Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 283 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v1.0 BETA Çıktı !!!

1. Default

muhteşem sonunda istenen oldu

ya bunu nsl indiricez anlamadım indirmek için giriş yapmanız gereklidir dio yapıyorum sağ üst köşede yükleniyor die bi yazı çıkıo orda kalıo indiremiyorum bi türlü......

Bilgisayarıda Service Pack 2 Kurulu ise Karşıdan Otomatik Yüklemeyi Engeller.
    Üstte Adres Çubuğunun Altında Bilgi Çubuğu Var Burayı Tıklayıp Dosyayı Karşıdan Yükle Seçeneğini Seçince Sayfa yenilenir ve Otomatik Yükleme başlar ßiLmem AnLatabiLdimmi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ya nerde bu 2. surum? Hadi nerde kaldi?

5. Default

Ya ben 2.ci sürümü bekliyorum ne zaman çıkar acaba..? Ya zaten maç motoru türkçe olsunda başka bişey istemem.

arkadaşlar biraz sabır lütfen yakında çıkar herhalde şimdilik betayla idare edeceğiz.hem çeviri yapanları baskı altına almayalım işlerini rahat yapmaları lazım aksi taktirde kötü bir çalışma olur.geç olsun ama güç olmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    pc bası

iyide en azından güncelleme yapsınlar en son 6 aralık ta kaldı kac ay oldu hic mi ilerlemiyo bi güncellensede merakımız giderilir en azından

eee artık biri güncellesin ya şu çeviri istatistiklerini yeter bekledik

teşekkürler

arkadaşlar fm 2007 de editörü nasıl türkçe yapacağız

Nesil
    2006
    Yer
    pc bası

yok heralde calısmalar bitti devam etse kesin güncellerlerdi bu saatten sonra yeni bir yama cıkartmazlar heralde cok uzun sürdü yani halbuki bu kadar emek harcadılar %76 ya kadar getirdiler ama bundan sonrasının gelmemesi cok kötü gercekten

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by turgut1 View Post
    yok heralde calısmalar bitti devam etse kesin güncellerlerdi bu saatten sonra yeni bir yama cıkartmazlar heralde cok uzun sürdü yani halbuki bu kadar emek harcadılar %76 ya kadar getirdiler ama bundan sonrasının gelmemesi cok kötü gercekten
    arkadaşım bence böle bilip bilmeden konuşman çok yanlış.. tabikide yamanın daha ilerisi için arkadaşlar çalışıyorlardır.. geç olması normal çok kolay bir iş degil.. herkesin yapacak başka işleri güçleri olabilir sabah akşam bu yamayı geliştirelim diye çalışacak halleri yok... biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmakta fayda var..
    <')))))>-<

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Türkçe çevirileri hiçbir zaman bırakmıyoruz ancak kısıtlı bir ekip ile özel yaşantımızın izin vermesi durumlarında çevirileri yapıyoruz arkadaşlar.

İş yaşamı ve özel yaşam çok önemli, plan yapıyoruz ama bu faktörler devreye istemediğimiz şeyler sokunca bir müddet gecikebiliyoruz.

Versiyonlar öyle arka arkaya çıkmayabilir ancak her versiyonda Türkçe oynanırlık oranınız çok daha iyileştirilmiş olacaktır buna emin olabilirsiniz.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

zaten abi beta bize yetiyor artiyor bile

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ya yetiyorda yine yine maç spiker bari türkçe olsaydı be.oyuncularım atılıyo ssahada tekme ler tokatlar uçusuyo.türkçe yazsa daga net anlıcaz ne olduğunu ama neyse sabırla bekliyoruz.iyi çalısmalar

7.0.2 yaması ile uyumlu mu ??

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her yama ile uyumludur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç spikeri türkçe olsun yeter...sabırsızlıkla bekliorz ii çalışmalar...

maç spikeri klavye dili ingilizce olduğu içinmi zor oluyor türkçesi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    maç spikeri klavye dili ingilizce olduğu içinmi zor oluyor türkçesi?
    Hayır alakası yok, önümüzdeki versiyonda spiker Türkçe olacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Ne kadar kaldı acaba yamanın 2. versiyonunun çıkmasına? (yeni oyun açma hevesindeyimde az kaldıysa bekliyim biraz daha)
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Hiç bir zaman saat, tarih belirtilmiyor. Sonuçta bu yamada görev alanlar herhangi bir çıkar uğruna bunu yapmıyor.
    Tabi canım öle birşeyin olmadığını herkes biliyor.. sadece biz üyelerin bilgilendirilmesi açısından sormuştum..
    <')))))>-<

Bir de şu gçzlemcilerin ne dediğini türkçeye çeviriseniz çok güzel olacak be please...Mesajlar bir de türkçe olsa aslında hepsi türkçe olsa çok daha süper olacak ama şimdilik bunlar olsa o da yeter...Bir de çıksa ya sabırsızlıkla bekliyoruz...

Bence Türkçe olması gerekenler oyundaki , maç önceleri , sakatlık sonraları , maç sonraları sorulan medya yorumlarıdır. Maç spikerinin Türkçe olup olmaması hiç bir şeyi değiştirmez. Zaten birçoğumuz spikere bakmıyoruzdur bile.

Kolay gelsin.

Çok güzel bir çalışma olcandan hiç şüpem yok... Yama yapımındaki herkese kolay gelsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu çalışmaların biraz daa hızlı olabilmesi için çeviri ekibine bi kaç kişi daa dahil edilemez mi??

27. Default

yaf l'nk nerede :s DELİ OLUCAM İNDİRME LİNKİNİ YOLLARMISINIZ

ßenım ewde ınt yok ben ısteyım nasıl yamamı guncellıcem bende aralıgın guncellestırmesınde yok baktım yama cıkmıs ındırdım kurdum o kadar guncellestırme ıcın ılla oyunun yuklu oLdugu makınamda ınt olmasımı lazım??? bole setup gıbım bısıyı warmıdırkyy??¿¿

29. Default

Ben kurdum ama türkçe olmadı ayarı varmış bana anlatabilirmi birisi__?

30. Default

C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007/fm.exe\ bu şekilde kayıt ettim deoğrumu sonra çalıştır dedim olmadı....

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri