pılı bıtmıs bır adamı seker bıze onerıyor hemde karsılıgınde gelecegı parlak ıkı oyuncuyu ıstıyor bu habere gulunur seker baya cakalmıs
pılı bıtmıs bır adamı seker bıze onerıyor hemde karsılıgınde gelecegı parlak ıkı oyuncuyu ıstıyor bu habere gulunur seker baya cakalmıs
Emana nın cok guzel harıketı zaten oyun stılı appıah benzıyor
tıklayın ızleyın yorum beklıyorum
herkes Kabze'yi ya da genç bi oyuncu istiyor Cihan'ı isteyen yok mu yahu![]()
G.Saray'dan Yıldıray bombası!
Cimbom, Hertha Berlin'de gözden düşen Yıldıray Baştürk'e "Bize gel" çağrısını yaptı. Yıldıray, daha önce yaptığı açıklamada "Türkiye'de sadece G.Saray'da oynarım" demişti.
Kapımız açık
Yıldız futbolcuya, "Gelmek istersen, kapımız sana açık" mesajı gönderildi.
Hoeness Açıkladı
Galatasaray, sakatlığı nedeniyle fazla oynayamayan Yıldıray'a sahip çıktı. Alman ekibin menajeri Dieter Hoeness yaptığı açıklamada, milli oyuncunun takıma verimli olamadığını ve sezon sonunda gönderilebileceğini belirtirken, "Yıldıray'ın durumundan iyimser değilim. Diğer seçenekleri zorlayabiliriz" şeklinde konuştu.
Cimbom'u
İstiyor
Bu açıklama daha önce Yıldıray'ı almayı çok isteyen ancak bonservis bedeli nedeniyle vazgeçen Galatasaray'a yeniden harekete geçirdi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncuyla temasa geçen sarı-kırmızılılar, "Sakatlığını kafana takma. Türkiye'de oynamak istersen kapımız sana açık" mesajı yolladı. Yıldıray'ın Galatasaray'a sıcak bakabileceği belirtiliyor.
fotomaç....
Klasik Fotomaç ve Yıldıray haberleri..![]()
hamtin bu yıl sonu sözleşmesibitiyor. shalke 04 başkanıda galatasaray onur üyesi ve taraftar kartı sahibi . bu devre arasında az buçuk para alabilmesi için hamitin galatasaraya vermesi gündemde. bekleyelim görelim
Zorunlu Açıklama
Bugün yayınlanan Hürriyet Gazetesi'nde Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile Hürriyet Gazetesi spor yazarlarından İlhan Söyler arasında geçen bir görüşme yayınlanmıştır.
"Pahalı Geldiler" başlığını taşıyan yazıya kaynak olan söyleşi sırasında başlığa taşınan cümle konuşmada geçmediği gibi, Sayın Adnan Polat'ın daha önce vermiş olduğu demeç ve söyleşiler göz önüne aldığında böylesi bir üslubu asla kullanmadığı da açıkça görülmektedir.
Polat ile Söyler arasındaki söyleşide ayrıca, transferlere de değinilmiştir:
1. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Ankaraspor kulübü oyuncusu Wederson'a ilişkin olarak Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Sayın Melih Gökçek ile bir görüşme gerçekleştirmiştir. Görüşmede, futbolcunun Galatasaray'a transferine ilişkin teklifin değerlendirileceği ifade edilmiştir. Konu, şimdilik bu aşamadadır.
2. Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kayserispor kulübü yöneticileriyle, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transfer durumunu görüşmüştür. Kayserispor yöneticileri, Kayserispor'un hedeflerini korumak ve geliştirmek istediklerini, bu nedenle iki futbolcunun da takımdan transferine sıcak bakmadıklarını belirtmişlerdir.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
keske dogru olsa yildiray haberi
G.Saray ve Beşiktaş takasa gidiyor
Beşiktaş'ta Jean Tigana'nın kadroya almadığı yıldız futbolcu Galatasaraylı olmaya çok yakın... Fransız çalıştırıcı bu oyuncuya karşılık Cimbom'un golcüsünü istedi.
Ali Güneş’in Galatasaray’a transferi bitmek üzere. Tecrübeli futbolcunun Cim Bom’a gitmesi için Jean Tigana’dan onay çıktı. Önce Başkan Yıldırım Demirören’in kapısını çalan ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmeler hakkında bilgi veren Ali Güneş daha sonra Tigana ile görüştü. Çaykur Rize maçı öncesi Tigana ile bir araya gelen tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’ta kadroya giremiyorum. İzin verirseniz takımdan ayrılmak istiyorum” dedi.
Fransız çalıştırıcı da Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Galatasaray’la her konuda anlaşan Ali Güneş’e karşılık, Hasan Kabze’nin transfer edilmesini istedi.
Fransız teknik adamın “Çok süratli ve direkt kaleye giden bir futbolcu. Alınırsa takıma çok faydası olur” diye rapor verdiği Hasan Kabze için Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturup, Ali Güneş transferine de noktayı koyacak.
Kritik gollerin kahramanı
Hasan Kabze geçen sezon Galatasaray’da 23 maçta 669 dakika forma giymesine rağmen attığı kritik gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.
Geçen sezonu 7 golle kapatan genç golcü özellikle Beşiktaş maçında son dakikalarda ağları 2 kez sarsarak Aslan’ın kahramanları arasına girdi. Bu sezon Gerets’le yıldızı pek barışmayan ve yedek kulübesine mahkum olan Hasan Kabze, ilk yarıda ligde 2, kupada da 1 olmak üzere toplam 3 kez ağları havalandırdı.
kaynak mıllıyet
alı gunes belkı forum tutarsa yararlı olabılır en azından cıhandan ıyıdır cunku mevkısını bılen bır oyuncu ama hasan kabze ıle takas olacaksa bırak hıc olmasın ustelık besıktasda oynamıyor karlı onlar cıkar
Galatasaray Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Wederson'u istediklerini doğruladı. Açıklamadan anladığım kadarıyla Wederson bitmek üzere, Topuz ve Ünal gelmeyecekmiş. Wederson iyi transfer olur gerçekten.
nerdeee egemen. adam gelmek için can atıyor ama bizim yönetim hala alamadı.
evet bende bugun gordum wederson bitmek uzere imis resmi turk olunca wederson hemen cimboma geliyormus
Wederson Türk olursa kesin gelir, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz çok ama çok zor, Wederson ile birlikte bir kaç gurbetçi alınır, transfer kapatılır.
ali gunes eger ucuz paraya gelecekse raziyim cunku sag bek hic yok suan ugur ucar da kayseri vermiyormus
birde werderson alinsin transfer donemini kapatsinlar cok sey istemiyom
bırde sezon sonunda mehmet nas bıze gelecek sanırım oyunucunun kontratı bıtıyor o yuzden
keske su erkan ozbay gerı gondermeseydık
carrusca gitmesin de ne olursa olsun
buyukpivot kardes carusca kesin gidecek
Konu Galatasaraysa Kesin die bişey yoktur ...![]()
Yildiray haberine yarildim
bize gel dicekler oda gitcek![]()
ne iddiasına girebiliriz kien çok rep iddiasına girebiliriz kazanırsam sen bana kaybedersem ben sana
![]()
kiralığı saymıyorum arkadaşımreklam kokan hareket bunlar
![]()
ben iddia ediyorum carrusca bu takımdan devre arasından ancak kiralık olarak gider başka hiçbir yolu yok inamoto ise derhal gönderilmelidir yerine emana diyorlar o iyi olabilir gallardo işi zaten yattı carrusca ya 10 numarada ihtiyacımız olur bence