beyler ellerinize ağlık.inidiriyorum çok az kaldı.uamrım çalışır sorun çıkmadan.ama şimdiden tekarardan ellerinize sağlık![]()
beyler ellerinize ağlık.inidiriyorum çok az kaldı.uamrım çalışır sorun çıkmadan.ama şimdiden tekarardan ellerinize sağlık![]()
Originally Posted by batigol
dostum eger ındırdıgınde sorun verırse java yı yuklemek gerekıyomus...
Originally Posted by slayer34
sen halledip yükleyebildin mi? nasıl ve nerden çözdün sorunu?
Originally Posted by macrofobia
dostum demoyu ındıren cok kısede vermıs bu hatayı hatanın sebebıde javaymıs
gereklı yardımı yonetıcı arkadaslar gosterıceklerdır zaten ben hala demoyu ındırnmekle mesgulum 1.5 saat ım daha var![]()
arkadaslar rapid de kota sorunu yaşıyorsanız beklememek için modeminizi açıp kapatın inidirebilirsiniz
ya abi nasıl indiriyor bende yine inmiyor dmg dosyası oluyorOriginally Posted by batigol
yap hep sorun diyorlar acele etmöeyin bence mod lar bu işe en kısazmanda el koyarlar aceleye gerek yok kotanıza yazık olur
fm aşkı bu kota falan dinlemez...Originally Posted by anakonda52
dogru ama sabretmek lazımOriginally Posted by nekop
beyler ben buraya fazla yazmam ancak yinede java problemi yaşayan arkadaşlar için sorunun çözümünü söyleyeyim olay tamamen bir kaç sorumsuzun yüzünden oluyor maalesef bilgisayarında bölgesel dil olarak türkiye seçilen pclerde java yüklemeye izin vermior bunun içib denetim masasından tarih,saat,dil bölgesel seçeneklerden bilgisayarınızın dilini değiştireceksiniz böylece java problemi ortadan kalkacaktır.Umarım yararlı olur.
Originally Posted by hologram1
yardım için teşekkürler. sorun halloldu
şu anda demoyu bilgisayara yüklemekteyim. çok kısa zaman sonra ilk görüntüler elinizde
oyunu açtım klasik görüntüler ekrana geldi siyah bir ekran var şu an karşımda gelişmeler az sonra![]()
muhtemelen o siyah ekranda kalacaksın çünkü bende orda kaldım ordan ileriye gitmiyor şuan
aynen öyle oldu. ctrl+alt+del işlemini uyguladıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda bir hata oluştu sanırım en iyisi beklemek olacak.![]()
![]()
![]()
acele etmeyin bekleyin
olay tamamen yeni bir boyut kazanmış durumda türkçe xp yüklü makinalarda oyunun çalışmama durumu söz konusu büyük bi olasılıkla ingilizce dil seçeneği yüklememiz gerekecek makinalara.
demo'yu indirmiş ve oynayabilen biri varsa (muhtemelen oyuna takılmış olacaktır ama) başka bir yere yükleyip adresi bize verebilir mi?
hocam oynayamaman oyunla ilgili değil türkçe xp ile alakalı yoksa sorun oyunda değil millet çatır çutur oynuyor.
oyun yüklenmiş olsa bile mi?
valalhi hala iniyor.daha bitmedi.gayetde koaly oldu indirmek sağolsun turksportaldan
anasayfadaki linkten giderek indirdim ark.lar.uamrım indirme bitincede sorunsuz çalışır![]()
eğer ingilizce xp yani orjinal dilindeki xp yüklü ise sorun çıkmaz zaten ama türkçe xpde sorun var.
dostum nerdeyse herkesın pc sınde tukce xp var
ne yapmamız gerekıyo bı bılgın varmı?
arkadaslar oyun acilmis durumda vatana millete hayirli ola
nasıl açtın bakayım bi söle
nsl açtın?? bende de aynı hatayı verıyor ve kapanıyorr![]()
arkadaşlar oyun süperrdenetim masasında bölge dil seçeneklerinden gelişmiş bölümüne gelin ve dilinizi ingilizce yapın. bende oldu
![]()
yaw nasıl açtın arkadaşım bi sölermisin yoksa salladıgına inanıcam
beyler acele etmeyin yakında sitedede yayınlanır
arkadaşlar birazdan bir kaç adet screen upload edip link gönderecem bakarsınız. inanmayanlar için!
bende dediğini yaptm ama acılmadı![]()
![]()
![]()
![]()
modlar oyuna dalmışlardır sitede yayınlanması için çok fazla beklememiz gerekebilir macrofobia açmış oyunu
![]()
![]()