Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 194 sonuç

Konu: Denizlispor-Galatasaray Macı

Bordeaux maçını kaybeder, Beşiktaş maçını kaybeder o zaman haklı olarak yönetime, geretse ve oyunculara tepki koyabiliriz.

Bu saatten sonra eleştirmenin, konuşmanın bir anlamı yok. Herkes Bordeaux maçına kilitlendi. Bizlerde dahi! 70 bin kişi gidip oraya aslanlar gibi destekleyeceğiz..

Maç ile ilgilide tek söyleyeceğim şey, Cihan'ın artık futbolu bırakması gerektiğidir. Yeterince oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bize 10 numara lazım..bu baştan beri biliniodu ama işte..illede ön libero die tutturdular..hani 10 nerde...necati yi 10 yerine sayıyolarsa,ozaman genç arda yı 1000000 saymalılar

bence gs den sunlar gitmeli:
    necati
    cihan
    hakan
    özellikle de necati we cihanın acil terketmeleri gerekio

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ermoon
    Bordeaux maçını kaybeder, Beşiktaş maçını kaybeder o zaman haklı olarak yönetime, geretse ve oyunculara tepki koyabiliriz.

Bu saatten sonra eleştirmenin, konuşmanın bir anlamı yok. Herkes Bordeaux maçına kilitlendi. Bizlerde dahi! 70 bin kişi gidip oraya aslanlar gibi destekleyeceğiz..

Maç ile ilgilide tek söyleyeceğim şey, Cihan'ın artık futbolu bırakması gerektiğidir. Yeterince oynadı.
    cok haklısın bekleyelim görelim bu yüzden daha konusmuyorum

bu arada tardelli kardes necati ve hakan giderse sen cıkıp oynarsın forvette

ben bu cihan'ın bu takımda nasıl oynadığına hayret ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

forvetimiz ümit necati olmaldır necaitye haksızlık yapılıyor geçen sene azmı gol attı

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by anakonda52
    cok haklısın bekleyelim görelim bu yüzden daha konusmuyorum

bu arada tardelli kardes necati ve hakan giderse sen cıkıp oynarsın forvette
    ben deil..necati nin yerine iliç,hakanın yerine de h.kabze oynar..yukarda da yazmıstım..hırslı oyuncular lazım bize..kendinden bezmiş adamların gs de işi yok

bu cimbom penaltı özürlü
    penaltılar yüzünden sampiyonluk gitcek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes şimdi her oyuncuya mana bulmayalım gecen sene bizi bunlar sampiyon yaptı

ama cihana istediginizi diyebilirsiniz

penaltı yüzünden şampiyonluk gitmeyecek.. galatasaray kötü oynuyor bu yüzden gidecek şampiyonluk.. galatasaray iyi ve akıllı oynasa kaçırdığı penaltılara da ihtiyaç duymazdı.. bence bizim takım bu durumu haketti..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

kardes şimdi her oyuncuya mana bulmayalım gecen sene bizi bunlar sampiyon yaptı

ama cihana istediginizi diyebilirsiniz
    tamam bizi şampion yapan kadronun içinde bunlarda wardı ama necati artık top oynamak istemio gibi.artistik bir hawa içinde...bunu sölemiyim diorum ama kendimi tutamıorum.ben appiah gibi bir adam görmedim su dünyada..ölümüne girio resmen.aldığı paranın hakkını werio.ama necati öle deil.herif sahaya gezmeye gelmiş gibi.isteksiz tawırlar falan

Quote Originally Posted by HonouR36
    penaltı yüzünden şampiyonluk gitmeyecek.. galatasaray kötü oynuyor bu yüzden gidecek şampiyonluk.. galatasaray iyi ve akıllı oynasa kaçırdığı penaltılara da ihtiyaç duymazdı.. bence bizim takım bu durumu haketti..
    süper açıklamıssın.biz bunu hakettik.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

cimbomda alex yok üstelik hasan sas niye her topun basına gidiyor anlamıyom
    Hasan Şaş'ın her topa gitmesine bende anlam veremiyorum ama cimbomda alex yok muhabbetini anlayamadım doğrusu, yok kastın duran topları iyi kullanamadığımızsa geçen senede kullanamıyorduk zaten ama senenin sonunda kurtarmadı o toplar..

Eray; abi eleştirmenin anlamı yokta, daha şampiyonlar ligi-Türkiye kupası maçları başlamadı yani 4 günde 1 maç muhabbeti.. ligin başlaması ile belkide en kolay rakiplerden biriyle oynuyoruz kalemizde görmediğimiz türden pozisyon kalmadı..

haklısın.. bu takıma mehmet topal gibi ilk geldiği maçta deli gibi saldıran futbolcular lazım. biraz araştırsak cihanın yerine uygun adam bulunabilir.

bu takım 2 ön libero-şükür gibi tek forvet ve cihan gibi bir sağ bekle iş yapmaz bu gayet açık ve net

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Denizliyi tebrik edemiyorum çünkü almaları gereken bir maçtı...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by ermoon
    haklısın.. bu takıma mehmet topal gibi ilk geldiği maçta deli gibi saldıran futbolcular lazım. biraz araştırsak cihanın yerine uygun adam bulunabilir.
    eweet.m.topal sahada basmadık yer bırakmadı..bide üstelik ilk maçı..sabri olsaydı daha ii olurdu..zaten bizde ölümüne oynayan oyuncularda birisi.song,sabri,ümit karan,arda we m.topal.bunlar herseylerini katıpta oynayanlar..bana göre tabi

Quote Originally Posted by senderson
    haklısın acayip iyi oynadılar.. hakettiler..

Bordeaux'u rahat geçer Galatasaray. İki tek ön libero oynamalı, çift forvet olarak ise Ümit Karan ve Ilic oynamalı. Sonradan H.Şükür girebilir. Carrusca da mutlaka oynamalı. Carrusca, böylesine büyük bir maçta oynamayacaksa neden alındı? 18'e dahi giremiyor.

Mondi, Cihan, Ferhat, Song, Tomas, Ilic, Inamoto, Arda, Hasan Şaş, Carrusca, Ümit Karan

----------Mondi--------------
    Cihan - Song - Tomas - Ferhat
    ----------Inamoto------------
    Arda------H.Şaş------Carrusca
    ---------Ilic - Ü.Karan---------

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bordeaux'u rahat geçer Galatasaray. İki tek ön libero oynamalı, çift forvet olarak ise Ümit Karan ve Ilic oynamalı. Sonradan H.Şükür girebilir. Carrusca da mutlaka oynamalı. Carrusca, böylesine büyük bir maçta oynamayacaksa neden alındı? 18'e dahi giremiyor.

Mondi, Cihan, Ferhat, Song, Tomas, Ilic, Inamoto, Arda, Hasan Şaş, Carrusca, Ümit Karan

----------Mondi--------------
    Cihan - Song - Tomas - Ferhat
    ----------Inamoto------------
    Arda------H.Şaş------Carrusca
    ---------Ilic - Ü.Karan---------
    Arda kesinlikle sağ kanatta oynatılmalıdır. Hasan Şaş ortada İlic'in bölgesinde serbest rolde oynayabilir. Carrusca artık oynasın dediğin gibi. Genel olarak bu kadroyla çıkılabilir veya Ümit tek forvet arkalarında Hasan ile İlic'de olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

ben galatasarayın bordeaux u yenebileceğine inanmıyorum.Böyle oynarlasa o maçta çok değişik skorlar görebilirz....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ya abi o kadar basit mi ya, bu oynar bu olursa böyle oynar, olmazsa bu girer...
    işte bugün milli maçta döktüren Ergün bişey oynayamadan sakatlanarak çıktı, evdeki hesap yine uymadı çarşıya..
    bugünkü futbol ile Mehmet Topal bu takımda banko oynar ama bu GeretS, ne zaman ne yapacağı belli olmaz..

Denizlispor acayip kötü bir takım yahu.

olsun bş maç kaybettik ama mehmet topal gibi bi dinomo kazandık..

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Galatasaray yenemez diye iddaa oynamıştım, o derece emindin puan kaybından..

Ergün milli takımda oynayınca kıymete biner.
    İnamoto izlenmeden takıma konar
    Cihan hiç kesilmez
    Hakan sahada yürür
    Arda aşırı yorgun dinlendirilmez
    Hakan topu kaleye vurmaktan aciz, Ümit Karan 18de yok.

Gerets geçen sene şanslı idi, bu sene o melekler de yok.
    Kelleler kopacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

bana sürpriz oldu bu skor GS habire berabere kalıo
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006

Default Polat: "Bu puanları çok arayacağız"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, Denizlispor karşısında çok kötü bir oyun sergilediklerini söyledi. Adnan Polat, maç sonrasında yaptığı açıklamada, galibiyeti haketmediklerini ve bu gidişatı değiştirmeleri gerektiğini belirterek, "Son derece kötü oynadık. Galibiyeti haketmedik. Fikstüre göre 15 puanla lider olmamız gerekirdi. Kaybedilen puanları çok arayacağız" dedi.

Maçın hakemi Halis Özkahya'nın, genç olmasına karşın iyi bir yönetim gösterdiğini ifade eden Polat, yeni transferlerden Inamoto'nun yorulduğunu, Mehmet Topal'ın ise 10 yıldır Galatasaray'da gibi oynadığını ve sahanın en iyisi olduğunu kaydetti.

Polat, oynanan futbolun Bordeux maçı öncesi endişe verici olduğunu, ancak o maçın havasının başka olacağını sözlerine ekledi.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Galatasaray yenemez diye iddaa oynamıştım, o derece emindin puan kaybından..

Ergün milli takımda oynayınca kıymete biner.
    İnamoto izlenmeden takıma konar
    Cihan hiç kesilmez
    Hakan sahada yürür
    Arda aşırı yorgun dinlendirilmez
    Hakan topu kaleye vurmaktan aciz, Ümit Karan 18de yok.

Gerets geçen sene şanslı idi, bu sene o melekler de yok.
    Kelleler kopacak gibi.
    daha ne denebilir ki. Kesinlikle katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu macı unutalım bordeaux macı var onu düsünelim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by senderson
    senin dilin çok uzun ha konuya iki mesaj yazdın ikisi de gs yi küçük gören mesajlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu macı unutalım bordeaux macı var onu düsünelim
    Zaten bu maçta puan kaybetmemizin en büyük nedenide bu. Futbolcular maçtan öncede Bordeux maçını düşünüyorlardı. Ama artık geçti. Şimdi tamamen o maça konsantre olmalıyız.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

bEYLER hAKANA LAF ITELEMEDEN ONCE HOCAYA LAF ITELEYYIN.aDAM 1-5 AYDIR haftada 3 mac oynuyor. Eskinden haftada 5 maci bile kaldiracak bunye vardi ama simdi yok yaslandi. Hocanin bu macta onu dinlendirmesi laszimdi. Hakandaki olay sadece forum dusuklugu oda yorgunluktan.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri