Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 295 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçeride alınacak 5 puan ve fazlası, dışarıda ise alınacak 3 puan ve fazlası her halükarda Avrupa'da devam anlamına gelir. Galatasaray bu grupta 8 puan civarı bir puan toplarsa 2. olması işten bile değil ki 8 puan toplamak bu grupta zor bir şey değil. Sadece artık karakterli bir oyun oynamaya başlasın takımımız. Dünkü M.Bodeslav maçı gibi oynarsak ama 3 puan bile toplayamayız dürüst olmak gerekirse. İlk maç olan Bordeaux maçı herşeyin ortaya çıkacağı maçtır. Alacağımız bir galibiyet gruptan çıkacağımızın sinyalini anlamına gelir. Diğer yandan kolay olarak düşünmek bu grubu çok doğru da değil. 4 takım da birbirini yenebilir güçte ve sanırım en çekişmeli ve zevkli maçlar da grubumuz olan C Grubu'nda oynanacak. 1. Galatasaray ve sonuncu Liverpool olsa bile şaşırmam bu grupta çünkü herşey olabilir gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Abi bence iyi bir grup çektk.Başarılar cimbomumuza...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

iyi bir kura oldu. Ama maçlarımızın olimpiyatta olması beni endişelendiriyor. o stadı dolduramassak işimiz çok zor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liverpool
    PSV
    Bordeux
    Galatasaray

Çokda kolay bir grup değil, ama yinede diğerlerine bakarak ucuz atlattık diyebiliriz. İnşallah gruptan çıkarız.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

iyi bir grup cektik artık cok zor bir grup demeyin ama olimpiyat stadındaki maclar beni endişilendiriyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dinaMYt
    barcelona
    chelsea
    werder

şeklindeki bir grup ta felaket senaryosu olarak gösterilebilir.
    bulgarların ilk şampiyonlar ligi denemesi bizim felaket seneryosuna denk geldi.gol atabilmeleri ciddi başarı sayılabilir onlar için bu grupta.b ve e grubu da gerçekten "taş gibi" takımlardan kurulu.

galatasaray 4.torbadan girdiği göz önüne alınırsa çok iyi kura çekti.zaten 1.torbadan valencia ve liverpool en çok istediğim takımlardı.gruptaki en önemli maçlar ise arkarkaya oynayacağımız psv maçları.bu iki maçtan 4 puan çıkarabilirsek grupta şansımız olabilir.tur için ise içerideki tüm maçları kazanmak şart..bordeaux chamahk mavuba faubert gibi genç yeteneklere sahip asla çantada keklik bir takım değil.işimiz kolay değil ama rakiplere göre de 4.torbadan çekilebilecek en zorlu takımlardan biri olarak görüldüğümüz kesin.

C Grubu
    Liverpool
    PSV
    bordeux
    Glatasaray

Gs'nin alabileceği en iyi sonuç 3 üncülüktür o da zor,bu kadroyla.Çıkan takımlar mlada boleslav'a ya da vestel manisa'ya benzemez buraya yazıyorum.3üncülük zor

VanDerSarper'e katılıyorum. Allah Galatasaray'a kolaylık versin.

diğer takımı tutan arkadaşlara iyi temennileri için teşekkür ediyorum... lütfen bu güzel temennilerinizi kendi takımlarınıza saklayın...

Allah uefada ilerleyen takımlarımızada kolaylık versin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.S. bu grupta en kötü 3. olur..ve çıkar bu gruptan..
    ömer senin şu atasözlerine hastayım kardeş..Kedi-ciğer ve mundarlık üçlüsü nasılda cuk diye oturuvermiş yerine

allah aşkına fenere bu grup çıksa neler derdiniz bize çıkınca neler yazıyosunuz. lütfen fanatiklik yapmayalım arkadaşlar asıl siz gerçekçi bakın şu kuraya

Quote Originally Posted by DeDe
    G.S. bu grupta en kötü 3. olur..ve çıkar bu gruptan..
    ömer senin şu atasözlerine hastayım kardeş..Kedi-ciğer ve mundarlık üçlüsü nasılda cuk diye oturuvermiş yerine
    evet ömer abi nin lafının zamanlaması süperdi

Quote Originally Posted by hurmet
    diğer takımı tutan arkadaşlara iyi temennileri için teşekkür ediyorum... lütfen bu güzel temennilerinizi kendi takımlarınıza saklayın...

Allah uefada ilerleyen takımlarımızada kolaylık versin
    Bu ne demek?

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bu ne demek?
    böyle saçma yorumlar yapacaksan sadece kendi konunda yaz demek

allah aşkına fenere bu grup çıksa neler derdiniz bize çıkınca neler yazıyosunuz. lütfen fanatiklik yapmayalım arkadaşlar asıl siz gerçekçi bakın şu kuraya
    Ne fanatikliği? Gerçekleri söylemek ne zamandan beri fanatiklik oldu. Gruptan çıkma şansı bence yok, çıkarsa da tebrik ederim. En iyi 3. olur. Mehmet Güven, Okan Buruk gibi adamlar var. Forvette H.Şükür var. Manisa maçında atamadıklarını umarım ŞL'de atar.

Boleslav gibi kolay bir takımı deplasmanda yenemedi Galatasaray. Bu yüzden umutsuzum. Liverpool, PSV ve Bordeaux Boleslav'a Manisa'ya benzemez. Bulduğun her pozisyonu gol yapmalısın. Çünkü az pozisyon yakalarsın bu tip maçlarda. Galatasaray'ın defansı sağlam, orta sahası zayıf kalıyor. Umarım ön libero transfer edilir de sorunlar biter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsteyen istediğini desin zaten sonuçları grup maçları bitiminde göreceğiz.

gerçekleri bi tek sen söylüyorsun o zaman pardon biz yanlış yaptık. bize barca chelsea ve werder çıksaydı biz kesin çıkardık zaten o gruptan bu grup çok zorlu

Zaten 5-2'lik avantajın var. Gidip futbol mu oynasaydı Galatasaray? Rahat çıkıp üstüne yattı skorun, skoru korudu..

Ben söylemiyorum sadece. Benden önce yazan arkadaşlar da gruptan çıkma şansını az bulmuş. Dinamo Kiev'in grubuna baktım. R.Madrid, Lyon ve bir takım daha var. Kendi kendime dedim, biz olsak çıkamazdık buradan diye. Aynı şeyi GS için de söylüyorum, nitekim spor yazarları ve diğer arkadaşlar da çıkma şansını az görüyor. Sen nasıl bu kadar umutlusun, onu anlayamadım açıkçası. Gruptan çıkar mı diyorsun?

az görenler nedense fenerli. çıkınca neden bu kadar umutlu olduğumu görüceksin egemencim sen rahat ol

gs nin çıkma şansını fazla gören insan sayısı sizden fazla hangi spor yazarları az görüyomuş? selçuk yula mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

az görenler nedense fenerli. çıkınca neden bu kadar umutlu olduğumu görüceksin egemencim sen rahat ol

gs nin çıkma şansını fazla gören insan sayısı sizden fazla hangi spor yazarları az görüyomuş? selçuk yula mı?
    Gürcan Bilgiç bize hiç şans vermez yarınki yazısında.

Ya bırak Allah aşkına. Gruptan çıkarsa GS formasını giyer, öperim. O kadar iddialıyım. Çıkamazsa da sen FB forması giymeye razı mısın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

selçuk yula spor yazarı mı ? ? ? ana ? ? ?

Erkut abi sana katılıyorum. Selçuk Yula beş para etmeyen bir adam, hiç sevmem kendisini.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

tam olarajk gs li olmamama rağmen bence denilenler kadar imkansız değil hatta iddaa ediyorum gs gs gibi yani o bildiğimiz avrupa performansıyla oynasın liverpol u bile yenebilir bence en iyi 3 gruptan birini seçti gs herşey olabilir 4. ü de 1. i de ama imkansız filan değil.

Eski GS olsa Avrupa'yı fetheder, ama şimdiki GS'nin durumu vahim. BJK olsa Avrupa'da daha çok iş yapardı GS yerine

Galatasaray gider orada aslanlar gibi Liverpool'u da yener, gelir burada PSV'yide yener aslanlar gibi gruptan çıkar.. Bunan inanan inanır, inanmayan inanmaz..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray her zaman Avrupa arenasında farklı bir oyun oynamıştır.Her zaman Türkiye Ligi'nde oynadığı oyundan daha iyi bir futbol sergilemiştir.Ve bu yine böyle olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Eski GS olsa Avrupa'yı fetheder, ama şimdiki GS'nin durumu vahim. BJK olsa Avrupa'da daha çok iş yapardı GS yerine
    BJK zaten avrupada..çookta iş yapacak allahın izniyle..tüm takımlarımız gibi

neyse beyler bırakın cevabımızı veririz biz sahada

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri