Bence de deneOriginally Posted by alexx20fb
: : : : :
Bence de deneOriginally Posted by alexx20fb
: : : : :
hamburg, fiorentina, bide ben sunderlandla oynamıştım bayaı zevkliydi
arkadaşlar livornoyu denemeden geçmeyin derim
kardes bide tarsus idman yurdunu alabilirsin![]()
Küşük Ülkelerin Büyük Takımlarını mesela Polonyadan Wisla ****ow, Romanyadan Steua Bükreş, Bulgaristandan, Levski veya CSKA Sofia, Sırb. Karadağdan Partizan veya Kızılyıldız
heenveren çok zeevkli
Bence arkadaşlar japoya dan TOKYO harika
fener fener fener
kesinlikle a.madrid i öneririm.inanılmaz oyuncuları war özellikle torres petrov gibi daha war,alınca görürsün süper takım..
ben de tothenham a başladım takım seçiminde zorlandığım için çok sık takım değiştiriyorum ama bu sefer karar verdim. tothenham da 5.25 para veriyorlar ama yıldız futbolcuların var ve satılacak futbolcular çok fazla.
fiorentina yada roma cok zevkli oluo tr den trabzon yada ankaragücü tam vitrin takımları![]()
Konyaspor veya Eskişehir(2.Lig B)
Walla ben de Trabzonspor u derim çok az kişi türkiyer liginden söylemiş mütevazı bir kadrosu var her geçen gün daha iyiye gidiyom trabzonla ve de takım oyuncuları çok genç
Celtic seç ligde sorun yok her sene sampiyonsun sende kendini Avrupa ve kontrolundeki milli takıma verebilirsin bide buyuk liglerde oyuncu takibide yapabilirsin
karqabüksporu al arkadasımm
konyasporu tek gecerim ben
FC Nantes.fransa
fiorentina crys palace
inanmıcaksın ama hıc hile yapmadan üst sıraları zorladımmm bu takım ise KÖLN denemeye deger
ben derim ki hollandadan alkmarı al muthiş alt yapı var..her sene en az 2 tane superstar çıkarırsın bende sana garanti..kısa zmanda dünyanın bir numarası olursun.
Arkadaslar fenerbahceyi yonetiyordum fakat kayıtlı oyun yuklenemedi deyince şimdi yonetecek guzel bir takım arıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz![]()
At .Madrid
Fiorentina
HSV
Originally Posted by r_a_z_o_r
AYNEN KATILIORUM
OYUNDAKI EN İİ TAKIMLARDAN BIRILERI BUNLAR
HEPSINIDE YONETTIM COK MEMNUN KALDIM
HATTA SU ANDA AT.MADRİD İLE OYNUORUM
middlesbrough
bakalım finale cıkabilecekmisin uefada?
bu seni olcer ve tatmin eder.
middlesbrough'u al
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Kardeş Porto
a.madrid schalke ve hsv
a.madrid schalke ve hsv ve fierontina
LİVORNOOOOOOOOOOOOOOO al ve farkı yaşa
At. madrid
Fiorentina
Middlesbrough
Udinese
Fulham, W.B.A, Nantes, Leeds, Zaragoza...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."