Tabİİkİ FenerbahÇe Ama Kİmİ Alirim Bİlmİyorum
Evandro Roncatto Olabİlİr
Tabİİkİ FenerbahÇe Ama Kİmİ Alirim Bİlmİyorum
Evandro Roncatto Olabİlİr
ben arsenal ya da besiktas ı alacam
galatasaray herzmnki gibi didier zokora vazgeçmem
Tabiki Türkiye Ligi olacak, ama Italyan Ligide cok güzel
BeŞİktaŞ...
Trabzonspor
tsl ve galatasay
tabıı kı besıktas sonra sıvasspor
gs yada inter
arsenal fernando torres ama liverpool ve fenerbahce olma ihtimali de yüksek
juventusu seri b den seri A ya çıkrmak ilk işim olucak daha sonra real madride transfer olurum herhalde
fb.............![]()
T A B İ K İ
G A L A T A S A R A Y
her zaman yaptıgım gibi yine arsenal.ilk alcagım oyuncuda ii bi defans olur heralde mesela kompany olabilir.
İNEGÖLSPOR
5. büyüğümüz
Fenerbahçe![]()
Galatasaray
juventusu seria a ya cıkartacagm-oyuncu hangi mevkide eksik varsa
önce beşiktaşı sonra milanı alırım heralde
Tabiki REAL MADRİD i alıcam her zmn ki gibi...
galatasaray
Ben her zaman ilk Fenerbahçe ile başladım.Bu kez de öyle olacak ama kısa süreli olabilir.Çünkü Türkiye Ligi zevk vermiyo ama bu sene daha bi zevkli olacağa benziyo.
İngiltere liginden Tottenham, Portsmouth ve West Ham United olabilir.
İspanya Liginden ise Villarreal, At.Madrid, Sevilla olabilir.
Sonuna kadar besiktas..
canavar gibi bir stoper getiricem takima...![]()
GS olucam herkes kendi takımı olur zaten genelde ilk oynadıgında ilk alıcagım oyuncular iste bir ön libero birde sag bek olur FM 2007 de ayrıca inşallah Arda'nın özelliklerini eski oyundaki gibi yerlerde yapmazlar oldukça yüksek yaparlar yapmazlarsa çok büyük ayıp ederler
Demoda napoliyi aldım serib denama türkiye olunca illa ki galayasaray
fener chesea ya da barcelona alacağım ilk adam (chelseada messi)
20 ekimde oyun piyasadaOriginally Posted by VanDerSarper
her macında daha fazla kişiyi kendine hayran bırakıyor arda kötü yapmazlar herhaldeOriginally Posted by uAOnuR
tabiki besiktas baska alinacak takim yokki bu sene kadroda cok guclu am abakalım fm de nasil olacak oyunu kurdum actim oynadim biraz bjk ye geldim sadece 1 seye baktım ve kahroldum uefa resmi sitesinde degeri 6 milyon euro olarak belirtilen vede gecen sezon uefa kupası golkralı asist kralı delgadonun ozellikleri carruscadan daha kotu vede degeri 14.0000 euro yanlis anlamayın 14 milyon degil yuz kırk bin euro bana gore riquelmeden sonra arjantin milli takımına ilac olacak oyuncu bunu uefa da yazdı berbat yapılmıs buna karsılık bobo cok ii yapılmıs ben bu tutarsızlıkları anlamadım insalla turksportal oyuncu arastırma ekibinin hatası degildir bu cunku su an turkiye liginin en kaliteli yabancısı tartısmasız delgadodur
sivasspor daha sonra beşiktAşK
GaLatasaray
Kayserispor
Juwentus
West Ham United
4'ünden ßirini Secıp ßasLarım
Ama Daa Sonra Hepsını Secerım