maçı şimdi izledimde galatasaray güzel oynamış hep böyle paslarla oynarsa süper
maçı şimdi izledimde galatasaray güzel oynamış hep böyle paslarla oynarsa süper
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
galatasaraya ve galatasaraylılara tebrikler..
3 puanı almak gerçekten güzeldi, umarım haftayada ts deplasmanından 3 puanla döneriz..
şimdi geldim stadan eski açıktaydım bjk iyi kapiştık güzel maç oldu valla ses kalmadı
PAF Ligi | Galatasaray: 6 - Beşiktaş: 1
Galatasaray, PAF Ligi'nin 6. haftasında oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ı farklı mağlup etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Galatasaray PAF Takımı'nın golleri Özgürcan, Volkan, Aydın ve Çağrı'dan gelirken; Beşiktaş'ın tek golünü Emre kaydetti.
Özgürcan atmış yine 3 tane![]()
Gençler Bomba Eray![]()
Galatasarayda bu sene Penaltı kazanma rekoru kırdı maşallah![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
penaltı kazanma kırdı ayrıca kaçırma rekoruda kırdıOriginally Posted by EreN
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
PAF Ligi | Galatasaray: 6 - Beşiktaş: 1
Süper bir durum doğrusu
PAF Liginin en iyi iki takımı karşıya ve sonuç ortada
gene net pozisyonlar harcanmış. Hala son vuruşlarda etkisiz kalıyoruz. Ama 3 puanı almak güzel oldu...
bizim için zorlu bir mac oldu ama sonunda 3 puan aldık 3.sıraya cıktık
Tüm Galatasaray camiasını tebrik ediyorum..Maçı seyretmedim ama iyiki seyretmemeişim diyorum içimden
Son ve tek söz Tigana'ya : mösyö..ben sana Papaz her zaman pilav yemez dememişmiydim ?
Daha önce demiştim..Adam Ağzında Kürdanı olsun yeter.Kürdanı ağzına alana kadar hep bieşeyler istiyor bişeyler üretmeye çalışıyor saçma saçma..Kürdanı alıyor ağzına o zaman maça odaklanıyorOriginally Posted by DeDe
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Güzel bir galibiyet aldık.Uzun zaman sonra kazandık.Mutluyuz.![]()
Güzel bir maçtı.Hop oturup hop kalktık. Beşiktaş bitirici vuruşların hiçbirisini yapamadı. Bizim ceza sahası önüne kadar iyi geldiler ama sonrasını hiç getiremediler.
Tüm Galatasaray'lı kardeşlerimi tebrik ederim
Gelecek maçlardada devamı gelir inşallah
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Galatasaray bu beraberliklere son verecekti ve bu maç da BJK maçı oldu. Belliydi GS'nin yeneceği, sürpriz olmadı.
gs yi tebrik ediyorum maçı kazandılar ama bence iki takımda çok kötü oynadı maç hiç güzel değildi beşiktaşta defans orta çok kötüydü çünkü koray hakanı tutamıyordu ve baki ile anlaşamadı eğerki maçta g.zan olsaydı maçın en azından gs açısından değişiceğini düşünüyorum çünkü ya hakan indirdi ya gelen paslarda baki kademeye giremedi nitekim bunun sonucunda gs penaltı ve maçı kazandı beşiktaşın ortasahasında acayip bir şekilde top kullanamama hastalığı var nobre ve bobo yu besleyemediler zaten kanatlar desen ayrı bir sorun eğerki adam gibi galatasarayın üstüne gitse beşiktaş bu maçta golü bulurdu eğerki ricardinho ve delgado bunu yapamıyosa neden alındılar ben burda suçu tiganada değil yönetimde buluyorum neden rico nun yerine iyi bir sol kanat alımadı rico gelince tigana hangisini oynatacağını şaşırdı eğer böyle oynancaksa nobre ye gerek yok ayrıca dün gs de göze batan iki oyuncu vardı hakan ve arda
So what?
Saike