Sayfa 6 / 21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 607 sonuç

Konu: FM 2006'daki en büyük TRANSFER başarılarınız?

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

2010 dayım Henry,Roberto Carlos,Luca Toni,Rio Ferdinand gibi oyuncuları kadromda barındırıyorum.Ama bunları alırken kaç oyuncum gitti bilemezsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

hangi takım ??

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

işte bir bomba daha nuri şahin galatasaraydan arsenale transfer oluyor fiyat 21 milyon euro (en kaliteli adamım gidiyo

gs da ilk sezon evandro roncotto,nuri şahin,ibrahim toraman...bu arada 5. olarak kovuldum ama ikinci sezon gladstone,freddy adu,ederson,sezer öztürk,bi de beleş diao ve rüştü...bu sezon fırtına gibiyim 14 maç 11 galibiyet 3 beraberlik hilesiz hurdasız

Nesil
    2006
    Yer
    Beşiktaş / İstanbul

manchester united ken en iyi transferim manchester ın yedek kadro sundan oldu
    ordan stoper Pique ve Chris Eagles i aldım ikisi de çok ii oynuyo böylece transfere de şimdilik gerek kalmadı hem böylece hiç para harcamamış oldum
    fm cilere tavsiyem biraz altyapılarına baksınlar ve oyuncu çok genç die oynatmamazlık yapmasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben seedorf u ve van bronckhorst u aldım

ben hasan kabze, semih şentürk, fevzi elmas, serdar kutlubilge, uğur inceman, yalçın ayhan, mahmut hanifi <=== bu topçuların hepsini sarıyere (2B de) aldım.. hepsi nasıl geldi bilmiyorum ama geldi..

Nesil
    2006
    Yer
    Beşiktaş / İstanbul

bn Rooney i 70 milyon $ a Barcelona ya sattım ancak taksitle kabul ettiler ama
    onun yerine Kaka yı 59 milyon $ + Heinze karşılığında aldım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

can777 ben hayatımda hiçbir oyunda hile kullanmadım kullanmam da.bu cevapı yanlış anlama ama gio van bronckhorst bence çook ucuz(12.5m$)a aldım.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bende pizarroyu aldim bjk ye vieri ile birlikte

konu 4.8trilyona 10,25trilyona kallonu getirdim.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Ben Milan'a Ronaldinho, Henry, van Nistelrooy gibi oyuncuları alamıyorum bu oyuncuların kulüpleri kabul ediyo ama kendileri sözleşmeye gelince milan'la ilgilenmiyo siz nasıl alıyosunuz?

Unhappy -

arkadaşlar merhaba bana 2006 nın türkcesi için ne olur yardım edin llütfen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

kardeşim bunu konusu var türkçeleştirme çalışmaları die kör müsün alakasız yerlere yazmayın ltfn

Nesil
    2006

Smile

Ben ilk sezonda hemen oyunun basında Cesar Delgado yu Galatasaray a aldım.Bundan büyük başarı mı olur.Real,Barca,Lazio,Milan vb... gibi kuluplerin arasından sıyrıldım.Transferi büyük yapan olay hilesiz olmasıdır.Bide son olarak Lavezzi en az Delgado kadar iyidir ve 2.sezonda çok ucuza alırsınız.AKLINIZDA BULUNSUN HANGİ TAKIMDA OLURSANIZ OLUN ALIN.SAYGILAR.
    96 dan beri oynuyorum 10 yıl oldu dile kolay...

Nesil
    2005
    Yer
    34

hakinen biraz forumu arastır oku biraz!!.....bjk ye olivier kapo ve edmilson u aldım eger youla turk olursa isallah grosso geliyo turk olarak ta hamit yıldıray falan aldım birilerini yakında kadroyu paylasırım

Quote Originally Posted by emrexz
    ilk sezonun sonundayım galatasaray
    ronaldo-ronaldiho-anriyano-teriy-bufon-kaka-gerart-nuri-yıldıray-tuncay-ibrahim akın-gökdeniz-hamit-halil altıntop-emre belezoğlu-ugur yıldırım-vb...
    uydurma orda 7 yabancı var.

18. Default

ewet en sonunda beklenen yıldızı takıma kattım(2007-2008). ADRİANO yu 82milyon$ a hamburga transfer ettim... dier bombalarım ise etoo, c.ronaldo ve duff 2008 yılndayım.... hamburg ile mükkemmel bir grafik çiziyorummm...

berkan11 Misafir

Ben En buyuk Takıma Yani Beşiktaşa Juninho,Thomas Kahlenberg,Rothen,Cruz
    Carloz Tevez,Leo Messi,Pauleta hr zaman buyuk yıldızlar beşiktaşa gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Quote Originally Posted by Torer
    uydurma orda 7 yabancı var.
    yo 6 tane .....

7 tane war abi..
    -

2009-2010 sezonundayım..chelsea ile oynuyorum essien için real 43 m € veriyor satsammı satmasammı teklif geldi oyunu kaydettim ve çıktım..%99 satıcam en büyük transferim olucak..

23. Default

İkinci sezonun ortası
    Freddy Adu,Lebohang Mokoena(500 k ya aldım şu an 5.5M),Eddie Johnson(3m aldım şu an 7.5m)Freddy Guarin,Murat Yakın,Yasin karaça,güngör öztürk,Augusto Fawcett,Ugur yildirim,polat keser,volkan babacan

satılan
    Ayhan Akman,Saidu,Song,Tomas,İlic,hasan kabze,ümit karan,altan aksoy

24. Default

6-7 olsun ne farkeder emrexz o adamlari hilesiz hurdasiz getir cimbom a ilk yil bende fm yi birakirim

nihat-tuncay-emre-dede-pinzi...
    -

Nesil
    2006

Thumbs up

Quote Originally Posted by Kartalim
    6-7 olsun ne farkeder emrexz o adamlari hilesiz hurdasiz getir cimbom a ilk yil bende fm yi birakirim
    Al benden de o kadar.Otransferleri yapsın Yakarım bu gezegeni yakarım.......SAYGILAR...
    96 dan beri oynuyorum 10 yıl dile kolay...

berkan11 Misafir

ben niye uydurıyım beni kotu konustutturmayın ben size su andakileri saymadım aldıgım oyuncuları saydım tammammı tabi size gelmiyor diye trip yapmayın her zaman yıldızlar BEŞİKTAŞ"A gelir

FM aŞkInA Bunlar Nedio

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

yaw konuyla hiç alakam yok ama..yanlış anlaşılma var..berkan11 sana değil..emrexz ye diyolar be kardeşim..

berkan11 Misafir

tamam yaw o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayır hile yapmadım ama getirene kadar canım çıktı ayrıca yanında aduyada getirdim ailtonu da 12.5$ a lyona sattım

Sayfa 6 / 21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri