hiçbir zaman yapılmadı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

voidu 85 liradan vereceğini söylüyor. nasıl fiyat sizce? alınır mı?

https://voidu.com/game/football-manager-2016

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Enpara hesabı açın arkadaşlar. Bu ay steam cüzdana 50 lira atın, öbür ay 25 iade. Ekimde 50 daha atın kasımda 25 iade verir, oyun 50 liraya gelmiş olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Enpara hesabı açın arkadaşlar. Bu ay steam cüzdana 50 lira atın, öbür ay 25 iade. Ekimde 50 daha atın kasımda 25 iade verir, oyun 50 liraya gelmiş olur.
    İnanılmaz derecede güzel bir paylaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bir yanlışlık yok değil mi , çok güzel bir yöntem çünkü

Nesil
    2006
    Yer

Bilgi kesin, yayalım
    Ekleme: Donanımhaberde Enpara başlığına bakabilirsiniz aynı yöntemi kullanan var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Enpara yöntemi kesin. Bi sıkıntı yok. Her ay 50 liraya 25 lira hediye veriyor zaten. Ancak bence yakında bi kampanya vs. olur playstore gibi yerlerde. Yine de bu sene euro 3,5 olmuşken oyunun 50 lira civarına düşmesi küçük ihtimal.

Yıllardır beklediğim özellik duran topların daha ayrıntılı olması ama hala istediğim gibi değil. Yahu arkadaş ben belki bütün oyuncularımın ön direğe koşmasını veya hepsinin aynı yerde durup tam topa vurulduğunda farklı kısımlara dağılmasını istiyorum. Veya daha bir çok şey.. Şu duran top olayında daha fazla özgürlük versinler artık.

Ben geçen oyunu Ocak - Şubat gibi PlayStore'dan TTNetlilere özel indirimle 40-45 lirası bir şeye almıştım. Yine öyle bir şey beklerim yoksa almam gibi.

Geçen sene ön siparişle 50 TL ye almıştık ttnetlilere özel bu sene olsa olsa 60-65 bandında olur.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Bazı sorularım var sayın moderatörler. Internetten baktım fakat fazla bir bilgi yok. Bildiklerinizi yanıtlarsaniz sevinirim.

1) PTT 1.Lig 8 yabancı mı? (5+3)
    2) PTT 1.Lig playoff final tarafsız sahada mı olacak
    3) Maç oynama tarihleri 2 günde bir olayı düzeltildi mi?
    4) Transfer için oyuncuya teklif verirken bizden fazla isteyip diger takimlra ucuza verme düzeltildi mi?
    5) UEFA Avrupa Ligi kazanan takım Şampiyonlar Ligi grubuna gitme yapıldı mı?
    6) En önemli soru crash hatası düzeltildi mi?
    7) STLS oyunculara verilen forma numaralar düzeltildi mi?
    8) Sakatlanan oyuncular sıklaşması ve süresi durumu?
    9) Kalecilerin saçma sapan yediği goller de son durum nedir?
    10) Gol çizgi teknolojisi oyuna eklendi mi?
    11) A2 takımdaki veya önemsiz yapıp transfer listesine konan oyuncu beni oynat deyip takımın morlini düşürme hala mevcut mu?
    Last edited by Ali Hikmet : 17.Eylül.2015 at 14:40
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Herhalde artık FM 2016 XP ile desteklenmiyor..Sistem gereksinimleri hakkında bilgisi olan var mı?
    Not: Biraz eski kafalı olduğum için hala inadına XP kullanıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Herhalde artık FM 2016 XP ile desteklenmiyor..Sistem gereksinimleri hakkında bilgisi olan var mı?
    Not: Biraz eski kafalı olduğum için hala inadına XP kullanıyorum

Steamde yazılan

Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 2.2GHz+
    Memory: 2 GB RAM
    Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM
    DirectX: Version 9.0c
    Hard Drive: 3 GB available space
    Additional Notes: Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Earlier cards may require the DirectX 9.0 SDK is installed to run the game. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Steam hesabına para ekleme varsa enpara ile bu ay dolmadan 50 TL yükleyin 25 TL geri gelsin. 1 Ekim'de de 50 TL yükleyin 25 TL gelsin. Oyun 50 TL'ye gelir işte daha ucuzu olur mu ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Steamde yazılan

Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 2.2GHz+
    Memory: 2 GB RAM
    Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM
    DirectX: Version 9.0c
    Hard Drive: 3 GB available space
    Additional Notes: Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Earlier cards may require the DirectX 9.0 SDK is installed to run the game. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
    Kötü oldu bu işte..Windows'un diğer versiyonları sevmedim ama mevcuren yükleyeceğiz herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bende ati 5650 var, simdi çalıştıracak mı yani? Bu ekran kartları sıralamalarına göre mi bakmamız lazım?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Turksportal Pro yeniden kullanılacak mı?
    Sentugo.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bende ati 5650 var, simdi çalıştıracak mı yani? Bu ekran kartları sıralamalarına göre mi bakmamız lazım?
    ekran kartı malum 3d performansı için önemli ve senin kartında 128 bit veri aktarım yolu var - gayet iyi. Bildiğim kadarıyla da 1GB ekran kartı hafızası mevcut- dolayısıyla 3d'den de memnun kalırsın.

BETA'ya yaklaşık 1 ay kaldı; oyun hala Aral Game ya da Playstore'da ön siparişe çıkmadı - gecikti gibi sanki biraz?

Bu arada Steam'de PES 2016 75 TL iken FM 2016'nın 100 TL olması bana hiç mantıklı gelmedi. FM hep hem fiyat hem de sistem gereksinimleri konusundaki mütevaziliği ile bilinirdi. Umarım Playstore TTNET üyelerine özel vs. gibi opsiyonlarla uygun bir fiyat sunar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by tiktik View Post
    ekran kartı malum 3d performansı için önemli ve senin kartında 128 bit veri aktarım yolu var - gayet iyi. Bildiğim kadarıyla da 1GB ekran kartı hafızası mevcut- dolayısıyla 3d'den de memnun kalırsın.
    2015'te yüksek ayarlarda kasıyor, 2016'yı da kaldırsın da sonrasına bakarız.

Oyuncuların 2015/16 sezonundaki performansları oyuna etki edecek mi?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by fenerliyildiz2 View Post
    Oyuncuların 2015/16 sezonundaki performansları oyuna etki edecek mi?
    Bu sezonun performansları mart güncellemesinde olur. Sanırım 18 temmuzda oyuncu bilgileri girildi bile.

Bu sezonun performansları mart güncellemesinde olur. Sanırım 18 temmuzda oyuncu bilgileri girildi bile.
    Peki oyunu neden bu kadar geç çıkarıyorlar?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by fenerliyildiz2 View Post
    Peki oyunu neden bu kadar geç çıkarıyorlar?
    Satış politikası muhtemelen.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Satış politikasından bir çok ülkede transfer dönemi 1 Eylül'de sona erdi. Bu transferlerin ligler arası transferlerinin araştırmacı veritabanları arasındaki transfer süreci de 2 hafta sürüyor. Daha sonra oyunun kodlama, çeviri ve test süreci aynı doğrultuda devam ediyor. Ekim gibi testler bitip oyunun DVD baskı süreci öncesi kitlenmesi ile birlikte Kasım gibi beta erken erişim, demo yayını ve son olarak oyunun çıkışı gerçekleşiyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

3. Lig ve Amatörlerde yaş sınırı kalktı. ZTK Statüsünü yaparken bu kuralı yanlışlıkla işlemeyin sakın

Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri