-
06/07 CL 2. Grup Maçı | Liverpool - Galatasaray
Rakibimiz Liverpool hakkında
Yer: Anfield Road (Liverpool)
Saat: 21:45
Tarih: 27 Eylül 2006, Çarşamba
PSV deplasmanında ezik bir futbol oynamışlar kanaatimce, Gerard'ın direkten dönen bomba şutu ve birkaç basit pozisyonb hariç PSV çok çok iyi oynamış Liverpool'dan..
Liverpool evinde oynamanın avantajını elbet kullanacaktır, bence bu maç gruptaki kaderimizi belirleyecek.. Puan alamazsak hedef 3.lük, 1 puan alırsak hedef 2.lik, galip gelirsek, hedef liderlik olacaktır..
İçimden bir ses, olacak bu iş diyor, yeneceğiz bunları orada diyor. Neyle, nasıl diye düşünüyorum ve yine bir kötü oluyorum, bilemiyorum..
Orada mutlaka kazanmalıyız Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyorsak.
Son Liverpool maçına kadar beş maç 0-0 bitse hiç itirazım olmaz gerçi, yinede bilemiyorum..
Rakiplerden | PSV Eindhoven: 0 - Liverpool: 0
Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki diğer maçta PSV Eindhoven ile Liverpool golsüz berabere kalarak birer puanı paylaştı.
Hollanda'nın Philips Stadı'nda oynanan maçta takımlar şu kadrolar ile yer aldı:
Liverpool: Reina, Warnock, Agger, Carragher, Finnan, Aurelio, Sissoko, Zenden, Pennant, Kuyt, Bellamy.
Yedekler: Dudek, Hyypia, Gerrard, Alonso, Crouch, Garcia, Gonzalez
PSV Eindhoven: Gomes, Salcido, Reiziger, Alex, Kromkamp, Affellay, Simons, Mendez, Culina, Farfan, Kone.
Yedekler: Moens, Vayrynen, Kluivert, Aissati, Addo, Lamey, Da Costa
Mesaj Yetkileri