Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 187 sonuç

Konu: Transfer Kaynağı! Hilesiz para bulma yolu !..

Hybrid View

thersonun dedigide uzun wadede iyi oluyo...ama benim dediim kisa wade icin bi sezon icin 10mlyon dolar artirmak istiosaniz deneyin zaten 1-2 sezondan soora butce arttigi icin ugrasmak istemio insan

artik kimse takmiyo heralde... bi sureden sooora skmaya baslio

ii ii güzel mantık

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bencede guzel ama cok ugrasilir yinede

ya ben bu olayı fm 2006 da yapıyordum madridten tut cheasea ye kadar bütün takımları getirebiliyordum hemde ben fenerbahçeyle oynarken geliyorlardı. şimdi fm 2007 de juventusla oynuyorum. ilk sezon 12 mn dolar bütçe verdiler sonra seri a ya çıktım baktım bütçe 700 bin dolar verdiler bende dedim bari hazılık kupaları düzenliyim biraz para kazanayım diye düşündüm ama o kadar uğraşmama rağmen lyon hariç hiçbir kulüp gelmedi ya nedeninide hala bilmiyorum türkiyeden üç büyükleri çağırdım onlar bile gelmedi. hemde 240 bin dolar para verdim hepsine yinede gelmediler.

ben milana transfer oldum 591 milyon $ transfer butcesi verdiler görmek isteyen olursa ss koyarım dediğin işe yarıyor önceden bende 2006 yılındaki oyunda yapıyordum ama benim geçmişim aldıgım kupalara eklediğinden bıraktım onuda sağol bilgi için

kardes bu turkıye lıgınde zor oluyo ama ispanya ıngıltere ve italyada super oluyotakdır ediyorum guzel bi yol bende barca ile oynarken yapardım

7.0.2 de dahada zor geliyo takimlar artik..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Güzel fikire benziyor.Ama ben denedim bütün büyük takımlarla hazırlık maçı almayı ama kabul etmiyorlardı..
    (/s)

vallahi imdadima yetistin ben hollanda liginde rodayi calistiriom kulup batiyordu bunu sayesinde duzeldim sagol valla

11. Default

zaten buyuk takımlarda ek transfer butcesı verıo cogu takım onemlı olna kucuk takımlarda yaratmak o butceyı

ben boca juniors ı aldım 1 milyon€ transfer bütcesi wardı.hiç transfer yapmayıp 5-6 maç üst üste ii skorlar aldım ve 6.75 milyon€ transfer bütcesi geldi bunuda harcamadım ve ilk devrei 17 glbiet 2 beraberlkle kapattım ondan sora 14,75milyon€ daha transfer bütçesi geldi tabi elimden rodrigo palacio gibi bi yıldız bedavaya gitti sözleşme yenilemeyi unuttum yani iş biraz futbolcu satmaya birazda parayı düzgün kullanmaya bakıo.Çünkü yönetimin size olan güveni artıo ve ödül niyetine transfer bütçesi verio. Belki istisna belki kaide ama bn yinede bedava giden futbolcuların yerini doldurdum

Guzel yontem ama zahmetli ben genelde para sikintim olursa fener vb takimlardan birinde isem sozlesmesi bitmeye yakin oyunculari devre arsi genelde 6 ay sonra bitiyo diye bas bas bagirir oyun. Iste ozaman toplarim oyunculari red edemigcegi tekliflerde bulunurum sezon sonunda gelincede satarim hic acimam ?D gelen paraylada asil almak istedigim oyuncuyu alirim.

Görkem paylaşım için sağol öncelikle!..
    Ben Türkiye liginde Fenerbahçe'nin başındayım. Tam olarak ne zaman, yani hangi tarihlerde turnuva ayarlamam gerekiyor. Sezon başı başlar başlamaz mı turnuva ayarlamam gerekiyor yoksa sezon sonundan mı ayarlamam gerekiyor??? bir de en makul kaç turnuva yapmak bizi feraha çıkartır. Şu an sezon sonu tek lig maçım kaldı geriye ve 1.8 milyon pound transfre bütçesi var. Bu arada sezon ortasında feeder club talebinde bulundum hala daha cevap gelecek, board kısmında silik gözüküyor o kısım şu an!...
    Çok soru sordum gibi.. zahmet olmazsa.

saol paylasim icin denedim bende iyi para geliyo. ben mecburen yaptim bjk da para vermiyor bana yonetim nedendir anlamadim daha 2. senem hatta mecburiyetten bulmus oldum yani sans eseri

feeder club tr de yilda bitane isteniyo...her yil bir feeder club.. turnuwalar icinde senin fiksturun belli olur olmaz hemen ayarla... 3 tane lig yapsan 10-15 milyon dolar gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    feeder club tr de yilda bitane isteniyo...her yil bir feeder club.. turnuwalar icinde senin fiksturun belli olur olmaz hemen ayarla... 3 tane lig yapsan 10-15 milyon dolar gelir..
    birden fazla edinebilirsin kulubun durumu ile ilgili o mesela son oyunumda Gs ile 3 sezon 5 kulup aldım.Bir o kadar da reddettim.

bide baslar baslamaz baskandan ek transfer butcesi isteyin o da ise yariyor...

19. Default

güzel bi yöntemm...deneyelim bakalım..

hmm... denemek gerek

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Ben kafkafla 2.ligde basladim bu ise...fc bayerni ajaxi feyenordu olimpiakosu filan cok rahat getirdim...
    genelde sezon acilisi 3 turnuva yapiorum,devre arasinda 2,bir de kistirirsam milli mac arasina da bir tane sikistiriyorum...haa tabii cok buyuk klupleri minik takimlara getirirseniz ilk baslarda ezilirsiniz,lakin ben gecen sezonlardaki chelsea gibi her sezon en az 5-6 yeni transfer yaptiim icin o oyunculari denemek icin de ii oluodu,arti olurda surpriz bi galibiyet alirsak sezon oncesi ii sansasyon oluyor,moral katilioo...siddetle tavsie ederim....
    bu arada hazirlik maclarinda her iki devrede mumkunse iki ayri 11 oynatmaya dikkat edin sakatliklar belinizi bukmesinn

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar ben Siegendeyken baya bi kupa ve lig maçı ayarlamıştım. Bundesliga'ya henüz yükselmiştim. Teklif ettiğim çoğu alman takımları kabul ettiler. Baya gelir elde ettim ve finansı güçlendirdim. Ama Siegenle Bundesliga'da oynayamadım Çünkü porto istedi. Porto'dada aynı taktiği uyguladım ama Hiç bi takım maç teklifimi kabul etmedi çıldıracaktım. Kafayı yedim. Demek istediğim bazı takımlarda maç teklifi yapınca kolay kabul ediyorlar bazılarında ise inat ediyorlar hiç biriside kabul etmiyor. Ligin başlamasına 16-17 gün varken bile maç teklifimi kabul etmiyor. ama genelde bu taktik çok işe yarıyor.

guzel fıkır saol

güzel bi yönteme benziyo ama büyük takım caliştirıyosan turnuvadakilerinde buyk olması gerekiyo; ben real madridle liverpool, bayern ve ajax a teklif ettim ajax redetti sora yerine
    napoli yi aldım sora napoli kabul etti digerleri redetti bole şeylr bikac kez geldi basıma

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Portoda bi sıradan 1. lig kulübüne hazırlık maçı teklif edecektim tarihi ve kulübü seçtim altta yönetim bu maçtan 6.5 milyon euro gelir elde edecek yazıyordu.Teklif ettim ama kabul etmedi. Aynı şekilde turnuva düzenlemek için tarih ve 3 tane rakip seçtim rakam 11-12 milyon euro ya çıktı.Ama yine kabul etmediler. Burada stadyum kapasitesinin vede taraftarın takımına olan bağlılığıda önemli.Bi turnuvadan 12 milyon euro hiçde az değil.

ben yaptım oluyor iyi işe yarıyor

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ben bu yöntemi uyguluyorum ama bisey sorcam asagidaki resme bakar misiniz//

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Question

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Ben bu yöntemi uyguluyorum ama bisey sorcam asagidaki resme bakar misiniz//

O 0 YTL davet ettiğin takıma seninle maç yapması için verdiğin paraların toplamını gösterir. Bence takımların seninle maç yapmasını daha kolaylaştırmak için bir miktar para ver.

o sıfır ytl sana gelecek paranın 0 ı nı kabul ederlerse verecen demek kabul etmeleri için bi 100 ytl verebilirsin altta 3MN YTL kazanacağın yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

3 min kazanacam tamam o sifiri 3 mn yaparsam nolur
    3 takima 3mn yapinca bana yine 3 mn gelir mi
    bisey farkeder mi

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri