Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 336 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Fenerden biri veya bir kaçı KIRMIZI KART görecek? ister falcı deyin ister iskembeden atıyor deyin tercih sizin sebebine gelince d.kiev'in kısa paslasmayı cok iyi yapbilmesi ve5-3-2 taktigini iyi bilmem bu arada ukrayna milli takımını dunya kupasında izlememide ekleyebiliriz.fenerbahçe dikkatli oynamalı taraftarın gazına gelirse kiev top çevirir ve appiah ,tuncay,mehmet a. gibi futbolcular tpo calmak için agresif olabilirlerve kırmızı kart görebilirler...

maç 1-1 biter fener elenir

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

wendel72 maça 4 bilet almış hala çevrimiçi

bu arada fenerbahçe seninleyiz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gol yedik.Bende Tv yi kapattım.Daha da seyretmem.Yazıklar olsun. !!!!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

hakem yedi penaltıyı ..

gerçi kieve oynamıştım iddaa yı.du bakalım

1-1 bitecek diyorumm fenerbahçe'nin gücü yetmez dinamoya ....

Nesil
    2003
    Yer

fenerbahçeye uefa kupasında başarılar dilerim.. zaten ülke puanı için de hayırlısı bu olacaktı.

daha maç bitmedi ki 1-1

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yazıklar Olsun be 52 bin kisi sizi orda desteklemeye gelmis bumu tribünden 11 kisi alıp koysan sahaya daha yürekli oynar yazıklar olsun hepinize
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

artık maç bitti sayılır.yine bir fiyaskoyla baş başayız yazıklar olsun 100. yıl vaadlerile bizi kandıran yönetime!!!!!!!!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006

Bizler İnandık Sizlerde İnanın Bizim İçin 4 Gol Atın.

Arkadaşlar dün rüyamda gördüm Fenerbahçe 2. yarıda rakibine 4 gol atıyordu acaba gerçekleşirmi ama bu avuntudan öteye gitmeyecek...

Yazıklar olsun! Can Arat'ı ben bu takımda görmek istemiyorum. Servet'ten hiçbir farkı yok. Geçtiği ıskalar, kaçırdığı toplar yüzünden gol yedik, adamların topu direkten döndü.

4 gol atmamız imkansız ikinci yarı. Maç bitti artık. Eğer Fener burdan maçı çevirir de turu geçerse Galatasaray forması giyerim

Çok ama çok sinir oldum, üzüldüm, sonra moralim yerine geldi. Suç ne taraftarda, ne Zico'da. Suç yönetimde. 3 Ağustos'a kadar stoper bulunamadı. Luciano'nun sakat olduğu belliydi, ama gönderilmedi, yerine stoper alınmadı. Lugano geç kaldı. Forvet yok. İnanılmaz goller kaçtı.

UEFA'da başarılar dilerim FB'ye, UEFA'da da bu savunmayla iş yapamayız.

Hayatımda ilk defa bir Fenerbahçe maçında sinirlendiğimi hatırlıyorum..
    Uefa ve Hakem tamam bu işin başında geliyor ama bana göre en büyük suçlu Aziz Yıldırım!

O kadar ay Aziz başkan takımla ilgilenmeyip ortamı meşgul ederse olacağı budur. Şampiyonluktan sonra takımın başında kalıp şu defans sorununu, forvet sorununu başta çözseydi şimdi Fenerbahçe bu maçı çok rahat alırdı..

Ayrıca Zico'ya da değinmek istiyorum.. Motivasyon takımda sıfır! Eğer bu takımın başında bir Fatih Terim olsaydı bu maç böyle olmazdı.. Futbolcularını maça inandıracaksın ki başarılı olacaksın..

Bundan sonra ne olur bilemem.. 1-1 olduktan sonra hayaller kuruyodum Turksportal'a akşam girip keyifli yazı yazmak için ama olmadı.. Umarım 2.yarı çok değişik bir Fenerbahçe izleriz ve bu maçı alırız..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Bizler İnandık Sizlerde İnanın Bizim İçin 4 Gol Atın.

Arkadaşlar dün rüyamda gördüm Fenerbahçe 2. yarıda rakibine 4 gol atıyordu acaba gerçekleşirmi ama bu avuntudan öteye gitmeyecek...
    1 taneyi zor attık birader 4 taneyi nasıl atacaz yedigimiz 2 gol ü amatör takımlar yemez. Bu sonucta en büyük suc Aziz Yıldırımın dır. Sen 100.yıl kadrosunun sol bekini ümit özat a defansın göbegini can la önder e sag bek i kerim e forveti semih e teslim edersen kiev gibi takımda böyle yapar işte Yazıklar Olsun be

Şu andan itibaren bu takıma Ronaldinho yu transfer etsen bi anlamı yok.Koskoca Fenerbahcenin 100.yıl kadrosuna bak be
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer

Hakeme bence duacı olun, kaç tane avantajlarını kesti adamların..Her seferinde 2. gol gibi net atakları olacaktı.
    Bu nasıl takımmış bu arada, kanatlardan ortadan zıpkın gibi dalıyorlar içeri toplu veya topsuz.. vay anasını.

Nesil
    2006

UEFA kötü olacak çünkü kupayı alsak bile bir kuruş para alamayacağız Fenerbahçe UEFA haklarını sattı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

güvenmediğim can yapacağını yaptı burada suç sadece canda deil takımda en iyi oynayanlar alex ve mehmet semih ve tuncay la bu iş yürümez semih ağır kalmasa bir gol tuncay topu ii kontrol etse 2. gol zaten ümit özat ayrı rezalet adama önde basçam die çıkıo öndere kendi yerini tutturuyo bu sefer önderin adamı boş kalıyo kerim çok güçsüz güç depolaması lazım nese uefa daha iyi en azından daha denk takımlar var

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bence yönetimin fenerbahçe ye daha büyük zararlar vermeden istifa etmesi gerekiyor!!!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Hakeme bence duacı olun, kaç tane avantajlarını kesti adamların..Her seferinde 2. gol gibi net atakları olacaktı.
    Bu nasıl takımmış bu arada, kanatlardan ortadan zıpkın gibi dalıyorlar içeri toplu veya topsuz.. vay anasını.
    Verilmeyen penaltı içinmi, bariz gol sansında düsüren adama kırmızı vermedigi içinmi birader hakeme duacı olacakmısız.
    Fener berbat hakem fener gibi kiev isi biliyor taraftara yazık macın özeti bu işte
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Hakem gerçekten çok kötü.. Bir penaltı, bir de kırmızı kart vermedi.. Bunlarla avunmamak lazım.. Alex gibi bir futbolcu karşı karşıya kaçırıyor.. Aklım almadı! İlk golde Alex topu kaptırıyor ama geri dönüp koşmuyor.. Bunlar olmayıncada malesef yeniliyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Canın sağolsun Fenerbahçe'M....

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Elendik sayılır. yani su iki macta daum u aradım. geldiği günden beri daum dan nefret eden ben bu mac ve ilk mac için daum u aradım. böyle basit gol yenir mi? hemde takım en cok motive oldugu an. orta saha gücü yok takımda. adamlar o kadar kolay yaklasıyorlar ki defansa anlatmak mümkün deil. rüştü hatalı bi şekilde cıkıyor topu önlemeye, önder in arkası merkez bankasından farksız. giren cıkan belli deil. elini kolunu sallaya sallaya geciyo futbolcular ümit ve önder in oldugu bölgeleri. daum burda olsa en azından maca semih le ve rüştüsüz baslardı. semihin yerine mehmet yozgatlı yada selcuk u alıp orta saha gucunu artırırdı. ama yok zico su salak semih oynatıp duruyor. tuncay tek forvet olsa yeterdi. ilk macta bu kadar cok gol yemezdik. kendi sahamızda da yenerdik biz bunları. bir de futbolcular hersey bitmiş gibi kart görmeseler ii olur. daha uefa macları var. uefa da bizim için en ii kulvar su an için. gücümüz yetmiyor şampiyonlar ligine bunu yine gördük.

Nesil
    2006

Ben Hep Destek Tam Destek Dedim elensekde elenmesekte bu takımın ligden düşsede 35.000.000 Fenerbahçeli olarak arkasında olacağız...

3 Ağustos'ta UEFA'ya kadro listesi verildi. Bu tarihe kadar 2 kontenjanı vardı Fenerbahçe'nin. + Luciano ve Anelka'yı gönderip 4 kontenjana sahip olabilirdi. Bu 4 kontenjanın 1 tanesini stoper, diğerini sağ veya sol bek, diğerini de forvet olarak kullansaydı. 3 kontenjanı kullanacaktı. Geriye kalan 1 kontenjan da Lugano olurdu, o da takıma 16 Ağustos'ta katılırdı. Böylece 3 kişi listeye eklenir, 1 kişi de turu geçilmesi halinde listeye dahil edilirdi. Ama 3 Ağustos'a kadar o listeye bir tane yabancı oyuncu eklenmedi. Yazıktır. Paranız mı yok? Bunun gerekçesi nedir, bunu yönetim açıklasın. Para mı yok? 52 bin kişi stadda, her maç 45 bin kişinin üzerinde seyirci topluyor. Kombine desen en çok satılan. Formalar çok satıldı, çoğu Fenerbahçeli formasını aldı. Piyango bileti alan çok oldu, taraftar kart alan da aynı şekilde... Bu kadar çok gelir varken, bu transfer yapamamazlık niye? Eğer Anelka, Luciano, Nobre yerine 3 kaliteli yabancı gelseydi bu turu zorlanmadan geçerdik. Ama görüyoruz ki 100. yılın en önemli maçında (şu ana kadar yapılan en önemli maç bu), Kerim, Can ve Semih oynuyor. Söyleyecek söz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya bu ziz yıldırım nie dönüyo hem diyo fb de kendi çıkarlarını düşünenler s.saran bulunamaz dio kendi ne kadar çok prim yapıyo 6 gün sonra transfer bitiyo lig başlayalı 3 hafta olmuş şamp.tan elenniyoz ama daha 1 yabancı hakkımız duruyo kadro dışında anelka gibi bi oyuncu duruyo bi türlü satmıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu takımın tek bir yıldızı var APPİAH..aksini iddia edenler maçı başka türlü bir seyretsin..
    yazık gerçekten yazık...Üzülüyorum..kahroluyorum

Nesil
    2003
    Yer

penaltıyı zaten yazdım, ama adamların 2 net atağını gereksiz yere kesti.
    sadece 1 tarafa yontmadı yani. ki attıkları gole benzer pozisyonlardı kesilen ataklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ya rüştü artık bitti arkadaşlar kimse onu eleştirmiyo bence rüştüfde suç adam elini değil ayağını kullanıyo ayağını uzatıyo topa sadece ya

alex desen ligde döktürür avrupa da birşey yaptığı yok olan türkiye ye oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@kiN
    Elendik sayılır. yani su iki macta daum u aradım. geldiği günden beri daum dan nefret eden ben bu mac ve ilk mac için daum u aradım. böyle basit gol yenir mi? hemde takım en cok motive oldugu an. orta saha gücü yok takımda. adamlar o kadar kolay yaklasıyorlar ki defansa anlatmak mümkün deil. rüştü hatalı bi şekilde cıkıyor topu önlemeye, önder in arkası merkez bankasından farksız. giren cıkan belli deil. elini kolunu sallaya sallaya geciyo futbolcular ümit ve önder in oldugu bölgeleri. daum burda olsa en azından maca semih le ve rüştüsüz baslardı. semihin yerine mehmet yozgatlı yada selcuk u alıp orta saha gucunu artırırdı. ama yok zico su salak semih oynatıp duruyor. tuncay tek forvet olsa yeterdi. ilk macta bu kadar cok gol yemezdik. kendi sahamızda da yenerdik biz bunları. bir de futbolcular hersey bitmiş gibi kart görmeseler ii olur. daha uefa macları var. uefa da bizim için en ii kulvar su an için. gücümüz yetmiyor şampiyonlar ligine bunu yine gördük.
    Ortamı germemek için bişey yazmadım ama Japon bir gazetecinin Zico için yorumu : O çok iyi bir insandır..ama KRİTİK maçlaı çevirebilecek kapasitede birisi değil..Ben aslında Zico'ya güvenmiyordum..maalesef yanılmadım..
    dedim ya ..üzülüyorum ; kahroluyorum

bu arada 2-2..çıkmadık candan umut çıkmaz..
    hadi be hadii

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Zico'yu bu saatten sonra eleştirmenin anlamı yok geciken transferler,aksiliklerle kiev karşısında bundan fazlası zor olurdu...
    Sağlık olsun...
    YEnilsen de yensende taraftarın senle
    Üzüntünle sevincinle seninle birlikte...

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri