cıxx antep attı golu mehmet atmış
cıxx antep attı golu mehmet atmış
Selamlar....
Oooo Forza GakgoŞum....antİ-kofİk
beyler federasyon ligi ertelemeyeceğini biri ölene kadar bekleyeceğini açıkladı...sinirden çatladım.
GÖKMEN ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR
Oha ya bu ne böyle ! Ne biçim bir FederasyonOriginally Posted by comandante
![]()
![]()
ya beyler ama bi şunu düşünün yaw. ligler ertelense bile antremana devam edilmicekmi sanki. hem belki daha fazla yükleme yapılacak. nitekim gökmen ve gnç kaleci de antremanda öldüler haksızmıyım.
Tamam ama Federasyonun dediğine bak ya ..Originally Posted by FenerBahceLi
yok onu dememiştir zannetmem öle şey denirmi yabiri ölsünde öyle. sölememişlerdir bu lafı bence.
Bu arada Luganoya İzin Çıktı. Yarın Sahada
Lugano iyi oldu ya. En azından defans'ta sorun yaşamayacaklar..
Aynen çok iyi olduOriginally Posted by ermoon
![]()
ama iyi bir solbek lazım benceOriginally Posted by WishbonE
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Defans sorununu çözdü Fenerbahçe. Forvet ve sol beklerinde sorun var. Bu iki yeride doldurursa Avrupa'da iyi işler yapar..
aynen. en az ceyrek final oynama kapasitesine sahip olur şl'deOriginally Posted by ermoon
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
o kadar değilde uefada final görür kaza olmazsa.
Hönk..Originally Posted by peluk
![]()
Bir de Şampiyonlar Ligi'nde ha ?![]()
UEFA desen neyse de..![]()
![]()
tur atlarsa demeyi unutmusum pardonOriginally Posted by WishbonE
beyler ya...alexe yıldız deniliyo bir türlü anlamıyorum abi...adam iyi gün yıldızı...yıldız dediğin adam appiah dır...bunu konuşalım azcık...
bence de apııah fener tarıhını bana gore gelmıs gecmıs en ıyı yabancı oyuncusu
alex tsl nin yıldızı bence ya da seher yıldızıhangi avrupa maçında oynadı.kapasitesi bu ama.
Alex gerçektende tsl de süper ancak avrupa da iyi oynayamıyor ama hakkını da emeyelim geçen sene psv maçında çok güzel oynamıştı ve galibiyette çok büyük bir pay elde etmişti
Appiah'a gelince gerçekten avrupşada ve ligde çok büyük bir efor sarf ediyor.Ve gerçekten daha büyük yerleri hak ediyor ama mutevazi insanfenerbahçe de mutluymuş ve gerçekten alex ten 2 kat daha güzel futbol oynuyor
Fenerbahçenin gelmiş geçmiş en iyi yabancılarından birisi bana göre kesinlikle fenerbahçenin elinde tutması lazım
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
aksini iddaa eden warsa gelsin karşıma zaten. api ye laf yok. o bir Tornado.Originally Posted by sherryy
Appiah'a bende hastayım futbolcu dediğin biraz deli biraz hırçın olmalı bu adamda bunların ikiside var
appiah yaa...adama bitiyorum abi.herif yüreğiyle oynuyor.alex bi psv maçında oynadı pişirip pişirip getirmeyin abi ya 3 yılda tek maçta oynamış adam bu mu yıldızlık?şl den elenilen maçta bile bütün stat ayakta appiahı alkışladı.helal olsun adama...
alex tartışması diğer konuda da çımıştı ben avrupa da yok deyince yaklaşık 8816 arkadaş psv maçı dedi bana![]()
abi cidden ben de çok rastladım psv olayına ya...
fener ne transferler yaptı beee.kıskanmadım desem yalan olur...
ak mesela anelka adam oynamamak için gelmiş taile çıkacak oyuncular fenere geliyor sonra da tail parasını fazlasıyla çıkarıyorlar
Appiah TSL de şu anda en iyi futbolcu ve fenerbahçe ye çok yararı oluyor bana göre fb yi avrupa da taşıyacak isim onun sayesinde fb avrupa da bişeyler yapabilir ama alex i sadece TSL de görüyoruz avrupa da kayıp... Appiah bence alex den daha iyi futbolcu ve yüreğiyle oynuyor taraftarda hagi etkisi bırakakbilecek bi futbolcu...
Alex TSL'nin adamı bana göre. Appiah ise heryerin adamı. Alex'e yıldız denmez.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
fenerin kezmanı alması bizim işimize yaradı
psv bizim şapiyonlar ligindeki önemli rakiplerimizdendi şimdi süper bi oyuncu eksik
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kezman, At.Madrid'den Fener'e gitti Cihan. Karıştırmışsın![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...