Avrupa Ligi
4. Maç
Gruptaki iddiamızı pekiştirmek için Real Sociedad'ın Apoel'le berabere kaldığı günde kesinlikle galibiyet almamız gerekiyordu. Bunu da çok iyi bir futbol ortaya koyamasak da Lozano'nun harika performansıyla başardık.
Apoelin ispanyollardan puan alması işimize gelmiş yinede puan kaybına tahammülümüz yok.
Bundesliga
10. Hafta - D - vs Schalke
Schalke ilk yarı tamamiyle maçı domine etti. Adeta tek kale oynadılar. Rajkovic gol üstüne gol kurtardı, dünyaları kurtardı.İkinci yarı ise... EMMANNUEEEELLLLL EMMMEEEEENNNNNİKKEEEEE
11. Hafta - E - vs Leipzig
Bu sezon Joga Bonito diyebileceğimiz fazlaca maç oynuyoruz. Yine onlardan birini oynadık. Çok iyi hücum yapan rakibimize karşı daha iyi hücum yaptık. Neudecker hazırladı, Werne ateş etti.
12. Hafta - D - vs Wolfsburg
Bundesliga'nın en zorlu deplasman maçlarından birini oynadık. Rakibimiz çok iyi oynadı. Özellikle Draxler ve Kruse'yi hiç durduramadık. Yine de forvetlerimizin attığı gollerle maçtan bir puanı çıkarıp liderliğimizi devam ettirebildik.
Puan Tablosu
Bu arada son haftalarda inanılmaz formda olan Timo WERNER Almanya Milli Takımı'na seçildi. Forma şansı verilirse ilk kez Alman Milli Takım formasını giymiş olacak.
Kendisine Milli Futbol kariyerinde başarılar diliyoruz. İşte Profili:
Aynen öyle. Apoel maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Sociedad'da CSKA'ya kaybedince 2. sıraya yükseldik. Son maçta evimizde Sociedad'a karşı yenilmediğimiz sürece grup aşamasını atlayacağız.![]()
Avrupa Ligi
5. Maç
Apoel zorladı ama hata yapmadık. Önemli olan 3 puandı ve aldık.
Bundesliga
Şampiyonluğa olmasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya odaklandık. Haftalardır liderlikteyiz ama arkadan gelen Bayern ve Leverkusen hiç puan kaybedeceğe benzemiyorlar. Lewandowski her maç gol atıyor Bayern için.
13. Hafta - E - vs Borussia Monchengladbach
Geçen sezon iki maçta da iyi oynamamıza rağmen Xhaka'nın ön plana çıkmasıyla kaybetmiştik. Bu sezon bunun olmasına izin vermedik, iyi oyunla ve iki farkla maçı kazandık.
14. Hafta - D - vs Hertha Berlin
Deplasman maçlarında genel olarak kötü oynuyoruz ama yetenekli ayaklarımız golü buluyor ve kapanıyoruz. Bu maçta 3. kalecimiz Zwick muhteşem oynadı ve bize 3 puanı hediye etti. 17 yaşına basan Murat Koçak da bu maçta çok önemli müdahalelerde bulundu.
15. Hafta - E - vs Mainz
Takım halinde çok iyi performans sergiledik ama kaçırdığımız gollerle kendi işimizi zorlaştırdık. Defans oyuncuları ve kalecimiz de işini iyi yapınca 3 puanı aldık. Yunus Mallı'yı çok beğendim. Benim sistemime uymuyor ama bence siz alıp değerlendirebilirsiniz bu adamı.
Bundesliga Puan Durumu
Avrupa'daki Önemli Liglerdeki Gidişat
İspanya'da klasik Barcelona - Real Madrid çekişmesi var.
İngiltere'de Chelsea fırtına gibi esiyor ve West Ham da güzel bir sezon geçiriyor.
İtalya'da Napoli Juventus'un üstünde şampiyonluk için yarışıyor.
Türkiye'de ise iki sezondur oyuncularını aldığımız Fenerbahçe ağırlıklarından kurtulmuş uçuşa geçmiş gibi görünüyor.Rize ve Karabük ise sürpriz peşinde.
İyi Gelişen Yeteneğimiz: Richard Neudecker
3 Sezondur kendini çok iyi geliştiriyor. İyi çabalıyor ve maçlarda da güzel performanslar sergiliyor. Böyle devam ederse büyük futbolcu olacak. Gelen giden kimleri kimleri yedek bıraktı.
Bayern'i yenmek inanılmaz bir motivasyon sağlamış olmalı takıma. O maçtan beri Bundesliga'da yenilgi yüzü görmüyoruz ve her haftayı lider kapatıyoruz.Hedefimiz ilk yarıyı lider olarak kapatmak. İki maç kaldı.
Avrupa Ligi
6. Maç
Güzel futbolla beraberlik yeterli olmasına rağmen kazanarak Avrupa Ligi gruplarından çıkıyoruz. Finnbogason'u iki golü de maçı güzelleştirmekten öteye gitemedi.
Rakibimiz de belli oldu: Renkdaş
Diğer Eşleşmeler:
Hocam bu sene ŞL bekliyoruz. Bu arada AL de Marsilya'yı yenersin diye umuyorum
Ligde çok iyi gidiyoruz kazanırmıyız bilmiyorum.Avrupa Ligi gruplarından çıkmak güzel.Marsilyayıda evimizdeki güzel bir sonuçla geçeriz![]()
Bayern'i Yenmişiz Tamamdır Görev Tamamlanmıştır. Artık Kariyeri Kapatabiliriz![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Arda, geçen serideki güzel performansından bir şey kaybetmemişsin, Yine halilovic i de yanından ayırmıyorsun
Pekiyi,Başarıların devamını dilerim![]()
Şampiyonlar Ligi için çok iddialı bir konuma geldik ilk 17 maç sonunda. Bayern ve Leverkusen de puan kaybetti. Buraya kadar getirmişken şampiyonluk için canımızı dişimize takarız.
Marsilya'yı elesek bile sonraki turda Valencia'yla karşılaşma ihtimalimiz hayli yüksek.Avrupa Ligi'nde performansımız ligdeki kadar iyi değil. Bakalım neler olacak.
Aslında kariyeri kapatıp bana çok güzel bir şaka yapabilirdiniz.
Çok teşekkür ederim. Geçen seride de olduğu gibi transferlerimiz tartışılıyor beğenilmiyor ama iş yapıyor.
Halilovic, ee haliloviiiççç, yürüyen uçahk!. Bebişim benim.
Bundesliga
Ara tatiline girmeden ligin kadro olarak zayıf ekiplerini gole boğduk ve gollü bir şekilde ilk yarıyı kapattık.
16. Hafta - D - vs Düsseldorf
17. Hafta - E - vs Braunschweig
Puan Durumu
Arayıl değerlendirmesini paylaşmayı ve arayıl karnelerini dağıtmayı düşünüyorum bizim bebişlere
Hocam Bayern gibi oynuyoruz maşallahEmenike neler yapıyor, keyfi sağlığı yerinde mi
![]()
Gladbach düşsede oyuncularına çöksek![]()
Bayern kim ya?![]()
İkinci devre de aynen devam edebiliriz umarım.
Emenike'nin keyfi yerinde gibi görünüyor ya. Yeni sözleşme imzaladı, belki Werner'in yedeği oldu ama çok kritik goller de attı bu sezon. Biraz yaşlılığın gelmesiyle fiziksel olarak düştü ama halen büyük silah.
Düşünce düşünürüz onu. Schalke düşse dedik, düşmediler.Hoffenheim'da da çok tatlı gençler var.
Yarıyıl Değerlendirmesi
Takım olarak çok güzel performanslar ortaya koyduğumuz bir yarıyılı geride bıraktık. 17 Bundesliga maçında sadece bir kez yenildik ve 3 kez berabere kaldık. Stuttgart, Frankfurt ve Leipzig maçları bol gollü olmaları sebebiyle en keyifli maçlar oldu. Bayern Münih'i 2-0 yendikten sonra inanılmaz bir form grafiği sergiledik ve hiç liderliği kaptırmadık.
Takımda ilk yarı hücum oyuncularımız Halilovic, Werner ve Lozano inanılmaz katkı yaptılar.
Bu oyuncuların tüm kulvarlarda toplam gol sayıları 36 ve asist sayıları 21.
Takım halinde de iyi mücadele eden bir takım kurduk. Özellikle defansif anlamda kalecilerimizle birlikte Wittek, Dominguez, Lucas, Schindler ve Cancelo güzel sonuçlarım almamızda pay sahibi oldular.
Hayal kırıklığı yaratan çok fazla oyuncu olmasa da Driussi ve Hayden sınıfta kaldılar ve muhtemelen transfer sezonu açıldığında takımdan ayrılacaklar.
Dikkat Çeken Oyuncuların Karneleri:
Predrag Rajkovic - Kaleci
Christopher Schindler - Stoper, Sağ Bek
Joao Cancelo - Sağ Bek
Iver Fossum - Orta Saha
Richard Neudecker - Orta Saha
Hirving Lozano - Sağ ve Sol Kanat
Alen Halilovic - Sol ve Sağ Kanat
Timo Werner - Forvet, Sol Kanat
İşin en stresli yanı sen kazanıyorsun ama rakiplerin de kazanıyor ne kadar devam edebilrsin bilmiyorum #diren1860![]()
İki yıldır almaya çalışıyordum. Sürekli tekliflerimle Stuttgart'ı yıldırdım ve sezon başında 5 Milyon Euro'ya aldım. Ben onu dünya yıldızı yapıcam sanıyordum o beni şampiyon yapacak.
Öhöm, Bu arada Avrupa'nın Altın Çocuğu'nu takdim edeyim: Timo Werner
Ya bu Lewandowski'yle Balotelli olmaz olsun. Her hafta atar mı ya insan?![]()
Son hafta ikisi de puan kaybetti işte.
Racing Kulübü İle Anlaşma Yapıldı
Driussi Rekor Bedel İle Schalke 04'te
Driussi'yi sezon başında bedelsiz olarak transfer etmiştik. Sezonun başında iyi performanslar sergiledi ama 2 aylık sakatlık geçirdikten sonra Halilovic'in yanına bile yaklaşamadı. O ayrılmak istiyorum diye sızlanmadan 23 Milyon Euro'ya Schalke'ye sattık. İlerde büyük oyuncu olabilir, ama bende büyük oyuncu olamayacaktı. Taktiğimde kanatlarda hızlı oyuncular bulunması gerekiyor ve Driussi yavaş bir oyuncuydu.
Üç Potansiyelli Genci Bedelsiz Olarak Takıma Kattık
İkisi muhtemelen kiralık gidecek ama Mercer Wittek'in yedeği olarak takımda gelişimini devam ettirecek.
Makineyi iyi satmışsın hocam durumlarda iyi devam etmesi dileğiyle..![]()
1860 München'de Deprem: Fossum Real Madrid'de
Real Madrid önemli as oyuncularımızdan Fossum'un 36,5 Milyon Euro'luk Şampiyonlar Ligi takımlarına geçerli Serbest Kalma Maddesini yatırarak oyuncuyu transfer etti.
Henüz as takıma transfer yapmadık ama bu transferle birlikte orta sahaya en azından 2 transfer yapmayı düşünüyoruz. Bir de sol kanat transferi gündemde.![]()
Isaac Hayden'i de yaklaşık 1 Milyon Euro'ya Middlesboro'ya sattık.
Transfer Dedikodusu: Rajkovic ile Paris Saint Germain ilgileniyor. Oyuncunun Şampiyonlar Ligi Kulüplerine Serbest Kalma bedeli 35,5 Milyon Euro.
Renato Sanchez'e baksana ortasaha için
Sent from my iPhone using Tapatalk
steam : aytekin79
1860 München Fossum'un Yerini Doldurdu MU?
8. Davy Klaassen
Chelsea'ye 17,75 Milyon Euro ödedik. Teknik özellikleri yetersiz görünse de mental özellikleri çok iyi.
Teknik özellikler maç, mental özellikler kupa kazandırır.
Adamı ilk görüşte Robben gibi algıladımProfil güzel
özellikleri bence mc için yeterli iyi bir pas ve gerektiğinde gerekli yerde gerekli hamleleri yapabilecek bir oyuncu
Makine arıza yaptı yolladık hocam.![]()
Robben öldü ölecek.![]()
Mental özellikleriyle teknik eksikliklerini kapatır diye düşünüyorum. Mental özellikleri çok iyi olduğu için aynı zamanda çok yönlü bir oyuncu da diyebiliriz.
Bundesliga Tekrar Açılıyor
18. Hafta - D - vs Leverkusen
Uzun süre sonra bir yenilgi aldık. Beraberlik çok güzel sonuç olurdu ama Brandt oyuna girdi ve maçı kopardı.
Teknik özellikler maç, mental özellikler kupa kazandırır.
Bu sözü tuttum
Önce Transfer...
23. Thomas Partey
2.8 Milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'den transfer ettik. Çok yönlü bir oyuncu, orta sahadaki adam bolluğu nedeniyle 3. bir orta saha transferi olmayacak. Para biraz kasada kalsın.![]()
17. Marko Arnautovic
Soru işaretleriyle Marsilya'dan 4,8 Milyon Euro'ya transferin son gününde transfer ettik. Peki o ne yaptı? Jet kiralayıp Münih'e geldi. Koşa koşa imzayı attı, akşamki Dortmund maçında sahaya çıktı. Ve en önemlisi soru işaretlerini yok etti.Heyt bee, koçum benim.
Transfer Özeti
...Sonra Maç
Bundesliga
19. Hafta - E - vs Borussia Dortmund
Bir adam transfer olduğu gün apar topar sahaya çıkar ve hattrick yapar mı ya? İşte Arnautovic şov.
![]()