Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beyler bu pankarta iyi bakın ve anlamını okuyun su hani laf TÜRK lere degilde takımlara edilio diyen arkadas daha dikkatli okusun ve baksın. Kiev in golüne sevinenlerde umarım ders alır burdan
    Dinamo Kiev taraftarlarının actıgı bir pankart

Tercümesi

Kürtler evlerinizi havaya uçururken(bombalarken),bi z de sizi stadyumda havaya uçuracağız..

Önce meşalelerle sonra tezahüratlarımıza ve uğultularımızla..

Kaynagıda Burda
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

kendi insanımız yapıyor millet yapsa ne fayda önce kendi taraftarımıza bazı şeyleri kabullendirmemiz gerekir

dua ediyorum fener inşallah bu densizlere dersini verecek bence bunlara saha dışındada derse vermek lazım ya neyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben dedim arkadaşım, direkt bana söyleyebilirsin söyleyeceğini. Kocaman mahlasım yazıyor yanda. Kullanabilirsin.
    Diğer yandan bu fotoğraf fake. Eğilenin kollarına ,arkada oturanlara ve pankartın durumuna dikkat edelim, oynayan arkadaşın biraz acelesi varmış sanırım ya da Photo Shop'u iyi öğrenememiş daha. Biri diğerine göre çok ince görünüyor kolların ve pankartla üstüste olduğu yerlerde hatları çok keskin. Ayrıca derinlikleri farklı pankart, kol ve arkada oturan kişilerin.
    Diğer yandan gerçek ise de sadece çirkin bir hareket olduğunu kabul ederim, görüşüm ve duruşum değişmez. Daha önce bahsettiğim şovenist tavır tarafına dönmem söz konusu olmaz yani. Üç beş kişinin yazdığı ve astığı bir pankart ne beni ne de Kiev taraftarlarının tamamını bağlar. Eğer yapılan bir hareketten bütün bir kitleyi sorumlu tutacaksak hiçbir işin içerisinden çıkamayız. Örnek: Köprüdeki Galatasaray bayrağı olayında yapan 10 kişi için tüm Fenerbahçe taraftarını sorumlu tutabilir miyiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Valla arkadas ben o sözü kimin söyledigine bakmadım bakmayada gerek yok aklıma direk söylenilen geldi nick gelmedi(nick önemli degil söylenilen önemli) ayrıca ben bunda hiç bir fake göremiyorum eger fake olsa kaynagıda altta var ordaki adamlar durumu cakar sitelerine koymazlardı maglum kücük bi site degil orasıda yani.. Ayrıca fikir senindir yapılanlar bunlardır.. Ben bunuda sana cevap vermek için koymadım sadece sitelerde gezerken gördügüm ve daha cok kisinin görmesini ve yapılanların bilinmesini istedigim için koydum..Fenerbahceninde görüs acısından destege ihtiyacı yok(yani yenilmesini isteyince yenilmiyor veya galibiyet isteyincede olmayabiliyor) önemli olan stadı doldurmak 52 bin kiside yetiyor buna zaten Kimin bu fotograftan bi faydası olabilirki ugrasıpta bunu yapsın
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Ben dedim arkadaşım, direkt bana söyleyebilirsin söyleyeceğini. Kocaman mahlasım yazıyor yanda. Kullanabilirsin.
    Diğer yandan bu fotoğraf fake. Eğilenin kollarına ,arkada oturanlara ve pankartın durumuna dikkat edelim, oynayan arkadaşın biraz acelesi varmış sanırım ya da Photo Shop'u iyi öğrenememiş daha. Biri diğerine göre çok ince görünüyor kolların ve pankartla üstüste olduğu yerlerde hatları çok keskin. Ayrıca derinlikleri farklı pankart, kol ve arkada oturan kişilerin.
    Diğer yandan gerçek ise de sadece çirkin bir hareket olduğunu kabul ederim, görüşüm ve duruşum değişmez. Daha önce bahsettiğim şovenist tavır tarafına dönmem söz konusu olmaz yani. Üç beş kişinin yazdığı ve astığı bir pankart ne beni ne de Kiev taraftarlarının tamamını bağlar. Eğer yapılan bir hareketten bütün bir kitleyi sorumlu tutacaksak hiçbir işin içerisinden çıkamayız. Örnek: Köprüdeki Galatasaray bayrağı olayında yapan 10 kişi için tüm Fenerbahçe taraftarını sorumlu tutabilir miyiz?
    Arkadaşım kusura bakma ama sen o fotografa FAKE damgası vurarak kendini kandırmaya çalışıyorsun.

Aslında sloganımız bu olmalı ; Uyaaan Artıık Uyaaaaaaaaan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Andriy
    Arkadaşım kusura bakma ama sen o fotografa FAKE damgası vurarak kendini kandırmaya çalışıyorsun.

Aslında sloganımız bu olmalı ; Uyaaan Artıık Uyaaaaaaaaan
    Quote Originally Posted by Lim10
    Yani o pankart bence de fake e benzemiyo.Valla bilmiorum ben aynı şey gs yada başka bi takım için olsa, yani hiçbişey için olmasa şu pankartı gördükten sonra nefret ederdim Kiev den .Sonuçta takımlarımız bir yana önce VATANNN!!Ve burdaki söz vatan hainlerimizi destekliyor.Şimdi mantık bunun neresinde ki; hala daha Kiev i desteklersin...

Aksine, dikkat ederseniz "Diyelim ki ben yanıldım, Fake olmasın," diye devam etmişim. Kendimi kandırma söz konusu değil anlayacağın. Görüşümü birkaç defa belirttim. Ben şovenizm karşıtı bir insanım, bu türden tüm görüşlerde bana ters geliyor. Aynen Türk takımı olduğu için Avrupa maçlarında Fenerbahçe'yi desteklemek gibi. Kısaca bir şeye uyanmam gerekmiyor sanırım, zaten birçok şeyin farkındayım. Örneğin bir Yunan takımı geldiğinde bizim statlarımızda asılan pankartlarla neredeyse aynı paralelde bu pankart. Ne yazık ki Dünya'da bu türden görüşler hakim ve her yerde yapılıyor bu hareketler. Ama tekrardan söylüyorum, bu asılan pankart gerçekse ne tüm Kiev taraftarlarını bağlar ne de benim olaylara bakış açımı değiştirir. Sanırım her iki mesaja da cevap vermiş oluyorum bu şekilde.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Gravity
    Adamlar o kadar profesyonel ki.! KAMERA kayıtlarına bile bu FAKE yi yapmışlar Allh allah teknoloji ne kadar ilerledi öyle..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

ayrıca bu adamların sitesinde atatürk e hakaretler ediliyor. ama kaldırıldı bazı adminler tarafından

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Yani o pankart bence de fake e benzemiyo.Valla bilmiorum ben aynı şey gs yada başka bi takım için olsa, yani hiçbişey için olmasa şu pankartı gördükten sonra nefret ederdim Kiev den .Sonuçta takımlarımız bir yana önce VATANNN!!Ve burdaki söz vatan hainlerimizi destekliyor.Şimdi mantık bunun neresinde ki; hala daha Kiev i desteklersin...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

o kadar kamera falan diceğini orda başka bir pankart vardı o yazıları photoshopla silip bunu koymuşlar üzsütne de daha kolay olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İyi güzelde madem bu fake kim niye bu kadar ugrassın bunun için kimin faydası olabilir böyle bir yazıdan ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

aslında konudan biraz sapılmış ama çok yazık ben fanatik bir fenerliyim ama galatasaray uefa yı aldığında öyle sevinmiştim ki onun gibi beşiktaş ın uefa kupasında başarıları beni çok sevindirmişti ama oyle bir hal aldı artık bu ülkeden çok takım savaşına döndü şimdi fener kiev e elenirse cimbomlu lar kalkıp göbek atar öyle ben galatasaray eleme maçında 2 gol birden yiyince üzülmüştüm bir Türk olarak neyse ki yendi ve avantaj sağladı eminim ki o yediği gole sevinen de çok olmuştur bnce artık böyle konuları aşmamız lazım yakında avrupa ya takım gonderemezsek goruruz o zman boyle ulkemızın takımını desteklememeyı

Nesil
    2006

Bu Pankart Üzerİne Dİyorum Kİ KeŞke Sahaya Çikacak Takim FenerbahÇe Olmasaydi! FenerbahÇe Avrupada BİrŞey Yapamiyor ÇÜnkÜ!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bir arkadaşımın kievde açılan o çirkin pankart üzerine fenerbahçe klübüne çektiği maili sizlerle paylaşmak istedim

Merhaba Necmi bey,

Sizinle yirmi dakika önce yapmış olduğumuz görüşmede, Dinamo Kiev deplasmanında önce Türk'leri(Bizleri), daha sonra da Fenerbahçe'mizi hedef alan bu çirkin pankarttan bahsettim... Ve bu fotoğrafın futbolculara gösterilmesi için ricada bulundum.

Öncelikle Fenerbahçe taraftarı ile iç içe olmanızdan ötürü sizlere minnettarım... Tüylerim diken diken oluyor bu bütünlüğü görünce, hissedince...

Dinamo Kiev maçında takımımızı yanlız bırakmayacağız... Bir dakika susarsam yazıklar olsun bana... 3-0'dan 4-3 kazandığımız Gaziantepspor maçında ortaya çıkan "Bizler inandık siz de inanın" ruhunu yeniden hissediyorum...

Aşağıdaki pankarta bakınız... Diyorlar ki " Kürtler(kastedilen pkk) evlerinizi bombalarken, biz de stadyumunuzu havaya uçuracağız "

Görüldüğü gibi, bu bir maçtan öte milli bir görevdir artık.

Biz bu maçı kazanacağız... Kazanmak zorundayız...

Şehit anaları için, şehitlerimiz için...

Asla boyun eğmemeliyiz... Bu maçı onlara armağan etmeliyiz!

Ben tribünde sonuna kadar desteğimi vereceğim... Arkadaşlarım da... Tüm stadyum da böyle olacak emin olun...
    Futbolcularımız da bu bilinçle sahaya çıktıkları zaman değil "2-0" biz bu rakibi "4-0" yeneriz!

Bilsinler ki, bizi milli duygularımız alay konusu olduğunda, tek galip taraf Türk'ler olacaktır...

Tarih tekerrürden ibarettir...

Ve bu tekerrürü yerine getirme görevi şimdi Fenerbahçe Futbol Takımında'dır...

Del Piero kardeş gerekli şeyi söylemiş.Bunu hepsi yapıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

tarık abi o yazıyı okurken tüylerim diken diken oldu ve bu yazı futbolculara okutulmuşsa emin olalımki fenerbahçe takımının motivasyonu 2 kat daha artmıştır.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bu tür olaylar her yerde olan şeyler ama fenere ek bir motivasyon aracı olarak kullanılabilir akıllı değerlendirilirse

bu yazıyı ben okusaydım maç öncesi inanılmaz motive olurdum herhalde. eminim ki fener sahada bu şuursuzlara dersini verecektir. Fenerbahçe taraftarıda tribünlerde üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirecektir bu açılan pankarta ben cevap bekliyorum hem futbolculardan hem taraftarlardan. en önemli olanı ise mutlaka ve mutlaka sakinliğimizi korumalıyız... Yarın gs maçıyla aynı saatte fenerin maçı ben feneri izlicem umarım oraya giden taraftarları ve ekran başındaki bizlerin yüzünü güldürürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İnş. futbolcularımız canlarını dişlerine takarak bu macı alacaklar
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    ev

alacaklar ben inanıyorum ve üstlerine yüklü parada yatırıcam o kadar eminim yani

Fenerbahçe avrupada bişey yapamıyor diyorsunda son zamanlarda bizde pek bişey yapamıyoruz ben bir Türk olarak yarın akşam fenerin bu şuursuzlara dersini vereceğine eminim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    yeter artık günlerdir her açılan konuda fb gs kavgaları yapılıyor bıkmadınızmı arkadaşlar eğer bir kez daha bu türde bir mesaj gelirse kouyu kapatırım
    iyi hoş söylüyosunuz da konu içeriği olarak böyle bir ağız dalaşının yaşanması normal ya böyle bir konuyu açtıttırmayın ya da konuşulanlar çok ileri gitmediğ sürece karışmayın amacım size iş öğretmek değil bunuda yanlış anlamayın sadece konu böyle sorunların yaşanmaıs için çok uygun bunu belirtmek istedim Nasıl o stadda Kiev'in golünden sonra sevinenler varsa burada da onu savunanlar olacaktır Buda gayet doğaldır. (yanlış anlaşılmasın yine sevinmek doğaldır demiyorum yaptığın davranışı savunmak doğaldır diyorum) Bneden size bir arkadaş tavsiyesi bu nedenle böyle konuları ya hiç açmayın ya da açıldığı zaman kapatmakla tehdit etmeyin konunun bir anlamı kalmıyor o zaman çünkü ne yani herkes sevinenler hakkında kötü şeyler yazmak zorundamı bence değil

Avrupa'da Tek Yürek Olmalıyız Diyorsunuz Alkışlayan , Sevinen Galatasaray'lıları Kınıyorsunuz ; Bir Yandanda Rekabet Ortamı Oluşturup Fenerbahçe , Galatasaray Takım Kavgaları Yaratıyorsunuz ,
    Bu Konuda Tek Bilek Oluncaksa Beraber Olunmalıdır Takım Kavgaları Yaratılmamalıdır , Yaratıldımı Konu Kapatılmalıdır ,Konu Dışına Çıkılmıştır. Zaten Son Uyarıyı "Jesus_FB"(Tarık Abi) Yapmış..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

umarım fenerbahçe bu akaşm gereken dersi verecektir...ulan ilkkez bu kadar çok istiyorum fenerin yenmesini...iddaa da bile birsürü para bascam o kadar da güveniyorum.hadi beyler ya dağıtın şu adamları bu gece...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

umarım fenerbahçe bu akaşm gereken dersi verecektir...ulan ilkkez bu kadar çok istiyorum fenerin yenmesini...iddaa da bile birsürü para bascam o kadar da güveniyorum.hadi beyler ya dağıtın şu adamları bu gece...

ayrıca sevinenleri de kınıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Türküm ve Türk olmaktanda gurur duyuyorum... bu gerçeği hiç kimse değiştiremez.. ama neyazıkki Beşiktaş ın dışında bir takımın başarılı olmasınıda istemem açıkçası... elimde değil... destekleyemiyorum... Galatasarayın Real Sociadad ile yaptıkları Şampiyonlar Ligi maçında tribünde ispanyolların yanındaydım... bu dünyanın heryerinde de böyle... rakip takımların başarısı istenmez... ne içeride nede dışarıda...

"Yıllar önce Galatasaray Lazio ile maç yapmak üzere İtalyada gitmişlerdi... bir restorantta yemek yerken restorantın sahibi ben Roma taraftarıyım şu şerefsizleri yenin tüm hesaplar benden demişti.."

Nesil
    2006

Ya Yapmayin Allah Askina Galatasaray Uefa Kupasini Aldigi Sene Son Macimiz Milanlaydi Ve Mutlak Kazanmamiz Gerekiyordu O Maci Uefa Icin Ve O Mactan Onceki Hafta En Az 5 Tane Pankart Vardi Milan Lehine...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri