cm2 de bakayoko ve olsen i ben buldum.
cm2 de bakayoko ve olsen i ben buldum.
vayy bea ne cevherler varmış bu sitede haberimiz yok peki geleceğin yıldızları kim olucakkkk :d
bide bana kalecei lazım ustariyi alcaktım liverpoola çalışma izni vermediler jeffersonada vermediler reinayıda satmıltım dudekle kaldım yani
FM2006'da freddy guarin,freddy adu ve alexander farnerud'u bilmeyen yoktur sanırım. Hepside çok süper yetenekler.
bunlar gercek mahallede bunları arkadaslara soylıyerek ben kesfetmıstım hatta bır transfer olunca bana sorarlar ıyımı dıye
ıste bunları kesfettım
rabınhosantos ıken
ponzıocolon takımda ıken
maxı lopezrıver da ıken
tarıbo westınterde ıken
buffonparmada ıken
en az alex kadar iyi bir amc lazim
Sergey Kislyak 07'deki favori yıldız adayım. Belarus'lu.
cok guzel bir calisma bunlara vitti ve oscar ustari yi ekleyin ikiside super
Brezilyali oyuncular göze carpiyor yine.
bi aralar freddy adu modası vardı o noldu yaw
hile yakışmaz bize
arkadaslar kusura bakmayın ama ben 96 yılında Christian Vieri yi İtalya ikinci lig takımlarından birinden keşfetmiştim,bu takım ya Veneziaydı yada Vicenza orasını tam hatırlayamıorm.Ozamandan yıldız olacagı belliydi![]()
Sen degil fm kesfetmis gene![]()
kamil grosicki polonyali ole parlak bisi deil su anda ama ii bi yedek guzel goller atiyo
cm95 de ronaldoyu psvden ben kesfettim : )
saka maka graveseni alirdik 96da ayrica hayal kırıklıgım richard wright oldu arsenal aldıgında işte parlıcak dedim ama patladı, ilk büyük yıldızımdı tabi oyunu bilmeyince o zamanlar kaleci öne çıktı![]()
arkadaşlar herkes süper oyuncu bulmuş ama peki rocha ve jose maria sand adlı oyuncuları bilen varmı cm 2000 de gol rekoru kırdı takım sand 65 rocha 54 gol attı 1 sezonda galatasaray
Luis Jiménez
Freddy Adu
Yohan Gourcuff
Nicolás Millán
Klaas-Jan Huntelaar
Bojan
Sergio Agüero
Theo Walcott
Salvatore Foti
Igor Akinfeev
alin size birkac tane gelecegin yildizlari...
bende daha cm 4 te yıldız olmasada fernando gagoyu bulmuştum adam çok iyi oyuncuydu şimdi barça ve madrid istiyo son duyduğum habere göre madrid antlaşmış.Capello gibi adamım
Ya of varya iyice geyige cevirdiniz burayi admine soleyin geyiq bolumu acsin caniniz madem bukadar geyiq yapmak istiyor![]()
2005te scoutlar bana guarini bulmuştu alıp oynatmıştım ve ilk 11 e hep girer olmuştu meğer adamı fm lamenide herkes tanıomuş
Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır
fm menegeri de ben keşfettim ülkemize ben tanıttım![]()
arkadaşlar sallamayı bırakın artık (bazı arkadaslar için söylüyorum)
)
aoron lennon u bulmustum...
hatem ben harfa,todorov,kendy bakırcıoglu bızzat menecerı benim![]()