muhteşem sonunda istenen oldu
muhteşem sonunda istenen oldu
ya bunu nsl indiricez anlamadım indirmek için giriş yapmanız gereklidir dio yapıyorum sağ üst köşede yükleniyor die bi yazı çıkıo orda kalıo indiremiyorum bi türlü......
Bilgisayarıda Service Pack 2 Kurulu ise Karşıdan Otomatik Yüklemeyi Engeller.
Üstte Adres Çubuğunun Altında Bilgi Çubuğu Var Burayı Tıklayıp Dosyayı Karşıdan Yükle Seçeneğini Seçince Sayfa yenilenir ve Otomatik Yükleme başlarßiLmem AnLatabiLdimmi
![]()
Ya nerde bu 2. surum? Hadi nerde kaldi?
Ya ben 2.ci sürümü bekliyorum ne zaman çıkar acaba..? Ya zaten maç motoru türkçe olsunda başka bişey istemem.
arkadaşlar biraz sabır lütfen yakında çıkar herhalde şimdilik betayla idare edeceğiz.hem çeviri yapanları baskı altına almayalım işlerini rahat yapmaları lazım aksi taktirde kötü bir çalışma olur.geç olsun ama güç olmasın...
iyide en azından güncelleme yapsınlar en son 6 aralık ta kaldı kac ay oldu hic mi ilerlemiyo bi güncellensede merakımız giderilir en azından![]()
eee artık biri güncellesin ya şu çeviri istatistiklerini yeter bekledik![]()
![]()
![]()
![]()
teşekkürler
arkadaşlar fm 2007 de editörü nasıl türkçe yapacağız
yok heralde calısmalar bitti devam etse kesin güncellerlerdi bu saatten sonra yeni bir yama cıkartmazlar heralde cok uzun sürdü yani halbuki bu kadar emek harcadılar %76 ya kadar getirdiler ama bundan sonrasının gelmemesi cok kötü gercekten
![]()
![]()
arkadaşım bence böle bilip bilmeden konuşman çok yanlış.. tabikide yamanın daha ilerisi için arkadaşlar çalışıyorlardır.. geç olması normal çok kolay bir iş degil.. herkesin yapacak başka işleri güçleri olabilir sabah akşam bu yamayı geliştirelim diye çalışacak halleri yok... biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmakta fayda var..
Türkçe çevirileri hiçbir zaman bırakmıyoruz ancak kısıtlı bir ekip ile özel yaşantımızın izin vermesi durumlarında çevirileri yapıyoruz arkadaşlar.
İş yaşamı ve özel yaşam çok önemli, plan yapıyoruz ama bu faktörler devreye istemediğimiz şeyler sokunca bir müddet gecikebiliyoruz.
Versiyonlar öyle arka arkaya çıkmayabilir ancak her versiyonda Türkçe oynanırlık oranınız çok daha iyileştirilmiş olacaktır buna emin olabilirsiniz.
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
zaten abi beta bize yetiyor artiyor bile
ya yetiyorda yine yine maç spiker bari türkçe olsaydı be.oyuncularım atılıyo ssahada tekme ler tokatlar uçusuyo.türkçe yazsa daga net anlıcaz ne olduğunu ama neyse sabırla bekliyoruz.iyi çalısmalar
7.0.2 yaması ile uyumlu mu ??
Her yama ile uyumludur.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
maç spikeri türkçe olsun yeter...sabırsızlıkla bekliorz ii çalışmalar...![]()
maç spikeri klavye dili ingilizce olduğu içinmi zor oluyor türkçesi?
Bir de şu gçzlemcilerin ne dediğini türkçeye çeviriseniz çok güzel olacak be please...Mesajlar bir de türkçe olsa aslında hepsi türkçe olsa çok daha süper olacak ama şimdilik bunlar olsa o da yeter...Bir de çıksa ya sabırsızlıkla bekliyoruz...
Bence Türkçe olması gerekenler oyundaki , maç önceleri , sakatlık sonraları , maç sonraları sorulan medya yorumlarıdır. Maç spikerinin Türkçe olup olmaması hiç bir şeyi değiştirmez. Zaten birçoğumuz spikere bakmıyoruzdur bile.
Kolay gelsin.
Çok güzel bir çalışma olcandan hiç şüpem yok... Yama yapımındaki herkese kolay gelsin...
bu çalışmaların biraz daa hızlı olabilmesi için çeviri ekibine bi kaç kişi daa dahil edilemez mi??
yaf l'nk nerede :s DELİ OLUCAM İNDİRME LİNKİNİ YOLLARMISINIZ
ßenım ewde ınt yok ben ısteyım nasıl yamamı guncellıcem bende aralıgın guncellestırmesınde yok baktım yama cıkmıs ındırdım kurdum o kadar guncellestırme ıcın ılla oyunun yuklu oLdugu makınamda ınt olmasımı lazım??? bole setup gıbım bısıyı warmıdırkyy??¿¿
Ben kurdum ama türkçe olmadı ayarı varmış bana anlatabilirmi birisi__?
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007/fm.exe\ bu şekilde kayıt ettim deoğrumu sonra çalıştır dedim olmadı....