Originally Posted by
Gravity
Ben dedim arkadaşım, direkt bana söyleyebilirsin söyleyeceğini. Kocaman mahlasım yazıyor yanda. Kullanabilirsin.
Diğer yandan bu fotoğraf fake. Eğilenin kollarına ,arkada oturanlara ve pankartın durumuna dikkat edelim, oynayan arkadaşın biraz acelesi varmış sanırım ya da Photo Shop'u iyi öğrenememiş daha. Biri diğerine göre çok ince görünüyor kolların ve pankartla üstüste olduğu yerlerde hatları çok keskin. Ayrıca derinlikleri farklı pankart, kol ve arkada oturan kişilerin.
Diğer yandan gerçek ise de sadece çirkin bir hareket olduğunu kabul ederim, görüşüm ve duruşum değişmez. Daha önce bahsettiğim şovenist tavır tarafına dönmem söz konusu olmaz yani. Üç beş kişinin yazdığı ve astığı bir pankart ne beni ne de Kiev taraftarlarının tamamını bağlar. Eğer yapılan bir hareketten bütün bir kitleyi sorumlu tutacaksak hiçbir işin içerisinden çıkamayız. Örnek: Köprüdeki Galatasaray bayrağı olayında yapan 10 kişi için tüm Fenerbahçe taraftarını sorumlu tutabilir miyiz?
Adamlar o kadar profesyonel ki.! KAMERA kayıtlarına bile bu FAKE yi yapmışlar Allh allah teknoloji ne kadar ilerledi öyle..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !