Sayfa 6 / 20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

pılı bıtmıs bır adamı seker bıze onerıyor hemde karsılıgınde gelecegı parlak ıkı oyuncuyu ıstıyor bu habere gulunur seker baya cakalmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emana nın cok guzel harıketı zaten oyun stılı appıah benzıyor
    tıklayın ızleyın yorum beklıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

herkes Kabze'yi ya da genç bi oyuncu istiyor Cihan'ı isteyen yok mu yahu

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    herkes Kabze'yi ya da genç bi oyuncu istiyor Cihan'ı isteyen yok mu yahu
    Cihan'ı Şişli belediyesinden istiyolarmış..

G.Saray'dan Yıldıray bombası!

Cimbom, Hertha Berlin'de gözden düşen Yıldıray Baştürk'e "Bize gel" çağrısını yaptı. Yıldıray, daha önce yaptığı açıklamada "Türkiye'de sadece G.Saray'da oynarım" demişti.

Kapımız açık

Yıldız futbolcuya, "Gelmek istersen, kapımız sana açık" mesajı gönderildi.

Hoeness Açıkladı
    Galatasaray, sakatlığı nedeniyle fazla oynayamayan Yıldıray'a sahip çıktı. Alman ekibin menajeri Dieter Hoeness yaptığı açıklamada, milli oyuncunun takıma verimli olamadığını ve sezon sonunda gönderilebileceğini belirtirken, "Yıldıray'ın durumundan iyimser değilim. Diğer seçenekleri zorlayabiliriz" şeklinde konuştu.

Cimbom'u
    İstiyor
    Bu açıklama daha önce Yıldıray'ı almayı çok isteyen ancak bonservis bedeli nedeniyle vazgeçen Galatasaray'a yeniden harekete geçirdi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncuyla temasa geçen sarı-kırmızılılar, "Sakatlığını kafana takma. Türkiye'de oynamak istersen kapımız sana açık" mesajı yolladı. Yıldıray'ın Galatasaray'a sıcak bakabileceği belirtiliyor.
    fotomaç....

Klasik Fotomaç ve Yıldıray haberleri..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

hamtin bu yıl sonu sözleşmesibitiyor. shalke 04 başkanıda galatasaray onur üyesi ve taraftar kartı sahibi . bu devre arasında az buçuk para alabilmesi için hamitin galatasaraya vermesi gündemde. bekleyelim görelim

Zorunlu Açıklama

Bugün yayınlanan Hürriyet Gazetesi'nde Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile Hürriyet Gazetesi spor yazarlarından İlhan Söyler arasında geçen bir görüşme yayınlanmıştır.

"Pahalı Geldiler" başlığını taşıyan yazıya kaynak olan söyleşi sırasında başlığa taşınan cümle konuşmada geçmediği gibi, Sayın Adnan Polat'ın daha önce vermiş olduğu demeç ve söyleşiler göz önüne aldığında böylesi bir üslubu asla kullanmadığı da açıkça görülmektedir.

Polat ile Söyler arasındaki söyleşide ayrıca, transferlere de değinilmiştir:

1. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Ankaraspor kulübü oyuncusu Wederson'a ilişkin olarak Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Sayın Melih Gökçek ile bir görüşme gerçekleştirmiştir. Görüşmede, futbolcunun Galatasaray'a transferine ilişkin teklifin değerlendirileceği ifade edilmiştir. Konu, şimdilik bu aşamadadır.

2. Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kayserispor kulübü yöneticileriyle, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transfer durumunu görüşmüştür. Kayserispor yöneticileri, Kayserispor'un hedeflerini korumak ve geliştirmek istediklerini, bu nedenle iki futbolcunun da takımdan transferine sıcak bakmadıklarını belirtmişlerdir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

keske dogru olsa yildiray haberi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

G.Saray ve Beşiktaş takasa gidiyor

Beşiktaş'ta Jean Tigana'nın kadroya almadığı yıldız futbolcu Galatasaraylı olmaya çok yakın... Fransız çalıştırıcı bu oyuncuya karşılık Cimbom'un golcüsünü istedi.

Ali Güneş’in Galatasaray’a transferi bitmek üzere. Tecrübeli futbolcunun Cim Bom’a gitmesi için Jean Tigana’dan onay çıktı. Önce Başkan Yıldırım Demirören’in kapısını çalan ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmeler hakkında bilgi veren Ali Güneş daha sonra Tigana ile görüştü. Çaykur Rize maçı öncesi Tigana ile bir araya gelen tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’ta kadroya giremiyorum. İzin verirseniz takımdan ayrılmak istiyorum” dedi.

Fransız çalıştırıcı da Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Galatasaray’la her konuda anlaşan Ali Güneş’e karşılık, Hasan Kabze’nin transfer edilmesini istedi.

Fransız teknik adamın “Çok süratli ve direkt kaleye giden bir futbolcu. Alınırsa takıma çok faydası olur” diye rapor verdiği Hasan Kabze için Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturup, Ali Güneş transferine de noktayı koyacak.

Kritik gollerin kahramanı
    Hasan Kabze geçen sezon Galatasaray’da 23 maçta 669 dakika forma giymesine rağmen attığı kritik gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

Geçen sezonu 7 golle kapatan genç golcü özellikle Beşiktaş maçında son dakikalarda ağları 2 kez sarsarak Aslan’ın kahramanları arasına girdi. Bu sezon Gerets’le yıldızı pek barışmayan ve yedek kulübesine mahkum olan Hasan Kabze, ilk yarıda ligde 2, kupada da 1 olmak üzere toplam 3 kez ağları havalandırdı.
    kaynak mıllıyet

alı gunes belkı forum tutarsa yararlı olabılır en azından cıhandan ıyıdır cunku mevkısını bılen bır oyuncu ama hasan kabze ıle takas olacaksa bırak hıc olmasın ustelık besıktasda oynamıyor karlı onlar cıkar

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    G.Saray ve Beşiktaş takasa gidiyor

Beşiktaş'ta Jean Tigana'nın kadroya almadığı yıldız futbolcu Galatasaraylı olmaya çok yakın... Fransız çalıştırıcı bu oyuncuya karşılık Cimbom'un golcüsünü istedi.

Ali Güneş’in Galatasaray’a transferi bitmek üzere. Tecrübeli futbolcunun Cim Bom’a gitmesi için Jean Tigana’dan onay çıktı. Önce Başkan Yıldırım Demirören’in kapısını çalan ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmeler hakkında bilgi veren Ali Güneş daha sonra Tigana ile görüştü. Çaykur Rize maçı öncesi Tigana ile bir araya gelen tecrübeli futbolcu, “Beşiktaş’ta kadroya giremiyorum. İzin verirseniz takımdan ayrılmak istiyorum” dedi.

Fransız çalıştırıcı da Siyah-Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Galatasaray’la her konuda anlaşan Ali Güneş’e karşılık, Hasan Kabze’nin transfer edilmesini istedi.

Fransız teknik adamın “Çok süratli ve direkt kaleye giden bir futbolcu. Alınırsa takıma çok faydası olur” diye rapor verdiği Hasan Kabze için Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturup, Ali Güneş transferine de noktayı koyacak.

Kritik gollerin kahramanı
    Hasan Kabze geçen sezon Galatasaray’da 23 maçta 669 dakika forma giymesine rağmen attığı kritik gollerle takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

Geçen sezonu 7 golle kapatan genç golcü özellikle Beşiktaş maçında son dakikalarda ağları 2 kez sarsarak Aslan’ın kahramanları arasına girdi. Bu sezon Gerets’le yıldızı pek barışmayan ve yedek kulübesine mahkum olan Hasan Kabze, ilk yarıda ligde 2, kupada da 1 olmak üzere toplam 3 kez ağları havalandırdı.
    kaynak mıllıyet

alı gunes belkı forum tutarsa yararlı olabılır en azından cıhandan ıyıdır cunku mevkısını bılen bır oyuncu ama hasan kabze ıle takas olacaksa bırak hıc olmasın ustelık besıktasda oynamıyor karlı onlar cıkar
    ne kabze ymiş ya ... kimden futbolcu istesek karşılığında hasan kabze yi istiyor .... ali güneş e karşılık hasan kabze çok saçma olur ....zaten bu transfer bu şekilde olmucağı kesin ...

Galatasaray Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Wederson'u istediklerini doğruladı. Açıklamadan anladığım kadarıyla Wederson bitmek üzere, Topuz ve Ünal gelmeyecekmiş. Wederson iyi transfer olur gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

nerdeee egemen. adam gelmek için can atıyor ama bizim yönetim hala alamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet bende bugun gordum wederson bitmek uzere imis resmi turk olunca wederson hemen cimboma geliyormus

Wederson Türk olursa kesin gelir, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz çok ama çok zor, Wederson ile birlikte bir kaç gurbetçi alınır, transfer kapatılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ali gunes eger ucuz paraya gelecekse raziyim cunku sag bek hic yok suan ugur ucar da kayseri vermiyormus
    birde werderson alinsin transfer donemini kapatsinlar cok sey istemiyom

bırde sezon sonunda mehmet nas bıze gelecek sanırım oyunucunun kontratı bıtıyor o yuzden
    keske su erkan ozbay gerı gondermeseydık

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

carrusca gitmesin de ne olursa olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

buyukpivot kardes carusca kesin gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konu Galatasaraysa Kesin die bişey yoktur ...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Yildiray haberine yarildim
    bize gel dicekler oda gitcek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Yildiray haberine yarildim
    bize gel dicekler oda gitcek
    guluncek ne var olabilir neden olmasin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    bence gitmez gerets göndermeye yanaşmıyo bu adamın ne yapmaya çalıştığını bir bana anlatsıninamoto denen arazi oosu dururken carrusca gitmemeli ayrıca 10 numara oyuncu istiyoruz diyolar carrusca nın tarzı bence 10 numara tarzına benziyo bi kanat oyuncusundan daha çok
    yawsiz inamotunun son haftalardaki performansini gormediniz sanirim inamoto ancak soyle gitmesi lazim yerine iyi onlibero gelirse yoksa inamoto gidermi takimda en cok mucadele eden futbolcu

ben her turlu iddiaa ya varim carusca buyuk ihtimalle gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ne iddiasına girebiliriz ki en çok rep iddiasına girebiliriz kazanırsam sen bana kaybedersem ben sana

ben her turlu iddiaa ya varim carusca buyuk ihtimalle gidecek
    bencede gidecek carrussa...
    herkes öle dioo en azındann

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bi de kim ne derse desin ben o inamoto denen arazi otosunun bu takıma gelmesine karşıydım hala karşıyım bize yakışmıyo böyle sıradan bi oyncu
    evet haklisin ama dedigin laflari haketmiyor adam elinden geleni yapiyor cok kosuyor isabetli paslar veriyor canli izlemedin galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

evet haklisin ama dedigin laflari haketmiyor adam elinden geleni yapiyor cok kosuyor isabetli paslar veriyor canli izlemedin galiba
    çok izledim hiçbirinde neredeyse hiç görmedim acaba ben bitek hatalı olduu maçları mı izliyorum çok kötü yerlerde top kayıpları yaptı aam kaçırdı inamotoyu sevmedim, sevmiyorum, sevmeyeceğim, sevmem vs.
    yukardaki önerimi beğendin mi bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ne iddiasına girebiliriz ki en çok rep iddiasına girebiliriz kazanırsam sen bana kaybedersem ben sana
    ok varim ben kiralikta olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

kiralığı saymıyorum arkadaşım reklam kokan hareket bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kiralığı saymıyorum arkadaşım reklam kokan hareket bunlar
    ozaman bosver kardes neyse uzatmim sohbet yeri gibi oldu ondan

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ben iddia ediyorum carrusca bu takımdan devre arasından ancak kiralık olarak gider başka hiçbir yolu yok inamoto ise derhal gönderilmelidir yerine emana diyorlar o iyi olabilir gallardo işi zaten yattı carrusca ya 10 numarada ihtiyacımız olur bence

Sayfa 6 / 20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri