Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 223 sonuç

Konu: Takımlarımızın ŞL yolu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Güzel bir avantaj elde ettik. Artısı da çok eksisi de çok...
    Galatasaray'a bakıyorum benim gözümde bugün 2 oyuncu çok iyi oynadı. 1. Arda 2. İlic Ön liberoda oynayan Ayhan ve Okan çok pas hatası yaptı. Defansın sol tarafına sonrtadan giren Ergün çok formsuzdu. 2 golün yenilmesinde sebeplerinden birisiydi. Savunmada oynayan defans oyuncular(Song, Tomas, Cihan) duran top organizasyonlarında markajı sağlayamıyorlar. Bu konuda ileride çalışma yapamazlarsa ligde ve Avrupa'da çoook zorlanırlar.
    Hakan Şükür mücadelesiyle göz doldurdu fakat takım kötü olunca pek etkili olamadı. Galatasaraylı futbolcular hatalarını birdaha tekrarlamaları için çalışma yapmaları gerek. Nitekim sonuç iyiydi 5-2... İnşallah sonu hayırlı olur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

fenerbahçenin tur şansı burada bitmiştir

ikinci yarı iyi oynamaya başladığımız anlarda komik bir gol yedik zaten kırmızı kart kesin bekliyordum bu maçta o da fazla gecikmedi. çok kötü oynadık. Kadıköydeki maçtada kiev daha rahat goller atacaktır diye düşünüyorum belki yeneriz ama onlarda bir iki gol atacaktır

bu kötü sonuçtan sonra galatasarayın farklı yenmesi turu ilk maçta garantilemesi güzel oldu işallah galatasaray yönetimi iyi transferler yaparak şampiyonlar liginde üst turu zorlayacak bir takım kurar
    Tebrikler galatasaraya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarık şu fanatiklik olaylarının tavana vurduğu,kulüp başkanlarının linç edilmeye kalkışıldığı şu günlerde,bu sağduyun ve centilmenliğinden ötürü sonsuz teşekkürlerimi ve tebriklerimi gönderiyorum bir beşiktaşlı olarak..
    Bravo vallahi..

Fb ma.çına gelirsek Fb gerçekten çok kötüydü umarım saraçoğlunda iyi oynarlar ve turu geçerler. Batuhan nickli arkadaşta bahane olrak yabancı sınırlamasını ve Haluk Ulusoy'u suçlamış ben sadece gülüyorum sana batuhan. futbol bu yenilmek futbolun içinde olan bir şey. FB gerçekten kötüydü ve bu oyunlada galibeyeti alaması gayet normaldi. Sen başka konularda da tartıştığımızdan biliyorum sen hala devam edeceksin yabancı sınırlaması inadına biraz fanatikliği bırakıp olgunca,tarafsız yorum yapabilecek olsak şu forumda çok güzel seviyeli tartışmalar olacak ama kötü oyunu bile Haluk Ulusoy a bağlayan bir zihniyetle işimiz zor...

GS maçına gelirsek. Skora aldanmamak lazım. Yan toplardaki zayıflığımız bariz ortada... mledan Boleslav diye takımdan bile 2 gol yiyorsak ve atak veriyorsak bizi Şampiyonlar Liginde gruplarda çerez niyetine yerler... Sabri bu akşam formdaydı kendisini beğendim. Arda zaten çok teknik futbolcu kısa boyu,ince bilekleri ile günümüzde aranan İDEAL kanatlardan biri... İlic te iyi mücadele etti. Orhan'ın yerine giren ERGÜN ise hala çok kötü fizik olarak hazır değil ve çok formsuz. şu haliyle GS de yedeklerden oyuna girmeyi bile haketmiyor... defansit orta saha da oynayan Okan Buruk özellikle ilk yarı çok fazla pas hatası yaptı. Mondragon genel olarak iyiydi ama son dakikalarda elidnde kaçırdığı top ona yakışmadı...

ben herkes kadar pozitif olamayacağım ilk yarı gerçekten şahneydik hatta 60a kadar süperdik. Ama Gerets bana göre çok yanlış bir değişiklik yapıp orhanı kenara aldı yerine ergünü soktu kenerda bekleyen şaş carrusca ve mehmet güven gibi oyuncular dururken bu değişiklik çok yanlıştı. Zaten ergün yüzünden golleri yedik en azından 2. golü. Arda bir harikaydı adamın attığı gol çok zekiceydi bana son zamanlarda alexin attığı golleri hatırlattı. allahtan sabri 5. golü attı yoksa işimiz çok zordu.

Nesil
    2003

Galatasaray cok gereksiz iki gol yedi. Bu gollerin ikisinin Ergun'un zaaflari sonucunda gelmesi daha da moral bozucu idi. Yaklasik 2 senedir Ergun'un artik yavas yavas emekliye ayrilmasi gerektigi dusuncesindeyim. gerci Galatasaray ilk yarida da defans zaaflari gosterdi ama biraz sansli idi.

Arda'nin 2 gol ve 1 asist'lik performansi harika idi ama o mac sirasinda zaman zaman oyunda dustugunu gozlemledim. Mac icinde surekliligini arttitirsa harika bir oyuncu ortaya cikacak.

Necati'nin kesilmesi, takimin bir zamanlar orta sahadaki freni Tugay'in yollanmasi gibi bir etki yapti. Galatasaray bu macta Necati yoklugunda cok daha seri bir futbol oynadi. Ilic'in ikinci forvet olarak Hakan'in arkasinda oynamasi ve arkalarinda Okan ve Ayhan'in orta sahada hem ofansa hem de defansa yardim etmeleri cok dogru bir secimdi. Bir bakima bu kadro ile Gerets esasina, yani PSV ve Wolfsburg'da oynattigi oyuna dondu. Umarim Necati inadi devam etmez. Bu adama bir teklif gelse ve satilsa cok dogru olacak, hatta keske bir orta saha oyuncusu icin takasta kullanilabilse. Yaninda Heinz de bedava.

Kiev karsisinda Fenerbahce'yi izleme sansim olmadi ancak Kiev'in bu kadar fazla kontra atak sansi yakalamasi, Zico'nun Lucescu'nun soylediklerine dikkat etmedigini gosteriyor. Kiev ile ilk eslesildiginde Lucescu harika kontra'ya cikiyorlar ve ben burada cok zorlaniyorum onlara karsi diye bir demec vermisti. Belki de Zico ilk asamada gol yemeden oynamayi dusundu ve kontra yememe dersini ikinci ayak hazirliklarina birakti. Ancak 1-0 geriye dustukten sonra bu kadar kontra yiyecek sekilde oynamak bence hic dogru degildi. Deplasmandasin ve 1-0 yenik dusmussun. Macin temposunu olabildigince dusurup, ellerindeki en buyuk kozu onlara kullanmalarina izin vermemek gerekirdi diye dusunuyorum.

Ikinci ayakta Fenerbahce'nin isi cok zor. Ozellikle cumbur cemaat ataga kalkarlarsa, Dinamo Kiev yine bir cok kontra sansi bulacaktir. Cok kontrollu, panik yapmadan ve topu olabildigince rakipten uzak tutan bir sekilde oynarsa eger Fenerbahce, istedigi 2-0'lik sonucu alabilir diye dusunuyorum. Ancak bunun icin forvetten bir adam cikartip, orta sahada mucadeleci Selcuk (Deniz herhalde o zamana kadar kendini kolay kolay toparlayamaz), Appiah ve Aurelio uclusunun onunde oynayacak Tumer ve Alex ile basarabilir. En azindan rakip oyuncunun uzerine dogru dripling ile gobekten giderek bir cok frikik kazanilabilir. Ancak ilk asamada gol yememe prensibi uzerinde kurulmasi gerekir takimin. Zico'nun bunu yapip yapmayacagini acikcasi cok merak ediyorum.

Haklısın Burak Abi 60. dakikalara kadar çok iyidik..
    fakat Ergün çok yavaş kalınca sol taraf'da eksiklik hissetik ve 1 goluda burdan yedik 2.gol teke tek kalındığından itibaren tamamen yetenek ile atıldı...
    ve Galatasaray yan toplarda zayıf en kısa zamanda çözmesi gerekiyor..
    Fenerbahçe'ye gelince o kadar iyi değildi...

fenerin en büyük şansızlığı daha 30. snde gol yemesi oldu bence kadıköyde ilk 20 dakikada 1 gol bulurlarsa çok rahat tur atlarlar

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by hurmet
    Zaten ergün yüzünden golleri yedik en azından 2. golü.
    Ilk golde benim hatirladigim kadari ile Ergun yzunden, hamle yapmayinca Arda faul ile durdurdu. Kazanilan frikik gol oldu. Tabii biraz dolayli ama yine de payi var.

Gerets Galatasaray'a duran top calistirmiyor. Bu atilan kornerlerin hepsinin on direge kullanilmasi (artik futbolda bu on direge korner kullanma isi bitti cunku herkez on diregi rahatlikla kapatiyor.) ile gozlemleniyor. Haftada 2 saat duran top calissa takim hem defans hem de ofans bu konuda sezon ortasinda kadar buyuk ilerleme gosterir. Belki de Daum'u iyilestikten sonra duran top antrenoru olarak getirmek lazim Galatasaray'a...

fenerin en büyük şansızlığı daha 30. snde gol yemesi oldu bence kadıköyde ilk 20 dakikada 1 gol bulurlarsa çok rahat tur atlarlar
    evet ama ilk 20 de gol yemedne gol bulmaları lazım gol yerlerse FB nin çıkma şansı çok düşer...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de Zico'nun maçtan sonraki açıklamalarını koyayım;

Teknik direktörümüz Zico, Dynamo Kiev maçı sonrasında şu açıklamaları yaptı: "Turu geçecek gücümüz var. Zaman zaman hatalar yaptık. Kötü bir 2. gol yedik.
    Rövanşta kendi saha avantajımız olacak. Bu avantajımızı sonuna kadar kullanmak istiyoruz.

Takım olarak konuşmanın daha güzel olacağını düşünüyorum. Şanssız bir gol yedik. Çalıştığımız bir pozisyondan gol yedik. Ceza sahası içinde kimseyi boş bırakmamız gerekiyor. Çalışıp daha iyi olacağız.

Bugün herhangi bir rakibi yenilmedik. Dinamo Kiev gibi kaliteli bir ekibe karşı oynadık. Turu geçecek gücümüz var."

Zico sakatlanarak oyundan çıkan Can için ise "Can oyuna devam etmek istedi ama kaşında açılma vardı. Doktorumuz oynamamasının daha iyi olacağını söyledi. En kısa zamanda aramıza katılması için her şeyi yapacağız" dedi.

En azından isim vererek oyuncuları suçlamadı. Hep başarılı olacağız diyor, olumsuz düşünmüyor ama bakalım. Burdaki maça kadar transferler de gelmiş olur, maçın başında bir gol bulup kontrollü oynarsak çıkarız ama gol atmak gerekiyo diye cümbür cemaat saldırırsak gol bile atamadan UEFA'ya kalırız....
    "YÜCE ATATÜRK"

Galatasaray'a tebrikler. Şampiyonlar Ligi kapısını araladı. Fenerbahçe için de hemen ümitsizliğe kapılmayalım. İnş. Fenerbahçe 2.maçında Kadıköy'de taraftarın desteğiyle gerekli golleri bularak turu geçer. Aynı Türkiye-İsviçre maçına benzedi. Saracoğlu'nu Kiew için cehenneme çevirerek, hata yapmamak kaydıyla biz bu turu geçeriz inş. Tekrar Fenerbahçe'ye başarılar. Galatasaray'a Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Ergün konusuna katılıyorum anlamsız bi değişiklik oldu, onun yerine Orhan oyunda kalabilir ve Okan-Chelo değişikliğide yapılabilirdi, hiçbişey yapamasa takıma alışırdı biraz daha..

14. Default

Bu kanalD önemli maçlarda nedense hep uğursuz geliyor. Hele orada bir Edi-Büdü ikilisi var maç yorumcusu İlker Yasin özellikle ağzını açtımı iş bitmiştir. Türkiye - İsviçre maçı da kanalD 'deydi. Zaten yarın Kayseri'nin maçını verecek olan kanalD, maçı yayınlamayı iptal etmiş. Galatasaray, Kiew'den daha düşük seviyede bir rakiple oynadı. Galatasaray'ı bu maçı ciddiye alarak (Tromsö vakası yaşatmadıkları için) oynayıp güzel bir futbol ile Şampiyonlar Ligi'ni büyük ölçüde garantiledi. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

okan ve mehmet güven
    orhan ak ve ergün
    onlar cıkana kadar iyiydik
    haaaa bu arada fenerin işi baya zor kiev kesin kapanacaktır rövansta cünkü fenere gol sart bunu bilerek oynayacaklardır kiev kontradan bir gol atar fenere bu işde burda biterrrr

bu arada gerets bence ilk 11 rini buldu şimdilik ön libero gelene kadar ilk onbir bu olabilir

bence carruscaya yer vermeli

Kadıköy'de kaybedecek bir şeyimiz olmadığı için önce kontrollü oyunla başlayıp gol aramalıyız. Eğer golü bulamazsak, o zaman cümbür cemaat saldırmalıyız. Mantıklı olanı bu. Bence Kadıköy'deki maçta Selçuk 11 başlamalı. Tuncay tek forvet oynamalıdır. Zira Selçuk topa basan, pres yapan biri. Orta sahada çok iş yaptı bugüne dek, yapacaktır da. Umarım Zico Selçuk'u oynatır. Uğur Boral hücuma dönük bir futbolcu olduğundan, onu tercih etmeleli, Selçuk'u oynatmalı. Defans bir tek Mehmet Aurelio yardım etti, Selçuk da yardım edebilir eğer oynarsa. Selçuk - Aurelio çok iyi top tutar ve iyi pas yaparak gole götürür. Umarım Zico bunu uygular. Sonradan da Anelka ve Semih'i oyuna alabilir.

Fabio Luciano o zamana kadar iyileşecek mi ki acaba? Umarım iyileşir veya Lugano için gerekli izin çıkar. Aksi halde işimiz zor olur.

Kadıköy'de rahat gol bulabiliriz, önemli olan hiç gol yememek. Zico oyuncularına bunu anlatmalı. Taraftar desteği ile gol atarız, ama gol yememeliyiz. Kontrataklarda hızlı bir adam anca durdurabilir. Can - Önder ikilisi ile çok gol yeriz. Luciano'nun bir an önce iyileşmesi, Lugano'nun da takıma katılması en iyisi olur. Sağ kanatta Önder görev yapar. Ümit çok iyi performans sergiliyor, çok beğeniyorum. Bugün defansa çok katkı sağladı. Göbekte o çok iyi görev yapıyor.

Umarım o zamana kadar ligde iyi sonuçlar alarak moral depolayıp öyle çıkarız Kiev maçına.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cok haklısın carusca daha yeni geldigi için oynatmadı bu aksam 2veya3 hafta sonra hazır olur carusca
    buarada carusca bu takımda oynarsa solda carusca sagda arda olabilirrr
    arda bu aksam ters tarafta oynamasına göre yine iyi oynadı
    hasan sas ve necati artık onların kadroya girmesi zorrrrrrrr

1.dakika yenilen gol oyun planını bozdu.Anelka silahı da böylece etkisiz hale geldi.2.yarıya iyi başladık golü bulduk.Çok kötü bir gol yedik.10 kişi kaldık ve inanılmaz bi karar ile tekrarı bile gösterilmedi pozisyonun golümüz verilmedi.Daha sonra da olağanüstü bir golle 3-1 yenik kapattık maçı.

Defansa ve forvete takviye şart.Ben Fenerbahçe'nin turu geçeceğine inanıyorum.

Galatasaray için fazla konuşmaya gerek yok çok rahat geçecekler zaten...

egowich maçlar hakkında yaptığın yorumlardan sadece fb de biraz tutturabildin.....
    her 2 takımda yenilir demiştin......

Nesil
    2006

Bu futbol ne olup olacağı belli olmaz daha iki takımın elenip elemediği belli değil sadece avantaj durumları var.
    Fenerbahçe;
    Kiev eleyebilecek bir güce sahip hakem Fenerbahçe'ye karşı verdiği bütün kararlar doğru idi ama Kiev hakem avantajı vardı. Fenerbahçe bu turu geçebilecek bir güce sahip 12 numarayla birlikte bu turu geçeceğinden eminim.
    Galatasaray;
    Fazla söze gerek yok ama 2. maçta egosunu tatmin edecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

dinamo kiev o maca bence akıllı cıkcak fenerde bu tuzaga düserse kiev bir gol atar ozaman

arkadaşlar galatasaray turu geçti oleeey yine ecc deyiz sesleri duyuyorum ama bu bi rehavet yaratırsa ne olacağını görür gibiyim(maç sırasında bi anlık rehavet iki gole mal oldu bu değildirki orda 3 gol yemeyelim) adını soliyemediğim bu takım iyi futbol aynamadı yada biz oynatmadık ama her kedi gibi bu takımda kendi sahasında aslan kesilmez inşallah herneyse
    fenerbahçeye gelince açıkçası iyi oynamadı ama bence dinamo kievi yenecek güze sahip bide işin şu boyutu var ki oboyutu kievli futbolcular kaldıramayabilir kiev takımı saraçoğlunda ilk 10dkde bi gol yerse inşallah tur fbnin olur ama olmassa ülke olarak işimiz çok zor asla yapmıyacağım bişeyi yaparak bu yolda fb yi destekler ve bir üst tura butun turk takımlarının çıkmasını dilerim(türkiyenin genel sıralamadaki yeri ve uefanın ülke puanını 5 yıllık ortalamayla değerlerndirmesi olayından seneye gs nin uefayı alıdğı sezon bu sıralamadan çıkınca ulke puanı acayip bir şekilde düşecektir ve bu turk takımları da ecc ye ve uefaya katılıp en az 20 puan kazandırmazsa genel klasmana seneye eccde tek takımla uefa da 2 takmla mucadele edeceğiz)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ee tabi fenerbahce kiev karsında kötü oynadı inanırmısınız ilk yarıyı kiev 3-0 önde bitirebilirdi onun için rüstüye dua etsinler
    eger kiev macında cimbom gibi ilk dakika gol bulursa arkası gelir
    ama eger türkiye isvicre macındaki gibi hemen gol yerse işi zor oluır

bi arjantili kazanmak için bi türk klubede oturacaksa ronaldinho bile oynamamalı gördük ardanın neler yaptığını yada can aratın bunmlar gibi ne gençler var ama gerets efendi sadece yabancı olduğu için tutup ardayı kesip caruscayı koyarsa bence onun teknik direktörlüğü yalan olur daum gitti can aratı tanımış olduk mesela
    allah turk futbolunu daum ve benzeri nesnelerden korusun yarabi derim türk futbolcusuna güvenmenin(bknz:UEFA Cup,Süper Cup Dünya üçüncülüğü dahada olacak inşalah)nelere kadir olduğunu anlatmaya gerek duymam

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

FB Kievi eleyebilir, ama bu anelka ile olmaz...
    UEFA ve FIFA Türkiye ye karsı cephe aldı, bu son donemde yapılan hakem atamaları ile iyice kendini belli etti.

Quote Originally Posted by notformoney
    bi arjantili kazanmak için bi türk klubede oturacaksa ronaldinho bile oynamamalı gördük ardanın neler yaptığını yada can aratın bunmlar gibi ne gençler var ama gerets efendi sadece yabancı olduğu için tutup ardayı kesip caruscayı koyarsa bence onun teknik direktörlüğü yalan olur daum gitti can aratı tanımış olduk mesela
    allah turk futbolunu daum ve benzeri nesnelerden korusun yarabi derim türk futbolcusuna güvenmenin(bknz:UEFA Cup,Süper Cup Dünya üçüncülüğü dahada olacak inşalah)nelere kadir olduğunu anlatmaya gerek duymam
    okanı daha ne kazanacaksın ki? ben ardayı veya sabriyi kessin demiyorum ki 34 yaşındaki okanı kessin diyorum.

Del Piero_10 Misafir

bu takımdan iki gol yiyen gs bu defansla şampiyonlar liginde çooook şaşırabilir.

fb de girerse defans konusunda sıkıntı yaşar... bu nedense türk takımlarının genel sorunu... takım halinde defans yapılamıyo... tur geçme olaylarına gelince... akıllı ve sakin olunması gerekilir...Zico oyuncu olarak böyle çok günler yaşamıştr... futbolcularına bu tecrübeyi aşılar iyi konsantre ederse ilk 20 dk da bir gol buldukmu oldukça şanslı oluruz... hakem atamalarında da gerçekten Uefa ve Fifa Türkiye ye özel önlemler uyguluyo... Torshavn maçında görülen sarı kartlar ki o kadar temposuz maçtı... dün kiev in kayrılması vs vs... kara listeye girmişiz bi kere

galatasarayın bu turu rahat geçeceği geçen seneki tromsa maçından sonra belliydi aartık yoğurdu üflüyerek yiyorlar rakibini hafife almıyorlar ... dediğim gibi bu bir defa olur ....
    fb ise avrupa maçlarında üstlerinde hep bir baskıyla oynuyorlar bunun nedeni (bence) galatasarayın geçmişteki başarıları olsa gerek ... ama umuyorum 2 takımda bu turu geçerler ve cl de ye damgalarını vururlar ....

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri