Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 292 sonuç

Konu: FM 2007'de Gördüğünüz Hatalar - Sorunlar

Quote Originally Posted by fayii View Post
    Arkadaslar
    FM 2007 yi oynayamiyorum
    Bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim problem oyun ilerleme tuusunu bulamiyorum tsk
    Eğer ayarını değiştirmediysen üstte sola yakın yerde Continue yazar.

arkadaslar ben oyunda ankaragucuyum we oyuncuya make an offer dediimde hangi oyuncu olursa olsun LOAN bolumu kapali bunun nedeni nedir bilen birisi war miii

o transfer dönemi kapandığında kapalı olur loan teklifini sadece transfer dönemi açıkken yapabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

ya ben ukrayna liginde oynamaya başladım ve 10 maça yakın oynadım daha ne kırmızı kart var nede sakatlık problemi acaba o sadece türkiye liginde mi öleki yani anlamadım fb ile oynadıgımda her maç mutlaka kırmızı görüodum sakatlıklar oluyordu aynı taktik aynı ant. programı ukrayna liginde takır takır gidio walla acaba oyun düzgünde bazı liglerde mi öle oluoki???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by srknt View Post
    Herkese selam. Beyler transfer yapmak istediğinizde size gelmek istemeyen yada gelmesi mümkün olmayan adamları ayıkladığınız bir seçenek vardır herkes kullanıyordur onu. Bu oyunda o seçeneği tıkladığınızda hangi ligde oynuyorsanız ( Mesela Türkiye ligi ) sadece türk oyuncuları getiriyor ekrana. Bir ayar mı yapmak lazım yoksa bu da bir hata mı.
    6 yabancı hakkını doldurmussundur.yabancı hakkın doluyken adam alamayacagına gore oyunda bunu ımkansız sayıp turk adamları cıkarıyordur karsına

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fayii View Post
    Arkadaslar
    FM 2007 yi oynayamiyorum
    Bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim problem oyun ilerleme tuusunu bulamiyorum tsk
    sağ ust tarafta bır yerde contunıe tus var onu gormuyorsan sağda altkosede ama tam kosede kucuk bır futbol topu var onuda gormuyorsan space tusuna bas oda olmuyorsa gecmıs olsun sana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by akgulfb View Post
    arkadaslar ben oyunda ankaragucuyum we oyuncuya make an offer dediimde hangi oyuncu olursa olsun LOAN bolumu kapali bunun nedeni nedir bilen birisi war miii
    transfer sezonu acıldıgında bırdaha dene ozaman olur merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

türk takımları için bazen kiralamalar yasaklanıyor

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by Erdenay View Post
    türk takımları için bazen kiralamalar yasaklanıyor
    Resmi tatil günlerinde falanmı oluyor bu
    birde sadece türk takımları içinmi?Başka ülkelerdede olmasın bu uygulama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sezon ortasında Pancu ile anlaşmıştım. 1 Haziran tarihinde takıma katılacaktı.Bu tarih geldi fakat Pancu gelmedi =) transferle ilgili hiç bi bilgide yoktu pancunun profilinde.

Quote Originally Posted by cryshal View Post
    sezon ortasında Pancu ile anlaşmıştım. 1 Haziran tarihinde takıma katılacaktı.Bu tarih geldi fakat Pancu gelmedi =) transferle ilgili hiç bi bilgide yoktu pancunun profilinde.
    Bu benimde başıma geldi. Galatasaray'dayım. Sezon ortasında Pavluychenko diye bi oyuncuyla anlaştım. Sezon bitti, bekliyorum adam gelecek diye. Gelen giden olmayınca baktım future transfers in e transferden haberi olan yok.

Gerçi bu tip şeyler Galatasaray'da gerçekte de oluyor, mesela Locatelli ile anlaştık, sezon sonu gelecek demişlerdi, adam da çıkmıştı gazeteye geliyorum demişti, sonra Siena'ya gitmişti Bir de Gençlerbirliğinden Erkan'ı aldık demişlerdi o da aynı hesap. Düşünüyorum oyun mu çok gerçekçi yoksa bu da bir bug mı

S-B-Z Misafir

fm06 da bu şekilde 1 kezde benim başıma gelmişti ama nedenini hala anlayamadım.tabi kiralık olarak diyosan.ama transfer etmek için anlaştıysan büyük ihtimalle o tarihte kulübünde yeterli para olmadığı için iptal olmuştur.

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    fm06 da bu şekilde 1 kezde benim başıma gelmişti ama nedenini hala anlayamadım.tabi kiralık olarak diyosan.ama transfer etmek için anlaştıysan büyük ihtimalle o tarihte kulübünde yeterli para olmadığı için iptal olmuştur.
    para vardı. ayrıca oyuncunun fiyatı en fazla 100k civarındaydı. hem para yetmese cancelled due to insufficient funds gibi birşey derdi herhalde.

Thumbs down yeni bir hata daha: Cem Sultan kendi kendine tutorluk yapıyor

Cem Sultan'a Necati'yi tutor yapmıştım zaten ama birden bile böyle bir şey çıktı karşıma.

http://img175.imageshack.us/my.php?image=1pp7.jpg

http://img175.imageshack.us/my.php?image=2es9.jpg

http://img175.imageshack.us/my.php?image=3hm4.jpg

S-B-Z Misafir

dediğim gibi bu şekilde ne haber nede başka bişey gelmeden iptal olmuştu transfer bende anlamadım neden olduğunu ayrıca benim paramda gitmişti

yeni idman oluştur "light" yap , yeni iyileşen oyuncuyu da hemen oynatma..ayrıca idmanı da sezon içinde dengede tut ki kondisyonlar da zayıflamasın..

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    yeni idman oluştur "light" yap , yeni iyileşen oyuncuyu da hemen oynatma..ayrıca idmanı da sezon içinde dengede tut ki kondisyonlar da zayıflamasın..
    yanlış yere yazdın galiba

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    yanlış yere yazdın galiba
    evet baba kusura bakmayın ya kafa kalmadı..

ben daha görmedim

tatile gitmiştim oyunda maç esnasında oyuncunun biri değişmiş görünüyor ama çıkan oyuncu görünmüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kaleci kale vuruşunu yapacakken topu kaçırıyor bide onun koşup topu almasını bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya arkadaşlar takımım adına yorum yapamıyomuyum mesela''takımım şu an çok iyi gurur duyuyorum oyuncularımdan faaln'' böyle bi yer yok mu ya olması lazım bence takımın havaya gelmesi lazoımmm

valla bendende kötüleri varmış benim kalecim rüştü 4 ay yoktu kaleye babacan volkanı koydum onunla idare ettim

ben profil yaratamıyorum isim yazma yeri yok saçma önceden vardı şimdi yok first name last name yazıyor ama isim yazılmıyo

antreman yaması var herhalde sakatlanmalar azalıyor

arkadaslar usenmedım bugun uye oldum ve butun baslıgı okudum bazılarımızın cıdden buyuk teknık sorunları war ama oyundan kaynaklanan ( data bazında) onlara yorumumu yok ama sakatlanma -kart -....- gıbı sorunları zaten arkadashlar acıklamısh bende kendımden örnek werıp pekıshtırıım dedım

chelsea ıle oynuyorum
    ılk sezonumun baslarında sakatlıktan cıdden dert yandım ama gereklı ayarlamaları yaptım suan gayet guzel bu arada training bölümünde mausunuzu strength calısmasının ustunde tutarsanıs neye yaradıgını gorursunuz halıyle hangı oyuncuya ne yuklenceınızı bılırsınız bence oyun gayet guzel data hatası werenlerın dıshındada gerı kalanlar bıraz daha dıkkat etsın derım. bı arkadasta user acamadıından yakınmısh onun ıcın ıngılızce olayını fln ayarla bu dıller bolumunden bılgısayarın bıde ılk actıında olusan dosyayı sıl wardır ınternette flm arat hade kalın saglıcakla bol gollu ve kupalı oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

arkadaslar ben oyunu yükledim ama giremiorum oyuna yardım pls

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cryshal View Post
    yabancı hakkın dolduysa eger ya da doluysa sezon sonunda gelmıyo oyuncu. işin garibi hiç birsey olmamıs gibi devam ediyo oyun. ama dediğim gibi yabancı kontenjanın dolu oldugundan dolayı oluyor bu.eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Arkadaslar sorunuma hala cvp vermediniz yardımmm

Bizde oyunu genelde coklu oynuyoruz.Hemen hemen her ligte yaptik.Ispanya liginde bir kac hata ile karsi karsiya kaldik.

Arkadas Real madrid ile oynarken Beckham kirmizi kart gordu yazdi.Taktiklere girince Beckham oynamiyordu.Ve taktigini ona gore ayarladi mac basladi beckham oyundaydi ilk sasirdik tabi simdi cikar dedik cikmadi taktigi bir daha girdik beckham yine yok.Mac 11 e 11 devam etti ve deportivo maci 3-2 kazndi ve mac bittikten sonra ne gorelim haberlerde real maci 3-1 aldi yaziyor.Ve Beckham kirmizi kart yemis ardindan onlarda yemis mac 3-1 real galibiyeti ile bitti.

Sonra buna benzer bir tane daha oldu.Bu tabi database hatasi ama sadece ispanya liginde denkl geldi.

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri