ya sadece atmıyorum golüde yiyorum adamlar tak tuk doksana asıyorlar lamba gibi![]()
ya sadece atmıyorum golüde yiyorum adamlar tak tuk doksana asıyorlar lamba gibi![]()
O da bilmemenden kaynaklanıyor dermişim![]()
![]()
-
ilginç bişiOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
2011 deyim barcelona başındayım dikkat ettiğim bişey war chelsea sadece ilk sene pablo orzaizi almış ve başka hiç bir futbolcuyu almamış
abramovic adam almadan durmaz ondan daha önemliside kadrolarında kimse kalmadı
Originally Posted by sherryy
evet kardeş sana cok katılıorum
Benim ki daha garip
Barca ile oynuyordum. grubuma trabzonspor çıktı. Ama oyunu açarken database yi küçü yapyığımdan normal ts li oyuncular gözükmüyordu.
Kendi sahamda oynarken ilk golü attım , ilk yarı bitmeden iki tane gol yedim. 90 dk. sonunda Barcelona 2-1 yenmiş gzüküyodu. Hem 3 puan aldım hemde galibiyet primi olan 220.000 i nasıl oldu anlamadım
bi oyuncuya minimum fee den fazla bonservis teklif etmesi bi klübün hata gibi bişe olsa gerek. hangi mantıklı insan yapar böyle bişeyi?
Kopya CD sorunları ve verilen cevaplar silindi..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Arkadaşlar benimde dikkatimi çeken sorun şu. Oyuncumuzu başka takımlara önermek istediğimizde önceden birçok seçenek çıkıyordu. Asistanınızın önerdiği takımlar , diğer büyük takımlar vs. gibi. Ama 2006 da önerme bölümünü açtığımda seçenek çıkmıyor. Bu sorunla karşılaşan ya da br önerisi olan varmı?...
ya ben bir patch yamasi indirmistim ama su an ben yeniden oyun baslatamiyorum ancak kayitli oyunlarimi oynayabiliyorum lütfenn yardimm [email protected] --->>>burdan ulasin lütfennn
ben corinthians tayım aynı gün içinde 2 maç yaptım biri ligde diğeri libertadores te ama işin ilginç tarafı oyuncularımın büyük kısmı milli takımdaydı ve iki maçıda yedeklerle oynamak zorunda kaldım
slm arkadaslar ben fenerbahceyle yeni bi oyun actim defansın soluna brezilyalı süper yetenek ronny'i aldım sezon ortasında espanyol kira için istedi 2 M$ ücret istedim verdiler ronny espanyola kiralik gitti sözleşmede 30.06.2006 geri gelecek diyodu 15.08.2006 hala geri gelmedi ve profiline baktığım zaman Espanyol B TAKIMINDAN KİRADA diyor yani bende kiralık oynuyo gözüküyo fakat benim kadromdada siyah gözüküyo ismi yani ne benim takımda ne onların takımda![]()
yardım eden olursa sevinirim arkadaslar
arkadaşlar bu tr yamayı indirdim ve kurdum ama hiç degişiklik olmuyor bunun sebebi nedir acaba rica etsem bir yardım eden olur mu lütfen
Burası Fm 2006'daki teknik sorunlar ...
Sen Türkçe ile ilgili Teknik Sorunlara uğra istersen![]()
-
arkadaşlar bu türkçe yamayı kurdum ama nedense hiç birşey degişmedi yükledim ama yok yani yardım eden olursa sevvinirim
nasıl girebilirim burasını buldum sadece sagol ilgilendigin için ama biarz daha yardım lazım![]()
fm exe nerde olacak ve bu ne demek bilen var mı
fm exe oyunun kurulu oldugu klasörün içindedir..
ya walla benim en çok kafaya taktığım sorun.hep köşelerden gol oluyo.
arkadaşlar bu daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama benim çok dikkatimi çekti.şu an kartalspordayım ve 2012 yılındayım.şampiyonlar ligi yada uefa kupalarına katılan takımlara baktığımda 2005-2006 sezonunda hangi takımlar varsa 6 sezondur aynı takımlar katılıyor![]()
![]()
![]()
![]()
antrenmanlardan hiç bir şey anlamadım sinirlendim sildim oyunu
o sectigin ülkelere göre degisir mesela sen türkiye ile ingiltere'yi secersen bu puan durumuna göre c.l'ye giderler ama secmedigin ülkelerin puan durumunu görmedigin icin hep 2005-06 sezonundaki takımlar katılıyor olabilir tabi bu benim fikrimOriginally Posted by shahinler
haklısın galiba bende sadece türkiye ligi seçili. bu aklıma gelmemişti. ama yinede her sene bu şekilde olması sıkıcı.eski oyunlarda böyle bi şey yoktu.Originally Posted by alkaweb
![]()
ben bunu indridim ama omadi sitedeki soylediklerini uyguladim ama genede olmadi yapan varsa bir yardim edin arkadaslar simdiden tesekkurler![]()
penaltı atıslarında ama sadece mıllı takımlarda penaltılar sonunda mesaj kutusunda kazanan tarafın maglup gozukmesı tam 3 kez basıma gledı
ılkınde yenık gsterdı cıkıp yıne oynadım dıer ıkısınde tersı oldu yıne yenıden oynadım ama yendım![]()
yaa beyler benim sorunum 1. para olayı her zaman tayland bahtı yazıyoo (ABD doları olmuyoo) ABD yapıyorum oyuna dönüyorum tayland bahtı oluyoo tekrar ve kayıt günleride her gün oluyooo delirecem yawwww
sakatlıklarda oyuncuların herşeyi abartılı bir şekilde düşüyor.
geçen gün de benim başıma çok ilginç bi olay geldi oyuncularımdan biri ikinci sarıdan kırmızı yedi atıldı ama atılmadı yani hala daha sahadaydı koç gibide oynadı maç bitti haberlere baktım bu konuda hiçbir şey demiyordu ne ceza alan oyuncu ne de başka bi şey ama ben kırmızı yediğini gördüm spikerde söyledi anlamadım ne olduğunu
dakka 45+ iken oyun surekli duruo
arkadaşlar 6.03 güncellemesini turkpostal daki link den indiremiyorum
Baska bir yerden bulgum exe dosyasıda win 321 hatsı veriyor ve açılmıyor ne yapmalıyım