Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 184 sonuç

Konu: UEFA Kupası H Grubu: Fenerbahçe-Palermo

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

fenerbahçeyi gönülden kutlarım darısı diğer takımlarımızın başına

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıllar yılı avrupada mauks bir talihi olan Fenerbahçe için bir dönüm noktasıydı zannedersem bu maç...
    Tüm takımı gönülden kutlarım..Mükemmel bir oyun segilediler..
    Tebrikler Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Sen öyle galipten sesler duyuyorsun bir kelime bile geçmedi o küfürlerden..
    tabi kufur olmıyacak fb liler kendilerine kufur etmez herhalde en azından ben oyle sanıyorum ben sadece o beste ile ilgili bi şey duydugumu soyledim niye bu kadar zoruna gitti onuda anlamadım...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dün maçı baştan sona izledim; bütün oyuncular süperdi. Özellikle Uğur Boral'ı çok beğendim. Fenerbahçe Avrupa'da istekli oynuyor demiştim, dün yine istekliydi. Bu durumda sahaya pozitif yansıdı doğal olarak. Eğer Fener böyle devam ederse UEFA'da en azından Çeyrek Final oynar.

Sheriff Misafir

Uğur Boral hücumda iyiydi ancak çok çalım yedi..Onun dışında birde Deniz'i pek beğenmedim..Diğer fubolcular çok iyiydi..
    Zaten ben maçtan önce söylemiştim.. Bu maçın favorisi olduğumuzu korkacak birşey olmadığını..Hatta çok şaşırmıştı herkezi telaşlı endişeli görünce..

Fenerbahçe dün akşam muhteşem bir maç çıkardı. Umarız bu performansları oynayacakları diğer avrupa kupası maçlarınada yansır. Newcastle grupta birinciliği garantiledi, en iyi ihtimalle ikinci olup şampiyonlar liginden 3. sıradan gelen takımlardan biriyle eşleşebilirler. Ama daha önlerinde oynayacakları çok önemli 2 maç var, özellikle celta vigo maçı çok zor olacağı kesin. Birinciliği garantilemiş ve ligte zor durumlar yaşayan Newcastle'da son maçında frankfurt deplasmanında nasıl bir kadro ile çıkar ve ne kadar istekli oynar o'da tartışılır. Her türlü spekülasyona karşın, bir vigo beraberliği ve frankfurt galibiyeti turu getirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

Kusursuz futbol ve net bir skor.

Tebrikler.

Nesil
    2006

Dün maçı tribünde izleyenlerden birisiydim hiç bir golü görmesem bile izledim.

Maç gerçekten çok zevkli geçti hele tribündekiler için çünkü bütün stad aynı tezahuratı yaptı. Çünkü artık amigolar telsizler ile birbiriyle iletişime geçtiler.

Maçtan önce böyle bir skor olacağını tahmin etmiyordum hatta bir puan bile yeter diyordum ama maçtan sonra mest oldum. İlk kez bu kadar mücadele eden inanan bir takım sahada rakibine boyun eğmesi imkansızdı Tebrikler F.Bahçe.

Maçın en iyi adamları:

Zico: Kadro tercihi ile maçta en iyi isimlerdendi.
    Tuncay: Bu kadar koşan ve mücadele eden bir oyuncu ve topla füze gibi yurması zaten insanı mest ediyor.
    Taraftar: Ben de dahil olmak üzere ilk kez bu kadar iyiyidik.

Dün maçtaki en güzel görüntü ise bizim okuldan fanatik bir G.Saraylı arkadaşın maçı tribüde izleyip sanki sahada ki G.Saraymış gibi destek vermesiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Dün maçı baştan sona izledim; bütün oyuncular süperdi. Özellikle Uğur Boral'ı çok beğendim. Fenerbahçe Avrupa'da istekli oynuyor demiştim, dün yine istekliydi. Bu durumda sahaya pozitif yansıdı doğal olarak. Eğer Fener böyle devam ederse UEFA'da en azından Çeyrek Final oynar.
    sana bişey diyimmi bu takım gruptan bile cıkamaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Dün maçtaki en güzel görüntü ise bizim okuldan fanatik bir G.Saraylı arkadaşın maçı tribüde izleyip sanki sahada ki G.Saraymış gibi destek vermesiydi.
    işte buna bayıldım

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Çok güzel bir görüntüymüş, olması gerekende bu olmalı aslında. Zamanında GS uefa ve super kupa kazandığı zaman bazı rakip takım taraftarlarından başarıyı küçümseme ve rakibi desteklemeleri gibi bazı çok tatsız örneklere şahit olmuştuk. Yurt dışında Türkiye apoleti ile oynayan, bayrağımızı temsil eden kendi takımlarımızın yabancı takımlara karşı başarısız olmasını arzulamak hatta desteklememek bence vatan hainliğinden pek bir farkı yok. Rekabet lig içerisinde elbette tatlı sert bir şekilde olacaktır, ama sapla samanı karıştırıp ligdeki rekabeti avrupaya yansıtmak prestij ve puan açısından dolasıyla tüm ülkenin başarısızlığına neden olacaktır. Bizde FB-Palermo maçında TV karşısında hop oturup, hop kalktık ama tribünlerde böyle anlattığınız gibi avrupa maçlarında tüm taraftarlarımızın birlik olduğu enstantaneler daha fazla görürüz inşala.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    neden çıkamaz?
    Kalbinden geçeni söyledi jesus bence o
    ayrıca Çarşı Naş:
    zoruma giden birşey yok.Tamam anlıyorum bir fenerbahçe düşmanısın ama şunu unutma sen bir bjklisin.Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kıskandıgından oyle soyluyo arkadas

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by real_footballer View Post
    sana bişey diyimmi bu takım gruptan bile cıkamaz
    yada senin temennin bu.

valla bende feneri destekledim pek zevkli değildi ama

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

fener harika oynadıı..3-0 gibi skor da güzel bi hediye oldu taraftara... hedef ıefa kupası denınce gerçekten gülmuştumm ama dun aksam fenerin oyununu görüncee tmm dedim fener her maçında boyle oynarsa yenemeyeceği rakıp yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

fenerbahçe yi tebrik ediyorum inş çıkarlar gruptan bizde çıkamıyacaz herhalde bir onlar kaldı
    bu arada bir düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum türkiye de insanların sporda düşünceleri çok yanlış avrupa maçlarında tek yürek olmamız gerekirken böyle olmuyoruz tamam takımı olmasada destekleyenler yok değil var ama yeterli değil mesela fenerbahçe nin galibiyeti TÜrkiyenin galibiyeti gibi görülmelidir bunun iki nedeni var biri aşırı fanatiklik ikincisi kazanan takımların taraftarlarının bu galibiyeti diğerlerine karşı üstünlük olarak görmesi kusura bakmasınlar ama ülke puanımız o kadar yüksek değil bunların yapılması için...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

merak etme şemsi bjk rahat çıkar sen takma kafanı. brugge yi yenerseniz onları geçmeniz garanti oluyo. leverkusenlede bi beraberlik alırsanız çıkıyosunuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    valla bende feneri destekledim pek zevkli değildi ama
    bence zevkliydi...
    tek kale oynadik

Fenerbahçe uzun bir aradan sonra "Fenerbahçe" gibi oynadı. Tebrikler herkese.

Gruptan çıkma şansımızı yükselttik bu maçı kazanarak. Umarım gruptan çıkıp gidebildiğimiz yere kadar gideriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by EreN View Post
    ayrıca Çarşı Naş:
    zoruma giden birşey yok.Tamam anlıyorum bir fenerbahçe düşmanısın ama şunu unutma sen bir bjklisin.Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir
    benmi fb dusmanıyım işte klasik fbli komplexi ... benim Beşiktaşa beslediğim sevginin aşkın herhangi bir tarifi yok ben Beşiktaşla yatıp Beşiktaşla kalkmaktayım duymak istediğim en son sözdü bu be bak bakayım benim sizin takımla ilgili bi msjım varmı herkes avatarına avrupa kupasındaki rakiplerin logosunu koyarken ben ne yapmısım randerse basarılar mı dilemişim bi bak be fb ulker adını herkes fb ÜLKER ile kullanırken ben ne yapmısım hadi yav bi zahmet edipte baksana ama sen ne yapmıssın bana alenin acıklamalrında herkes alenin dinini ırkını sorgularken ben ne demişim mesjımda geyet guzel sozler yapmama ragmen sen bana olaya fasızm falan katmısın diyosun tmm rep fazla onemli deil ama keske sende dahil diger kişlerin de yorumlarını sorgulasaydın keske.
    beni tanıdıktan sonra msj yazsaydın inan bana "Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir" hayır yani neye dayanark bana bole bi ithamda bulunuyorun onu anlamdım...ha buarad bilerek mi yaptın bilmiyom ama benim nickim naş değil herhalde bana bi msj veriyon
    ismimin kısaltması olan 'nas' ayrıca evimdeki fbliyi ilk tebrik edenlerden biride benim

Nesil
    2006
    Yer
    İST

Quote Originally Posted by Juninho_Paulista View Post
    yada senin temennin bu.
    ya kardes sonucta gorucen cıkabileckmi gruptan ben fikrimi soyledim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by cArsı_nas View Post
    benmi fb dusmanıyım işte klasik fbli komplexi ... benim Beşiktaşa beslediğim sevginin aşkın herhangi bir tarifi yok ben Beşiktaşla yatıp Beşiktaşla kalkmaktayım duymak istediğim en son sözdü bu be bak bakayım benim sizin takımla ilgili bi msjım varmı herkes avatarına avrupa kupasındaki rakiplerin logosunu koyarken ben ne yapmısım randerse basarılar mı dilemişim bi bak be fb ulker adını herkes fb ÜLKER ile kullanırken ben ne yapmısım hadi yav bi zahmet edipte baksana ama sen ne yapmıssın bana alenin acıklamalrında herkes alenin dinini ırkını sorgularken ben ne demişim mesjımda geyet guzel sozler yapmama ragmen sen bana olaya fasızm falan katmısın diyosun tmm rep fazla onemli deil ama keske sende dahil diger kişlerin de yorumlarını sorgulasaydın keske.
    beni tanıdıktan sonra msj yazsaydın inan bana "Bjkyi sevdiğinden çok fenerbahçeden nefret etmek sana ve takımına zarar verir" hayır yani neye dayanark bana bole bi ithamda bulunuyorun onu anlamdım...ha buarad bilerek mi yaptın bilmiyom ama benim nickim naş değil herhalde bana bi msj veriyon
    ismimin kısaltması olan 'nas' ayrıca evimdeki fbliyi ilk tebrik edenlerden biride benim
    oranın naş olduğunu sanıyordum.Kusura bakma o açıdan.
    Diğer yorumlarına cevap vermek gibi bi zorunluluğum olmadığı için cevap vermiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar kişisel tartışmalara girmeyi bırakalım da takımlarımızın UEFA'daki durumlarını konuşalım. Fenerbahçe bulunduğu H grubundaki puan durumu ve fikstür şöyle:

Bence Fenerbahçe gruptan çıkmaya yakın.Çünkü maç eksiğiyle birlikte 2. sırada. Kalan maçlarından bir galibiyet çıkarması bile yetebilir.Ama en ideali 1 galibiyet,1 beraberlik.

S-B-Z Misafir

açık söyleyeyim manc Utd. maçından sonra fenerle 2. kez gururlandım.
    inşallah böyle devam ederler.tebrikler kanarya.

Fenerbahçe'nin 3 - 0 yenmesi gruptan çıkması için büyük avantaj oldu. İkili averaj olayı yok gruplarda, dolayısıyla normal averaj çok önemli. Fenerbahçe'nin 3 gol atması hem 3 puanı getirdi, hem de kendine averajı getirdi. Palermo'nun da averajını düşürdü. Bu açıdan farklı yenmemiz çok iyi oldu. 1-0 yenseydik gruptan çıkma şansımız bu kadar artmayabilirdi.

Celta Vigo deplasmanından 1 puan çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Frankfurt'u da yeneriz Kadıköy'de ve çıkarız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

2 maçı da kazanabilecek bir takım fenerbahçe.. Yine de, 1 galibiyetin yeteceği gibi 2 beraberlik de yetebilir.. Ama tabi garanti olmması için Frankfurt'u yen gerisi önemli değil.. Bu arada grup 2.si mi ŞL'den gelenlerle eşleşiyodu grup 3.sü mü? İnşallah Ş.L den barcelanoyla falan eşleşmeyiz gruptan çıkarsak, onlar da uefa'ya gelirse
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu hafta oynanan bütün UEFA Kupası maçları içinde en fazla taraftar rekoru 39.071 biletli taraftarla F.Bahçemize ait.
    Kaynak:ESPN.com.

İşte konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler:

- UEFA Cup Second Round Group A -
    StandingsFinalAbbe-Deschamps (8,305) Auxerre 2 - 2 Rangers
    31' I Jelen 1 - 0
    62' 1 - 1 N Novo
    75' D Niculae 2 - 1
    84' 2 - 2 K Boyd

Report | Match | Gamecast
    FinalKiryat-Eli'ezer Stadium (13,500) Maccabi Haifa 1 - 0 Partizan Belgrade
    21' X Anderson 1 - 0
    Match | Gamecast
    - UEFA Cup Second Round Group B -
    StandingsFinalBayArena (22,500) Bayer Leverkusen 0 - 1 Tottenham
    36' 0 - 1 D Berbatov
    FinalJan Breydel Stadium (18,713) Club Brugge 1 - 1 Dinamo Bucuresti
    33' 0 - 1 C Niculescu
    62' S Vermant (pen) 1 - 1
    Match | Gamecast
    - UEFA Cup Second Round Group C -
    StandingsFinalU Nisy Stadium (6,670) Liberec 4 - 1 Grasshoppers
    7' J Blazek 1 - 0
    9' 1 - 1 R Schwegler
    21' T Zapotocny 2 - 1
    68' P Papousek 3 - 1
    90' T Frejlach 4 - 1
    Match | Gamecast
    FinalEstadio Ramon Sanchez Pizjuan (37,000) FC Sevilla 2 - 0 Braga
    40' C Luis Fabiano 1 - 0
    76' E Chevanton 2 - 0
    - UEFA Cup Second Round Group D -
    StandingsFinalOdense Stadion (7,707) Odense BK 1 - 1 Lens
    58' T Grahn 1 - 0
    87' 1 - 1 I Jomaa
    Match | Gamecast
    FinalEnnio Tardini (3,632) Parma 2 - 1 Heerenveen
    21' 0 - 1 D Pranjic
    24' I Budan 1 - 1
    73' I Budan 2 - 1
    - UEFA Cup Second Round Group E -
    StandingsFinalSt Jakob Park (14,497) Basle 2 - 2 AS Nancy Lorraine
    31' 0 - 1 C Kim
    32' S Chipperfield 1 - 1
    34' 1 - 2 P Berenguer
    56' M Sterjovski 2 - 2
    90' F Costanzo
    90' M Chretien (pen miss)
    Match | Gamecast
    FinalDe Kuip Stadion (35,000) Feyenoord Rotterdam 0 - 0 Blackburn
    - UEFA Cup Second Round Group F -
    StandingsFinalLetna Stadium (12,230) Sparta Prague 0 - 0 Ajax Amsterdam
    39' U Emanuelson
    Match | Gamecast
    FinalMontjuic Stadium (24,000) Espanyol 6 - 2 Zulte-Waregem
    9' F Coro 1 - 0
    14' W Pandiani 2 - 0
    17' 2 - 1 T Matthys
    19' F Luis Garcia 3 - 1
    27' F Luis Garcia (pen) 4 - 1
    62' 4 - 2 K D'Haene
    73' F Luis Garcia 5 - 2
    83' W Pandiani 6 - 2
    - UEFA Cup Second Round Group G -
    StandingsFinalGiulesti Stadium (6,600) Rapid Bucuresti 1 - 1 Mlada Boleslav
    42' 0 - 1 J Rajnoch
    52' M Constantin 1 - 1
    Match | Gamecast
    FinalParc des Princes (35,000) PSG 2 - 4 Hapoel Tel-Aviv
    2' 0 - 1 S Toama
    6' 0 - 2 S Toama
    14' P Frau 1 - 2
    25' P Pauleta 2 - 2
    44' 2 - 3 W Badir
    57' 2 - 4 E Barda
    - UEFA Cup Second Round Group H -
    StandingsFinalSukru Saracoglu Stadium (39,071) Fenerbahce 3 - 0 Palermo
    20' S Appiah 1 - 0
    62' D Lugano 2 - 0
    83' T Sanli 3 - 0
    Match | Gamecast
    FinalSt James' Park (25,079) Newcastle 2 - 1 Celta Vigo
    9' 0 - 1 F Canobbio
    37' A Sibierski 1 - 1
    86' S Taylor 2 - 1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bunun haricinde yine Milliyet gazetesinde çıkan bir haber var.Gerçi haber Mehmet Çiftçi'ye ait.Ne kadar doğru,bilemem.Yine de bilginiz olsun istedim.

Brezilya sallandı
    Brezilya'da milyonlarca kişi Fenerbahçe - Palermo maçı için ekran başına kilitlendi. Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'da İtalyan rakibine karşı verdiği mücadeleyi ESPN televizyonu naklen ekranlara getirirken, yaşanan reyting patlaması tüm otoriteleri şaşırttı.
    Türkiye ile olan saat farkına aldırmayarak maçı izleyen Brezilyalılar, Fenerbahçe'nin 3-0'lık galibiyetini çılgınca kutladılar. Karşılaşma bitiminde Zico için sevgi gösterileri yapıldı. Maçı anlatan spikerin Fenerbahçe için ölüm grubunda doğan güneş yakıştırması ise tüm Brezilya gazeteleri tarafından başlık olarak kullanıldı.
    Brezilyalılar'ın ilk kez başka bir ülke takımına bu kadar destek verdiklerini belirten Parana gazetesi, bunda Zico faktörünün büyük rol oynadığını yazdı.
    Gazete ayrıca özellikle Lugano'nun attığı gole çok sevinen Brezilyalı taraftarların Fenerbahçe maçlarının sürekli yayımlanması için gazeteleri mail yağmuruna tuttuğunu da belirtti.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri