Eyvallah kardeşim. Sağol taktik için. Şimdi deneyeceğim. Takımım Juventus. Mutlaka uyacaktır. Denedikten sonra cevap yazarım.
kullanmayua basliyorum ileride berbatov var arkadasinada defoe bi birini monte ettimi olur herlade sagol kardesim
abi bu taktikLe başarısızım gerçi takımın Arsinspor oLmasının büyük etkisi var (: tüm maçLarda topa sahip oLma oranı %40'ı geçmiyor hep baskı aLtındayım. Şut çekmekte dahi zorLanıorm, biraz yardım...
arsinspora gitmesi için iyi en az 1 dmc ile en az 1 amc transfer yapman şart...
Fazla ofansif galiba
bu taktikle juventusla 2. ligde 36 galibiyet 5 beraberlik 1 yenilgi alarak , birinci lige çıktım.italyan kupasını milanı eze eze yenerek aldım.gerçekten çok başarılı.
valencia' nın taktiğine girin aynen uygulayın.
özellikle deplasman maçlarında.
bahsettiginiz taktige benziyor ama dah etkli bence.
ilk sezonda FB ye UEFA kupası kazandırıyor mesela ..
hic mac kaybetmeden..
yalnız orta alanda hamit altıntop appiah tugay marco deniz baykara mehmet topuzu kullandım bazen abartıp ondekilerle yetinmeyip alex i aldım..
sonuc:
deneyin derim..
2. verdigin taktik olmus abi kesinlikle ben bu taktikle cm3 de 3 yil arka arkaya ingiltere liginde sampiyon olmustum...
Ah gidi CM 3 ah gidi CM 4...
bu taktiği CM 4ten esinlenip yaptım zaten...
BARCA uygulardı genelde ve ezer geçerdi...
ne ilginç taktikler vardı eski CM lerde...yamuk yumuk defans taktikleri vardı ne komikti...
Real 3-5-2 oynardı..
mancester 442 oynardı 442 CM de en kötü sistemdi..
Ben 2-7-1 oynatırdım kısa paslı presli kupaları süpürürdüm.
Leverkusende Daum uzun paslı 3-5-2 oynatırdı ne yapsan yenemezdin...
ah be kardeşim mazilere daldırdın beni..![]()
![]()
![]()
![]()
defansınız orta ikili center defender bekler full back oynatın defansın önündki orta sahayı defansif orta saha oynatın ortasahanın ortasında 2 oyuncu olacak sol içteki ortasahayı ofansif ortasaha oynatın sağ açteki oyuncuyu ataking orta saha oynatın orta saha kanatlarında oyuncu olmuyacak sahanın sağ ve sol en ileri ucuna 2 oyuncu koyun pozisyonları AMR yada AML olursa daha yararlı olur en önemlisi hızlı oyuncular olmalı forvette tam ortada tek oyuncu olmalı KAFASI,GÜÇ,İLK TEMASI VE BİTİRİCİLİK iyi olmalı
benim mevkilere tavsiyelerim:
GK:MARTİN FULOP(TOTTENHAM),RENAN(İNTERNACİONAL)
DC:KOMPANY(ANDERLECT),SENDEROS(ARSENAL),MEXES(ROMA ),MACIENNE(CHELSEA)
DR:VANDEN BORRE(ANDERLECTH),RAFİNHA(SCHALKE)
DL:CLİCH(ARSENAL),AURELLİO(VALENCİA)
DMC:AROUCA(FLUMINENSE),ALE(SAO PAO),PİRLO(MİLAN),APPİAH(FENER)
MCİEGO(PORTO),ALEX(FENER),MONTOLİVİO(FİORENTİNA),GER RARD(LİVERPOL),LAMPARD(CHELSEA)
FCR:FRED(LYON),GOVOU(LYON),FRAU(LYON),
FCL:REYES(ARSENAL),RYAN BABEL(AJAX),ROBBEN(CHELSEA)
ST:KESİNLİKLE BAPTİSTA(REAL MADRİD),TONİ(FİORENTİNA),L**UINTA(UDİNESE)
BAPTİSTA EN AZ 30 GOL ATAR BİR SEZONDA BU TAKTİKLE
![]()
şaka mı bu ?
İndirdim, 3 maç sonra yorum yapacağım.![]()
hadi kolay gele kaç gol atacağını merak ediyorum
3 maç ise tahminen 3 x 4 = 12 gol felan atman gerek..![]()
ben de indirdim acaba bremene karsi ise yarar mi
__________________________________________________ _______________
gs2 barca0 saolsun oyunu cozen taktik
dene ve anlat bize nasıl işlediğini taktiğin iyi olur
Tigris kardeş gerçekten teşekkür etmek lazım taktiğini denedim beşiktaş ile oynuyorum ve yeni başladım sezona 9 kişi kaldığım maçta 1-1 berabere bitirdim fakat dedim ya 9 kişilik takım hemde GS gibi bir büyük takıma bu kadar mı baskı uygular bu kadar mı gol pozisyonundan yararlanamaz.
Fakat taktiği kullananlar için bi öneri;
Bol bol atak yaptığınız için Frikik ler çok oluyo bu yüzden takımınıza bi tane frikikleri kıyak bi eleman bulabilirseniz sizin için her maç mükemmel olacaktır. Mesela BJK için böyle bi dert yok Ricardiho var.![]()
eyvallah kardeşim ne demek sende sağol inş daha iyi bir taktikle takımlarımızın avrupayı sallaması için elimden geleni yapacam...
bakalım ve görelim![]()
bak gör ve anlat SS koy![]()
tigris taktiği indirdim ve denedim.besiktasla oynuyorum ve forvete sadece vitti yi aldım.4 mac yaptım 0-0 4-0 1-0 1-1 bitti maclarım.
taktik cok güzel ama dmc oyuncularının defans yönü ağır basan oyuncular olması gerekıyo heralde çünkü rakiplere cok pozısyon verıyo.ama rakipler inanılmaz golleri kaçırıyolar.bide kleberson ve delgado bu taktikte oynatılırsa nerelerde oynayabilirler solersen sevinirim.
son bi soru;mehmet topuz u alıcam,dr mi yoksa dmr de mi oynatabilirim???
Dm li taktiği tercih ederim![]()
klebersonu dr ye koydum orda çok başarılı.ama delgado yu koyamıyorum.bide rakip ataklarına karşı koyamıyorum,yandan ortalardan cok gol yiyorum.oyun genişliğini azaltırsam daha başarılı olurmu?
son;beşiktaş ı az çok biliosun.benim için bi takım dizebilirmisin.nerelere transfer yapabilirim mesela???
sivoku alabilirsin dmc de iyi oynar
bence klebersonu dmc de oynat sağ beke başka bişey ayarla
taktikle genişliği azaltmak gibi oynamalar yapıp takımın için en iyi hale getirebilirsin tabi çünkü nihayetinde şu anki taktik beta sürüm...hatta fikirde verebilirsin..
delgado ve ricardinhoyum amclere koy bence sat madıysan
forveterotasyon yaptır maçlarına göre
defansın göbeğine psikopat bir defans da aldınmı şampiyon olursun
kolay gele
saolasınız.çok iyi taktik
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"