2010 dayım Henry,Roberto Carlos,Luca Toni,Rio Ferdinand gibi oyuncuları kadromda barındırıyorum.Ama bunları alırken kaç oyuncum gitti bilemezsiniz
2010 dayım Henry,Roberto Carlos,Luca Toni,Rio Ferdinand gibi oyuncuları kadromda barındırıyorum.Ama bunları alırken kaç oyuncum gitti bilemezsiniz
hangi takım ??
işte bir bomba daha nuri şahin galatasaraydan arsenale transfer oluyor fiyat 21 milyon euro (en kaliteli adamım gidiyo![]()
gs da ilk sezon evandro roncotto,nuri şahin,ibrahim toraman...bu arada 5. olarak kovuldumama ikinci sezon gladstone,freddy adu,ederson,sezer öztürk,bi de beleş diao ve rüştü...bu sezon fırtına gibiyim 14 maç 11 galibiyet 3 beraberlik hilesiz hurdasız
![]()
manchester united ken en iyi transferim manchester ın yedek kadro sundan oldu
ordan stoper Pique ve Chris Eagles i aldım ikisi de çok ii oynuyo böylece transfere de şimdilik gerek kalmadı hem böylece hiç para harcamamış oldum
fm cilere tavsiyem biraz altyapılarına baksınlar ve oyuncu çok genç die oynatmamazlık yapmasınlar
ben seedorf u ve van bronckhorst u aldım
ben hasan kabze, semih şentürk, fevzi elmas, serdar kutlubilge, uğur inceman, yalçın ayhan, mahmut hanifi <=== bu topçuların hepsini sarıyere (2B de) aldım.. hepsi nasıl geldi bilmiyorum ama geldi..
bn Rooney i 70 milyon $ a Barcelona ya sattım ancak taksitle kabul ettiler ama
onun yerine Kaka yı 59 milyon $ + Heinze karşılığında aldım
can777 ben hayatımda hiçbir oyunda hile kullanmadım kullanmam da.bu cevapı yanlış anlama ama gio van bronckhorst bence çook ucuz(12.5m$)a aldım.
bende pizarroyu aldim bjk ye vieri ile birlikte
konu 4.8trilyona 10,25trilyona kallonu getirdim.
Ben Milan'a Ronaldinho, Henry, van Nistelrooy gibi oyuncuları alamıyorum bu oyuncuların kulüpleri kabul ediyo ama kendileri sözleşmeye gelince milan'la ilgilenmiyo siz nasıl alıyosunuz?
arkadaşlar merhaba bana 2006 nın türkcesi için ne olur yardım edin llütfen
kardeşim bunu konusu var türkçeleştirme çalışmaları die kör müsün alakasız yerlere yazmayın ltfn
Ben ilk sezonda hemen oyunun basında Cesar Delgado yu Galatasaray a aldım.Bundan büyük başarı mı olur.Real,Barca,Lazio,Milan vb... gibi kuluplerin arasından sıyrıldım.Transferi büyük yapan olay hilesiz olmasıdır.Bide son olarak Lavezzi en az Delgado kadar iyidir ve 2.sezonda çok ucuza alırsınız.AKLINIZDA BULUNSUN HANGİ TAKIMDA OLURSANIZ OLUN ALIN.SAYGILAR.
96 dan beri oynuyorum 10 yıl oldu dile kolay...
hakinen biraz forumu arastır oku biraz!!.....bjk ye olivier kapo ve edmilson u aldım eger youla turk olursa isallah grosso geliyoturk olarak ta hamit yıldıray falan aldım birilerini yakında kadroyu paylasırım
uydurma orda 7 yabancı var.Originally Posted by emrexz
ewet en sonunda beklenen yıldızı takıma kattım(2007-2008). ADRİANO yu 82milyon$ a hamburga transfer ettim... dier bombalarım ise etoo, c.ronaldo ve duff 2008 yılndayım.... hamburg ile mükkemmel bir grafik çiziyorummm...
Ben En buyuk Takıma Yani Beşiktaşa Juninho,Thomas Kahlenberg,Rothen,Cruz
Carloz Tevez,Leo Messi,Pauleta hr zaman buyuk yıldızlar beşiktaşa gelir
yo 6 tane .....Originally Posted by Torer
7 tane war abi..
-
2009-2010 sezonundayım..chelsea ile oynuyorum essien için real 43 m € veriyor satsammı satmasammı teklif geldi oyunu kaydettim ve çıktım..%99 satıcam en büyük transferim olucak..
İkinci sezonun ortası
Freddy Adu,Lebohang Mokoena(500 k ya aldım şu an 5.5M),Eddie Johnson(3m aldım şu an 7.5m)Freddy Guarin,Murat Yakın,Yasin karaça,güngör öztürk,Augusto Fawcett,Ugur yildirim,polat keser,volkan babacan
satılan
Ayhan Akman,Saidu,Song,Tomas,İlic,hasan kabze,ümit karan,altan aksoy
6-7 olsun ne farkeder emrexz o adamlari hilesiz hurdasiz getir cimbom a ilk yil bende fm yi birakirim
nihat-tuncay-emre-dede-pinzi...
-
Al benden de o kadar.Otransferleri yapsın Yakarım bu gezegeni yakarım.......SAYGILAR...Originally Posted by Kartalim
96 dan beri oynuyorum 10 yıl dile kolay...
ben niye uydurıyım beni kotu konustutturmayın ben size su andakileri saymadım aldıgım oyuncuları saydım tammammı tabi size gelmiyor diye trip yapmayın her zaman yıldızlar BEŞİKTAŞ"A gelir
FM aŞkInA Bunlar Nedio
yaw konuyla hiç alakam yok ama..yanlış anlaşılma var..berkan11 sana değil..emrexz ye diyolar be kardeşim..
tamam yaw o zaman
hayır hile yapmadım ama getirene kadar canım çıktı ayrıca yanında aduyada getirdim ailtonu da 12.5$ a lyona sattım