ya beyler kapatın şu fm yi , cevap verin sorularımıza![]()
ya beyler kapatın şu fm yi , cevap verin sorularımıza![]()
Beyler oyun ayın kaçında çıktı bilen wardın mutlaka.We antalya da
bulan war mı?? Şimdiden saolun...
oyun number1 beyleer/ama dil sorunu kotu oluyo msnde fln.bi de gokhan gulec nasil 9 mlyon euro olur rezillk.yinede fm her zamn her yerde diorm.ossde bi 10 puan az alirim ama oynarim bu oyunu
Herkese hayırlı olsun en kısa sürede bende alamaya çalışcam tabi bulursam![]()
ya arkadaşlar fm2007 ka. cd
arkadaşlar orjinal alanlar nerden aldı alabileceğimiz yerler konusunda bi konu açılabilrimi??
bende tr yaması çıkınca yüklicem acaba ne zaman çıkar ???
ya beyler ben oyuna girdim dil ayarini ing yaptim satan adam ole dedi oyuna giriom ligleri seciom takimi secemiom adimi soyadimi yazamiyom name dio karsi tarafnda isim yazilcak yer yok nasil is bu
teşekkürler şampiyon
ben bugün oraya telefon açtım ancak henüz gelmediğini söylediler
nasıl alabildin?
kimse aldığını söylemediki zaten![]()
oyun çıkış tarihi 17 kasıma ertelendi![]()
aralın sitesinde 27 ekim olarak gozukuyo 17 kasım nerden cıktı
bende bugün aldım şimdide sitedeki kurulum rehberine bakıp oyunu kuruyorum
haydaaaaaaaaa sitede 27 ekim olarak gozukuyo forumlarda kasım sonu deniyo nası is bu yaaa
bende sinirlendim sendit ten verdim siparişi, aynıya geliyo valla evine teslim 66ytl.
o zaman bir an evvel bu siparişi iptal etmek lazımbune ya?ilk önce bir belirle ne zaman geleceğini ondan sonra millete tarih ver,ayıptır bu yapılan.kınıyorum bu siteyi.
peki sendit siparisten ne kadar sonra teslim ediyo baska care kalmadı netten alıcaz kasım sonu beklenır mı ya aypı bea
valla ben geçen sene sendit ten almıştım biraz geç geldi ama güvenilir bi site, bgn akşam üzeri siparişi verdim hemen kargoya verdiler haftaya olmazsa ondan sonraki hafta bekliyorum, ya sabır ya sabır![]()
arkadaşlar ben kırşehirde yaşıyorum oyun buraya gelmedi henüz ne zaman çıktı da aldınız da başladınız yaf![]()
arkadaşlar demosuyla farkını nasıl anlıycaz para toplayıncaya kadar ... ile idare edicemde ?
hayırlı olsun hızını felan ben begendım turkce yamamız cıktıkdan sorna daha aktif olcak forumumuzda .
bende alacam ya yarın yada yarındanda yakın;D
![]()
arkadas bu oyunun RB si ne kadar bende 256RB kaldırırsa alacam hemen bi bilginiz var mı ?
arkadaşlar merhaba ben yeniyim adım tevfik evet hepimiz türkçe fm2007 yi bekliyoruz ama ne zaman çıkcağını kimse bilmio herhalde çıkmıcak hiç bi yerde de yama yok ama fifa 2007 de hemen yamalar çıkmaya başladı:acaba fm 2007 önem vermiyolarmı çok güzel oyun ama işte
cevahirde var ama fiyatı 90 YTL vazgeçtim almaktan
65 YTL nerde var arkadaşlar hala alıp oynayamadım
90 YTL de veremicem kimse kusura bakmasın