hani benim cewabımYAnlılş yere m i msj attık yoksa
hani benim cewabımYAnlılş yere m i msj attık yoksa
Arkadaşlar Galatasaray ile 4. sezona yeni başladım. Kadromda size göre gelecekleri, gidecekleri yazıp yorum yaparsanız sevinirim ...
İşte Kadrom:
KALECİLER:
Volkan Babacan
Mondragon
Fevzi Elmas
DEFANS:
Cihan Haspolatlı
Song
Servet Çetin
Malik Fathi
Uğur Uçar
Cihan Can
Fatih Sonkaya
Orhan Ak
ORTA SAHA:
Okan Koç
Jean 2 Makoun
Edgar Barreto
Tuncay Şanlı
Lebohang Mokoena
Sezer Öztürk
Hasan Şaş
Volkan Bekci
Volkan Arslan
Sabri Sarıoğlu
FORVET:
Mohammed Zidan
Özgürcan Özcan
Ümit Karan
Necati Ateş
Hasan Kabze
Cafercan Aksu
Kardeş kale güzel.Defansa da takviye lazım gibi.Orta saha çok kuvvetli.Forvete takviye şart...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
kardeş ss koysan daha iyi olurdu çünkü 4. sezondaymışın oyuncuların profili ne şekilde bilemem
Güzele Benziyo ama RuGbY 038 haklı Profillerini Göstrmelisin
orta sahanın ortasına genç bir oyuncu al çünkü volkan yaşlı belki kaldıramayabilir eğer bir oyuncun sakatlanırsa. Genç oyuncuyu orada oynatırsan geleceğin garanti altına alınmış olur.
eywallah sağol başka yorumlarıda bekliyorum arkadaşlar yorumlarınız benim için değerli
defansına takviye gerek onerim faty
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
sol bekte kimi denememi önerirsin bu kadroya göre
bu arada yıl 2008 olduğunda dolayı dediğin adamı manchster united kapmış bende anelka yı dahil ettim para kalmadı ama dediğin sol bek gerçekten hoş yönetime biraz daha para için ultimaton werecem bakalım hayırlısıOriginally Posted by efeibrahim
fabio santos.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
o olmazsa chuqinhio (yanlıs yazmıs olabilirim) ve diğer brezilyalı genc solbeklere bak. yani ara. eminim iyilerini bulursun
Arkadaşlar ilk yarı bitmek üzere ben 2.sezondayım şekerspor 2A'da bulunuyor bana forvet,kaleci öneren arkadaş varmı kardeşler
ne kadar paran var.bi ss koyda kadronu görelim.eksiklerini söyleyelim.böyle olmazki direk oyunuc söyleyelim
günay bahçe diye bi adam var al biraz sabret 2.ligde çok işini görür.
Polat Keser kaleye al garanti bun
Sekan Gedik biliosundur zaten
serkan gedik in abilitysi çok düşük yaw...ondan şuana kadr hiç kullanmadım...ama kullanan bilir tabi:POriginally Posted by Vale
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
bencede serkan gedik den daha iyi ayrıca genç oyuncular vardır
furkan bastan
altunhan temur
cafercan
murat sahin
abi şuan Serkan Gedik le Sakaryada Harikalar yaratıom
Ben yarattım bile 1. lige çıkardım sonrada süper ligde 3. oldum sonra 4 M YTL ye sattım...Ucuza gitti ama ancak o kadar etti...Hee birde kenan şahin var odahad manyak..Evet bu youncuların potansiyel yeteneği yüksek değil ama ilginçdir manyak performasn gösteriyorlar....Originally Posted by sarraf
![]()
![]()
![]()
kardeş ne kadar bütçen var.Bunu bilsek daha iyi yardımcı olurduk.Ama Serkan Gedik i al Furkan ı al
polat keser ,ayrıca forvete adam arıyosan ronaldinho yu öneririm
Ne diyon kardeş ne ronalinhosu yaOriginally Posted by KnightBaris
2.lig A diyo adam ronaldinho sence gelir mi oraya yok sa dalga mı geçiyosun sen?!!!!
kardeş ne kadar bütçen var söylersen daha çok yardımda bulunabiliriz.Ama polat keser iyi bir kaleci öneririm![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Sergen Yalçın![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
furkan baştan
serkan gedik
sevim bora
Serkan Gedik'le Lig 2A'da kıyamet kopartıyorum henüz 14 maça çıktı ve 15 golü var çok başarılı deli manyak psiko bi forvet bence ...
sergen, ahmet dursun, tamer tuna ,goksel gencer
Trabzon ' dayım Forvet hattım oldukca kalabalık..
KAdromda;
Pablo Vitti
Umut Bulut
Tomas Jun
Serkan Gedik
Burak Yılmaz
Furkan Bastan war..
Umut cok gol kacırıyo..
Jun cok formda..
Vitti de arada gidip geliyor..
Furkan gecen sezonun gol kralı bu sene bişeyler oldu 9 macta 1 golü war..
Burak Yılmaz'ı yollamak istemiyorum oynadıgı maclarda hiçbişey yapamasa da gercekte Hakan Şükür gibi her kafa topunu neredeyse indiriyor..
Ben şimdi bu kadrodan 2 kişi göndermek istiyorum ama kimi göndericem ?
Serkan Gedik diye düşünüyorum 2. isime bi türlü karar weremedim..