newcastle untd icin taktik ariorum kadroda d'alessandro da dahil edilmistir yardım gerek. . . .
Arkadaşlar bursaspora bir taktik arıyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
istediğin taktik olsun canım, al işte ]burda!![]()
bende Trabzonspora
Zeka Yaşım Tutmadığı İçin Hesabımı Kapattılar
abi ingiltere guney konferansindayim
takimi ayaga kaldiracak bi taktii olan varsa
abiler real madride gusel bi taktigi olan war mi
arkadslar basarili oldugunuz isrtikrar sagladiginiz taktik varmi ben bir cook taktik denememe ragmen bi turlu istikrari yakalayamadim bi yardimci olurmusunuz
Beşiktaş JK için bir taktik lütfen.Çok güzel ve kaliteli oyuncular alsamda bir türlü başarıyı yakalayamıyorum.Ben ne zaman kovulursam adamlar hep farklı yeniyorlarYardım lütfen.
arkadaslar feneri avrupa istedigi basariya ulastirmak uzereyim uefada ceyrek finaldeyim rakibim lyon lyonla yapacaim maclar icin bir taktik lutfen..
arkadaşlar arsenal için güzel bir taktik arıyorum.yardımcı olabilirmisiniz?
Sana 4-2-2-2 Yi Önere Bilirim[/B]
Yani Şöyle
FC Fc
AMR AML
Sağ ÇİZGİ AÇIK Sol Çizgi AÇIK
(Orta Sahanın Ortası)
2. Oyuncuda MC
( Sol Bek ) (sol Libero ) ( Sağ Libero ) ( sağ Bek )
kardeş anlamadım fm de yapıp bi fotosunu göndersen olur mu?
on liberosuz oynayamiyorum.aksi takdirde cok pozisyon veriyorum.on libero kullaninca da 5 defans gibi oluyo, beni bu zor durumdan kurtaracak taktigi veren arkadasa simdiden tesekkur.
arkadaslarfenerbahceye bir taktik arıyorum yardımcı olursanız sevinirim İsta kadrom
defans:marcelo,lugano,edu dracena,serkan balci
orta saha:alex,kemal,tuncay,hamit altintop,deniz baykara,aurelio,appiah
forvet:deivid,kezman,eddie johnson,serkan gedik
kadrom bu bunu uygun bir taktik solermisiniz simdiden tesekkurler![]()
resim olmamis galba ben linkide weriyim
http://img174.imageshack.us/my.php?image=kadrokd4.jpg
fevzi elmas, halim kurtuluş(mehmet topuz) song emre aşık ferhat öztorun, inamoto(oğuz şabankay, mehmet güven) carrusca(aydın yılmaz) mehmet topuz(arda turan), irfan başaran(sosa) ayhan akman, sosa. gs için en güzel kadro yalnız fevzi ye mondragondan ders aldırdıktan sonra forma verin,
tottenham için güzel ve işe yaramış bi taktiği olan varmı??
merhaba 4-4-2 Wings taktigini tekrar bulma şansımız varmı
sana bi öneri orta sahanın ilerisindeki oyuncuları asla geriye yönelik oynatma çünkü son çizgiye yakın yerde orta yapacak oyuncun yok bu taktikte
ama savunmadakilerden birini bi geriye doğru yönlendir libero olarak yani kontraya yakalanma die
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
song-_-emre aşık_-_tolga seyhan_-_orhan ak(ferhat öztorun)
emre belözoğlu_-_okan buruk
arda(sabri) _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ carrusca(hasan şaş)
necati ateş(gökhan ünal,halim kurtuluş)_-_ümit karan
Bi taktik verin gari =D
http://img530.imageshack.us/img530/6391/adszsz2.png
abiler bu konularda pek bilgim yok ama gaziantepe taktik istiyorum
defans:m.çoğum ,serdar taşçı, uğur akdemir,bekir
orta saha:zurita,kirita,gift leremi,erdal güneş
forvet:de nigris,veysel cihan
abiler takımın zirveyi ortak olmasını istiyorum bildiğiniz bi taktik varsa linkini verirmisiniz şimdidden teşkkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim![]()
bakın bu bole olmaz bı defa futbolda orta saha cok onemlı golu az yemekte onemli ama asla 34 macta 5 gol yıyen 150 gol atan bı kadro ummayın avrupada basarı ıcın az gol yıyen ve macı 1-0 ya da 2-0 kazanmaktır ben bole basladım milanı yarı finalde fenerbahceyle orda 8-1 chelsea yı finalde 5-0 yendim oyuna basladıktan 3 yıl sora yani onemli olan fark atmak diil ligde de oyle 3-0 dan sonrası luks ve ben herkese kendı taktıgını onerırım cunku baskasının taktıgı baskasının kadrosuna goredir siz nasıl bir futbol gormek istiyorsanız ole ayarlayın ama bol orta saha ve pres yapan dinc bır takımı kurarsanız avrupanın deviolursunuz herkese mutlu fm ler
dc=nesta gerard pique vincent kompany
dr=dani alves leyrielton
dl=kaladze rodrigo marcelo
mc= riquelme pirlo carrejero gattuso
mr=yohan gourcuff clarence seedorf
ml= marcelo juan mata
fc=gillardino carlos vela ricardo oliveira
5 sozanda 15 kupa almama rağmen şu an bi türlü bir taktik oturtturamıyorum bi taktik önerir misiniz ayrıca iyi bir idaman programına ihtiyacım var
arkadaslar ben kocaelispora bi taktik ariorm kanatlarim fena deil o yuzden 4-4-2 taktigi istiyorm bol gollu olmasi ii olur
Yav GS ile butun taktikleri deniyom olmuo yavvv bu takim mantelitesini nasil olcak bir turlu tutturamadim paso az atacak var delirtti evde beni yaf