Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Totrakan View Post
    başarılar hocam takibe yeni basladım dragowski-fossum-druissi nin takipsiyim umarım sorunlar cözülür ve kariyer devam eder
    Teşekkürler. Üçü de çok tatlı oyuncular. Kariyer devam eder hocam onda bir sıkıntı olmasın.

Yavaş, yavaş ilerleyelim bakalım bugün de.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa Ligi

4. Maç

Gruptaki iddiamızı pekiştirmek için Real Sociedad'ın Apoel'le berabere kaldığı günde kesinlikle galibiyet almamız gerekiyordu. Bunu da çok iyi bir futbol ortaya koyamasak da Lozano'nun harika performansıyla başardık.

Apoelin ispanyollardan puan alması işimize gelmiş yinede puan kaybına tahammülümüz yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bundesliga

10. Hafta - D - vs Schalke

Schalke ilk yarı tamamiyle maçı domine etti. Adeta tek kale oynadılar. Rajkovic gol üstüne gol kurtardı, dünyaları kurtardı. İkinci yarı ise... EMMANNUEEEELLLLL EMMMEEEEENNNNNİKKEEEEE

11. Hafta - E - vs Leipzig

Bu sezon Joga Bonito diyebileceğimiz fazlaca maç oynuyoruz. Yine onlardan birini oynadık. Çok iyi hücum yapan rakibimize karşı daha iyi hücum yaptık. Neudecker hazırladı, Werne ateş etti.

12. Hafta - D - vs Wolfsburg

Bundesliga'nın en zorlu deplasman maçlarından birini oynadık. Rakibimiz çok iyi oynadı. Özellikle Draxler ve Kruse'yi hiç durduramadık. Yine de forvetlerimizin attığı gollerle maçtan bir puanı çıkarıp liderliğimizi devam ettirebildik.

Puan Tablosu

Bu arada son haftalarda inanılmaz formda olan Timo WERNER Almanya Milli Takımı'na seçildi. Forma şansı verilirse ilk kez Alman Milli Takım formasını giymiş olacak.
    Kendisine Milli Futbol kariyerinde başarılar diliyoruz. İşte Profili:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lipton View Post
    Apoelin ispanyollardan puan alması işimize gelmiş yinede puan kaybına tahammülümüz yok.
    Aynen öyle. Apoel maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Sociedad'da CSKA'ya kaybedince 2. sıraya yükseldik. Son maçta evimizde Sociedad'a karşı yenilmediğimiz sürece grup aşamasını atlayacağız.

Avrupa Ligi

5. Maç

Apoel zorladı ama hata yapmadık. Önemli olan 3 puandı ve aldık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bundesliga

Şampiyonluğa olmasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya odaklandık. Haftalardır liderlikteyiz ama arkadan gelen Bayern ve Leverkusen hiç puan kaybedeceğe benzemiyorlar. Lewandowski her maç gol atıyor Bayern için.

13. Hafta - E - vs Borussia Monchengladbach

Geçen sezon iki maçta da iyi oynamamıza rağmen Xhaka'nın ön plana çıkmasıyla kaybetmiştik. Bu sezon bunun olmasına izin vermedik, iyi oyunla ve iki farkla maçı kazandık.

14. Hafta - D - vs Hertha Berlin

Deplasman maçlarında genel olarak kötü oynuyoruz ama yetenekli ayaklarımız golü buluyor ve kapanıyoruz. Bu maçta 3. kalecimiz Zwick muhteşem oynadı ve bize 3 puanı hediye etti. 17 yaşına basan Murat Koçak da bu maçta çok önemli müdahalelerde bulundu.

15. Hafta - E - vs Mainz

Takım halinde çok iyi performans sergiledik ama kaçırdığımız gollerle kendi işimizi zorlaştırdık. Defans oyuncuları ve kalecimiz de işini iyi yapınca 3 puanı aldık. Yunus Mallı'yı çok beğendim. Benim sistemime uymuyor ama bence siz alıp değerlendirebilirsiniz bu adamı.

Bundesliga Puan Durumu

Avrupa'daki Önemli Liglerdeki Gidişat

İspanya'da klasik Barcelona - Real Madrid çekişmesi var.
    İngiltere'de Chelsea fırtına gibi esiyor ve West Ham da güzel bir sezon geçiriyor.
    İtalya'da Napoli Juventus'un üstünde şampiyonluk için yarışıyor.
    Türkiye'de ise iki sezondur oyuncularını aldığımız Fenerbahçe ağırlıklarından kurtulmuş uçuşa geçmiş gibi görünüyor.
    Rize ve Karabük ise sürpriz peşinde.

İyi Gelişen Yeteneğimiz: Richard Neudecker

3 Sezondur kendini çok iyi geliştiriyor. İyi çabalıyor ve maçlarda da güzel performanslar sergiliyor. Böyle devam ederse büyük futbolcu olacak. Gelen giden kimleri kimleri yedek bıraktı.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Almanya'da dengeler değişmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Almanya'da dengeler değişmiş
    Bayern'i yenmek inanılmaz bir motivasyon sağlamış olmalı takıma. O maçtan beri Bundesliga'da yenilgi yüzü görmüyoruz ve her haftayı lider kapatıyoruz. Hedefimiz ilk yarıyı lider olarak kapatmak. İki maç kaldı.

Avrupa Ligi

6. Maç

Güzel futbolla beraberlik yeterli olmasına rağmen kazanarak Avrupa Ligi gruplarından çıkıyoruz. Finnbogason'u iki golü de maçı güzelleştirmekten öteye gitemedi.

Rakibimiz de belli oldu: Renkdaş

Diğer Eşleşmeler:

Hocam bu sene ŞL bekliyoruz. Bu arada AL de Marsilya'yı yenersin diye umuyorum

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ligde çok iyi gidiyoruz kazanırmıyız bilmiyorum.Avrupa Ligi gruplarından çıkmak güzel.Marsilyayıda evimizdeki güzel bir sonuçla geçeriz

Bayern'i Yenmişiz Tamamdır Görev Tamamlanmıştır. Artık Kariyeri Kapatabiliriz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Arda, geçen serideki güzel performansından bir şey kaybetmemişsin, Yine halilovic i de yanından ayırmıyorsun
    Pekiyi,Başarıların devamını dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Hocam bu sene ŞL bekliyoruz. Bu arada AL de Marsilya'yı yenersin diye umuyorum
    Şampiyonlar Ligi için çok iddialı bir konuma geldik ilk 17 maç sonunda. Bayern ve Leverkusen de puan kaybetti. Buraya kadar getirmişken şampiyonluk için canımızı dişimize takarız.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ligde çok iyi gidiyoruz kazanırmıyız bilmiyorum.Avrupa Ligi gruplarından çıkmak güzel.Marsilyayıda evimizdeki güzel bir sonuçla geçeriz
    Marsilya'yı elesek bile sonraki turda Valencia'yla karşılaşma ihtimalimiz hayli yüksek. Avrupa Ligi'nde performansımız ligdeki kadar iyi değil. Bakalım neler olacak.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bayern'i Yenmişiz Tamamdır Görev Tamamlanmıştır. Artık Kariyeri Kapatabiliriz
    Aslında kariyeri kapatıp bana çok güzel bir şaka yapabilirdiniz.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Arda, geçen serideki güzel performansından bir şey kaybetmemişsin, Yine halilovic i de yanından ayırmıyorsun
    Pekiyi,Başarıların devamını dilerim
    Çok teşekkür ederim . Geçen seride de olduğu gibi transferlerimiz tartışılıyor beğenilmiyor ama iş yapıyor.

Halilovic, ee haliloviiiççç, yürüyen uçahk!. Bebişim benim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bundesliga

Ara tatiline girmeden ligin kadro olarak zayıf ekiplerini gole boğduk ve gollü bir şekilde ilk yarıyı kapattık.

16. Hafta - D - vs Düsseldorf

17. Hafta - E - vs Braunschweig

Puan Durumu

Arayıl değerlendirmesini paylaşmayı ve arayıl karnelerini dağıtmayı düşünüyorum bizim bebişlere

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam Bayern gibi oynuyoruz maşallah Emenike neler yapıyor, keyfi sağlığı yerinde mi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Gladbach düşsede oyuncularına çöksek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Hocam Bayern gibi oynuyoruz maşallah Emenike neler yapıyor, keyfi sağlığı yerinde mi
    Bayern kim ya? İkinci devre de aynen devam edebiliriz umarım.

Emenike'nin keyfi yerinde gibi görünüyor ya. Yeni sözleşme imzaladı, belki Werner'in yedeği oldu ama çok kritik goller de attı bu sezon. Biraz yaşlılığın gelmesiyle fiziksel olarak düştü ama halen büyük silah.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Gladbach düşsede oyuncularına çöksek
    Düşünce düşünürüz onu. Schalke düşse dedik, düşmediler. Hoffenheim'da da çok tatlı gençler var.

Yarıyıl Değerlendirmesi

Takım olarak çok güzel performanslar ortaya koyduğumuz bir yarıyılı geride bıraktık. 17 Bundesliga maçında sadece bir kez yenildik ve 3 kez berabere kaldık. Stuttgart, Frankfurt ve Leipzig maçları bol gollü olmaları sebebiyle en keyifli maçlar oldu. Bayern Münih'i 2-0 yendikten sonra inanılmaz bir form grafiği sergiledik ve hiç liderliği kaptırmadık.

Takımda ilk yarı hücum oyuncularımız Halilovic, Werner ve Lozano inanılmaz katkı yaptılar.

Bu oyuncuların tüm kulvarlarda toplam gol sayıları 36 ve asist sayıları 21.

Takım halinde de iyi mücadele eden bir takım kurduk. Özellikle defansif anlamda kalecilerimizle birlikte Wittek, Dominguez, Lucas, Schindler ve Cancelo güzel sonuçlarım almamızda pay sahibi oldular.

Hayal kırıklığı yaratan çok fazla oyuncu olmasa da Driussi ve Hayden sınıfta kaldılar ve muhtemelen transfer sezonu açıldığında takımdan ayrılacaklar.

Dikkat Çeken Oyuncuların Karneleri:

Predrag Rajkovic - Kaleci

Christopher Schindler - Stoper, Sağ Bek

Joao Cancelo - Sağ Bek

Iver Fossum - Orta Saha

Richard Neudecker - Orta Saha

Hirving Lozano - Sağ ve Sol Kanat

Alen Halilovic - Sol ve Sağ Kanat

Timo Werner - Forvet, Sol Kanat

Quote Originally Posted by 3842 View Post

Timo Werner - Forvet, Sol Kanat

Timo Werner takımın baş hamalı olmuş anlaşılan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İşin en stresli yanı sen kazanıyorsun ama rakiplerin de kazanıyor ne kadar devam edebilrsin bilmiyorum #diren1860

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Timo Werner takımın baş hamalı olmuş anlaşılan
    İki yıldır almaya çalışıyordum. Sürekli tekliflerimle Stuttgart'ı yıldırdım ve sezon başında 5 Milyon Euro'ya aldım. Ben onu dünya yıldızı yapıcam sanıyordum o beni şampiyon yapacak.

Öhöm, Bu arada Avrupa'nın Altın Çocuğu'nu takdim edeyim: Timo Werner

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    İşin en stresli yanı sen kazanıyorsun ama rakiplerin de kazanıyor ne kadar devam edebilrsin bilmiyorum #diren1860
    Ya bu Lewandowski'yle Balotelli olmaz olsun. Her hafta atar mı ya insan?
    Son hafta ikisi de puan kaybetti işte.

Racing Kulübü İle Anlaşma Yapıldı

Driussi Rekor Bedel İle Schalke 04'te

Driussi'yi sezon başında bedelsiz olarak transfer etmiştik. Sezonun başında iyi performanslar sergiledi ama 2 aylık sakatlık geçirdikten sonra Halilovic'in yanına bile yaklaşamadı. O ayrılmak istiyorum diye sızlanmadan 23 Milyon Euro'ya Schalke'ye sattık. İlerde büyük oyuncu olabilir, ama bende büyük oyuncu olamayacaktı. Taktiğimde kanatlarda hızlı oyuncular bulunması gerekiyor ve Driussi yavaş bir oyuncuydu.

Üç Potansiyelli Genci Bedelsiz Olarak Takıma Kattık

İkisi muhtemelen kiralık gidecek ama Mercer Wittek'in yedeği olarak takımda gelişimini devam ettirecek.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Makineyi iyi satmışsın hocam durumlarda iyi devam etmesi dileğiyle..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1860 München'de Deprem: Fossum Real Madrid'de

Real Madrid önemli as oyuncularımızdan Fossum'un 36,5 Milyon Euro'luk Şampiyonlar Ligi takımlarına geçerli Serbest Kalma Maddesini yatırarak oyuncuyu transfer etti.

Henüz as takıma transfer yapmadık ama bu transferle birlikte orta sahaya en azından 2 transfer yapmayı düşünüyoruz. Bir de sol kanat transferi gündemde.

Isaac Hayden
    'i de yaklaşık 1 Milyon Euro'ya Middlesboro'ya sattık.

Transfer Dedikodusu: Rajkovic ile Paris Saint Germain ilgileniyor. Oyuncunun Şampiyonlar Ligi Kulüplerine Serbest Kalma bedeli 35,5 Milyon Euro.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Renato Sanchez'e baksana ortasaha için

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Renato Sanchez'e baksana ortasaha için

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hemen gözlemci gönderiyorum. Şu an 20 yaşında 15 Milyon Euro'ya transfer listesine koymuş Benfica. Orta sahaya bir transfer yaptık. İkincisi de yolda. Üçleyebiliriz aslında orta sahaya transferleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1860 München Fossum'un Yerini Doldurdu MU?

8. Davy Klaassen

Chelsea'ye 17,75 Milyon Euro ödedik. Teknik özellikleri yetersiz görünse de mental özellikleri çok iyi.
    Teknik özellikler maç, mental özellikler kupa kazandırır.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Adamı ilk görüşte Robben gibi algıladım Profil güzel

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

özellikleri bence mc için yeterli iyi bir pas ve gerektiğinde gerekli yerde gerekli hamleleri yapabilecek bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Makineyi iyi satmışsın hocam durumlarda iyi devam etmesi dileğiyle..
    Makine arıza yaptı yolladık hocam.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Adamı ilk görüşte Robben gibi algıladım Profil güzel
    Robben öldü ölecek.

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    özellikleri bence mc için yeterli iyi bir pas ve gerektiğinde gerekli yerde gerekli hamleleri yapabilecek bir oyuncu
    Mental özellikleriyle teknik eksikliklerini kapatır diye düşünüyorum. Mental özellikleri çok iyi olduğu için aynı zamanda çok yönlü bir oyuncu da diyebiliriz.

Bundesliga Tekrar Açılıyor

18. Hafta - D - vs Leverkusen

Uzun süre sonra bir yenilgi aldık. Beraberlik çok güzel sonuç olurdu ama Brandt oyuna girdi ve maçı kopardı.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Teknik özellikler maç, mental özellikler kupa kazandırır.

Bu sözü tuttum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Önce Transfer...

23. Thomas Partey

2.8 Milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'den transfer ettik. Çok yönlü bir oyuncu, orta sahadaki adam bolluğu nedeniyle 3. bir orta saha transferi olmayacak. Para biraz kasada kalsın.

17. Marko Arnautovic

Soru işaretleriyle Marsilya'dan 4,8 Milyon Euro'ya transferin son gününde transfer ettik. Peki o ne yaptı? Jet kiralayıp Münih'e geldi. Koşa koşa imzayı attı, akşamki Dortmund maçında sahaya çıktı. Ve en önemlisi soru işaretlerini yok etti. Heyt bee, koçum benim.

Transfer Özeti

...Sonra Maç

Bundesliga

19. Hafta - E - vs Borussia Dortmund

Bir adam transfer olduğu gün apar topar sahaya çıkar ve hattrick yapar mı ya? İşte Arnautovic şov.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri