Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 741 sonuç

Konu: Tüm Transfer Haberleri Buraya :!: :!: :!:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cgdsshn
    dediğinde doğruluk payı var ama Ortega ve Alex içinde aynı şeytler söylenmişti.Fener'de para var.onun için arasıra böyle yıldızlar alablir bana göre ama şimdi zamanımı bilmiyorum
    Türkiye'ye gelen kariyerli yabancılara baktığımız zaman Alex hariç hiçbirinin kariyerlerinin zirvelerinde olduklarını söyleyemeyiz. Anelka'yı sabıkaları yüzünden kendi ülkesi dahil Avrupa'nın hiçbir takımı istemiyordu. Ortega Avrupa defterini hüsranla kapatmış River'da oynuyordu, çok paragöz olduğu için Fener'e geldi. Jardel zaten Porto'dan daha büyük bir takımda oynamamıştı, Galatasaray UEFA şampiyonu olduğu için ve tabii ki para için geldi. Hagi için Anelka'yla aynı şeyler geçerliydi, huysuzluğu yüzünden hiçbir Avrupa takımı onu istemiyordu kendini tekrar ispatlamak için tek şansı Galatasaraydı, aynen Anelka'nın son şansının Fenerbahçe olduğu gibi. Alexin ise 1 aylık başarısız bir Parma macerası ve Avrupa'daki Brezilyalılar çağrılmadığı zaman Brezilya milli takımında oynamak dışında bir kariyeri yoktu, Şampiyonlar Liginde oynamak için ve tabii ki para için Fenerbahçe'ye geldi. Ancak Lucio Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde sürekli ilk 11'de oynuyor ve kariyerinin zirvesinde. Eğer Bayern'den ayrılmaya karar verirse onu almak isteyecek çok fazla Avrupa takımı var.
    Brezilya Milli Takımı vizyondur,Brezilya Milli Takım'ında oynayan herhangi bir oyuncuyu kolaylıkla alamazsınız.

Fenerbahçe'yi kötülemek o kadar da kolay değil !..

Ortega Maradona'nın velihatıdır ve halen Milli Takım'da oynamaktadır.
    Getirin bir yıldız oyuncu da görelim,eskilerden bahsetme. Ayrıca Jardel'i Cem Uzan getirdi (Galatasaray değil) ve çok yüksek paralarla geldi.O paraları Türk kulüpleri veremiyor artık ve Rus kulüpleri hem para, hem de kariyer imkanları sunuyor.Artık Galatasaray'da o vizyon da kalmadı, bakalım göreceğiz ..

Gallardo'yu bile getiremedi Galatasaray, küçümsemek bu kadar da kolay olmamalı ??
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ABOOO
    Quote Originally Posted by apaydin2148
    Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile anlaştı, Inter ile sorun çıktı.Halihazırda Newcastle'ın Inter'e yaptığı teklifin daha cazip olduğu söyleniyor ancak Inter Fenerbahçe'ye verdiği fiyatta indirim yapmış.Fenerbahçe ile orta yol aranıyormuş.Görüşmeler devam ediyormuş..
    dün emre'nin menajeri futbol vizyona telefonla bağlandı ve emre'nin kesinlikle Avrupa'da oynamayı Türkiye'ye dönmesinin çok çok zor oluduğunu söyledi.yani bu haberin aslı yok
    Nasıl aslı yokmuş ))))))))
    Belli ki kabullenmek istemiyorsun..

Emre'nin transfer görüşmelerinin halen devam ettiğini ifade eden Ahmet Bulut, ''Yurt içi ve yurt dışı kulüplerinden gelen 4 teklif var. Şu anda ön anlaşma yapılan hiç bir kulüp yok'' dedi.

10 gün içinde bu görüşmeleri sonuçlandıracaklarını dile getiren menajer Bulut, ''Emre bir kulüple anlaştığı takdirde Türk basınına anında açıklanacaktır'' ifadesini kullandı.

Bu nedir o zaman??

O bahsettiği 4 kulüp:
    Everton, Newcastle, Tottenham ve Fenerbahçe

Duyduğumuz bir şey var ki söylüyoruz
    Fener'in Türkiyeye geri dünmesinin çok çok zor olduğunu söyledi Ahmet Bulut.Yani Emre Fenerbahçeyle anlaşmadı ve anlaşma ihtimali çok çok az.Bizzat dün ağzından duydum.anlaşılan kulüp yok şu an.yani Emre'nin fenerle anlaştığı 1.ağızdan yalanlandı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

dediğinde doğruluk payı var ama Ortega ve Alex içinde aynı şeytler söylenmişti.Fener'de para var.onun için arasıra böyle yıldızlar alablir bana göre ama şimdi zamanımı bilmiyorum
    Türkiye'ye gelen kariyerli yabancılara baktığımız zaman Alex hariç hiçbirinin kariyerlerinin zirvelerinde olduklarını söyleyemeyiz. Anelka'yı sabıkaları yüzünden kendi ülkesi dahil Avrupa'nın hiçbir takımı istemiyordu. Ortega Avrupa defterini hüsranla kapatmış River'da oynuyordu, çok paragöz olduğu için Fener'e geldi. Jardel zaten Porto'dan daha büyük bir takımda oynamamıştı, Galatasaray UEFA şampiyonu olduğu için ve tabii ki para için geldi. Hagi için Anelka'yla aynı şeyler geçerliydi, huysuzluğu yüzünden hiçbir Avrupa takımı onu istemiyordu kendini tekrar ispatlamak için tek şansı Galatasaraydı, aynen Anelka'nın son şansının Fenerbahçe olduğu gibi. Alexin ise 1 aylık başarısız bir Parma macerası ve Avrupa'daki Brezilyalılar çağrılmadığı zaman Brezilya milli takımında oynamak dışında bir kariyeri yoktu, Şampiyonlar Liginde oynamak için ve tabii ki para için Fenerbahçe'ye geldi. Ancak Lucio Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde sürekli ilk 11'de oynuyor ve kariyerinin zirvesinde. Eğer Bayern'den ayrılmaya karar verirse onu almak isteyecek çok fazla Avrupa takımı var.
    Brezilya Milli Takımı vizyondur,Brezilya Milli Takım'ında oynayan herhangi bir oyuncuyu kolaylıkla alamazsınız.

Getirin bir yıldız oyuncu da görelim,eskilerden bahsetme. Ayrıca Jardel'i Cem Uzan getirdi (Galatasaray değil) ve çok yüksek paralarla geldi.O paraları Türk kulüpleri veremiyor artık ve Rus kulüpleri hem para, hem de kariyer imkanları sunuyor.Artık Galatasaray'da o vizyon da kalmadı, bakalım göreceğiz ..

Gallardo'yu bile getiremedi Galatasaray, küçümsemek bu kadar da kolay olmamalı ??
    1.Galatasary Gallardo'yu almaktan sakat olduğu için vazgeçti.
    2.Song ve Conceicao yıldız değil mi?eğer yıldız değilse niye dünya karmasına seçildi?

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

aynı şeyleri konuşuyoruz.para için geldikleri doğru

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by apaydin2148
    Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile anlaştı, Inter ile sorun çıktı.Halihazırda Newcastle'ın Inter'e yaptığı teklifin daha cazip olduğu söyleniyor ancak Inter Fenerbahçe'ye verdiği fiyatta indirim yapmış.Fenerbahçe ile orta yol aranıyormuş.Görüşmeler devam ediyormuş..
    dün emre'nin menajeri futbol vizyona telefonla bağlandı ve emre'nin kesinlikle Avrupa'da oynamayı Türkiye'ye dönmesinin çok çok zor oluduğunu söyledi.yani bu haberin aslı yok
    Nasıl aslı yokmuş ))))))))
    Belli ki kabullenmek istemiyorsun..

Emre'nin transfer görüşmelerinin halen devam ettiğini ifade eden Ahmet Bulut, ''Yurt içi ve yurt dışı kulüplerinden gelen 4 teklif var. Şu anda ön anlaşma yapılan hiç bir kulüp yok'' dedi.

10 gün içinde bu görüşmeleri sonuçlandıracaklarını dile getiren menajer Bulut, ''Emre bir kulüple anlaştığı takdirde Türk basınına anında açıklanacaktır'' ifadesini kullandı.

Bu nedir o zaman??

O bahsettiği 4 kulüp:
    Everton, Newcastle, Tottenham ve Fenerbahçe

Duyduğumuz bir şey var ki söylüyoruz

eger dun gece emrenın menajerını televızyona yaptıgı yorumları dınleseydın bu kadar ıddalı konusmazdın.menajerı resmen nezaketınden bırsey dıyemedı ama emrenın turkıyeye gelme gıbı bır arzusunun olmadıgını resmen soyledı.24 yasında oldugunu ve onunde uzun yıllar oldugundan futbola avrupada devam etmek ıstedıgını soyledı.

ayrıca benım anlamadıgım bu fenerbahcelılerın galatasaray altyapısından yetısmıs,galatasaraya uefa kupasını getırmıs,gerektıgınde fenere yazan bır oyuncuyu neden bu kadar ıstıyorlar anlamıyorum.

herseyın parayla olacagını zanneden fenerlıler eger paf takımlarına gerektıgı degerlerı verırlerse onlardanda emreler,bulentler,tugaylar cıkma ıhtımalı var(yuzde 1 ama olsun )

Öncelikle bunları küçümsemek için yazmadım. O sebeple yazsaydım Galatasaray efsanesi olan Hagi'yide küçümsemiş olurum ki; yapacağım en son şey budur . Ben yazımda herhangi bir takımı hedef almadım, sadece kendi doğrularımı yazdım. Ayrıca Alex'i küçümsediğimi nerden çıkardın? Bana göre Fenerbahçenin yapabileceği en iyi transferlerden biriydi. "yapabileceği" diyorum çünkü ne yazık ki Türkiye ligi Avrupa'nın neredeyse hiç gündeminde değil ve bu sebeple Türkiye'ye gelecek oyuncu sayısı kısıtlı. Zaten Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birinde oynayan bir oyuncunun yaş veya sabıka(Anelka ve Hagi) gibi aykırılıklar olmazsa Türkiye'ye gelmeyeceğini söylüyorum. Bu bütün takımlar için geçerli sen niye özele indirgiyosun. Ortega Avrupa'da hüsran yaşamamışmıydı; yaşamıştı,bende onu yazdım, yorum değil gerçek. Getirin bir yıldız oyuncu görelim demişsin; öyle bir iddiam olduğunu nerden çıkardın. Galatasarayın ne yazık ki Alex'i, Anelka'yı alacak gücü yok. Ama parası olsaydı Lucio'yu Galatasaray'da alamazdı. Ben genel olarak Türk takımlarından bahsettim ama -yıldız oyuncuları son yıllarda Fenerbahçe getirdiği için- sen üstüne almışsın.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Geçen hafta İsveç'e giden Başkanımız İlhan Cavcav ve Menajerimiz Hasan Çetinkaya Göteborg’un kaptanı Fredrick Risp ve kulübü ile anlaşma sağladı.

Göteborg Kulübü yöneticileri ile uzun süre pazarlık yapan Başkanımız İlhan Cavcav daha önce İtalya’nın Chievo takımında da oynayan Risp’in bonservisine 300 bin euro verip transferi bitirdi.

1980 doğumlu Risp stoper oynuyor. Risp ile 3 artı 1 yıllık sözleşme imzaladık.

kaynak:www.genclerbirligi.org.tr[/img]

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

[quote="ABOOO"] Ayrıca Jardel'i Cem Uzan getirdi (Galatasaray değil) ve çok yüksek paralarla geldi.quote]

ozhan canaydın bu habere son noktayı koymustu ama bazıları genede bu konuda sallamya devam edıyor.galatasaray klubu marıo jardelın her kurusunu kendı kasasından odemıstır(kaynak ozhan canaydınını katıldıgı tv programından).ınanmayanlar ve bu konuda bılgılerı olmayanlar bır konuda konusmadan once lutfen bılgılensınler.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

flaş... flaş...
    marsilya frank ribery için yaptığı transfer teklifini 10 milyon avro ya çıkardı
    marsilya ikinci yarının ortalarında da ribey için teklifte bulunmuş ama galatasaray yönetimi 7milyon avroluk teklifi reddetmişti
    galatasaray yönetiminin bu yeni teklif sonrasında aklının karıştığı ama taraftar tepkisinden korktuğu için henüz bir cevap vermedikleri söyleniyor
    marsilya kulubünün geleceğin zidane'ı olarak nitelendirdiği-bu marsliyalı yöneticilerin düşüncesi- ribery de ısrarcı olacaklarını açıklamışlar

bence en azından bi sezon daha gsde oynarsa bu fiyatını daha da artırır

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

ahmet bulut un nasıl bi herif olduğunu ben çok iyi bilirim.yıllarca adana da yaşamış bi şahsiyet.para için herkesi her kulübe satar.ama arada avrupa kulüpleri varken emre nin fenere gelmesi gibi bir olasılığa ancak ...ümle gülerim.gerçi fener nihatı kesin almıştı ya emre yi de alır tabi

bi de şu lucio ve bresciano haberleri.arkadaşlar insaf diyorum.bunlar tamamen yalan ya,nasıl inanabiliyorsunuz bunlara.lucio avrupa nın en iyi defans oyuncularından birisi bayern onu alabilmek için 2 yıl uğraştı yani sizce o adamı satarlar mı satsalar bile 30 milyondan aşşağı para isteyecek kadar aptal değil bence koskoca beckenbauer.
    bresciano 2 yıldır almak için avrupa kulüpleri uğraşıp duruyor,eğer parma 18 haziranda küme düşerse o adamı avrupalı kulüpler kesinlikle türkiye ye bırakmaz.italya gibi vizyonu en üst düzeyde olan bir ligde çok iyi oynayan genç bir orta saha oyuncusunun türkiye ye gelmesi hayal bile olabilir mi sizce?

jardel i cem uzan almış,alex i de aziz yıldıvım aldı o zaman,hey allam ya!
    brezilya takımında da milli maça çıkan oyuncuların bir çoğu çok fazla menejer baskısından dolayı kadroya dahil edilir.brezilyada sadece 1 kez milli formayı giymiş bir daha hiç giymemiş bir sürü oyuncu var.

gençlerbirliği de cm oynuyor heralde.baki den sonra cm0102 nin ünlü oyuncularından risp ha!bakalım nasıl oyanayacak...

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

inter başkanı massimo moratti bu yaz çok para harcamayacakalrını söyledi,şu an transfer listelerinin başında realli solari olduğunu açıkladı.ayrıca adriano yu kesinlikle satmayacaklarını açıkladı.

a. madrid yeni teknik direktörün ismini açıkladı.eski boca juniors koçu carlos bianchi.

italyan medyasında çıkan haberlere göre LAZIO eski lyon teknik adamı le guen görüşüyor.

eski fenerli rebrov dinamo kiev e geri göndü.

şampiyonlar ligine katılamadığımız için serbest kalacak olan conseicao panathinaikos ile yıllık 1.5 milyon avroya 3 yıllık anlaştı.imza önümüzdeki hafta.oh be dünya varmış!

ronaldinho henry hakkında tekrar konuştununla barcelona da yan yana oynamayı çok istiyorum.

rangers;shota,lovenkrands,khizanishvili ile yıllarını ayırdı.eski trabzonlu shota şu an az alkmar ile görüşüyor ve anlaşma sağkanmak üzere.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Ankaragücü Vardar'ı aldı

Ankaragücü, İkinci Lig A Kategorisi takımlarından Karşıyaka'nın altyapısında oynayan Rasim Vardar'ı renklerine bağladı. Sarılacivertliler, orta saha mevkinde oynayan 26 yaşındaki genç futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Erciyesli Taner Malatyaspor'da

Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor'un forvet oyuncusu Taner'i renklerine bağladı. Genel Sekreter Ahmet Genç, Kayseri Erciyesspor'un yetenekli oyuncusu Taner Demirbaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Hakan Ünsal süre istedi

Ç.Rizespor Transfer Komitesi üyesi Orhan İstif, Hakan Ünsal'a teklif götürdüklerini ancak bu oyuncunun İstanbul'da okuyan çocuklarının durumları konusunda endişeli olduğunu söyledi. İstif; Arif, Berkant ve Emre Aşık ile ilgilenmediklerini ifade etti

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Özkara İstanbul'da

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin teknik direktörlüğüne Hüsnü Özkara getirildi. Uğur Tütüneker'den boşalan teknik direktörlük görevini üstlenen Hüsnü Özkara ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Başkan Nuri Albayrak, hedeflerini şampiyonluk olarak açıkladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Forvete aday Deivid

Trabzonspor'da Lemi Çelik'in raporunda yer alan Brezilya'nın Santos takımının golcü ismi Deivid'in Kaptan Fatih'e alternatif olarak alınması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Trabzonspor, Sao Paulo'da oynayan forvet Grifite'nin fiyatını yüksek bulunca Santoslu Deivid de Souza'ya yöneldi. Santos'ta 9 numaralı forma ile görev yapan siyahi oyuncu 26 yaşında. Bu sezon Santos'ta oynadığı futbol ile büyük sükse yaptı. Bordo-mavililer Polonyalı Zurawski'nin maliyetinin çok yüksek olması nedeni ile Santoslu Deivid de Souza'ya yöneldiği öğrenildi.

TRANSFER TOPLANTISI
    Güney Amerika'da antrenör yardımcısı İhsan Derelioğlu ile birlikte futbolcu bakıp dönen yönetim kurulu üyesi Murat Bozoğlu'nun yarın Güneş ile bir araya gelip transfer görüşlerini aktaracağı belirtiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Nihat Kahveci imzayı attı

Real Sociedad’ın yıldız futbolcusu Nihat Kahveci, sonunda Almanya’nın Münih kentinde CSKA Moskova ile 4 yıllık anlaşma yaptı
    08.06.2005

Önce sağlık kontrolünden geçen milli futbolcu, ardından Rus temsilcisinin yöneticileri ile masaya oturdu ve kendisini 4 yıllığına CSKA Moskova’lı yapan resmi sözleşmeye imza attı. Beşiktaş’ın da Real Sociedad ile yaptığı anlaşma gereği, bu transferden kasasına 2.5 milyon euro girecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Vestel’den Cim Bom’a Insua golü

Süper Lig’in yeni takımı Vestel Manisa ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor
    08.06.2005

Siyah-Beyazlılar, Galatasaray’ın bir yıldır takibinde olan Arjantinli Insua ile anlaşmaya vardı. Independiente takımında orta sahada hücuma dönük olarak oynayan yıldız futbolcu ve menaceri ile görüşen Vestel Manisalı yöneticiler, Insua’dan, “Gelirim” yanıtını aldı. Bonservisinin 1 milyon dolara düştüğü öğrenilen bu futbolcunun transferinin gerçekleşebilmesi için gözler şimdi Ege ekibinin sponsoru olan Vestel’in sahibi Ahmet Nazif Zorlu’ya çevrildi. Zorlu’nun istenen bonservisi ödemeyi kabul etmesi durumunda Insua, Vestel Manisa’ya imza atacak. Bu arada dün yapılan kongrede Haluk Çubukçu başkanlığa seçildi

Sheriff Misafir

+bir dönem fenerbahçede de forma giyen ukraynalı oyuncu sergey rebrov tekrar eski kulübü dinamo kiev ile anlaştı
    +atletico madrid li musampa man. city le anlaştı.
    +palermo forması giyen lamberto zauli sampdoria ile anlaştı
    +marco rehmer herta berlin den frankfurt a transfer oldu.
    +roma ricardinho la ilgileniyor
    +tottenham kanute yi satmak istemiyor west bromwic in yaptığı4.5 mil. pound luk teklifi reddetti.
    +inter solari'yle ilgileniyor.
    +arsenal juventusun cole için yaptığı teklifi reddetti
    +panathinaikos galatasaraylı conceicao ile 3 yıllığına anlaştı.galatasaray bu transferden 500000$alacak.
    +inter adriano ile ilgili çıkan transfer spekülasyonları üzerine adriano'yu satılmayacağını yeneledi.
    +feyenord timmy simons ile ilgileniyor.
    +psv freddy adu yu almak üzere. hollandanın en ünlü spor kaynağından buldum haberi

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

real madrid yöneticileri bu yaz Joaquin i almayacaklarını belirtti.betis şampiyonlar ligine kaldığı için hiçbir oyuncusunu satmak istemiyor fakat chelsea nin ilgisini de kabul ettiler.

milan oyuncusu Cristian Brocchi milan dan ayrılacağını ve ilk 11de oynayacağını garanti eden her takımda forma giymeye hazır olduğunu açıkladı.

inter başkanı moratti bu yıl taraftarlarına süpriz bir imza attıracağını müjdeledi,fakat kim olduğunu söylemeyeceğini yoksa süpriz olmayacağını ekledi.dedikodulara göre bu oyuncu chivu,cassano ya da robinho.moratti de gevşekmiş,bi dediği bi dediğini tutmuyor.

depotivo başkanı Augusto Cesar Lendoiro liverpool un luque için 8 milyon avro önerdiğini fakat teklifi reddettiklerini 12 milyondan aşşağı bir fiyata satmayacaklarını açıkladı
    luque:ingiltere çok zorlu ve tam bana uygun karakterde bir lig.eğer ingilterede oynarsam taraftarlara futbol ziyafeti çeker ve gollerimi sıralarım.bu işin çabuk çözülmesini istiyorum,tatile kafam rahat ve gelecek sezon nerede oynayacağımı bilerek gitmek istiyorum.

villareal,kaleci reina yı liverpool a satacakları yönündeki haberleri arjantinin banfield takımında oynayan 20 yaşındaki kaleci Mariano Barbosa transfer ederek güçlendirdi.
    ayrıca villareal ekvadorlu orta saha oyuncusu Antonio Valencia yı da 1.8 milyon avroya transfer etti.

Mariano Barbosa

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

adriano nun menejeri onun bu sene eğer chelsea den 100 milyon avro teklif gelmezse inter de kalacağını açıkladı.yuh artık 100 milyon!abramovic o kadar da coşmaz heralde.

ricardinho nun menejeri paulo afonso roma nın ilgilendiğini doğruladı.

LAZIO lu oyuncu cesar ın menejeri gilmar rinaldi,cesar ın bu yıl lazio da kalacağını,hala bir yıllık kontratı olduğunu bunun hakkını vermek istediğini ve başkan Lotito nun onu kesinlikle bırakmayı düşünmediğini açıkladı.

tootenham ,kanoute için west bromwich den gelen 4.5 milyon poundluk teklifi reddetti.

barcelona başkanı joan laporta,henry ile eto yu değiştirmek için teklif verdikleri yönündeki haberleri yalanladı.
    laporta:rijkaard ve ronaldinho nun istekleri doğru fakat biz çok iyi oynayan eto gibi bir oyuncumuzu takımdan ayırmayacağız.

küme düşen bochum oyuncusu Vratislav Lokvenc,hertha berlin ve portsmouth dan gelen teklifleri reddederek avusturya birinci lig ekibi salzburg ile anlaştı.

cesare prandelli fiorentina ile anlaştı.ünlü koç hasta olan karısı yüzünden roma dan ayrılmış ve 10 aydır boşda duruyordu.

arsenal,ashley cole için juventus dan gelen teklifi reddetti.oyuncunun bir yıllık daha sözleşmesi var ve sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı.

Sport Bild in haberine göre bremenli oyuncu artık bavyeralı olacak.bayern in oyuncuyu 10 milyon avro civarında transfer edeceği söyleniyor.bildiğiniz gibi bayernli defans oyuncuları kuffour,linke ve kovac takımdan ayrılmıştı.
    bayern münih genel menejeri Uli Hoeneß yaptığı açıklamaya göre:frings bizde mutlu değil fakat biz onu kulüpte tutmak istiyoruz eğer gitmek isterse de engel olmayız.Deisler, Hargreaves, Schweinsteiger, Scholl ve Demichelis gibi oyuncularımız varken de ze roberto yu kadroda bulundurmak istemiyoruz.TÜRK TAKIMLARI UYUMAYA DEVAM!

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by 11
    LAZIO lu oyuncu cesar ın menejeri gilmar rinaldi,cesar ın bu yıl lazio da kalacağını,hala bir yıllık kontratı olduğunu bunun hakkını vermek istediğini ve başkan Lotito nun onu kesinlikle bırakmayı düşünmediğini açıkladı.
    İSTESEDE GIDEMEZ ZATEN

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Emre: Henüz imza atmadım

İnterli oyuncu Everton ile anlaştığı yolundaki haberleri yalanladı, "Henüz biten bir şey yok. Teklifleri menajerimle birlikte değerlendirip karar vereceğim" diyerek Fener'e yeşil ışık yaktı.

Emre'de son gün

Everton'un kapmaya çalıştığı genç yıldız, "Henüz ortada bir şey yok. On gün sonra hangi kulübe gideceğim belli olur" dedi.

Şartlara bakacak
    F.Bahçe'nin transfer etmek istediği ancak Everton ve Newcastle United takımlarının da ciddi olarak ilgilendiği Emre Belözoğlu'ndan sarı-lacivertli kulübe mesaj geldi. "Paniğe gerek yok. Milli maçın ardından tüm teklifleri menajerimle birlikte değerlendireceğim. Şartları en iyi takıma 'evet' diyeceğiz. En geç 10 gün içerisinde her şey belli olacaktır" dedi.

Her şey ona bağlı
    Transferde harekete geçmek için Emre'den yanıt bekleyen F.Bahçe'nin de eli kolu bağlandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın önceki gün İstanbul Lisesi'nde yaptığı konuşmada da bu durumu ima ettiği gözlenirken, Daum da sabırsızlıkla genç futbolcudan gelecek yanıtı bekliyor. F.Bahçe yönetimi Emre'nin olumlu yanıt vereceğini umuyor.
    Deniz DERİNSU

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Locatelli Aslan Oluyor

İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, "Locatelli Türkiye yolunda" diye yazdı. Parma'nın da istediği 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun ilk tercihi Galatasaray.

Locatelli'ye süper teklif

İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, Bologna ile sözleşmesi sona eren Tomas Locatelli'ye Galatasaray'ın teklif yaptığını yazdı. Gazete, 29 yaşındaki futbolcuya kulübü ve Parma'nın da teklifte bulunduğunu belirtirken, İtalya'da beklediği kariyeri bir türlü elde edemeyen Locatelli'nin Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığını vurguladı.
    DELLO Sport, Galatasaray'ın Locatelli'ye 1.5 milyon euro önerdiğini, bu teklifin Parma'nın önerisinden daha iyi olduğunu yazdı. İki kez İtalya Milli Takımı'nda görev yapan orta saha oyuncusu, Atalanta, Milan, Udinese ve Bologna takımlarında oynadı. İtalya kariyerinde 242 maçta forma giyen İtalyan futbolcu 25 gole de imzasını attı.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Aslansın

Marsilya'nın, Ribery ısrarı sürerken Fransız yıldız, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.

Marsilya Başkanı Pape Diouf, Galatasaray'da forma giyen Ribery'nin transfer listelerinde olduğunu doğruladı. Fransız Haber Ajansı'na (AFP) konuşan Diouf, Sochaux'dan Oruma, Starsbourg'tan Niang ile birlikte Galatasaray'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ribery'yi de almak için girişimlere başlayacaklarını söyledi. Fransız oyuncuyu yakından takip ettiklerini ve bonservis ücretinin önemli olmadığını belirten Diouf, "Cazip bir teklifle Galatasaray'ın karşısına çıkabiliriz" dedi.

BAŞKAN ÇOK MEMNUN
    FRANSIZ ekibinin ısrarlı talebine karşılık ne yönetim Ribery'yi satmak ne de Ribery Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Bu konuda başkan Özhan Canaydın, "Ribery'den daha uzun yıllar faydalanacağız. Ondan çok memnunuz ve satmayı düşünmüyoruz" derken, genç oyuncu da Galatasaray'da herkesten müthiş bir ilgi gördüğünü belirterek ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Ribery, en büyük dileğinin sarı-kırmızılı ekiple şampiyonluk yaşamak olduğunu kaydetti.
    Galip ÖZTÜRK

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Kayserili Ergün el yakıyor

Galatasaray, Kayserispor'un başarılı sol kanat oyuncusu Ergün Teber için masaya oturmaya hazırlanıyor. Kayserispor, Ergün için 1.5 milyon dolar bonservis bedeli isterken, sarı-kırmızılı yönetim bu rakamı aşağı çekmek için uğraşıyor. Bu arada sarı-kırmızılı ekibin başarılı oyuncusu Ergün'ün Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu öğrenildi. Bu durum Galatasaray'ın pazarlık gücünü olumsuz etkiliyor.

bu oyuncuyu alan takım 10 sene sol bek problrmi çekmez bana göre

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Carew'e talip var
    Beşiktaş'ın Norveçli golcüsü John Carew'e Ada'dan teklif var.

Carew'e M.United çengeli!

Yıldız futbolcunun menajeri, M.United'ın Carew için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığını söyledi. Ancak siyah-beyazlıların bu rakama Carew'i bırakmayı düşünmedikleri ifade edildi.

Trabzon'dan Samba kararı

Şenol Güneş'in yönetimle dün yaptığı transfer zirvesinde, G.Amerikalı futbolcular öne çıktı.

Trabzonspor'da şu ana kadar yapılan transfer çalışmaları dün akşam İstanbul'da masaya yatırıldı. Teknik direktör Şenol Güneş ile yöneticiler Metin Akbaşoğlu ve Murat Bozoğlu'nun katıldığı transfer zirvesinde Wisla ****ow'un 3 milyon euro bonserviste direttiği Zurawski'nin ikinci plana alınması kararlaştırıldı. Toplantıda Murat Bozoğlu, Güney Amerika raporunu sunarken, Santos'un 26 yaşındaki golcüsü Deivid de Souza'nın ismi öne çıktı. Kaleci için de Sao Paolu'nun golleri ile ünlü file bekçisi Rogerio Ceni'nin transferi için yoğunlaşılacağı öğrenildi. Ayrıca listede bulunan 20'ye yakın futbolcu 5'e indirildi. Murat Bozoğlu önümüzdeki günlerde yeniden Brezilya'ya gidip son temasları yapacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Ankaraspor Yıldırım gibi

B.B. ANKARA, transfer çalışmalarını sürdürürken, Beşiktaş'tan ayrılan Ahmet Yıldırım ile sözleşme imzaladı. 2 yıllık sözleşmeye imza atan Ahmet Yıldırım, uzun yıllar İstanbul'da kaldığını belirterek, "Büyük takımların havasını ve başarısını burada da yaşamak istiyorum'' dedi.

Metin Yıldız Afrika'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Metin Yıldız, Kuzey Afrika'ya gitti. Yıldız ilk durak olarak Cezayir'de daha önce belirlenen birkaç oyuncuyu izleyecek. Yıldız'ın özellikle Nijeryalı forvet oyuncusu Eneramo'yu gözetim altına alacağı kaydedildi.

Bouazizi imzaladı

Gaziantepspor"un defans oyuncusu Erciyesspor ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Tunuslu futbolcu "Tatile gelmedim" dedi.

SÜPER Lig'in yeni takımlarından Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor'un başarılı defans oyuncusu Riadh Bouazizi ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Bouazizi, kulüp tesislerinde taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Yöneticilerle bir süre görüşen Tunuslu futbolcu, 2 yıllık sözleşmeye imza koydu. Başkan Enver Kemaloğlu, ligde kalıcı olacak bir takım oluşturmak istediklerini, tranferlerin süreceğini söyledi.

TOP OYNAYACAĞIM
    RIADH Bouazizi de, Kayseri'de kendisini oynadığı futbol ile kabul ettireceğini ,kendisine çok güvendiğini ve Erciyesspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını belirterek, "Kayseri'ye tatil ve dinlenmek için değil, iş yapmak için geldim. Takım olarak Erciyesspor'un başarısı için çalışacağız. Taraftarın sevgisini kısa sürede kazanacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

VAN DER VAARTIN NE KADAR BONSERVISLE HAMBURGA GITTIGINI BILEN VARMI

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Tobias harekâtı

Çalımbay’ın ısrarla istediği ön libero: Tobias Linderoth. İsveçli yıldız alınamazsa, rota Liverpool’dan ayrılan Biscan’a çevrilecek
    09.06.2005
    Kopenhag’da oynuyor
    Beşiktaş’ta yabancı harekatı yeniden hız kazandı. “Biscan listemizde, ancak daha iyi bir isimle de temastayız” diyen teknik direktör Rıza Çalımbay’ın sır gibi sakladığı futbolcu, Kuzey Avrupa’dan çıktı. Yaklaşık 10 kişiye indirilen listenin zirvesinde, Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag’da forma giyen Tobias Linderoth var. İsveç milli takımında da görev alan Linderoth, geçen yıl Everton’da oynuyordu.

Bonservisi elinde
    Kariyerine İsveç’in Elfsborg takımında başlayan Tobias Linderoth, daha sonra sırasıyla Stabak (Norveç), Everton (İngiltere) ve Kopenhag’da (Danimarka) forma giydi. Bu sezon Kopenhag’ın en iyi futbolcusu seçilen İsveçli yıldızda problem çıkarsa, Beşiktaş’ın stepnesi hazır: Igor Biscan... Liverpool’dan ayrılan Hırvat yıldızın bonservisinin elinde olması, Kartal’ın iştahını kabartıyor.

Lınderoth Kimdir?
    Doğum Tarihi: 24.04.1979
    Boyu: 1.78
    Kilosu: 70
    Milliyeti: İsveç
    Millilik Sayısı: 44
    Sözleşme Bitim Tarihi: 2008
    Oynadığı Kulüpler: Jugend, Elfsborg, Stabak, Everton, Kopenhag

Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri