Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 563 sonuç

Konu: FM 2007 Demo 30 Eylül, FM 2007 20 Ekim'de çıkıyor.

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

beyler ellerinize ağlık.inidiriyorum çok az kaldı.uamrım çalışır sorun çıkmadan.ama şimdiden tekarardan ellerinize sağlık

Quote Originally Posted by batigol
    beyler ellerinize ağlık.inidiriyorum çok az kaldı.uamrım çalışır sorun çıkmadan.ama şimdiden tekarardan ellerinize sağlık

dostum eger ındırdıgınde sorun verırse java yı yuklemek gerekıyomus...

Quote Originally Posted by slayer34
    dostum eger ındırdıgınde sorun verırse java yı yuklemek gerekıyomus...

sen halledip yükleyebildin mi? nasıl ve nerden çözdün sorunu?

Quote Originally Posted by macrofobia
    sen halledip yükleyebildin mi? nasıl ve nerden çözdün sorunu?

dostum demoyu ındıren cok kısede vermıs bu hatayı hatanın sebebıde javaymıs
    gereklı yardımı yonetıcı arkadaslar gosterıceklerdır zaten ben hala demoyu ındırnmekle mesgulum 1.5 saat ım daha var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaslar rapid de kota sorunu yaşıyorsanız beklememek için modeminizi açıp kapatın inidirebilirsiniz

Quote Originally Posted by batigol
    ya abi nasıl indiriyor bende yine inmiyor dmg dosyası oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yap hep sorun diyorlar acele etmöeyin bence mod lar bu işe en kısazmanda el koyarlar aceleye gerek yok kotanıza yazık olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by anakonda52
    yap hep sorun diyorlar acele etmöeyin bence mod lar bu işe en kısazmanda el koyarlar aceleye gerek yok kotanıza yazık olur
    fm aşkı bu kota falan dinlemez...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nekop
    fm aşkı bu kota falan dinlemez...
    dogru ama sabretmek lazım

beyler ben buraya fazla yazmam ancak yinede java problemi yaşayan arkadaşlar için sorunun çözümünü söyleyeyim olay tamamen bir kaç sorumsuzun yüzünden oluyor maalesef bilgisayarında bölgesel dil olarak türkiye seçilen pclerde java yüklemeye izin vermior bunun içib denetim masasından tarih,saat,dil bölgesel seçeneklerden bilgisayarınızın dilini değiştireceksiniz böylece java problemi ortadan kalkacaktır.Umarım yararlı olur.

Quote Originally Posted by hologram1
    beyler ben buraya fazla yazmam ancak yinede java problemi yaşayan arkadaşlar için sorunun çözümünü söyleyeyim olay tamamen bir kaç sorumsuzun yüzünden oluyor maalesef bilgisayarında bölgesel dil olarak türkiye seçilen pclerde java yüklemeye izin vermior bunun içib denetim masasından tarih,saat,dil bölgesel seçeneklerden bilgisayarınızın dilini değiştireceksiniz böylece java problemi ortadan kalkacaktır.Umarım yararlı olur.

yardım için teşekkürler. sorun halloldu

şu anda demoyu bilgisayara yüklemekteyim. çok kısa zaman sonra ilk görüntüler elinizde

oyunu açtım klasik görüntüler ekrana geldi siyah bir ekran var şu an karşımda gelişmeler az sonra

yardım için teşekkürler. sorun halloldu

şu anda demoyu bilgisayara yüklemekteyim. çok kısa zaman sonra ilk görüntüler elinizde

oyunu açtım klasik görüntüler ekrana geldi siyah bir ekran var şu an karşımda gelişmeler az sonra

muhtemelen o siyah ekranda kalacaksın çünkü bende orda kaldım ordan ileriye gitmiyor şuan

muhtemelen o siyah ekranda kalacaksın çünkü bende orda kaldım ordan ileriye gitmiyor şuan

aynen öyle oldu. ctrl+alt+del işlemini uyguladıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda bir hata oluştu sanırım en iyisi beklemek olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

acele etmeyin bekleyin

olay tamamen yeni bir boyut kazanmış durumda türkçe xp yüklü makinalarda oyunun çalışmama durumu söz konusu büyük bi olasılıkla ingilizce dil seçeneği yüklememiz gerekecek makinalara.

demo'yu indirmiş ve oynayabilen biri varsa (muhtemelen oyuna takılmış olacaktır ama) başka bir yere yükleyip adresi bize verebilir mi?

hocam oynayamaman oyunla ilgili değil türkçe xp ile alakalı yoksa sorun oyunda değil millet çatır çutur oynuyor.

hocam oynayamaman oyunla ilgili değil türkçe xp ile alakalı yoksa sorun oyunda değil millet çatır çutur oynuyor.

oyun yüklenmiş olsa bile mi?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

valalhi hala iniyor.daha bitmedi.gayetde koaly oldu indirmek sağolsun turksportaldan

anasayfadaki linkten giderek indirdim ark.lar.uamrım indirme bitincede sorunsuz çalışır

eğer ingilizce xp yani orjinal dilindeki xp yüklü ise sorun çıkmaz zaten ama türkçe xpde sorun var.

eğer ingilizce xp yani orjinal dilindeki xp yüklü ise sorun çıkmaz zaten ama türkçe xpde sorun var.

dostum nerdeyse herkesın pc sınde tukce xp var
    ne yapmamız gerekıyo bı bılgın varmı?

arkadaslar oyun acilmis durumda vatana millete hayirli ola

arkadaslar oyun acilmis durumda vatana millete hayirli ola

nasıl açtın bakayım bi söle

nsl açtın?? bende de aynı hatayı verıyor ve kapanıyorr

arkadaşlar oyun süperr denetim masasında bölge dil seçeneklerinden gelişmiş bölümüne gelin ve dilinizi ingilizce yapın. bende oldu

arkadaşlar oyun süperr

yaw nasıl açtın arkadaşım bi sölermisin yoksa salladıgına inanıcam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler acele etmeyin yakında sitedede yayınlanır

arkadaşlar birazdan bir kaç adet screen upload edip link gönderecem bakarsınız. inanmayanlar için!

bende dediğini yaptm ama acılmadı

modlar oyuna dalmışlardır sitede yayınlanması için çok fazla beklememiz gerekebilir macrofobia açmış oyunu

Sayfa 6 / 19 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri