çok fazla sıkıştırmayın sanırsam bir öss telaşı varmış bizde bekliyoruz tabii ama anlayış göstermek lazım ...
çok fazla sıkıştırmayın sanırsam bir öss telaşı varmış bizde bekliyoruz tabii ama anlayış göstermek lazım ...
arkadaşlar ben cagrı zorkol kardesımızın yazdıı antreman programını uyguladım hep gıttım takımlara yaptım ama cok sakat verıorum onla bı ılgısı varmıdır dıe soracaktım cevaplarınızı beklıorum
![]()
![]()
aynısını yaptıysan olabilir ama çagrı abiye danış bi sen
boyle guzel hikayeler yazmayin ya okumaktan FM oynayamiyorum..
neyse yaw bende takip edemedim diye üzülmüştüm![]()
So what?
Saike
Herkese yeniden merhaba arkadaşlar;
Öncelikle kariyerimi sizlerle yaklaşık 1 haftadır paylaşamadığım için özür dilerim. Özel hayatımda yaşadığım bazı aksaklıklardan dolayı (hastalık vs.) kariyerimi sizlere aktaramadım. Şimdi son sürat kariyere devam edeceğim. Çok güzel ve çok sürpriz maçlar oldu. Sonuçlarını gördüğünüzde sizlerde çok şaşıracaksınız. İşte kariyere devam ediyoruz:
Turkcell Süper Ligi 3.Hafta Karşılaşması
Galatasaray 3 - 0 Sakaryaspor
![]()
Goller: Junichi Inamoto ( 2 ), Stjepan Tomas
Maçın Adamı : Junichi Inamoto
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki takımım gerçekten mükemel bir ön liberoya sahip. Bu önliberonun adı: Junichi Inamoto Arkadaşlar eğer sizlerde Galatasaray ile oynuyorsanız mutlaka Inamoto'yu kullanın. Ona özel komutlar verin. Özellikle kornerlerde 18 dışında olması gerektiğini ve sık sık uzak şutlar denemesini söyleyin. Gerçekten işinize çok yarayacak. Maça başlamadan evel bu kadar kolay bir maç olacağını düşünmüyordum. Sakaryaspor gerçekten çok iyi bir takımdı çünkü. Özellikle forvetlerinde benim en çok korktuğum isimlerden birisi Okan Yılmaz vardı. Ama Sakaryaspor'un formsuzluğu bana yaradı ve Ali Sami Yen Stadı'ndaki karşılaşmayı şölene çevirip maçı çok rahat bir şekilde kazandık. Üstelik Mondragon sakattı ve kalede genç Serkan vardı. Şu keşfettiğim genç yetenek. Şimdi düşünüyorum da iyi ki keşfetmişimTürk futboluna genç ve iyi bir kaleci daha kazandırdık.
![]()
Geçmiş olsun .. Bende Galatasaray ile oynuyorum .. Çok da iyi gidiyorum ama kadromla fazlasıyla oynama yaptım .. İlk yaptığım iş de İnamoto'yu göndermek oldu ..Belki de gerçek hayattan etkilenerek böyle birşey yaptım ..
![]()
inamoto hakikaten coştu yaw
So what?
Saike
ınamoto baya iyiymiş ama ben oynatmıyodum ...
Guzel bir galibiyet olmus tebrikler
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2.Maç
FC Zurich 1 - 1 Galatasaray
![]()
Goller: Jullien Bellon (FC Zurich), Necati Ateş (Galatasaray)
Maçın Adamı: Rigobert Song
Bu maç çok zor bir maç değildi. O yüzden maçtan evvel oyuncularıma kendilerini fazla zorlamamaları gerektiğini, sakatlanabilinecek bir pozisyona girmemeleri söyledim. Sonuçta ilk maç 5-2 gibi bir skorla bitmişti. Kendimizi fazla sıkmadık. Nitekim daha 8. dk'da hakem Mario Heiniger adlı futbolcuya kırmızı kart göstermişti. Bundan sonra işim daha da kolaydı. 44. dakikada Necati'yle de golü bulunca iyice rahatlamıştık. Rahatlığın getirmiş olduğu birşeyden olsa gerek 79.dk'da gol yedik. ama bu saatten sonra değişen birşey olmayacaktı. Artık Şampiyonlar Ligi'ndeydik. Amacımız gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmekti. Bunu yapacakdık da... Nerden mi biliyorum ?? Oynadım çünküNeler neler olacak bir bilseniz ???
cimbombomun oleeeee ooo oley oley çağrı zorkol burayaaaa burayaaa burayyaaaaaa oley oley oley![]()
Hadi bakalım merak ettim bayağı ..![]()
çağrı abi anlaşılan bayağı bir ilerlemişsin
So what?
Saike
belkide cl kupasini almistir
Neden olmasın ..![]()
Turkcell Süper Lig 4.Hafta Karşılaşması
Çaykur Rizespor 0 - 1 Galatasaray
![]()
Goller: Ümit Karan
Maçın Adamı: Rigobert Song
Çok zor bir maç olacağını biliyordum. Bu yüzden yapılan antrenmanlarda da bunu futbolcularıma anlatıyor ve özellikle defans hattında çok dikkatli olmaları gerektiğini belirtiyordum. Zaten maçın adamı da Rigobert Song olmuştu. Yani kademeyi çok iyi bir şekilde oturtmuştuk. Mükemmel bir maç izlettirmiştik. Her iki takımda müthiş mücadele ediyor, sayısız fırsatlardan yararlanamıyorlardı. Dakikalar 57'yi gösterdiğinde Ümit Karan'la öne geçiyorduk. Saha kenarından Adnan Polat'a bir bakışım vardı ki... 3 puanı cebinde bil gibi. 67.dk'da Rize'nin en önemli gol silahı İlhan Mansız'da sakatlanınca Çaykur Rizespor ofans anlamında tam anlamıyla bitmişti. Bu dakikadan sonra doğru düzgün atak bile yapamadılar. Ben de top çevirmekle ve hatta fırsatları değerlendirememekle kaldım. Ligde bir 3 puan daha almıştık. 4 haftada 4 galibiyetle zirvedeydik. Asıl önemli olan bu maötan sonra İsviçre'ye gidecek olmamdı. Şampiyonlar Ligi kura çekimi için İsviçre'ye gidecektim...
Yolda neler oldu ? İsviçre'de Adnan Polat'la Şenes Erzik'le neler konuşuldu? Hangi grupta hangi takımlarla eşleştik? İlk maçım nhangi takımla nerede? Hepsi kısa bi zaman sonra burada...![]()
![]()
![]()
Süpersin Çağrı abi.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
süper devam et çağrı abi ...
bravo ileriki zamanlarda şampiyon olup aziz başkana cevap vermeni diliyorum
birde yabancı fm siteleri dedin başta onlar hangi siteler bilen varsa bi yazsın
ilham veriyorsun aynen devammmmmmmmm
abi en çok isviçre yolculuğunu merak ediyorum![]()
So what?
Saike
cagrı kardes devam valla kariyerin süper
Fenerli biri olarak zevkle okudum diyebilirim![]()
merakla bekliyoruz dewamını
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi bu arada senin taktik ney merak ettim söylememiştin heralde
çağrı devamını diLiyoruz ama arayı uzatmamaya bak oLurmu![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
çağrı abi seni anlıyoruz öss telaşı ama bizde burda yanıyoruz kül oluyoruz bizde de onun telaşı var![]()
Çağrı bir süre yazamayacağı için konuyu kilitliyorum..