ben oyunu bir türlü yükleyemiyorum otomatik kullana basıyorum ama c:document and settnig:kullanıcı adı:ismp die bi dosya yı hata verio
neyapmalıyım
ben oyunu bir türlü yükleyemiyorum otomatik kullana basıyorum ama c:document and settnig:kullanıcı adı:ismp die bi dosya yı hata verio
neyapmalıyım
yaw bırakın bu işleri ya bu oyun oynamıyo dediğiniz her şeyi yaptık olmuyo Yep have the same prob as borth but mine just happens at anytime bu hata gelio başlıyacam ya
Cd'niz orjinal değil.
usta ben oyunu kurdum girdim reklamlardan sonra siyah bır goruntu geliyor ve kalıyor ne yapmam lazım yardım eder misiniz??
selamlar
herseyi dogru yaptigimi saniyorum ama oyunu acmaya calistigimda dogru cdyi yerlestirdiginizden emin olun ve tekrar deneyin diyor
nedendir bu yardim ederseniz sevinirim
ya bende söylenen her şeyi yapıyorum oyunu kuruyorum ama oyunu açarken kısa yola tıkladığımda "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" diye bi hata veriyo. yardımcı olursanız çok sevinirim
ya ben oyunu sildim simdi bi daha yukliorum bilgisayar dili ingilizce ama processing ekraninda duruo ne yapmam gerekio/cache leri falan da sildim. yardimlariniz icin simdiden saolun...
çözümü yok yani öylemi...![]()
bende 2007 kurulu fakat Türkçe FM 2007 v1.0 BETA olan vers'yonu 'nd'rd'm fakat b'r t]rl] ba;layamiyorum uygulama dosyasi bulunamadi d'yor yardimci olab'lecek arkada; var mi/
ya ben oyunu kurmayı denicektim..yorumları okuduktan sonra vazgeçtim bune böle yaa sanki oyun degilde nasa'nın programlarını yüklüyoz....![]()
dillri oyunu kurduktuktan sora tekrar değiştirsek hata verirmi
please insert the correct cd-room, select OK and restart application.
bu hatayi veriyo kisayolu tiklayinca? ne yapmam gerekiyor![]()
Vistada yüklemeye çalışıyorum yükleme başlıyor java kontrol felan dedikten sonra öle bön bön bekliyor bişey çıkmıyor ektanda ama görev yöneticisinde fm setup gözüküyor bazen null hatası veriyo bütün dil ayarlarını kontrol ettim değiştirdim ABD ingilizce veya birleşik krallık hiç bir şey değişmiyor ne yapacam bana yardım edin yaw bne bu oyunu oynayamıyacakmıyım.YARDIM
arkadaşlar galiba sorun windows xp den kaynaklanıyor... ben windows me ile gayet rahat oynuyordum fm 2007 yi fakat xp yükledikten sonra application error hatası vermeye başladı o geçtiği zamanda oyuna girerken siyah ekranda taklıp kalıyor
Büyük bir ihtimal Oyunun Dil ayarlarını Yapmamışın Arkadaşım
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105
Biride bana yardim ets'n allah rizasi icin vistada yukleme baslamiyor hicbir ekran acilmiyor java cikiyor dolup bitiyo bidaha bisey cikmiyor/
bende Application Data dosyası yok ama oyun:A serious error was encountered and the application will close an error file has been generated in;.... hatası veriyor oyunu kurduktan sonra yardımcı olursanız sevinirim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyunu yükledim fakat oyunu açıyorum bütün tanıtımlar çıkıyor sonra ekran kararıyor.yardımcı olursanız sevinirim.lütfen bekletmeyin oynamak için çıldırıyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yaaa arkadaşlar 3 .ye yazıyorum ama kusuruma bakmayın yapamadım iştee
bu application datadan siliyorum sporting settings dosyasını yine geri geliyor anlamadım gitti.2.yazdığım sorun devam ediyor yanii herşey çıkıyor tanıtımlar sonra ekran kararıyor yardım lütfeeeeeeeeeeeeenn
Application Data bende görünmüyor..
arkadaşlar xp de başka bir oturum açıp onun dilini ingilizce ayarlayınca 1.oturumdamı ingilizce oluyor lütfen cvp yazın
Olmaz,merak etme ayrıca giriş dili ingilizce olur,kullanılan dil değil.
arkadaşlar sorunuma bi yanıtı olan yok mu.. eğer bilinmiyorsa bilmiyorus densin ben de başka forumlarda arıyım sorumun yanıtı..
peki tekrar türkçe ye çevirebiliyomuyuz
Arkadaşım Artık Türçe Klavye ilede Oynanıyor Oyun Sorununu Buraya bakarak Çözebilirsin..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105
Fm2007 YÜkledİkten Ve Oynadiktan Bİr SÜre Sonra Bİr Ariza Nedenİyle Tamİr Edİldİ Ve Oyunu Tekrar YÜklemek İstedİĞİmzde YÜkleyemedİk Hala YÜklenmİyor Cd Taktiktan Sonra "the Wİzard Cannot Contİnue Because Of The Followİng Error:could Not Load Wİzard Specİfeld İn /wİzard.İnf(104)"dİye Sorun Çikiyor Bana Yardim Edersenİz Sevİnİrİm
arkadaşlar benim application ile ilgili bir sorunum var yapabilirseniz lütfen cevap yazın