Originally Posted by BarceloGS
bunu galiba bana kasten söledin ama ben öle bişi demek istemedim..zaten oyuna girip bakmadım başkalarının sölediklerinden çıkardım gs yi abartıınla ilgili..yoksa senin yamanı indircektm zaten..
Originally Posted by BarceloGS
bunu galiba bana kasten söledin ama ben öle bişi demek istemedim..zaten oyuna girip bakmadım başkalarının sölediklerinden çıkardım gs yi abartıınla ilgili..yoksa senin yamanı indircektm zaten..
direk önyargı göstermeyelim o zaman.forumun geri kalanına bakarsan 2.yamayla ilgili en cok abartı diyen bendim gs ye.bunu barcelogs kardeşimde biliyor.ama bunda hiç bişey yok.bu takım mahelle takımı değil.şampiyon.gücünün ne olması bekleniyor anlamıyorum.isme göre değil yeteneğe göre.lütfen artık abartı demeyin.arda örneğini bida veriyorum.isterseniz bida bakın arda fazlamı eksikmi.galatasaray normaldir lütfen bu konu uzamansın artıkOriginally Posted by erkanzengin
Originally Posted by Azer
tekrar ediyorum ben zaten fanatik galatasaraylıyım...keşke butun adamlar 4/4 luk olsa ama eğer denildiği gibiyse oyunun zevki kaçar diye bi yamaya karar vermek zorundaydım ve bazı küçük transfer eksiklikleri vardı..neyse ikinizn de updateini denicem iyi olanını kullanırım elinize sağlık..
sağol kardeş
ellerine sağlık kardes
fenerın yenı transferlerı yapıldı mı acaba bu arada forma yenı katıldım herkese slm barca kardesım elıne saglık cok gulzel ıs cıkarmıssın herkes ısını ıcra ederken kendınden bırsey katacak adamda tuttugu takımdan katmıs normal
Evet tüm yeni transferler eklendi kardeş.Originally Posted by tiberias
Onlar içinde düzenleme yapıldı. Gs gençlerinin hepsinin finansal durumu ve özellikleri normale düşürüldü.
kardes ben verdıgın lınke tıklayınca ulasamıyorum bır turlu sayfaya lınke bır bakar mısın
bu update de güzel olmuş...
Lİnkte Sorun Var Yardim Edİnnn
teşekkürler güzel çalışma kardeşim
kardes bu arada acıkca lınkı yazabılırısın cok sevınırım
Kankİ Rapİdde Kutu İÇİndekİ Şİfreyİ Yazdiktan Sonra Saytfa GÖrÜntÜlenemİyor
tmam düzeldi şu anda indiriorum
sagolasın kardes lınk calısıyo supersınız walla
hocam ben bunu yükledim oyunum türkçe idi fakat yükleyince ingilizceye döndü bu konuda ne yapabiliriz?
Türkçeyi silip yeniden kurarsan sorun düzelir...
türkçe yamayı sildim tekrar kurdum yine aynı dil ingilizce....
tamam dostum reset atınca düzeldi türkçe oldu eyw![]()
Arkadaslar ben de bir çok kez database hazırladım.
Bu arkadas ta benim gibi bütün ayrıntılara değinmiş.
Böyle bir database yapmak en az 6 saat sürüyor.
Arkadasım çok güzel yapmış ellerine sağlık.
Database yaparken en önemli olan adaletli olmaktır.
Ben bir fenerbahçeli olarak her zaman kendi takımımın gücünün şimdikinden daha iyi olduğunu bildiğim halde hep adaletli davrandım
Arkadasa teşekkürler.
Allah Allah ben türkçe yamayı kurduğumda sorun çıkmadı. Ayarlar kısmında dil seçeneklerine bir baksan.
kardeş eline koluna sağlık da gökmen yıldıran'ı niye databaseden silmedin anlamadım yine de sağol güzel bi çalışma
tamam kardeş reset atınca sorun ortadan kalktı tekrar eline sağlıkOriginally Posted by BarceloGS
![]()
Eline Saglık ama sen demişinki son sampiyonlar oyuna aktarıldı son sampiyonarı oyuna aktartıgın takdirde tarihleride yapman gerek yapmazsan bence oyun çöker bunuda yapmak yıllar gerektirir Bana Göre oyun çökmüstür ama EMEĞE SAYGI
Oyun çöktü möktü diye birşey söz konusu değil. 1. versiyonunu çıkardığımda son şampiyonlar neden eklenmedi diye yoğun talep oldu. Hatta birçok ülkenin Football Manager adına çıkan güncellemelerinde son şampiyonlar eklenmiş. Bu konuda senin gibi düşünenlerin sayısı da çok azdır.Originally Posted by BaD BoY
Zaten 06/07 adı üzerine çıkan neredeyse tüm yamalarda son şampiyonlar var.
Originally Posted by BaD BoY
fm 2007 yi şimdiden oynamak istiyosun galiba ama bunun mümkün olmadığını da kendin bunu söyleyerk belirtiyosun..oyun çöktü diyerek başkalarının yamadan vazgeçmesine neden olman yanlış..son şampion galatasaray yazıldı yani geçen seneki fenerbahçenin şampiyonluğu silindi sanıyorum kimse de bunu pek umursamaz zaten diğer liglerde genellikle eski senenin şampiyonları şampiyon oldu..
Kardeş Ellerine Sağlık,Çok Saol
bu yamayı attım türkçe fmyi çalıştırdım hata vrdi daha önce vermiyordu
inanırmısınız bilmiyorum ama az önce 3 gunde 5.formatımı attım bilgisayara çünkü fm işini bi türlü halledemedim..oyun gayet guzel çalışıyor türkçe 6.0.3 fln ama nezaman bu yamayı indiriyorum ya oyun açılmıyo ya yeni oyun kurarken hata veriyo..bi bilgi verebilirmisiniz?
aynen bende de öyle oldu yama oyunun içine ettin vallahi ya napcam bilmiyorum türkçe yamada çalışmıyor
kardeş emeğine sağlık sağolasın.
sonunda yeni kadrolarla oynıycaz.
sayende
inanırmısınız bilmiyorum ama az önce 3 gunde 5.formatımı attım bilgisayara çünkü fm işini bi türlü halledemedim..oyun gayet guzel çalışıyor türkçe 6.0.3 fln ama nezaman bu yamayı indiriyorum ya oyun açılmıyo ya yeni oyun kurarken hata veriyo..bi bilgi verebilirmisiniz?
aynen bende de öyle oldu yama oyunun içine ettin vallahi ya napcam bilmiyorum türkçe yamada çalışmıyo
İkinizinde de aynı hatanın olması bana bir garip geldi. Türkçe güncellemenin yama üzerinde çalışıp çalışmadığını birçok kez test ettimemin olmak içinç Böyle bir sorunla birkaç kişide karşılaşıyorum 1000e yakın kişi indirmesine rağmen. Sorununuz yamayı düzensiz şekilde kurmanız ya da işi pratiğe almamamızdan kaynaklanıyor.
Bu arada Canalia yama oyunun içine ediyosa yamayı kullanmakta niye kararlısın bunu anlayamadım. İkinizde aynı bir tutum içindesiniz.