çok merak ediyorum maçın sonucunu kestirmek zor yaaa
Fenerbahçe
Beraber
Galatasaray
çok merak ediyorum maçın sonucunu kestirmek zor yaaa
So what?
Saike
eğer fenerbahçe kazanırsa 36 lira alacağım
allah kahretsin.2-0 yeniliyoz.bu emre,cihan,inamoto ne bicim futbolcular ya.![]()
oleyy be 2-0
bir 6-0 daha yasamayalim da ben zaten bu mactan puan beklemiyorum. Birakin yensinler bizi ya. 2 ay havalarda ucuyolar biz de sampiyon oluyoruz heheheee
Song gıda zehirlenmesi geçirmiş bugün ondan oynayamıyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Beyler Birbirinizi Körüklemeyin !
Adam Gibi Kelimeler Sarfedin !
dedigim gibi birakin yensinler insallah fenere hep yeniliriz belki birkac uefa kupasi daha aliriz boylece![]()
tamam arkadaslar pardon maçtan sonra baska ortamlarda tartısırız.
bidahaki sefere düzgünce insan gibi söyleyin.Eray'ın yaptığı gibi...
maçı fenerin yeneceği belliydi...hatta iddaa da bile fenere oynadım.ama değinmek istediğim bir konu var...terbiyeli fenerbahçe taraftarı...ilk 45 dakika küfür kesilmedi.mondragonun başına yağanlar,geretsin kafasının yarılması...övündüğünüz taraftar bu muydu yani?aziz yıldıvım şimdi ne diyecek acaba?
şimdi salağın biri çıkıp siz de küfür ediyorsunuz demesin bana sazan gibi...biz küfür etmediğimizi iddaa etmiyoruz ama aziz yıldırım gururla bahsediyordu taraftardan.yedek kulübesinin üzerine yağanları hepiniz gördünüz...mondragonun vücudunda patlayan su şişeleri falan...ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...
yeniliyorsunuz ondan başka yerlere çekiyorsun falan da demeyin bana...ben yenilgi beklentisiyle başladım maçı izlemeye zaten...dediğim gibi iddaa da bile fenere verdim...neyse ikinci yarıya iniyorum...
Beyler Sakin Olun ! Birbirinize Düzgün HİTAP Edin Tekrar Tekrar Uyarmayalım..
gene bir fenerbahce macindan maglubiyetle ayrilacagiz ne yazikki
bu takimda yeri olmayan kalaslari yaziyorum buraya
1-)gerets:takimi motive edemiyor,iyi taktik bilgisi yok,oyuncu degisiklikleri hep hata,avrupada birtürlü basarili olamiyoruz.bu kadar sonuc yeter bi teknik adamin takimdan gitmesi icin.
2-)özhan canaydin:takimi batirdi,borclari hat safaya cikardi,istenilen oyuncular alinmadi,geretse hala tahammül ediyor.galatasarayin basina geldiginden beri sadece 1 sampiyonluk ve 1 türkiye kupasi zaferlerimiz var.
3-)cihan:hayatimda bunun kadar kalas biri görmedim,anadolu takimlarinda oynayacak seviyede biri,galatasarayda oynayamaz.sag kanat onun yüzünden koridor oldu.
4-)inamoto:ön libero diye alindi ama ne presi var,ne uzun top atabiliyor,ne adam marke edebiliyor.futboldan cakmiyor kisacasi.
5-)emre asik:cok agir ve gereksiz bir futbolcu.
6-)ergün:takimda artik jübilesini yapmasi gerekiyor.bu mactan sonra oynayamaz galatasarayda.
ara transferde:1 sag bek,1 sol bek,1 dayanikli,fizikli,cok iyi bir ön libero,duran toplari iyi kullanabilen biri,akilli,taktik bilgisi yüksek bir teknik adam.ve mümkünse zenin,akilli bir baskan
juninho:sen bize düzgün bir üslupla konusmazsan biz senle neden düzgün bir üslupla konusalim,sen ayricaliklimisinki ???
okan co kcirkin olmaya basladi
Beyler Sakin Olun Umutsuzluğa Düşmeyin FUTBOL Bu...umudunuzu yitirmeyin Sakin Olun ..
bu fener taraftarları cok salak ya yenırouz nıye sahaya yabancı madde atıolar saha kapanacak kesın
Fenerbahçe Seyircisini Tebrik Ediyorum
abi modragonu oldurecekler en az iki mac ceza verilmesi lazim. sadece o maddeleri atanlara soyluyorum. bunlar insan degil baska birsey
off ya mondide sakatlandi.geretse,okana mondiye yabanci madde atanlar allahindan bulsun,bunlar taraftar degil holigan.
eger bisey atacaksan sahaya at,neden futbolculara atiyon be mahlukat
BIR DAHADA SAKIN OLA FENERBAHCENIN TARAFTARLARINI BIZE ÖVMEYIN!(GENELLEME YAPMIYORUM)
gs baskı kurmaya basladı tehlıkelı gelolar
2-0 öndesin zate niye futbolculara bişe atarsınki!
[SIGPIC][/SIGPIC]
İŞTE TARAFTAR işte şampiyon demi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2-1 oldu offff
goool goool goool ümit karan dk53
uff bu tahminim tutsa bari yaw
[SIGPIC][/SIGPIC]
VE Ümit Karan golünü attı.Haydi Ümit haydi çocuklar.İnş. Liverpool maçı gibi olur bu maçta.
gooooooool.be ümitim atttitii.iste buu.haydi aslanlar,tüm zorluklara ragmen galip gelecegiz.
fenerbahce cok kotu oynuyor ya yenılıcez biz bole giderse
ahh cihan ahh...